NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:26

NRK - 12 Sep 19 kl. 09:30

Falkenberg Mikkelsen utenrikssjef

Sigurd Falkenberg Mikkelsen er ansatt som utenrikssjef i NRK. Falkenberg Mikkelsen har bred og tung utenrikskompetanse, og har tidligere vært NRK-korrespondent i Midtøsten. Han tiltrer stillingen kommende mandag..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Falkenberg Mikkelsen, NRK, Mikkelsen, Midtøsten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Falkenberg, Mikkelsen, utenrikssjef
NRK - 12 Sep 19 kl. 09:30

Nøttlending blir utenrikssjef i NRK

Sigurd Falkenberg Mikkelsen fra Nøtterøy er ansatt som utenrikssjef i NRK. Mikkelsen har bred og tung utenrikskompetanse, og har tidligere vært NRK-korrespondent i Midtøsten. Han tiltrer stillingen kommende mandag..

NRK - 02 Jul 19 kl. 19:24

Borrell blir EUs nye utenrikssjef

EUs toppmøte har nominert Spanias utenriksminister Josep Borrell (72) til posten som utenrikssjef. Han overtar etter italienske Federica Mogherini..

NRK - 25 Jun 19 kl. 14:15

Gir seg som utenrikssjef

Knut Magnus Berge gir seg som utenrikssjef i NRK og går tilbake til stillingen som politisk reporter. Det er etter eget ønske Berge slutter som redaksjonssjef. Berge selv sier det har vært et sant privilegium å få lede utenriksjournalistikken i NRK..

P4 - 31 May 19 kl. 21:37

Ny el-sparkesykkelulykke

En gutt på en el-sparkesykkel i Falkenberg i Sverige har blitt påkjørt av en bil. Politiet opplyser til Expressen at gutten er mellom åtte og ti år. Han skal ikke være alvorlig skadet.

NRK - 30 Aug 19 kl. 13:54

EU-sjef bekymret over pågripelser

EUs utenrikssjef Federica Mogherini sier situasjonen i Hongkong, der flere demokratiaktivister ble pågrepet fredag, er «ekstremt bekymringsfull». Pågripelsene skjedde i forkant av en varslet ny demonstrasjon som etter planen skulle holdes lørdag..

Hegnar.no - 13 Jun 19 kl. 14:25

EU ber om maksimal selvbeherskelse etter hendelsene i Omanbukta

Enhver provokasjon må unngås for å hindre opptrapping etter at to oljetankere skal ha blitt utsatt for angrep i Omanbukta, mener EUs utenrikssjef..

Aftenposten - 22 May 19 kl. 21:10

August (18) ladet opp med fem timers eksamen: Sørget for at TIL unngikk cupbombe

August Mikkelsen (18) leverte både på og utenfor banen i Melbu..

Aftenposten - 22 May 19 kl. 21:10

August (18) ladet opp med fem timers nynorskeksamen: Sørget for at TIL unngikk cupbombe

August Mikkelsen (18) leverte både på og utenfor banen i Melbu..

P4 - 08 Jul 19 kl. 13:42

Ber Iran slutte

EU ber Iran stanse og reversere alle aktiviteter som er i strid med atomavtalen. En talskvinne for EUs utenrikssjef sier EU er ekstremt bekymret over kunngjøringene fra Iran i helgen om anriking av uran over 3,67 prosent, som er grensen i atomavtalen. Iran opplyste i går at de vil anrike uran over denne grensen..

Aftenposten - 19 Aug 19 kl. 18:07

Livet ble ikke helt som Ann-Chris­tine hadde tenkt. Derfor ble 24-åringen med i Pensjo­nist­partiet.

– Jeg er kjempeung til å være med, sier Ann-Christine Mikkelsen, Pensjonistpartiets nestleder på Askøy..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 1 time siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 3 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.

NRK - 4 timer siden

Myndighetene: Seks skadet i Albania

Bare seks mennesker fikk lørdag kveld behandling for lettere skader etter jordskjelvene i Albania lørdag ettermiddag, sier regjeringens pressetalsmann Endri Fuga på Twitter. Fuga sier rundt 100 personer var sendt hjem fra sykehus lørdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt