NRK > Nyheter

Saturday, 22 February, 19:39

NRK - 19 Sep 19 kl. 20:45

Fagforbundet ber regjeringen snu

Landsstyret i Fagforbundet reagerer sterkt på regjeringens forslag om å kutte i uførepensjonen. Skjermingstillegget kompenserer uføre født i 1954 eller senere som ikke kan øke alderspensjonen, da de ikke lenger kan velge å være yrkesaktive..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fagforbundet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fagforbundet, ber, regjeringen, snu
P4 - 23 Jun 19 kl. 17:17

- Skuffet over at streik blir stanset

Fagforbundet er skuffet og sinte over at regjeringen stopper sykehusstreiken. Kravet fra de streikende er at også ansatte i mindre deltidsstillinger skal få pensjon. Men nå blir det tvungen lønnsnemd, da regjeringen mener den varslede opptrappingen fører til fare for liv og helse.

P4 - 15 Oct 19 kl. 07:45

- Bagatelliserer lovbruddene i Oslo kommune

Oslo Høyre anklager Fagforbundet for å bagatellisere de 15.000 lovbruddene som er avdekket i Oslo kommune. Fagforbundet sa forrige uke at bruddene var alvorlig, men ville ikke omtale det som en skandale.

Hegnar.no - 09 Aug 19 kl. 08:24

Vil bruke LO og Fagforbundet som hovedfiende mot Sp

I et internt notat peker Ap ut Senterpartiet som hovedfiende i kampen om distriktene. Ap frykter at Sp vil skifte side og mobiliserer både LO og Fagforbundet..

P4 - 12 Jul 19 kl. 12:18

Fagforbundet har gitt mest

De politiske partiene i Norge har fått til sammen nesten 25 millioner kroner i pengegaver fra private aktører i år. LOs største forbund Fagforbundet, har gitt mest. Fagforbundet har gitt 5 millioner kroner til Arbeiderpartiet, 2 millioner til SV og 1,2 millioner til Senterpartiet, melder NTB.

Dagbladet - 09 Aug 19 kl. 16:55

Slik svarer Fagforbundet om hemmelig Ap-notat

Fagforbundet gir mer enn 2 millioner kroner til Senterpartiets valgkamp. Likevel skal LO-forbundet ifølge et internt Ap-notat bidra til å stagge Sps vekst i utvalgte kommuner..

Aftenposten - 06 Jul 19 kl. 10:52

Fagforbundet har gitt Høyre en sommergave | Trine Eilertsen

Problemet for Ap er ikke at Fagforbundet ikke omfavner Sp lokalt. Det er at Rødt rykket inn i kabalen..

NRK - 03 Jan 20 kl. 16:27

Kraftige reaksjoner

Fagforbundet mener det er uakseptabelt at sykehusene og pasientene må betale for krisa i Luftambulansetjenesten. – Dette er en komplett skandale, sier Mette Nord, leder av Fagforbundet. Høie vil styrke tjenesten, og gi sykehusene regninga,.

Aftenposten - 12 Sep 19 kl. 06:12

Fagforbundet utelukker ikke samarbeid med MDG

Fagforbundet utelukker ikke regjeringssamarbeid mellom Ap og MDG i 2021. Saken skaper splid i LO..

Aftenposten - 05 Jul 19 kl. 05:41

Lokale topper i Fagforbundet advarer mot å stemme Senterpartiet

Fagforbundet har gitt Sp 2,25 millioner kroner i støtte før årets valgkamp. Likevel advarer flere fylkesledere i LOs største forbund sine medlemmer mot å stemme Sp..

P4 - 18 Jul 19 kl. 20:53

Mot profitt i velferden

Over halvparten av de spurte i en ny undersøkelse mener private selskaper ikke bør få ta ut profitt fra offentlige velferdstjenester. Undersøkelsen er utført av Sentio for Fagforbundet, skriver FriFagbevegelse. Fagforbundet-leder Mette Nord sier det er en uting at kommersielle selskaper tar ut store fortjenester fra norsk velferd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Bolighus brenner i Halden

Brannvesenet har startet slukking av en boligbrann i Halden i Østfold. Det skal brenne i en firemannsbolig..

NRK - 4 minutter siden

Sanders favoritt i Nevada

Bernie Sanders leder på målingene før velgerne i Nevada skal stemme på Demokratenes presidentkandidat i kveld og i natt, norsk tid. 75.000 velgere har forhåndsstemt, over halvparten førstegangsvelgere.

NRK - 30 minutter siden

Berre to vegar mellom aust og vest

Skal du over fjellet i Sør Noreg er E16 over Filefjell og riksveg 52 over Hemsedalsfjellet dei einaste to alternativa. Her er det kolonnekøyring. Riksveg 7 er stengt på to stader, og Eidfjord i Hardanger er isolert i alle fall til i morgon..

NRK - 30 minutter siden

Vet ikke når flyplassen åpner

Det er usikkert når flyplassen på Gran Canaria åpnes for trafikk igjen. Fem fly på vei dit har landet på andre øyer, får NRK opplyst. Ansatte sier flyplassen aldri før har vært stengt på grunn av sandstorm, men at dette er den sterkeste på mange år..

NRK - 45 minutter siden

- Kommer seg ikke hjem i kveld

Norwegian arbeider for å finne løsninger for passasjerene som rammes når flyplassen på Gran Canaria er stengt. – Passasjerene kommer ikke til å komme seg hjem i kveld, sier presseansvarlig Andreas Hjørnholm i Norwegian..

NRK - 1 time siden

Nordmenn sandfaste på Kanariøyene

Flyplassen ved Las Palmas på Kanariøyene er stengt på grunn av sandstorm. Tre passasjerfly som skulle til Oslo er forsinket. Varm vind, en såkalt calima, har ført med seg så mye sand at sikten er for dårlig til å lande og lette..

NRK - 1 time siden

E39 delvis åpnet ved rassted

Europavei 39 gjennom Votedalen i Gloppen er åpnet i ett felt. Veien har vært stengt i over ett døgn etter et snøskred..

NRK - 1 time siden

Snøskredfare i Trollheimen

NVE har sendt ut varsel om betydelig snøskredfare i Trollheimen. Ustabile fokksnøflak kan ligge på glatt skare i leområder. I disse områdene er det lett å løse ut skred.

NRK - 2 timer siden

Trafikkuhell stanset togtrafikken

Politi har fjernet en bil som sto på jernbanelinjen etter et trafikkuhell ved Skjeberg i Østfold. Togtrafikken ble stanset, og fylkesvei 118 stengt. Sjåføren er tatt hånd om av ambulansepersonell..

NRK - 1 time siden

Vannkrise på Vega i Nordland

Alle husstander på Vega er uten vann etter en stor lekkasje i ettermiddag. Første melding om vannmangel kom etter klokka 14, og kommunen jobber fortsatt med å finne lekkasjen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt