NRK > Nyheter

Friday, 21 September, 09:52

NRK - 12 Mar 18 kl. 19:58

Fagernes-dødsfall ikke kriminelt

Ingenting tyder på at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet til en 20 år gammel kvinne som ble funnet død i Fagernes i Oppland søndag, opplyser politiet. Kvinnen ble funnet død i en bolig søndag, og politiet betegnet dødsfallet som mistenkelig..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fagernes, Oppland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fagernes-dødsfall, ikke, kriminelt
P4 - 12 Mar 18 kl. 18:55

Ikke noe kriminelt bak dødsfall

Ingenting tyder på at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet til en kvinne som ble funnet død i Fagernes i Oppland i går. Det opplyser politiet. Politiet betegnet dødsfallet som mistenkelig og det ble gjennomført vitneavhør og undersøkelser på stedet..

Aftenposten - 21 Apr 18 kl. 12:02

Omans politi: Ikke noe kriminelt bak Aviciis dødsfall

Politiet i Omans hovedstad Muscat opplyser at det ikke har skjedd noe kriminelt rundt Aviciis dødsfall..

NRK - 11 Mar 18 kl. 13:16

Mistenkelig dødsfall på Fagernes

En død person ble funnet i en bolig i Fagernes i Oppland i formiddag. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig og er på stedet med kriminalteknikere og etterforskere. Det sier operasjonsleder Tom Eirik Midthaug ved Innlandet politidistrikt til NRK..

Aftenposten - 11 Mar 18 kl. 14:45

Politiet: Mistenkelig dødsfall i Fagernes

En død person ble funnet i en bolig i Fagernes i Oppland søndag formiddag. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig..

Dagbladet - 11 Mar 18 kl. 12:59

Politiet: Mistenkelig dødsfall i Fagernes

En død person ble funnet i en bolig i Fagernes i Oppland søndag formiddag. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig..

P4 - 11 Mar 18 kl. 12:57

Mistenkelig dødsfall på Fagernes

En person ble funnet død på en bopel i Fagernes i formiddag. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig og er på stedet med kriminalteknikere og etterforskere. Ambulansen ble tilkalt til hjemmet hvor vedkommende ble funnet livløs og det var de som kontaktet politiet..

NRK - 21 Apr 18 kl. 12:48

Mistenker ikke noe kriminelt

Politiet i Oman sier til SVT at de ikke mistenker at det har skjedd noe kriminelt knyttet til den svenske artisten Aviciis (28) dødsfall. – Vi har all informasjon, og vi vet hva som har skjedd..

NRK - 12 Aug 18 kl. 16:32

NTB: Trolig ikke noe kriminelt

Politiet tror ikke det ligger noe kriminelt bak funnet av en død person i en bolig i Gjerdrum søndag, melder NTB. Saken ble først behandlet som et mistenkelig dødsfall. Politiet tror de vet hvem avdøde er, og de jobber med å varsle pårørende..

P4 - 09 Feb 18 kl. 11:12

Mistenker ikke noe kriminelt etter dødsfall

Kvinnen som ble funnet død i et søppelskur på en skole i Askim i Østfold mandag kan ha omkommet av sykdom. Det viser den foreløbige obduksjonsrapporten, melder VG. Politiet mistenker ikke at kvinnen i 60-årene har blitt utsatt for noe kriminelt..

Hegnar.no - 12 Jan 18 kl. 22:28

Kjemper for å redde Fagernes lufthavn

20 reiselivsbedrifter vil overta driften av Fagernes lufthavn, Leirin..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

79 døde i ferjeforlis i Tanzania

Så langt er 79 mennesker bekreftet døde etter ferjeulykken i Victoriasjøen i Tanzania, torsdag. Det skriver AFP som siteter statlige medier. Så mange som 200 passasjerer kan ha vært om bord da ferjen kantret.

NRK - 5 minutter siden

Nødnett var nede under stormen

Da stormen herjet som verst natt til torsdag, streiket både strømnett, mobilnett og nødnett på værutsatte Strynefjellet. Årsaken er ukjent. Det gjorde at fjellovergangen ble stengt fordi bilister ikke hadde noen mulighet til å melde fra om ulykker..

NRK - 15 minutter siden

Én av tre ansettes internt i IN

Innovasjon Norge har ansatt 370 personer de siste fem årene. 127 av stillingene ble ikke lyst ut offentlig, skriver E24. IN opplyser at de ikke er et statlig selskap og derfor ikke har rettslig plikt til å utlyse i forbindelse med nyansettelser..

NRK - 15 minutter siden

79 døde i ferjeulykke i Tanzania

Så langt er 79 mennesker bekreftet døde etter ferjeulykken i Victoriasjøen i Tanzania, torsdag. Det skriver AFP som siteter statlige medier. Flere enn 400 passasjerer var om bord da ferjen kantret..

NRK - 30 minutter siden

Nye USA-sanksjoner mot Kina

USA har innført sanksjoner mot det kinesiske militæret etter at de kjøpte militærfly og luftvernraketter fra Russland. USA mener kjøpene er i strid med de amerikanske sanksjonene mot Russland, skriver BBC..

NRK - 14 timer siden

Styrte unna offentlig utlysning

Innovasjon Norge skal ha ansatt 127 uten offentlig utlysning siden 2014, ifølge E24. Siden starten av 2014 og frem til i dag har 370 personer blitt ansatt i ulike stillinger. Ansettelsespraksisen undersøkes nå av eksternrevisor Deloitte..

NRK - 45 minutter siden

Avlyser Preikestolen-løp

På grunn av uværet i vente i Rogaland blir Preikestolen maraton avlyst. – Meldinger om ekstremt mye nedbørsmengder, sterk vind og lav temperatur gjør det utfordrende for oss å legge til rettet for et sikkert løp, opplyser løpsleder Willy Steinskog..

NRK - 45 minutter siden

Norsk rakett klar for verdensrommet

Den første helnorske raketten Andøya Space Center, som skal nå verdensrommet, er klar til utskytning neste uke. Målet er å nå 100 kilometer og dermed krysse «grensen» inn til verdensrommet..

NRK - 1 time siden

Krev nytt bystyremøte

Frp i Stavanger krev eit ekstraordinært bystyremøte. Årsaka er at Randaberg kommunestyre krev stans i rushtidsavgifta nå, og at Sola kommunestyre krev endring neste år. Ordførar Christine Sagen Helgø avviser det, og seier debatten gjekk 4.

NRK - 1 time siden

Stormen nærmer seg

Det blir mye vind utover dagen og man må forberede seg på at det blir problemer flere steder i Agder i dag, både med strømbrudd, trær over veiene og båter som sliter seg, ifølge statsmeteorolog John Smits. Det skal også bli en god del regn..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt