NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 11:19

NRK - 09 Nov 19 kl. 16:01

Fallskjermhoppar henta ut

Fallskjermhopparen som styrta i fjellsida ved gondolbana på Voss laurdag, er henta ut med luftambulansen. Personen mista medvitet, men kom truleg frå ulukka med brotskader, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Voss

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fallskjermhoppar, hentaut
NRK - 09 Nov 19 kl. 16:01

Paraglidarhoppar henta ut

Paraglidarhopparen som styrta i fjellsida ved gondolbana på Voss laurdag, er henta ut med luftambulanse. Personen mista medvitet, men kom truleg frå ulukka med brotskader, melder politiet..

NRK - 04 Mar 20 kl. 20:47

Person henta opp frå sjøen

Éin person er henta opp frå sjøen etter å ha falle over bord frå Kiel-ferja Color Magic utanfor svenskekysten. Personen er frakta til sjukehus i Noreg, men tilstanden på personen er ukjent..

NRK - 26 Apr 20 kl. 16:31

Kvinne henta med helikopter

Ei kvinne som fall ned på ei fjellhylle ved Herøysund i Kvinnherad er henta med helikopter, melder politiet på Twitter. Kvinna i 50-åra var på tur saman med ei venninne og ein hund. Ho får tilsyn av helsepersonell, men har sagt at ho ikkje er skadd..

NRK - 30 Dec 19 kl. 10:38

Død person henta ut

Ein død person er henta ut av huset som brann ned på Bjerkeset i Gjemnes i Møre og Romsdal fredag, seier politiadvokat Lena Romestrand. Ein person er sakna etter brannen, men politiet kan enno ikkje stadfeste identiteten på den omkomne..

NRK - 26 Mar 20 kl. 12:38

Mulla Krekar henta frå fengsel

Mulla Krekar har i dag vorte henta frå Oslo fengsel, opplyser advokat Brynjar Meling. – Han er sendt ut. De lot ham ikke engang ta farvel med familien, vel vitende om at det er umulig for dem å komme til Italia..

NRK - 26 Mar 20 kl. 10:17

Alle Ving-turister er heime igjen

Ving har henta heim alle turistane sine etter koronakrisa. Over 23.000 nordiske gjester er henta heim frå 55 ulike land i løpet av ei veke.

NRK - 19 Aug 19 kl. 19:45

Henta born frå Syria til Tyskland

Den tyske regjeringa har henta heim fire tyske barn av IS-krigarar som har vore i ein flyktningleir i Syria. Dei jobbar med å hente ut fleire barn. Tre av barna er foreldrelause, og mora til det fjerde barnet har gått med på å gje frå seg barnet..

NRK - 26 Mar 20 kl. 12:38

VG: Mulla Krekar henta frå fengsel

Mulla Krekar har i dag vorte henta frå Oslo fengsel, ifølge advokaten hans Brynjar Meling, melder VG. Mulla Krekar er tidlegare dømt for truslar mot blant andre Erna Solberg..

NRK - 12 Apr 20 kl. 08:39

Røde Kors ber Noreg henta barn

Norske styresmakter må bli med på programmet til EU for å henta heim og fordela dei 1600 einslege mindreårige barna i leirar i Hellas, meiner Røde Kors i Noreg. Organisasjonen meiner det er viktigare enn nokon gong å hjelpa dei mest sårbare barna..

NRK - 13 Mar 20 kl. 07:29

Asiatiske børsar henta seg litt inn

Etter å ha opna ned 10 prosent, henta Nikei-indeksen i Tokyo seg litt inn igjen og stengde ned 6 prosent, melder AFP. Den breiere samansette Topix-indeksen fall òg 6 prosent. Mens den australske ASX-indeksen stengde opp 4,4 prosent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Har brukt naturen tre ganger så mye

Oslofolk har brukt naturen tre ganger mer enn normalt under koronakrisen, viser en undersøkelse fra Norsk institutt for naturforskning. Økningen gjelder alle former for utendørsaktiviteter, både løping, fotturer og sykling..

NRK - 30 minutter siden

Finland: Munnbind virker ikke

Finske helsemyndigheter har kommet fram til at munnbind ikke hindrer smittespredning i stor grad, melder YLE. En rapport viser at munnbind i en viss grad kan hindre spredning om den som bruker det er smittet, men ellers er effekten minimal..

NRK - 30 minutter siden

13 siktet for menneskehandel

I Frankrike er 13 personar sikta i saka der 39 vietnamiske migrantar blei funne døde i ein lastebil i Storbritannia. Det melder nyheitsbyrået AFP. Dei 13 er sikta for menneskehandel.

NRK - 30 minutter siden

Færre premature fødsler i Danmark

Antall premature fødsler har falt med 90 prosent i Danmark i tiden hvor landet har vært stengt under koronapandemien, viser fødselstall for Danmark de siste fem årene. Årsaken kan være at gravide har måttet endre atferd, som har virket forebyggende..

NRK - 1 time siden

Tolletaten gjennomfører storaksjon

Tolletaten gjennomfører en storaksjon i Oslofjorden og langs Sørlandskysten i forbindelse med pinsehelgen og inngangen av årets båtsesong. Det skriver NTB. Etaten vil bruke samtlige av sine fartøy, og to kystvaktfartøy vil delta i aksjonen..

NRK - 1 time siden

Bra for klima - på kort sikt

Nesten to av tre nordmenn tror at koronapandemien vil redusere klimautfordringene i verden på kort sikt, men de fleste tror ikke det gjelder på lengre sikt, viser en rapport fra Opinion. 54 prosent i undersøkelsen tror ikke på langsiktig effekt..

NRK - 1 time siden

Tiltala for overgrep mot ungane

Ein mann frå Nord-Gudbrandsdal må møte i retten 23. juni, tiltala for overgrep mot ungane sine. Det melder GD.

NRK - 1 time siden

Utslippsrekord i Longyearbyen

Aldri før har kullkraftverket i Longyearbyen forurenset så mye som i 2019. – En miljøkile for Norge, sier lokalstyrelederen..

NRK - 1 time siden

Mattilsynet advarer om kosttilskudd

Kosttilskuddet Hydroxicut Hardcore Next fra USA har ført til leversvikt og dødsfall. Mattilsynet advarer nå mot kjøp og bruk av produktet, men kjenner ikke til noe salg i Norge. De har fått informasjon om at nordmenn har bestilt produktet på nettet..

NRK - 1 time siden

8.952 nye smittede i Russland

I løpet av det siste døgnet har det blitt registrert 8.952 nye påviste smittetilfeller av koronaviruset i Russland. Det melder Reuters.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt