NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 06:56

NRK - 12 Sep 19 kl. 09:30

Falkenberg Mikkelsen utenrikssjef

Sigurd Falkenberg Mikkelsen er ansatt som utenrikssjef i NRK. Falkenberg Mikkelsen har bred og tung utenrikskompetanse, og har tidligere vært NRK-korrespondent i Midtøsten. Han tiltrer stillingen kommende mandag..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Falkenberg Mikkelsen, NRK, Mikkelsen, Midtøsten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Falkenberg, Mikkelsen, utenrikssjef
NRK - 12 Sep 19 kl. 09:30

Nøttlending blir utenrikssjef i NRK

Sigurd Falkenberg Mikkelsen fra Nøtterøy er ansatt som utenrikssjef i NRK. Mikkelsen har bred og tung utenrikskompetanse, og har tidligere vært NRK-korrespondent i Midtøsten. Han tiltrer stillingen kommende mandag..

Dagbladet - 02 Jan 20 kl. 18:17

Søsteren til savnede Eirin Mikkelsen: - Grusomt

Ann-Louise Mikkelsen (21) snakket sist med halvsøsteren sin, savnede Eirin Mikkelsen (43), på julaften. Svensk politi gjenopptar og utvider nå søket etter 43-åringen..

NRK - 02 Feb 20 kl. 18:07

EUs utenrikssjef til Iran

EUs utenrikssjef Josep Borrell skal ha samtaler med Iran kommende uke, ifølge Irans utenriksdepartement. Hensikten er å redde atomavtalen fra 2015..

NRK - 02 Jul 19 kl. 19:24

Borrell blir EUs nye utenrikssjef

EUs toppmøte har nominert Spanias utenriksminister Josep Borrell (72) til posten som utenrikssjef. Han overtar etter italienske Federica Mogherini..

NRK - 25 Jun 19 kl. 14:15

Gir seg som utenrikssjef

Knut Magnus Berge gir seg som utenrikssjef i NRK og går tilbake til stillingen som politisk reporter. Det er etter eget ønske Berge slutter som redaksjonssjef. Berge selv sier det har vært et sant privilegium å få lede utenriksjournalistikken i NRK..

E24 - 02 Feb 20 kl. 18:27

EUs utenrikssjef til Iran for samtaler

EUs utenrikssjef Josep Borrell skal ha samtaler med Iran kommende uke, ifølge Irans utenriksdepartement. Hensikten er å redde atomavtalen fra 2015..

VG - 05 Oct 19 kl. 11:00

Andreas Mikkelsen har kniven på strupen: – Må levere

LLANDUDNO (VG) Andreas Mikkelsen (30) må vise seg fram i høst for å få fortsatt fabrikkskontrakt i rally-VM..

VG - 27 Jan 20 kl. 09:56

Eirin Mikkelsen (43) funnet død i Sverige

Levningene som ble funnet i strandkanten sør for Landskrona lørdag er identifisert som savnede Eirin Mikkelsen (43)..

Aftenposten - 30 Dec 19 kl. 14:08

Politiet jakter på opptak av Eirin Mikkelsen på julaften

Sporene etter Eirin Mikkelsen (43) ser ut til å slutte ved havnen i Landskrona. Men håpet er ikke ute, politiet har mer å jobbe med..

VG - 02 Jan 20 kl. 17:17

Andreas Mikkelsen om VM 2020: – Jeg har noe uoppgjort

Tre år på rad sto Andreas Mikkelsen (30) på VM-pallen. Siden har det buttet. Han jobber for å kjøre mest mulig rally-VM også i 2020..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Tønsberg minnes Jahn Teigen

Artisten Jahn Teigens liv og musikk skal minnes i hjembyen Tønsberg på lørdag. Teigen døde mandag 70 år gammel. På torve blir det allsang og artister kommer.

NRK - 15 minutter siden

Første brasilianer koronasmittet

En brasiliansk statsborger er isolert etter å ha fått påvist smitte av det nye koronaviruset etter nylig å ha vært på reise i Italia. Pasienten er en 61 år gammel brasiliansk mann som reiste til Lombardia i Nord-Italia mellom 9. og 21.

NRK - 30 minutter siden

Nordmenn etterforskes i Frankrike

Fransk politi undersøker om fem norske finansmenn og en pengeinnkrever svindlet fem franske bedrifter for nærmere 23 millioner kroner, skriver Stavanger Aftenblad. Mennene er tidligere etterforsket for økonomisk kriminalitet..

NRK - 30 minutter siden

Forbereder seg på virussmitte

De forente arabiske emirater sier de er «Utstyrt for verst tenkelige scenario» etter flere tilfeller av det nye koronaviruset i Midtøsten. Flyselskapet i Qatar Airways, varsler færre flyvninger til Iran, som er hardt rammet av viruset..

NRK - 1 time siden

94 flypassasjerer i karantene

I alt 94 reisende med et fly fra Sør-Korea til Kina er satt i karantene etter at det ble vakt mistanke koronavirus-smitte hos tre av passasjerene. Tre kinesiske turister hadde feber da de ankom den kinesiske byen Nanjing onsdag..

NRK - 1 time siden

Flåmsbanen åpnet igjen

Flåmsbana mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland er igjen åpnet for trafikk, melder Bane Nor. Flåmsbana har vært stengt siden lørdag ettermiddag på grunn av et snøskred mellom Blomheller og Berekvam. Skredet rev ned ledningen og gjorde stor skade..

NRK - 2 timer siden

Amerikansk soldat virussmittet

En 23 år gammel amerikansk soldat har testet positivt på koronavirus i Sør-Korea. Han er stasjonert i Camp Caroll nær Daegu og besøkte tidligere i uka Camp Walker, som er i Daegu..

NRK - 2 timer siden

Rivalene til angrep på Sanders

Bernie Sanders fikk gjennomgå av rivalene for sin plan om et offentlig helsevesen i USA i den siste store debatten blant de demokratiske presidentkandidatene. Debatten var den siste før e før valget i Sør-Carolina lørdag og «supertirsdag» neste uke..

NRK - 2 timer siden

Hotell ranet i Stavanger

En maskert mann truet natt til onsdag til seg penger fra et hotell i Stavanger. Like før ble et annet hotell i byen forsøkt ranet. En mann i 20-årene er pågrepet i saken.

NRK - 4 timer siden

Over 1000 virussmittede i Sør-Korea

Antallet smittede av det nye koronaviruset i Sør-Korea har økt med 169 siden tirsdag, melder landets helsemyndigheter. I alt elleve personer har omkommet og totalt har 1.146 mennesker blitt smittet av koronaviruset i Sør-Korea..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt