NRK > Nyheter

Fredag, 23 April, 03:56

NRK - 28 jan. 21 kl. 09:15

Fall i detaljhandel i desember

Nye tall for nordmenns forbruk viser en sterk nedgang for detaljhandelen fra november til desember i fjor, skriver SSB. Omsetningsvolumet falt 5,7 prosent. Sammenlignet med desember 2019 er det derimot en oppgang i detaljhandelen på 8 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
SSB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Falli , detaljhandeli , desember
NRK - 06 mars 21 kl. 08:47

Mer CO₂ i desember 2020 enn i 2019

I desember 2020 ble to prosent mer CO₂ sluppet ut i lufta enn samme måned i 2019. Ifølge en rapport fra Det internasjonale energibyrået, var det et fall i CO₂-utslippene på seks prosent for hele 2020. Det er den største årlige nedgangen av CO₂-utslipp siden andre verdenskrig, og tilsvarer omtrent det samme som hele EUs årlige CO₂-utslipp.

E24 - 01 mars 21 kl. 08:01

Nytt shoppefall i januar – detaljhandelen falt med 0,1 prosent fra desember

Fallet i detaljhandelen fortsatte i januar, etter et stort fall i desember. Klesbutikker hadde et kraftig fall, mens salg av sportsutstyr økte..

E24 - 01 mars 21 kl. 08:01

Nytt shoppefall i januar

Det ble et nytt svakt fall i detaljhandelen i januar, etter et stort fall i desember. Klesbutikker hadde et kraftig fall, mens salg av sportsutstyr økte etter fint vintervær..

E24 - 01 mars 21 kl. 06:17

Dette skjer denne uken: PMI-rush og januarfasit for detaljhandel

En spennende uke er på trappene, mener sjefstrateg Christian Lie. Det er duket for PMI-tall fra flere land, og arbeidsmarkedsrapport fra USA..

NRK - 15 jan. 21 kl. 10:04

Fleire får arbeidsavklaringspengar

Ved utgangen av desember 2020 fekk 124 000 personar AAP. Dette er ein auke på 9 600 personar frå same månad året før. 3,6 prosent av innbyggjarar mellom 18 og 66 år var per desember 2020 mottakarar av arbeidsavklaringspengar, skriv NAV..

NRK - 15 jan. 21 kl. 14:34

60.000 har flyktet

Siden desember har rundt 60.000 flyktet fra Den sentralafrikanske republikk. Halvparten av dem har flyktet den siste uken, ifølge FN.

VG - 19 jan. 21 kl. 07:29

VG-fotografenes sterkeste bilder i desember

Hver måned velger VGs bildesjefer ut hvilke bilder som var de sterkeste visuelle øyeblikkene levert. Dette er høydepunktene fra VGs fotografer i desember..

Aftenposten - 20 jan. 21 kl. 10:12

621 tilfeller av importsmitte i januar – nesten dobbelt så mange som i hele desember

Minst 621 personer tatt med seg koronasmitte fra utlandet til Norge i januar, rundt dobbelt så mange som i hele desember..

E24 - 20 jan. 21 kl. 10:44

Nær dobling av importsmitte fra desember til januar

Minst 621 personer tatt med seg koronasmitte fra utlandet til Norge i januar, rundt dobbelt så mange som i hele desember. I Oslo er økningen enda kraftigere..

E24 - 28 jan. 21 kl. 08:03

Kraftig og overraskende shoppefall i desember

Elektronikk og dagligvare dro detaljhandelen ned i desember, viser ferske tall fra SSB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Strid om burhøns i Venstre

Venstre vil forby produksjon av egg fra høner i bur, fordi det ikke samsvarer med god dyrevelferd, står det i forslaget til nytt Venstre-program. Det er flere i partiet skeptisk til, skriver Adresseavisen..

NRK - 15 minutter siden

Trailer med fisk veltet ved Berkåk

En trailer med fisk har kjørt av veien og veltet på siden på E6 ved Berkåk i Trøndelag. Det er ikke meldt om personskade. Det skal være glatt vei på stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Børsen i Tokyo med nedgang

Børsen i Tokyo startet fredagen med nedgang etter nyheten om at Biden-administrasjonen i USA vil foreslå å øke skattene for de rikeste. Nikkei 225-indeksen falt fra starten etter at handelen åpnet i Japan fredag morgen. Indeksen falt med 1,12 prosent.

NRK - 1 time siden

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 1 time siden

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 1 time siden

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 1 time siden

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 1 time siden

Faithfull om koronasykdommen

Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a.

NRK - 2 timer siden

Færre digitale kulturopplevelser

Digital kulturbruk er nesten halvert i år, sammenlignet med i fjor. Det viser en undersøkelse fra Opinion som gjennom pandemien har spurt over 20.700 nordmenn om deltagelse på digitale kulturopplevelser, og i hvilke grad man betaler for disse.

NRK - 2 timer siden

Søker etter to 11-åringer i Oslo

Politiet søker etter to 11 år gamle gutter fra Frogner i Oslo som ikke har kommet hjem etter trening. De ble sist sett på Skøyen rundt klokken 22.00 torsdag kveld.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt