NRK > Nyheter

Monday, 25 June, 13:32

NRK - 12 Mar 18 kl. 19:58

Fagernes-dødsfall ikke kriminelt

Ingenting tyder på at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet til en 20 år gammel kvinne som ble funnet død i Fagernes i Oppland søndag, opplyser politiet. Kvinnen ble funnet død i en bolig søndag, og politiet betegnet dødsfallet som mistenkelig..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fagernes, Oppland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fagernes-dødsfall, ikke, kriminelt
P4 - 12 Mar 18 kl. 18:55

Ikke noe kriminelt bak dødsfall

Ingenting tyder på at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet til en kvinne som ble funnet død i Fagernes i Oppland i går. Det opplyser politiet. Politiet betegnet dødsfallet som mistenkelig og det ble gjennomført vitneavhør og undersøkelser på stedet..

Aftenposten - 21 Apr 18 kl. 12:02

Omans politi: Ikke noe kriminelt bak Aviciis dødsfall

Politiet i Omans hovedstad Muscat opplyser at det ikke har skjedd noe kriminelt rundt Aviciis dødsfall..

NRK - 11 Mar 18 kl. 13:16

Mistenkelig dødsfall på Fagernes

En død person ble funnet i en bolig i Fagernes i Oppland i formiddag. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig og er på stedet med kriminalteknikere og etterforskere. Det sier operasjonsleder Tom Eirik Midthaug ved Innlandet politidistrikt til NRK..

Dagbladet - 11 Mar 18 kl. 12:59

Politiet: Mistenkelig dødsfall i Fagernes

En død person ble funnet i en bolig i Fagernes i Oppland søndag formiddag. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig..

Aftenposten - 11 Mar 18 kl. 14:45

Politiet: Mistenkelig dødsfall i Fagernes

En død person ble funnet i en bolig i Fagernes i Oppland søndag formiddag. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig..

P4 - 11 Mar 18 kl. 12:57

Mistenkelig dødsfall på Fagernes

En person ble funnet død på en bopel i Fagernes i formiddag. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig og er på stedet med kriminalteknikere og etterforskere. Ambulansen ble tilkalt til hjemmet hvor vedkommende ble funnet livløs og det var de som kontaktet politiet..

NRK - 21 Apr 18 kl. 12:48

Mistenker ikke noe kriminelt

Politiet i Oman sier til SVT at de ikke mistenker at det har skjedd noe kriminelt knyttet til den svenske artisten Aviciis (28) dødsfall. – Vi har all informasjon, og vi vet hva som har skjedd..

P4 - 09 Feb 18 kl. 11:12

Mistenker ikke noe kriminelt etter dødsfall

Kvinnen som ble funnet død i et søppelskur på en skole i Askim i Østfold mandag kan ha omkommet av sykdom. Det viser den foreløbige obduksjonsrapporten, melder VG. Politiet mistenker ikke at kvinnen i 60-årene har blitt utsatt for noe kriminelt..

Hegnar.no - 12 Jan 18 kl. 22:28

Kjemper for å redde Fagernes lufthavn

20 reiselivsbedrifter vil overta driften av Fagernes lufthavn, Leirin..

NRK - 21 Feb 18 kl. 10:23

Ikkje noko kriminelt bak dødsfall

Det låg ikkje noko kriminelt bak dødsfallet i Trondheim, ifølgje politiet. Ein mann vart funne i ei bustadblokk i går, men politiet seier til Adresseavisen at mannen truleg gjekk inn i eit rom i kjellaren for å varma seg, og ikkje kom seg ut att..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ingen tegn til savnet 23-åring

Politiet har i helgen søkt til vanns og på land etter 23-åringen som forsvant på sjøen i Vesterålen natt til 15. juni. Politiet har i tillegg gjennomført flere avhør og registrert tips fra publikum, men sier de er i en tidlig fase av etterforskningen..

NRK - 15 minutter siden

Ukjent brev om Orderud-drapene

Privatetterforsker Tore Sandberg hevder et hittil ukjent brev fra Sverige, skrevet 28 mai 1999, oppgir navn og adresse på angivelige personer som kan stå bak drapene. I brevet knyttes drapet til jugoslavisk mafia..

NRK - 30 minutter siden

Mener å ha nye bevis

Privatetterforsker Tore Sandberg holder pressekonferanse på låvebrua på Orderud gård sammen med Per og Veronica Orderud nå klokken 13.00. De hevder å ha nye beviser i drapssaken fra 1999..

NRK - 45 minutter siden

Vil snu Ap's asylpolitikk

Arbeiderpartiets innvandringspolitiske talsperson, Masud Gharahkhani ønsker å snu asylpolitikken til partiet. Målet må være å få slutt på at folk søker i asyl i Norge. Han vil heller at Norge skal ta imot flere kvoteflyktninger..

NRK - 1 time siden

Dømt for synagogeangrep i Göteborg

Tre menn er dømt til fengsel for å ha deltatt i et brannbombeangrep mot en synagoge i Göteborg i desember 2017. To av mennene ble dømt til to års fengsel, mens den tredje ble dømt til fengsel i ett år og tre måneder, skriver Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Operaen over åtte millioner i pluss

Operaen i Oslo gikk 8,4 millioner kroner i overskudd i 2017, en forbedring i driftsresultatet på over 50 millioner kroner fra året før, skriver Dagsavisen. Institusjonen har gått med underskudd siden 2014, men har spart mye på en ny pensjonsordning..

NRK - 1 time siden

Befal frikjent for voldtekt

Et mannlig befal er frifunnet for voldtekt av en kvinnelig soldat i Indre Troms i fjor vår. Lagmannsretten har omgjort dommen fra Nord-Troms tingrett om fengsel i tre år og ni måneder. Mannen må likevel betale 150.

NRK - 1 time siden

«Skam» blir norsk kulturarv

To manus fra NRK-serien «SKAM» er gitt til Nasjonalbiblioteket, hvor de skal tas vare på i mer enn tusen år som en del av den norske kulturarven. Det er fan-gruppa som bød på «SKAM»-manuset under tv-aksjonen i fjor, som har donert bort manusene..

NRK - 1 time siden

Fire skadd etter påkjørsel

Fire personer er skadd, to av dem kritisk, etter at en bil kjørte inn i en folkemengde utenfor en kirke i Dublin. En talsmann beskriver påkjørselen som «en svært alvorlig hendelse». Det kan være snakk om at sjåføren har fått et illebefinnende..

NRK - 1 time siden

Bil kjørte inn i folkemengde

Nødetatene er på stedet etter at en bil kjørte på flere fotgjengere utenfor en kirke i Dublin mandag formiddag, skriver RTE. En talsmann beskriver påkjørselen som «en svært alvorlig hendelse», men årsaken er foreløpig uklar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt