NRK > Nyheter

Friday, 03 April, 00:07

NRK - 26 Mar 20 kl. 03:23

Fall på børsen i Japan

Etter tre dager med oppgang på børsen i Tokyo falt Nikkei-indeksen torsdag med mer enn 3 prosent fra start. I Hongkong gikk Hang Seng-indeksen svakt opp med 0,33 prosent. Børsene i Fastlands-Kina gikk det derimot ulike veier..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tokyo, Nikkei, Hongkong, Hang Seng, Fastlands-Kina, Japan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fall, børseni , Japan
NRK - 18 Mar 20 kl. 07:45

Nedgang på børsen i Japan

Nikkei-indeksen på Tokyo-børsen åpnet opp onsdag morgen, men endte dagen med et fall på 1,68 prosent etter at børsene i New York og Europa steg dagen før. I Hongkong var Hang Seng-indeksen opp 0,08 prosent ved lunsjtid onsdag..

NRK - 27 Mar 20 kl. 02:49

Oppgang på børsen i Japan

Tokyos Nikkei-indeks startet med oppgang fredag og gikk opp over 3 prosent da handelen åpnet på børsen. Handelen i Japan fortsatte oppgangen der amerikanske børser avsluttet bare noen timer tidligere på den andre siden av Stillehavet..

NRK - 02 Mar 20 kl. 08:04

Børsoppgang i Japan og Kina

Nikkei-børsen i tokyo steig nesten to prosent måndag, etter kraftige fall førre veke. Også i Kina har fleire børsar stige måndag morgon. Det skjer eter at sentralbankar opnar for å innføra krisegrep, skriv E24..

NRK - 26 Mar 20 kl. 07:47

Børsfall i Japan

Aksjemarkedet i Japan falt med 4,5 prosent da aksjehandelen ble avsluttet torsdag, tross børsoppgang i USA og Europa dagen før og enigheten om en stor amerikansk krisepakke. De tre foregående dagene var det oppgang på børsen i Tokyo..

NRK - 06 Feb 20 kl. 02:03

Børsoppgang tross virusfrykt

Wall Street-børsen i New York synes å ha lagt vekk frykten for det nye koronaviruset og stengte på rekordnotering onsdag. I Japan åpnet Tokyo-børsen markert opp torsdag..

NRK - 25 Feb 20 kl. 01:48

Fallet fortsetter på børsen i Japan

Etter en rød dag på børsene over hele verden mandag, fortsatte nedgangen i Asia tirsdag. I Tokyo falt børsen med 3,58 prosent fra start. Den bredere sammensatte Topix-indeksen gikk 3,53 prosent tilbake..

NRK - 10 Mar 20 kl. 05:06

Børsen i Japan snudd til oppgang

Etter å ha åpnet med røde tall, viser nå børsen i Tokyo oppgang, melder Reuters. Tokyos Nikkei-indeks startet med rundt 3 prosent nedgang, men etter noen timers handel er tallene nå i pluss..

NRK - Igår: 22:04

Nytt fall på New York-børsen

Dow Jonesæ-indeksen endte ned 4,4 prosent på børsen i New York etter onsdagens handel. Nedgangen kom etter oppgang forrige uke..

NRK - 27 Feb 20 kl. 16:34

Virusfrykt førte til rekordfall

Oslo Børs opplevde torsdag sitt største fall siden august 2015, melder DN. Børsen stupte med hele 4,88 prosent. Virusfrykten fortsetter å prege markedet, og alle de store selskapene på Børsen falt torsdag..

E24 - 25 Feb 20 kl. 05:41

Tokyo-børsen faller kraftige 3,3 prosent

Fallet fortsetter stort sett på Asia-børsene i kjølvannet av gårsdagens ras. Nedgangen er størst i Japan, der Tokyo-børsen har åpnet igjen etter å ha vært stengt dagen før..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Politiaksjon etter melding om vold

Væpnede politipatruljer rykket ut til et spisested på Sunde nær Kvernevik i Stavanger etter melding om vold med gjenstand og en truende situasjon torsdag kveld. Stavanger Aftenblad meldte om aksjonen der politiet valgte å bevæpne seg torsdag kveld..

NRK - 30 minutter siden

Ecuador samler inn lik fra gater

Soldater og politifolk har samlet inn minst 150 lik fra gater og boliger i Ecuadors største by Guayaquil de siste tre døgnene. Det er ikke bekreftet hvor mange av de døde som var smittet av koronavirus. Ecuador er hardt rammet av viruset..

NRK - 45 minutter siden

Trump testet negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset. President er frisk og har ingen symptomer, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld. Han ble også testet for drøye to uker siden..

NRK - 30 minutter siden

Væpnet aksjon i Stavanger

Væpnede politipatruljer er rykket ut til et spisested på Sunde nær Kvernevik i Stavanger etter melding om en truende situasjon, melder Stavanger Aftenblad. – Politiet har valgt å bevæpne seg, opplyser politiet til avisen..

NRK - 45 minutter siden

Trumps negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Trump ber alle bruke munnbind

President Donald Trump oppfordrer alle amerikanere til å bruke munnbind når de er ute blant folk for å dempe spredningen av viruset, melder Washington Post..

NRK - 1 time siden

Falt i sjøen - fløyet til Haukeland

En person er fraktet med Seaking-helikopter til Haukeland universitetssjukehus etter å ha falt i sjøen i Randaberg i Rogaland. Tilstanden hans er uavklart. Den andre personen er lettere skadd og fraktet til legevakt for sjekk..

NRK - 1 time siden

Gravide rådes til å jobbe hjemmefra

Danmark anbefaler kvinner som er gravid i tredje trimester, og som arbeider i helse-, sosial- eller eldresektoren, å arbeide hjemmefra. Anbefalingen skal redusere risiko noe for koronasmitte i siste trimester..

NRK - 1 time siden

Trump med viktig pressekonferanse

President Donald Trump har erkjent at regjeringens lagre er nesten tomme for beskyttelsesutstyr som er ment for leger og sykepleiere. Trump har varslet en viktig pressekonferanse om koronasituasjonen i USA klokken 23 norsk tid torsdag..

NRK - 1 time siden

Oppgang på Wall Street

Dow Jones-indeksen på Wall Street steg 2,2 prosent torsdag etter uttalelser fra president Donald Trump som kan få slutt på oljepriskrigen. Den bredere S&P 500-indeksen endte dagen med en oppgang på 2,3 prosent. Teknologitunge Nasdaq steg 1,7 prosent..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt