NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 10:14

NRK - 05 feb 21 kl. 17:56

Facebook nede i Myanmar

Telenor ble torsdag beordret av myndighetene i Myanmar til å stenge Facebook. – Vi jobber for å sikre et stabilt nettverk for våre kunder i Myanmar og håper å få åpnet Facebook så fort det lar seg gjøre, sier kommunikasjonssjef Hanne Knudsen til NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Myanmar, Facebook, Hanne Knudsen, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Facebook, nedei , Myanmar
Klartale - 04 feb 24 kl. 06:00

Verdens største nettsted fyller 20 år

Året er 2004. Mark Zuckerberg er student på universitetet Harvard. Sammen med en gruppe medstudenter starter han en nettside.

Klartale - 01 feb 23 kl. 15:30

To år siden hæren tok makten i Myanmar

1. februar 2021 tok hæren makta i landet. Store protester ble stanset med vold.

Klartale - 25 mar 22 kl. 08:24

Telenor har solgt Telenor Myanmar

Telenor har solgt Telenor Myanmar. Det sier tele-selskapet selv. Telenor er norsk.

NRK - 06 okt 23 kl. 22:33

Vegvesenets nettsider nede

Nettsidene til vegvesen.no er nede fredag kveld. Sidene har vært nede siden rett før klokken 21.

NRK - 01 feb 23 kl. 11:48

Huitfeldt: Svært bekymringsfull utvikling i Myanmar

Utenriksminister Anniken Huitfeldt uttrykker stor bekymring for situasjonen i Myanmar på toårsdagen for kuppet, som på brutalt vis stanset demokratiprosessen. – Utviklingen i Myanmar er svært bekymringsfull. To år etter kuppet befinner landet seg i en dyp politisk, økonomisk og humanitær krise, sier Huitfeldt i en skriftlig uttalelse onsdag.

NRK - 10 maj 23 kl. 06:25

Regionale ledere uttrykker bekymring for situasjonen i Myanmar

De sørøstasiatiske landene er «dypt bekymret» for voldsbruken i Myanmar, og ber partene i landet om at voldsbruken umiddelbart opphører. Situasjonen i juntakontrollerte Myanmar har vært øverst på agendaen på toppmøtet til Samarbeidsorganisasjonen for Sørøst-Asia (Asean) denne uka. Organisasjonen har fått kritikk for å ikke gjøre nok for å finne en løsning på krisen.

NRK - 16 nov 23 kl. 10:50

Kina bosetter myanmarske flyktninger

Krigsflyktninger fra Myanmar får hjelp til å bosette seg i Kina, sier kinesiske myndigheter. I tillegg strømmer flyktninger til andre omkringliggende land. Flere myanmarere har den siste tiden flyktet fra det krigsherjede landet.

NRK - 15 sep 23 kl. 19:31

Nettavisen Verdinytts Facebook-side var nede i tre timer

Fredag ettermiddag ble Facebook-sidene til den kristne nettavisen Verdinytt stengt i tre timer. Facebook-siden ble stengt rundt klokken 13, skriver nettavisen selv. «Dette skyldes at Verdinytt bryter standardene våre», skal det ha stått.

NRK - 04 aug 22 kl. 09:17

Japansk journalist straffeforfølges i Myanmar

Den 26 år gamle japanske journalisten og filmskaperen, Toru Kubota er pågrepet av militærjunaten i Myanmar, siktet for brudd på innvandringsloven og for å ha oppmuntret til motstand mot militæret. Japaneren ble pågrepet mens han dekket en demonstrasjon i Yangon i forrige uke. Strafferammen for brudd på forbudet mot oppfordring til kritikk av militæret er tre års fengsel.

Klartale - 12 apr 23 kl. 08:46

Militæret i Myanmar angrep landsby med fly

Folk var tirsdag morgen samlet i landsbyen Pazi Gyi i Myanmar. Da angrep militærjuntaen i Myanmar. De fløy over landsbyen og slapp en bombe.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

IDF har trukket seg ut fra Shifa-sykehuset

Det israelske forsvaret (IDF) er ikke lenger inne på Shifa-sykehuset i Gaza, melder Al Jazeera. Avisen melder at bygninger rundt sykehuset fortsatt er under angrep..

NRK - 15 minutter siden

Narkotikafunnet i Museumsskogen: Mann dømt til fengsel

Loga sámegillii. En mann, som gjemte ca. 1,1 kg amfetamin i Museumsskogen i Karasjok, er dømt til 1 år og 7 måneder fengsel i Indre- og Østre Finnmark tingrett.

NRK - 30 minutter siden

Mange sykehus i Kina legger ned fødetilbudet

På grunn av lave fødselstall har mange sykehus i Kina besluttet å ikke lenger ha et tilbud for fødende. Sykehus i flere provinser, inkludert i det østlige Zhejiang og det sørlige Jiangxi, har de siste to månedene kunngjort at de vil stenge sine fødeavdelinger, ifølge meddelelser sett av Reuters. Ifølge det statsstøttede nyhetsbyrået Daily Economic News gjelder det også flere andre sykehus i Kina, som på grunn av det synkende antallet nyfødte ikke lenger har mulighet for å betjene sine fødeavdelinger.

NRK - 1 time siden

Havarikommisjonen: Viking Sky burde ikke seilt

Havarikommisjonen har kommet med sin rapport om grunnstøtingen til cruiseskipet Viking Sky i Hustadvika i 2019. De påpeker en rekke feil. I rapporten skriver de blant annet at skipet manglet redundans på grunn av at én av fire dieselgeneratorer var ute av drift, og derfor utsatte mannskap og passasjerer for økt risiko.

NRK - 1 time siden

Økning for kollektivtransport – mest for jernbane

Det var en økning på 7,6 prosent i tallet på passasjerer med kollektivtransport fra fjerde kvartal 2022 til samme periode i fjor. Mest økte jernbane. Ifølge Statistisk sentralbyrå reiste nærmere 189 millioner passasjerer kollektivt i fjerde kvartal 2023.

NRK - 1 time siden

Bank setter ned utlånsrenten

Før Norges Banks rentebeslutning på torsdag setter Landkreditt Bank ned utlånsrentene med inntil 0,25 prosentpoeng, opplyser banken. Det er ikke ventet at sentralbanken skal kutte i styringsrenten..

NRK - 1 time siden

Stadig vanskeligere boligmarked for single førstegangskjøpere

For åttende året på rad er Oslo kommunen det er vanskeligst å komme seg inn på boligmarkedet i, viser Førstehjemindeksen til Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL). I 2023 hadde single førstegangskjøpere i Norge i gjennomsnitt råd til 14,2 prosent av boligene – i Oslo kun 3,1 prosent, viser tallene..

NRK - 2 timer siden

E18 åpnet igjen etter elbilbrann

Nødetatene har rykket ut til brann i en elbil på E18 i Sandefjord ved avkjøring Tassebekk. Veien i sydgående retning var en periode sperret. Veien er nå åpnet igjen, men politiet dirigerer trafikken forbi.

NRK - 2 timer siden

E18 sperret – brann i elbil

Det brenner i en elbil på E18 i Sandefjord ved avkjøring Tassebekk. Veien i sydgående retning er sperret, skriver Sør-Øst politidistrikt på X. To personer var inne i bilen, men ingen skal ha inhalert røyk.

NRK - 2 timer siden

YouTube krever merking av KI-innhold

De som publiserer på YouTube fremover, må huke av om innholdet er manipulert eller endret for å tydeliggjøre hva som er skapt ved hjelp av kunstig intelligens. – Seerne får stadig mer behov for åpenhet om hvorvidt det de ser på, er manipulert eller syntetisk, skriver selskapet på sin blogg. Den nye merkingen vil gjelde videoer hvor det kan være tvil om det man ser virkelig er ekte, for eksempel såkalt deepfake, hvor en kjent person sier noe vedkommende aldri har sagt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com