NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 13:51

NRK - 08 Nov 19 kl. 20:00

FN: Positive forhandlinger i Syria

FNs Syria-utsending Geir O. Pedersen sier de to første ukene med forhandlinger om en ny syrisk grunnlov gikk overraskende bra. Samtalene mellom den syriske regjeringen, opposisjonen og folk fra sivilsamfunnet kommer til å fortsette 25. november..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs Syria, Geir, Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FN Positive, forhandlingeri , Syria
NRK - 07 Aug 19 kl. 11:49

Positive samtaler med USA

Tyrkia og USA har holdt samtaler for å forhindre behovet for tyrkisk militær intervensjon i det nordlige Syria. Samtalene har vært positive og temmelig konstruktive, sier den tyrkiske forsvarsministeren Hulusi Akar ifølge nyhetsbyrået Anadolu..

NRK - 21 May 20 kl. 09:04

Seks positive korona-tester

Seks av snaut 800 koronatester i Premier League er positive, skriver NTB. Samtlige klubber er testet, og 800 tester av spillere og ledere er analysert. Den viste seks positive, blant annet er Watfords Adrian Mariappa smittet..

P4 - 29 Jan 20 kl. 22:42

Flertall positive til Frps exit

Sju av ti Frp-velgere mener den norske IS-kvinnen og barna hennes burde blitt i Syria. Det viser en undersøkelse Norstat har gjort for Aftenposten. Frp forlot regjeringen forrige uke etter Norge hentet hjem den IS-siktede kvinnen fra Syria.

NRK - 18 May 20 kl. 15:06

En av tre positive til munnbind

En av tre nordmenn er positive til at man skal bruke munnbind i Norge. Det viser tall Norsk koronamonitor, som gjennomføres av Opinion. Litt flere, 37 prosent, er negative til munnbind, mens 31 prosent svarer at de er verken positive eller negative..

VG - 16 Mar 20 kl. 22:32

Valencia bekrefter flere smittede – 35 prosent av prøvene er positive

Mandag kveld bekrefter den spanske fotballklubben at de har nye tilfeller av positive prøver på coronaviruset i klubben og at hele 35 prosent av de gjennomførte testene har kommet tilbake positive..

P4 - 18 Aug 19 kl. 09:37

Positive til mer jernbane i nord

Seks av ti nordmenn er positive til å bygge ut jernbanen i Nord-Norge. Det viser en ny meningsmåling utført av Respons Analyse for VG. Nordlendinger og trøndere er mest positive til utbygging, men det er også et klart flertall ellers i landet.

P4 - 22 Jan 20 kl. 20:53

Mer positive til bompenger

Folk i Oslo-området har blitt mer positive til bompenger det siste året. Det viser en ny undersøkelse Norfakta Markedsanalyse har gjort for Statens vegvesen. 59 prosent av befolkningen i Oslo var i fjor positive til bompenger, i 2018 svarte 44 prosent det samme.

E24 - 07 Jan 20 kl. 06:06

Flere unge er positive til olje

Andelen som er positive til olje som energikilde har økt fra 13 til 27 prosent blant dem under 30 siden 2016..

NRK - 19 Mar 20 kl. 00:31

Fortsetter forhandlinger torsdag

Opposisjonspartiene og regjeringspartiene avsluttet sine forhandlinger om nye økonomiske krisetiltak rundt kl. 0030, og møtes igjen torsdag morgen kl. 0900..

NRK - 19 Oct 19 kl. 11:36

KrF trekker seg fra forhandlinger

I en pressemelding skriver Bergen KrF at de etter flere uker nå trekker seg fra byrådsforhandlingene. Høyre inviterer til forhandlinger om et sentrum-høyre-samarbeid.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Påstand om sju år for narkosmugling

Aktor la i dag ned påstand om sju års fengsel for en mann fra Lituaen som smuglet 13,6 kilo amfetamin inn i Norge. Det var det største beslaget av dette stoffet i Innlandet i fjor. Mannen hadde rollen som kurèr og har tilstått.

NRK - 1 time siden

Han får nynorskprisen for 2020

NRK-journalist Eivind Molde er tildelt Kulturdepartementets nynorskpris for journalistar for 2020. I grunngjevinga for prisen blei det lagt vekt på måten han klarer å formidle komplekse saker i eit enkelt språk..

NRK - 10 minutter siden

Melder om lite Brexit-fremgang

EUs sjefforhandler Michel Barnier sier det har vært lite fremgang etter den fjerde forhandlingsrunden med Storbritannia om handel. Begge sider har også etter de foregående rundene påpekt at det har vært lite fremdrift..

NRK - 15 minutter siden

Tapte stort på hjemmekontor

Kollektivselskapene Skyss og Ruter tapte 592 millioner kroner da folk ble bedt om å benytte seg av hjemmekontor i forbindelse med korona. I mars anslo Kollektivtrafikkforeningen at tapet på landsbasis var 760 millioner kroner i måneden..

NRK - 45 minutter siden

Gir seg som PFU-leder

Etter seks år som leder av Pressens Faglige Utvalg (PFU), takker Alf Bjarne Johnsen for seg, ifølge Medier24. Vervet som PFU-leder har han hatt ved siden av journalistjobben i VG. Det er foreløpig ikke klart hvem som tar over som leder av utvalget..

NRK - 45 minutter siden

Stenger vei før demonstrasjon

Oslo-politiet stenger Sørkedalsveien for all trafikk, syklende og gående fra kl. 13 og utover i forbindelse med en varslet demonstrasjon fredag ettermiddag. T-banens linje 2 vil også ha redusert kapasitet, skriver politiet i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Ny BBC-sjef

Tim Davie tar over for Tony Hall som sjef for den britiske kringkasteren BBC. – Vårt arbeid har aldri vært mer relevant, viktig og nødvendig som nå, sa Davie til nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Frikjent for mishandling og trusler

En 36 år gammel mann er i Sunnhordland tingrett frifunnet for mishandling, trusler og frihetsberøvelse overfor ektefellen og en sønn. Han er imidlertid dømt til å betale en bot på 12.000 kroner for å ha brutt besøksforbudet han var ilagt..

NRK - 1 time siden

Opec-forhandlinger lørdag

Energiministrene i Opec og organisasjonens samarbeidsland har planlagt forhandlinger lørdag. Temaet er en videreføring av kuttene i oljeproduksjonen. Det opplyser det russiske energidepartementet i en kort uttalelse som er gjengitt i russiske medier..

NRK - 1 time siden

Eksplosjon på norskeid skip i USA

Det har vært en eksplosjon om bord på norske Höegh Xiamen som ligger ved Florida-kysten. Ni amerikanske brannfolk er innlagt på sykehus som følge av ulykken. Fartøyet tilhører det norske rederiet Höegh Autoliners..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt