NRK > Nyheter

Friday, 23 March, 21:25

NRK - 12 Mar 18 kl. 19:58

Fagernes-dødsfall ikke kriminelt

Ingenting tyder på at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet til en 20 år gammel kvinne som ble funnet død i Fagernes i Oppland søndag, opplyser politiet. Kvinnen ble funnet død i en bolig søndag, og politiet betegnet dødsfallet som mistenkelig..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fagernes, Oppland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fagernes-dødsfall, ikke, kriminelt
P4 - 12 Mar 18 kl. 18:55

Ikke noe kriminelt bak dødsfall

Ingenting tyder på at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet til en kvinne som ble funnet død i Fagernes i Oppland i går. Det opplyser politiet. Politiet betegnet dødsfallet som mistenkelig og det ble gjennomført vitneavhør og undersøkelser på stedet..

NRK - 11 Mar 18 kl. 13:16

Mistenkelig dødsfall på Fagernes

En død person ble funnet i en bolig i Fagernes i Oppland i formiddag. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig og er på stedet med kriminalteknikere og etterforskere. Det sier operasjonsleder Tom Eirik Midthaug ved Innlandet politidistrikt til NRK..

Dagbladet - 11 Mar 18 kl. 12:59

Politiet: Mistenkelig dødsfall i Fagernes

En død person ble funnet i en bolig i Fagernes i Oppland søndag formiddag. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig..

Aftenposten - 11 Mar 18 kl. 14:45

Politiet: Mistenkelig dødsfall i Fagernes

En død person ble funnet i en bolig i Fagernes i Oppland søndag formiddag. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig..

P4 - 11 Mar 18 kl. 12:57

Mistenkelig dødsfall på Fagernes

En person ble funnet død på en bopel i Fagernes i formiddag. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig og er på stedet med kriminalteknikere og etterforskere. Ambulansen ble tilkalt til hjemmet hvor vedkommende ble funnet livløs og det var de som kontaktet politiet..

P4 - 09 Feb 18 kl. 11:12

Mistenker ikke noe kriminelt etter dødsfall

Kvinnen som ble funnet død i et søppelskur på en skole i Askim i Østfold mandag kan ha omkommet av sykdom. Det viser den foreløbige obduksjonsrapporten, melder VG. Politiet mistenker ikke at kvinnen i 60-årene har blitt utsatt for noe kriminelt..

Hegnar.no - 12 Jan 18 kl. 22:28

Kjemper for å redde Fagernes lufthavn

20 reiselivsbedrifter vil overta driften av Fagernes lufthavn, Leirin..

NRK - 21 Feb 18 kl. 10:23

Ikkje noko kriminelt bak dødsfall

Det låg ikkje noko kriminelt bak dødsfallet i Trondheim, ifølgje politiet. Ein mann vart funne i ei bustadblokk i går, men politiet seier til Adresseavisen at mannen truleg gjekk inn i eit rom i kjellaren for å varma seg, og ikkje kom seg ut att..

NRK - 11 Mar 18 kl. 20:10

Avdød sendt til obduksjon

Personen som ble funnet død i et hus på Fagernes i Valdres søndag, er sendt til obduksjon. Politiet betegner foreløpig saken som et mistenkelig dødsfall..

NRK - 07 Jan 18 kl. 19:30

Tror ikke det er noe kriminelt

Politiet jobber med å identifisere personen som ble funnet død på Hitra i Trøndelag søndag ettermiddag, men sier til Adresseavisen at de ikke har grunn til å tro at det har skjedd noe kriminelt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Norge slo Australia

Norge slo VM-klare Australia 4-1 i en privatlandskamp på Ullevaal stadion i kveld. Ola Kamara scoret tre av målene..

NRK - 1 time siden

En pågrepet etter terrorangrepet

En person er pågrepet etter angrepet mot et supermarked i Trebes i Sør-Frankrike, opplyser påtalemyndigheten i landet. Ifølge franske medier er det snakk om kjæresten til den antatte gjerningsmannen. Tre personer ble drept og 16 såret i angrepet..

NRK - 1 time siden

Ransaking hos Cambridge Analytica

En britisk dommer har gitt tillatelse til husransakelse av Londonkontorene til Cambridge Analytica. Det melder Sky News..

NRK - 1 time siden

Pulver var ikke farlig

Brevet med ukjent pulver som ble oppdaget i Kommunaldepartementet i Oslo, inneholdt sannsynligvis ikke et veldig farlig stoff. Ifølge PST er det forundersøkelser av pulveret som viser dette..

NRK - 1 time siden

Dansk forbud mot sirkus-elefanter

Danmark innfører forbud mot å la elefanter og andre ville dyr opptre på omreisende sirkus. Det har i over 50 år vært forbudt å la rovdyr som løver og tigre opptre på sirkus i Danmark, men elefanter, sjøløver og sebraer har vært tillatt..

NRK - 1 time siden

Peru har fått ny president

Martin Vizcarra er innsatt som Perus nye president, kun timer etter at Pedro Pablo Kuczynski trakk seg på grunn av korrupsjonsanklager. Kuczynski har vært i hardt vær på grunn av sine forbindelser til et brasiliansk entreprenørfirma..

NRK - 1 time siden

Spania fengsler separatistledere

Spansk høyesterett har besluttet at fem katalanske separatistledere skal varetektsfengsles, siktet for oppvigleri. Bakgrunnen er katalanernes forsøk på å løsrive seg fra Spania. I alt 25 katalanske ledere skal rettsforfølges..

NRK - 1 time siden

Norge slo Australia på Ullevaal

Norge slo VM-klare Australia 4-1 i en privatlandskamp på Ullevaal. Ola Kamara scoret tre av målene..

NRK - 2 timer siden

Vikafjellet stengt

Riksveg 13 over Vikafjellet blir stengd til i morgen tidlig klokka 08, på grunn av rasfare. Det opplyser Statens Vegvesen. En personbil ble tidligere i dag tatt av ras, på Sogn og Fjordane-siden av fylkesgrensa.

NRK - 2 timer siden

Trump vil signere budsjettavtale

President Donald Trump vil likevel undertegne budsjettet som er vedtatt i Senatet, selv om han først truet med veto, opplyser Det hvite hus. Trump begrunnet trusselen med at det ikke er lagt inn penger til den omstridte grensemuren mot Mexico..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt