NRK > Nyheter

Tuesday, 19 November, 23:29

NRK - 08 Nov 19 kl. 20:00

FN: Positive forhandlinger i Syria

FNs Syria-utsending Geir O. Pedersen sier de to første ukene med forhandlinger om en ny syrisk grunnlov gikk overraskende bra. Samtalene mellom den syriske regjeringen, opposisjonen og folk fra sivilsamfunnet kommer til å fortsette 25. november..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs Syria, Geir, Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FN Positive, forhandlingeri , Syria
NRK - 07 Aug 19 kl. 11:49

Positive samtaler med USA

Tyrkia og USA har holdt samtaler for å forhindre behovet for tyrkisk militær intervensjon i det nordlige Syria. Samtalene har vært positive og temmelig konstruktive, sier den tyrkiske forsvarsministeren Hulusi Akar ifølge nyhetsbyrået Anadolu..

P4 - 18 Aug 19 kl. 09:37

Positive til mer jernbane i nord

Seks av ti nordmenn er positive til å bygge ut jernbanen i Nord-Norge. Det viser en ny meningsmåling utført av Respons Analyse for VG. Nordlendinger og trøndere er mest positive til utbygging, men det er også et klart flertall ellers i landet.

Aftenposten - 11 Oct 19 kl. 12:23

Tusk kaller brexitsignaler fra Irland positive

EU-president Donald Tusk sier han har mottatt positive signaler fra den irske statsministeren om at en brexitavtale fortsatt er mulig..

NRK - 19 Oct 19 kl. 11:36

KrF trekker seg fra forhandlinger

I en pressemelding skriver Bergen KrF at de etter flere uker nå trekker seg fra byrådsforhandlingene. Høyre inviterer til forhandlinger om et sentrum-høyre-samarbeid.

NRK - 26 Sep 19 kl. 12:30

Nye brexit-forhandlinger fredag

Storbritannias brexitminister, Stephen Barclay, reiser til Brussel fredag for nye forhandlinger med EUs sjefforhandler, Michel Barnier. Det opplyser en talsmann for statsminister Boris Johnson, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 18 Aug 19 kl. 09:55

Positivitet til mer jernbane i nord

Et flertall av nordmenn over hele landet er positive til å bygge ut jernbanen i Nord-Norge viser en meningsmåling, ifølge VG. I meningsmålingen utført av Respons Analyse svarer 60 prosent at de er positive til utbygging i nord..

VG - 18 Aug 19 kl. 05:53

Ny måling: Seks av ti nordmenn er positive til jernbane i Nord

En klar overvekt av befolkningen fra sør til nord i Norge er positive til å bygge Nord-Norgebanen, uansett hvilket parti de stemmer på..

Hegnar.no - 18 Aug 19 kl. 10:01

Seks av ti nordmenn positive til mer jernbane i Nord-Norge

Et flertall av nordmenn over hele landet er positive til å bygge ut jernbanen i Nord-Norge viser en meningsmåling, ifølge VG..

Aftenposten - 31 Oct 19 kl. 13:14

Oslo-byrådet velger Rødt foran Venstre. Starter forhandlinger til uken.

Byrådspartiene skal starte forhandlinger med Rødt om ny samarbeidsavtale over helgen..

NRK - 03 Nov 19 kl. 12:22

Khamenei-nei til USA-forhandlinger

Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei, utelukker nok en gang forhandlinger med USA. – Å snakke med USA vil ikke føre til noe, sa Khamenei i dag. I morgen er det 40-år siden studenter stormet USAs ambassade i Teheran og tok rundt 50 gisler..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Vitne sjokkert over Trump-samtale

Et vitne som overhørte president Donald Trumps samtale med Ukrainas nyvalgte president, sa han var sjokkert over det han hørte..

NRK - 1 time siden

Melding om skudd i Gøteborg

En person skal være skadd etter en mistenkt skyting i Gøteborg, skriver Aftonbladet. Politiet skal ha fått flere meldinger om at det ble avfyrt skudd..

NRK - 1 time siden

Mann forsøkte å kvele gutter i Moss

Tre gutter skal ha blitt angrepet av en beruset mann i Moss. Mannen skal blant annet ha forsøkt å kvele dem, ifølge politiet. Han skal også ha angrepet politiet da de kom til stedet.

NRK - 1 time siden

Dømt for overgrep mot barn

En 20 år gammel mann er dømt til sju års fengsel i Vest-Telemark tingrett for seksuelle overgrep mot barn under 14 år, skriver Telemarksavisa. Mannen er også dømt til å betale tre jenter oppreisningserstatning..

NRK - 2 timer siden

Se Debatten

NRK - 2 timer siden

Cyberangrep mot skatteetaten

I Skatteetatens sikkerhetsavdeling i Grimstad, jobbes det for å avverge forsøkene på å trenge inn i datasystemene. Hackere fra stater som Russland, USA, Kina og Iran forsøk å få tilgang til informasjon om nordmenns økonomiske forhold..

NRK - 2 timer siden

Pochettino er ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider tirsdag. Tottenham ligger for øyeblikket på en 14.

NRK - 2 timer siden

Riksrettshøringen fortsetter

NRK - 3 timer siden

25 personer funnet i kjølekonteiner

25 mennesker er funnet i en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vlaardingen...

NRK - 3 timer siden

26 personer funnet i kjølerom

26 mennesker er funnet i et kjølerom eller en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vulcaanhaven..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt