NRK > Nyheter

Monday, 16 December, 06:14

NRK - 11 Sep 19 kl. 23:13

FNB enig med Høyre og Frp i Bergen

Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB), Høgre og Frp vil prøva å danna byråd i Bergen. Dermed er det opp til Sp og Krf å bestemme om det er høyre- eller venstresida som skal styre Bergen de neste fire åra..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
FNB, Frp, Bergen, Sp, Krf, Høyre

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FNB, enigmed , Høyreog , Frpi , Bergen
NRK - 08 Nov 19 kl. 13:29

Erna Solberg ikke enig med Macron

Statsminister Solberg er ikke enig i Macrons omtale av Nato. Hun skriver på Twitter at vi støtter europeiske initiativer hvis de støtter opp om Nato. Selv om vi ikke er enig i alt USA gjør, er vårt bånd til USA avgjørende for norsk sikkerhet..

Aftenposten - 09 Jul 19 kl. 15:18

Sandviken-kapteinen enig med AC Milan

Sandvikens kaptein Stine Hovland er enig med AC Milan om sine personlige betingelser for en overgang..

P4 - I førrgår: 16:09

USA og Kina enig om ny handelsavtale

Den omfattende handelskrigen mellom USA og Kina er over. Stormaktene har i ettermiddag blitt enig med hverandre om rammene for en ny handelsavtale. Forhandlingene mellom USA og Kina har pågått i månedsvis, etter at landene i i over et år har innført straffetoll på hverandres varer verdt flere hundre milliarder kroner..

Aftenposten - 28 Oct 19 kl. 10:28

Donald Tusk: – EU enig om å utsette brexit i inntil tre måneder

EU er enig om å gi Storbritannia en fleksibel brexitutsettelse i inntil tre måneder, skriver EU-president Donald Tusk på Twitter..

P4 - 30 Oct 19 kl. 05:24

Norske elever vil lese på papir

Norske elever foretrekker skolebøker på papir fremfor digitalt. Hele 49,8 posent av de spurte i videregående skole sier de er enig eller delvis enig i at de lærer bedre ved å lese på papir, mens bare 18,2 prosent er uenig. Det kommer frem i en ny rapport fra Sintef på oppdrag fra Utdanningsdirektoratet.

Hegnar.no - 01 Jul 19 kl. 16:09

Opec enig - forlenger produksjonskutt

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mann døde etter skyting i Sverige

En mann i 20-årene er død etter skytingen i Uppsala i Sverige søndag kveld, melder Aftonbladet. To menn ble skutt mens de satt i en bil. Den andre mannen er alvorlig skadet.

NRK - 30 minutter siden

New Zealand mintes vulkanofre

New Zealand sto stille i ett minutt mandag for å markere at det var én uke siden det dødelige vulkanutbruddet på White Island. Klokken 14.11 lokal tid, nøyaktig én uke siden vulkanutbruddet, stoppet New Zealand opp for å minnes de døde..

NRK - 1 time siden

Nye voldelige protester i Hongkong

Politiet i Hongkong brukte tåregass for å demme opp for demonstrasjonene som ble utløst av Carrie Lams besøk til Kinas president Xi Jinping. Sent søndag blokkerte maskerte ungdommer veiene rundt området Mong Kok i protest mot møtet mellom lederne..

NRK - 1 time siden

To pågrepet etter knivstikking

To personer ble mandag morgen pågrepet på en adresse i Oslo, i forbindelse med at en mann ble knivstukket i Brugata i Oslo sentrum sent søndag kveld. Det opplyser Oslo politidistrikt. Mannen fikk skader i armen..

NRK - 1 time siden

Innbrudd hos gullsmed i Porsgrunn

En tyv kom seg unna med smykker og diamanter for en ukjent verdi da de brøt seg inn i en gullsmedforretning i Porsgrunn natt til mandag. Ifølge politiet hadde en stor stein blitt kastet inn gjennom inngangsdøra..

NRK - 1 time siden

USA oppfordrer til nye samtaler

USAs spesialutsending til Nord-Korea, Stephen Biegun, oppfordrer landet til å vende tilbake til forhandlingsbordet. Nord-Korea har satt frist til slutten av året for USA til å komme med innrømmelser i de fastlåste samtalene om atomvåpen..

NRK - 1 time siden

Vil vrake Sanner som nestleder

Medlemmer av valgkomiteen i Høyre og Unge Høyre åpner for å vrake 1. nestleder Jan Tore Sanner fra lista til Høyres landsmøte neste år. Flere i partiet sier at det er på tide med fornyelse i ledelsen av partiet, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

Interpol slettet norsk etterlysning

Interpol har hevet etterlysningen av 44 år gamle Umar Farooq Zahoor som er etterlyst som en hovedmann bak bedrageriet av 60 millioner kroner mot Nordea. Det skjer til tross for at Norge vil ha ham utlevert, skriver VG. Vedtaket kan ikke påklages..

NRK - 3 timer siden

Ber myndighetene erklære helsekrise

Leger og helsearbeidere oppfordrer regjeringen i Australia til å erklære en helsekrise på grunn av giftig røyk fra skogbrannene. I flere uker har røyken fra skogbrannen lagt seg som et teppe over Sydney og andre deler av delstaten New South Wales..

NRK - 3 timer siden

Demokratene innkaller vitner

Demokratene i det amerikanske Senatet ønsker å innkalle fire nye vitner i riksrettshøringene mot president Donald Trump, i delen av tiltalen som handler om Ukraina. De fire er John Bolton, Mick Mulvaney, Robert Blair og Michael Duffey..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt