E24 > Økonomi

Monday, 01 June, 10:26

E24 - 08 Nov 19 kl. 05:44

Facebook vil stanse misbruk før valget neste år

Nettgiganten Facebook vil sikre folkevalgtes profiler, merke politisk ståsted og innføre faktasjekking i forkant av presidentvalget neste år..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Facebook

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Facebook, vil, stanse, misbruk, før, valget, neste, år
NRK - 08 Nov 19 kl. 05:00

Facebook vil stanse misbruk

Facebook vil sikre folkevalgtes profiler, merke politisk ståsted og innføre faktasjekking i forkant av presidentvalget neste år. Dette kommer fram i et skriv til investorene i Facebook..

Aftenposten - 14 Dec 19 kl. 07:26

Staten vil stanse juleøl-kalendre på Facebook

Helsedirektoratet har sendt et skriftlig varsel til Gulating og vil stanse butikkjeden fra å reklamere for deres juleølkalender på Facebook..

VG - 14 Dec 19 kl. 07:23

Staten vil stanse juleøl-kalendere på Facebook

Helsedirektoratet har sendt et skriftlig varsel til Gulating og vil stanse butikkjeden fra å reklamere for deres juleølkalender på Facebook..

VG - 14 Dec 19 kl. 07:23

Staten vil stanse juleøl-kalendre på Facebook

Helsedirektoratet har sendt et skriftlig varsel til Gulating og vil stanse butikkjeden fra å reklamere for deres juleølkalender på Facebook..

NRK - 22 May 20 kl. 05:37

Facebook kan stanse valginnblanding

Facebook-grunnlegger Mark Zuckerberg sier han føler seg ganske trygg på at selskapet kan klare å hindre forsøk utenfra på å påvirke presidentvalget i USA. Det sier han i et intervju med BBC. Han innrømmer at Facebook var bakpå under valget i 2016..

NRK - 14 Dec 19 kl. 05:31

Staten vil stanse juleøl-kalendre

Helsedirektoratet har sendt et skriftlig varsel til Gulating og vil stanse butikkjeden fra å reklamere for deres juleølkalender på Facebook, melder Dagen. Ølutsalgkjeden opplyser til avisa at de vil endre markedsføringen sin..

NRK - 13 May 20 kl. 08:14

Facebook stemplet 50 mill. innlegg

Bare i april merket Facebook 50 millioner innlegg om korona-pandemien som feilinformasjon, melder NBC. Merking gjør at vesentlig færre ser og leser innleggene. Feilinformasjon og konspirasjonsteorier er fortsatt vanskelig å stanse, sier selskapet..

E24 - 22 May 20 kl. 06:28

Zuckerberg mener Facebook kan stanse innblanding i det amerikanske valget

Facebook-grunnlegger Mark Zuckerberg sier han føler seg ganske trygg på at selskapet kan klare å hindre forsøk utenfra på å påvirke presidentvalget i USA..

P4 - 13 May 20 kl. 16:41

Åtte stengt for korona-misbruk

Åtte bedrifter har så langt blitt stengt på grunn av misbruk av kompensasjonsordningen under koronakrisen. Og flere bedrifter kan bli stengt fremover, sier justisminister Monica Mæland. Krisepakkene fra regjeringen er i stor grad basert på tillit, og når bedrifter bryter den, så skal de ikke slippe unna, sier Mæland.

P4 - 16 Apr 20 kl. 07:42

Frykter misbruk av koronatiltak

Økokrim frykter misbruk av koronatiltakene. Det går fram av etatens nye trusselvurderinger. Svindel med dagpenger, utnyttelse av nasjonale strakstiltak og konkurskriminalitet er blant koronapunktene i vurderingen..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Saudi-Arabias valutareserver faller bratt etter aksje-shopping

Saudi-Arabias statlige investeringsfond har handlet for flere titalls milliarder dollar de siste månedene, blant annet i Equinor..

E24 - 1 time siden

FN positiv til flykorridorer for å styrke turisme

Såkalte flykorridorer som lar turister reise mellom land med lav smitterisiko, kan bidra til å starte opp igjen turistindustrien, mener FN..

E24 - 1 time siden

Bilsalget stuper i Danmark

Coronakrisen har ført til et kraftig fall i bilsalget i Danmark og én av fem forhandlere står nå på randen av konkurs..

E24 - 2 timer siden

Hit går Tangens veldedige penger: Sponset «Tangen Hall», leirsted, turisthytte og Freuds sofa

Nicolai Tangen slipper norsk skatt og kan overføre to milliarder i året til AKO-stiftelsen. Til nå har det gått penger til «Tangen Hall» på Wharton School i USA, oppussing av Freuds sofa og samarbeid med kjendiskokken Jamie Oliver og sjefen for Harley-Davidson..

E24 - 13 timer siden

Norges Banks milliardkjøp vekker internasjonal interesse: – De fleste land gjør det motsatte

Norges Bank øker kronekjøpene til ny rekord i juni for å dekke redningspakkene i coronakrisen. – Med tanke på mengden spørsmål vi får rundt dette fra store New York- og London-baserte hedgefond, så kan det virke som dette er i ferd med å bli et vesentlig tema, sier Nordea-strateg..

E24 - 15 timer siden

Hjemmesommer gir salgsboom: – Alle skal ha basseng

Hjemmeferie-sommer gir stor pågang hos norske bassengleverandører. – Dette blir nytt rekordår, sier daglig leder..

E24 - 17 timer siden

SpaceX-kapselen har koblet seg til ISS

SpaceX-kapselen Crew Dragon nådde fram til Den internasjonale romstasjonen ISS søndag og fikk koblet seg til uten problemer..

E24 - 17 timer siden

Coronakrisen går over - men oljepengeviruset vil ramme norsk politikk hardt

UKESLUTT: Dette skulle være året hvor norske politikere for alvor strammet livreima. Så kom corona. Det motsatte måtte til.

E24 - 17 timer siden

Coronakrisen stopper ikke norsk pengebruk: – Fortsatt bra trykk

Mens bankinnskuddene fyker til værs i Europa fordi innbyggerne frykter konsekvensene av coronakrisen, bruker norske husholdninger penger som før. Landets to største banker melder om fortsatt god etterspørsel etter boliglån og en økning i lån til båt eller bobil før ferien..

E24 - 18 timer siden

Over 30 reiselivsbedrifter kan starte turistvirksomhet på Svalbard fra mandag

Mange reiselivsbedrifter på Svalbard kan til uken igjen ta imot turister etter at Sysselmannen har gjennomgått smittevernplanene deres..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt