NRK > Nyheter

Tuesday, 02 June, 19:17

NRK - 03 Jan 20 kl. 16:14

FN advarer mot ny gulfkrig

FNs generalsekretær Antonio Guterres advarer mot en opptrapping i Midtøsten etter at amerikanerne drepte en høystående iransk general. – Verden tåler ikke en gulfkrig til, sa en talsmann for Guterres..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs, Antonio Guterres, Midtøsten, Guterres

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FN advarermot ny , gulfkrig
NRK - 26 Apr 20 kl. 05:59

Canada advarer mot malariamedisin

Kanadiske helsemyndigheter advarer mot å bruke malariamedisinen hydroksyklorokin og klorokin i behandlingen av koronaviruset. Det advarer mot at de to midlene kan ha alvorlige bivirkninger. Canada føyer seg dermed inn i rkeken av land som advarer..

Dagbladet - 09 Jan 20 kl. 01:00

FBI advarer om ny Iran-trussel

Ekspert advarer om at Iran kan komme til å utføre cyberangrep mot USA. Dette advarer også FBI om i et dokument som er blitt sendt ut til landets politistyrker onsdag, ifølge CNN..

P4 - 29 Nov 19 kl. 05:34

Forbrukerrådet advarer mot gentest

Forbrukerrådet advarer folk mot å ta gentest. Mange kan la seg friste til å finne ut de har risiko for sykdom, om de har slekt de ikke vet om, eller om de kanskje har et talent. Men om resultatet av disse testene stemmer, det er høyst usikkert, advarer Forbrukerrådets direktør Inger Lise Blyverket i et innlegg i Aftenposten i dag.

P4 - 23 Apr 20 kl. 17:14

Advarer mot bruken av malariamedisin

EU advarer mot bruk av malariamedisiner mot koronaviruset. Årsaken mulige bivirkninger i medisinen. Bruken av klorokin og hydroksyklorokin kan føre til hjerteproblemer, særlig dersom de tar sammen med andre medisiner advarer EU i en pressemelding..

NRK - 16 May 20 kl. 02:23

WHO advarer mot smitte-høst

Verdens helseorganisasjon WHO advarer om at det kan komme en farligere smittebølge til høsten, og advarer land som vil lette på smitteverntiltakene nå. WHO sier landene bør bruke tiden på å forberede seg til høsten og styrke helsevesenet..

P4 - 16 May 20 kl. 10:06

Advarer mot smittebølge til høsten

Verdens helseorganisasjon advarer om at det kan komme en farligere smittebølge til høsten. De advarer land som nå vil lette på smitteverntiltakene. WHO sier landene bør bruke tiden på å forberede seg til høsten og styrke helsevesenet..

P4 - 24 Jan 20 kl. 07:40

Advarer mot ny svindelmetode på Finn.no

DNB advarer mot en ny svindelmetode der falske jobbannonser legges ut på Finn.no Svindlerne får så ofrene til å trykke på lenker som i realiteten er et phishingangrep hvor man skal oppgi BankID og fødselsnummer. Det må du ikke gjøre, advarer leder for bedrageribekjempelse i DNB, Terje Aleksander Fjeldvær.

P4 - 10 Apr 20 kl. 20:52

WHO advarer mot å lette på tiltakene

Verdens helseorganisasjon advarer mot å lette på koronatiltakene for tidlig. På en pressekonferanse i kveld sier WHO-sjef Tedros Ghebreyesus at man nå ser en dalende kurve av viruset i flere land. Han advarer derfor stekrt mot å begynne å åpne samfunnet igjen, da han mener dette kan føre til en dødelig oppblomstring av smittetilfeller..

NRK - 21 May 20 kl. 16:09

Advarer mot skredfare i Nord-Norge

Hovedredningssentralen advarer mot økt skredfare i Nord-Norge og ber folk som ferdes i skredutsatte områder om å være ekstra forsiktig. Det har gått flere skred i landsdelen og faren øker. Også politiet i Møre og Romsdal advarer mot skredfare..

P4 - 04 Feb 20 kl. 13:19

Advarer om Russland, Iran og Kina

PST advarer om spionasje mot Stortinget, regjeringen, Forsvaret og kritisk infrastruktur. PST-sjef Hans Sverre Sjøvold la nå i ettermiddag frem den deres nyeste trusselvurdering. Og reporter, Ellen Fredriksen, du har fulgt fremleggelsen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vil ikkje senda inn nasjonalgarden

Guvernør Ralph Northam i Virginia avviser forspurnaden frå USAs forsvarsminister Mark Esper om å senda nasjonalgardeen til delstaten til Washington D.C. for å halda vakt, melder AP..

NRK - 15 minutter siden

Putin med nytt atom-dekret

President Vladimir Putin har sendt ut eit nytt dekret som beskriv situasjonar der Russland kan ta i bruk atomvåpen. Om eit anna land angrip Russland eller allierte av landet med atomvåpen, kan Russland svara med same midlar, heiter det i dokumentet..

NRK - 30 minutter siden

Vil behalda forsvarspakt

President Rodrigo Duterte på Filippinane utset planane om å oppheva ein forsvarsavtale med USA. Avgjerda er utsett i minst eit halvt år, skriv utanriksminister på Filippinane Teodoro Locsin på Twitter..

NRK - 1 time siden

Utset valet i Bolivia nok ein gong

Valet i Bolivia er utset nok ein gong på grunn av koronapandemien – nå til 6. september, melder AFP. I november blei tidlegare president Evo Morales pressa til å gå av.

NRK - 1 time siden

Åtvarar mot bading i Hvervenbukta

Oslo kommune rår folk frå inntil vidare å bada i Hvervenbukta i Oslofjorden. Årsaka er eit kloakkutslepp. Bymiljøetaten opplyser at det var store problem med toalettanlegget i Hvervenbukta måndag..

NRK - 1 time siden

Høgre framleis største parti

Høgre er framleis største parti, med ei oppslutning på 25,8 prosent, viser ei ny NRK-måling. Venstre får derimot berre ei oppslutning på 2,4 prosent på junimålinga. Arbeidarpartiet er nest størst, men går tilbake til 23,4 prosent på målinga..

NRK - 8 timer siden

Fulle busser og båter i pinsen

Ruter har opplevd stor pågang på buss og båt etter strålende vær i pinsehelgen. De har fått flere tilbakemeldinger om for fulle busser og har prøvd å sette opp ekstra transport for å hindre at folk sitter for tett med tanke på smittespredning..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brannen

Brannvesenet begynner å få kontroll på brannen på Holte Skole i Randesund. Det er ikke lenger åpne flammer. Politiet melder at det ikke er meldt om at noen er skadet..

NRK - 1 time siden

Portforbod ut veka i New York

Portforbodet som er innført i New York på kveldstid blir vidareført ut veka, ifølge NBC News'-korrespondent Tom Winter. Borgarmeisteren i New York avviser å setta inn nasjonalgarden i byen, slik Trump ønsker..

NRK - 1 time siden

Votering om opningstid utsett

Stortinget debatterte tysdag forslaget om at Vinmonopolet kan ha opent til klokka 16 på laurdagar, men voteringa er utsett til i morgon. Debatten gjorde det klart at det er fleirtal for forslaget. Berre SV vil truleg stemma mot forslaget onsdag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt