NRK > Nyheter

Monday, 22 October, 08:47

NRK - 09 Aug 18 kl. 15:59

FN: Kan bli ny flyktningkrise

Syriske styrker har bedt opprørere i Idlib-provinsen legge ned våpnene. Kamper i området kan føre til en flyktningkrise, advarer FN. – Det er et sted som er fylt til randen av flyktninger og internt fordrevne mennesker, sier FN-utsending Jan Egeland..
Les mer på NRK


Les mer om:
Idlib, FN, Jan Egeland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FN Kan bli ny flyktningkrise
Aftenposten - 27 Aug 18 kl. 21:00

Kort sagt, tirsdag 28. august

Flyktningkrise og menneskerettigheter, Theresa May og diabetes, Arbeiderpartiets barnehagepolitikk, og kan SSB prosentregning? Dette er dagens kortinnlegg!.

Aftenposten - 21 Sep 18 kl. 05:49

«Alle krigers mor» er avblåst. En ny flyktningstrøm til Europa er stoppet.

MOSKVA/ISTANBUL (Aftenposten): En ny flyktningkrise med hundre tusen syrere kan være avverget. Noen tror vi ser konturene av hvordan Syria blir etter krigen..

VG - 28 Jun 18 kl. 22:31

Derfor har EU flyktningkrise. Og den bør løses i natt.

BRUSSEL/WARSZAWA (VG) EU kan rives i filler dersom landene ikke klarer å samle seg om felles tiltak for å verne sine yttergrenser mot flyktningstrømmen. EU-toppene går en lang natt i møte i Brussel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ambulanse i frontkollisjon

En ambulanse har frontkollidert personbil på E16 ved Røn i Vestre Slidre i Oppland. Ambulansen var på vei til en annen ulykke. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 1 time siden

4.400 fengselsansatte skal streike

I dag skal fengselsansatte protestere ved å gå ut i streik, fordi regjeringen mener det ikke er behov for like mange fengselsplasser fremover. Leder for Politijuristene, Sverre Bromander, advarer om at nedleggelsene kan føre til lange soningskøer..

NRK - 1 time siden

Minst 55 drept i Nigeria

Minst 55 mennesker er drept i sammenstøt mellom kristne og muslimske ungdommer fra henholdsvis Adara- og Hausa-folket i byen Kaduna nordvest i Nigeria, melder AFP..

NRK - 1 time siden

– En av tre dropper tannlegen

Hver tredje nordmann utsetter eller dropper å gå til tannlegen av økonomiske årsaker, viser en spørreundersøkelse for Frifagbevegelse.no og Dagsavisen..

NRK - 1 time siden

Se Politisk kvarter

Raseri etter at Hareide tapte kampen om Krfs største fylkeslag.

NRK - 2 timer siden

– Nye elektroniske spor

Makaveli Lindén, som er siktet for å ha drept Heikki Bjørklund Paltto på Majorstuen i Oslo forrige mandag, kan ha forlatt både Norge og Sverige. Ifølge Aftonbladet finnes det nye elektroniske spor som peker mot et annet land..

NRK - 2 timer siden

Mann skutt og drept i Stockholm

En mann i 20-årene ble skutt og drept i Segeltorp sør for Stockholm sent søndag kveld, melder Expressen. Politiet jakter på en person som forlot åstedet på moped..

NRK - 2 timer siden

110 klager på NRKs valgkommentator

Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige, ifølge Klassekampen. Den tidligere Høyre-statsråden og NHO-direktøren Clemet var en av to kommentatorer på valgdagen..

NRK - 19 timer siden

Rødt flertall i kvinneledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 3 timer siden

Samlet inn 239 millioner kroner

Kirkens Bymisjon fikk inn over 239 millioner fra det norske folk, og igjen var det Svalbard som gav mest penger til TV-aksjonen. Øygruppen samlet inn 411,45 kroner per innbygger, og er like foran Rogalandskommunen Bokn på statistikken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt