NRK > Nyheter

Thursday, 13 December, 21:16

NRK - 12 Mar 18 kl. 19:58

Fagernes-dødsfall ikke kriminelt

Ingenting tyder på at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet til en 20 år gammel kvinne som ble funnet død i Fagernes i Oppland søndag, opplyser politiet. Kvinnen ble funnet død i en bolig søndag, og politiet betegnet dødsfallet som mistenkelig..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fagernes, Oppland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fagernes-dødsfall, ikke, kriminelt
P4 - 12 Mar 18 kl. 18:55

Ikke noe kriminelt bak dødsfall

Ingenting tyder på at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet til en kvinne som ble funnet død i Fagernes i Oppland i går. Det opplyser politiet. Politiet betegnet dødsfallet som mistenkelig og det ble gjennomført vitneavhør og undersøkelser på stedet..

Aftenposten - 21 Apr 18 kl. 12:02

Omans politi: Ikke noe kriminelt bak Aviciis dødsfall

Politiet i Omans hovedstad Muscat opplyser at det ikke har skjedd noe kriminelt rundt Aviciis dødsfall..

NRK - 11 Mar 18 kl. 13:16

Mistenkelig dødsfall på Fagernes

En død person ble funnet i en bolig i Fagernes i Oppland i formiddag. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig og er på stedet med kriminalteknikere og etterforskere. Det sier operasjonsleder Tom Eirik Midthaug ved Innlandet politidistrikt til NRK..

Dagbladet - 11 Mar 18 kl. 12:59

Politiet: Mistenkelig dødsfall i Fagernes

En død person ble funnet i en bolig i Fagernes i Oppland søndag formiddag. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig..

Aftenposten - 11 Mar 18 kl. 14:45

Politiet: Mistenkelig dødsfall i Fagernes

En død person ble funnet i en bolig i Fagernes i Oppland søndag formiddag. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig..

P4 - 11 Mar 18 kl. 12:57

Mistenkelig dødsfall på Fagernes

En person ble funnet død på en bopel i Fagernes i formiddag. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig og er på stedet med kriminalteknikere og etterforskere. Ambulansen ble tilkalt til hjemmet hvor vedkommende ble funnet livløs og det var de som kontaktet politiet..

NRK - 21 Apr 18 kl. 12:48

Mistenker ikke noe kriminelt

Politiet i Oman sier til SVT at de ikke mistenker at det har skjedd noe kriminelt knyttet til den svenske artisten Aviciis (28) dødsfall. – Vi har all informasjon, og vi vet hva som har skjedd..

NRK - 12 Aug 18 kl. 16:32

NTB: Trolig ikke noe kriminelt

Politiet tror ikke det ligger noe kriminelt bak funnet av en død person i en bolig i Gjerdrum søndag, melder NTB. Saken ble først behandlet som et mistenkelig dødsfall. Politiet tror de vet hvem avdøde er, og de jobber med å varsle pårørende..

P4 - 09 Feb 18 kl. 11:12

Mistenker ikke noe kriminelt etter dødsfall

Kvinnen som ble funnet død i et søppelskur på en skole i Askim i Østfold mandag kan ha omkommet av sykdom. Det viser den foreløbige obduksjonsrapporten, melder VG. Politiet mistenker ikke at kvinnen i 60-årene har blitt utsatt for noe kriminelt..

Hegnar.no - 12 Jan 18 kl. 22:28

Kjemper for å redde Fagernes lufthavn

20 reiselivsbedrifter vil overta driften av Fagernes lufthavn, Leirin..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kraftig økning i influensavaksiner

Det er så langt i influensasesongen distribuert 33 prosent flere influensavaksinedoser enn i 2017/18-sesongen. Det opplyser Folkehelseinstituttet. Den siste uken har antall innlagte på sykehus med influensa økt, men fra et svært lavt nivå..

NRK - 30 minutter siden

Toyota tilbakekaller 143.000 biler

Toyota kaller inn nesten 143.000 biler for å fikse problemer med kollisjonsputer og bremser. Det er biler av typene Land Cruiser, Lexus og Tacoma som blir kalt inn..

NRK - 15 minutter siden

Støre har droppet komitemøter

Ap-leder Jonas Gahr Støre har ikke deltatt på noen av møtene i Stortingets utenriks- og forsvarskomite i år eller i fjor. Det melder TV 2. – Jeg er partileder og det er ikke vanlig at partilederen går på de møtene, sier Støre..

NRK - 45 minutter siden

Theresa May møter straks pressen

Storbritannias statsminister Theresa May skal møte pressen i Brussel etter at hun i dag har hatt møter med EU-ledere i håp om å få til endring i brexitavtalen..

NRK - 1 time siden

Vil gjennomgå innkassobransjen

Justisminister Thor Mikkel Wara varsler full gjennomgang av inkassobransjen, både av størrelsen på salærene og bruken av Namsmannen for å drive inn bagatellmessige pengekrav. – Vi er bekymret for utviklingen, sier Wara til NRK..

NRK - 1 time siden

Steinblokk sperrer vei i Selje

En steinblokk på to ganger to og en halv meter falt i ettermiddag ned på fylkesvei 618 i Selje i Sogn og Fjordane. Veien blir stengt frem til i morgen tidlig. Ingen mennesker eller biler ble truffet av steinblokken..

NRK - 1 time siden

Advarer om vanskelige kjøreforhold

Det er ventet kraftig vind og snøfokk i Langfjella til helgen. Meteorologisk institutt har utstedt farevarsel som gjelder Agder-fylkene, Telemark, Buskerud, Rogaland og Hordaland fra lørdag kveld til søndag kveld..

NRK - 1 time siden

Trump nekter å ha instruert Cohen

President Donald Trump sier at han aldri ba sin tidligere advokat Michael Cohen om å begå lovbrudd. – Jeg oppfordret aldri Michael Cohen til å bryte loven. Han var en advokat og skal kjenne til loven, skriver Trump på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Knivstikking i Oslo

En person er knivstukket på Grønland i Oslo. Politiet har kontroll på en mistenkt person. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent..

NRK - 2 timer siden

Penelope (14) ber Norge våkne

Lederen i Barnas klimapanel sender videokronikk fra FNs klimatoppmøte i Polen. – Vi må snakke om det som virkelig betyr noe, sier 14 år gamle Penelope..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt