NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:51

NRK - 09 Aug 18 kl. 15:59

FN: Kan bli ny flyktningkrise

Syriske styrker har bedt opprørere i Idlib-provinsen legge ned våpnene. Kamper i området kan føre til en flyktningkrise, advarer FN. – Det er et sted som er fylt til randen av flyktninger og internt fordrevne mennesker, sier FN-utsending Jan Egeland..
Les mer på NRK


Les mer om:
Idlib, FN, Jan Egeland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FN Kan bli ny flyktningkrise
Aftenposten - 27 Aug 18 kl. 21:00

Kort sagt, tirsdag 28. august

Flyktningkrise og menneskerettigheter, Theresa May og diabetes, Arbeiderpartiets barnehagepolitikk, og kan SSB prosentregning? Dette er dagens kortinnlegg!.

Aftenposten - 21 Sep 18 kl. 05:49

«Alle krigers mor» er avblåst. En ny flyktningstrøm til Europa er stoppet.

MOSKVA/ISTANBUL (Aftenposten): En ny flyktningkrise med hundre tusen syrere kan være avverget. Noen tror vi ser konturene av hvordan Syria blir etter krigen..

VG - 28 Jun 18 kl. 22:31

Derfor har EU flyktningkrise. Og den bør løses i natt.

BRUSSEL/WARSZAWA (VG) EU kan rives i filler dersom landene ikke klarer å samle seg om felles tiltak for å verne sine yttergrenser mot flyktningstrømmen. EU-toppene går en lang natt i møte i Brussel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 8 timer siden

Ny vurdering på Strynefjellet kl. 11

Strynefjellet er framleis stengd etter snøskredet like før midnatt i går. Det er venta ny vurdering klokka 11 i dag. Riksveg 13 Vikafjellet er venta å opne no klokka 10.

NRK - 5 minutter siden

Rekordmange vil gå på folkehøgskule

Så langt har folkehøgskulane fått 20 prosent fleire søknader i år enn i fjor, skriv Folkehøgskole.no. Det har aldri vore meir populært å gå på folkehøgskule.

NRK - 15 minutter siden

Google får gigantbot

Det franske datatilsynet gir Google ei bot på 50 millionar euro for brot på EUs nye personvernreglar, GDPR. Tilsynet meiner Google ikkje har gjort reglane for samtykke og personleg integrering tydeleg og lett nok..

NRK - 15 minutter siden

Ingen klare funn

Dagens søk etter den siste omkomne i Tamokdalen er avsluttet. Recco-søket med helikopter ga åtte markeringer. Disse markeringene vil bli sammenstilt med annen informasjon, for å se om det er noen som skal sjekkes grundigere, sier politiet på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Politiet etterforsker arbeidsulykke

Politiet skal etterforske arbeidsulykken i Arendal før helgen, der en arbeider falt ned fra et stillas i 4.etasje på et bygg som er under oppføring. Arbeidstilsynet er koblet inn i saken.

NRK - 15 minutter siden

Pengefondet justerer ned utsiktene

Det internasjonale pengefondet meiner dei økonomiske utsiktene har svekka seg sidan oktober, og justerer ned vekstprognosane med 0,2 prosentpoeng for 2019, og 0,1 for 2020. Handelskrig og brexit har verka inn, og dei åtvarar mot brexit utan avtale..

NRK - 30 minutter siden

Ingen mistenkte for brann hos Wara

Politiet har ingen mistenkte etter brannen ved huset til justisminister Tor Mikkel Wara i forrige uke. Det var en søppelkasse ved huset til justisministeren som ble satt i brann..

NRK - 30 minutter siden

14 døde i Rwanda etter gruveulukke

Minst 14 gruvearbeidarar mista livet då ei gruvegang raste saman i Rwanda, opplyser lokale styresmakter. Det skjedde etter fleire dagar med kraftig regn. Dei trur ikkje det er håp om å finne overlevande..

NRK - 30 minutter siden

To skip brenn utanfor Krim

To skip har begynt å brenne i Kertsjsundet utanfor Krimhalvøya, opplyser Russlands samferdselsdepartement. Skipa skal ha totalt 31 menneske om bord, inkludert tyrkiske og indiske innbyggjarar. Det er ukjent kva som er årsaka til brannen..

NRK - 1 time siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt