NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 08:23

NRK - 08 Nov 19 kl. 23:21

FN: Brutal soning tok Mursis liv

FN-eksperter sier Egypts eks-president Mohamed Mursi sonet under så brutale forhold i fengsel at det bidro til at han døde i varetekt. Mursi døde i juni, 67 år gammel, etter å ha falt om under et rettsmøte. Han ble avsatt i et militærkupp i 2013..
Les mer på NRK


Les mer om:
Egypts, Mohamed Mursi, Mursis

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FN Brutal, soning, tok, Mursis, liv
NRK - 08 Aug 19 kl. 11:08

Overgrepsdømt med tidlig soning

Den profilerte idrettslederen fra Engerdal får starte soning før ankesaken om straffeutmålingen blir behandlet i lagmannsretten. Det var mannens forsvarer som søkte om dette, ettersom den dømte ville gjøre seg ferdig med saken så fort som mulig..

NRK - 11 Dec 19 kl. 06:43

Fangar rømmer frå soning

4000 personar er for tida etterlyst i Noreg fordi dei har stukke av frå soning i fengsel. Dei har dommar som til saman gir meir enn 800 års fengsel. – Situasjonen er alvorleg, seier regiondirektør Rita Kilvær i Kriminalomsorgen Sør til NRK..

NRK - 08 Nov 19 kl. 18:29

Startet nylig soning av Nav-dom

James Rogers startet soning av en dom for trygdesvindel i oktober, en måned etter at NAV visste at uskyldige sannsynligvis var dømt til fengsel, melder VG. Rogers ble dømt for å ha vært i London mens han fikk arbeidsavklaringspenger..

NRK - 08 Nov 19 kl. 18:29

Startet soning nylig

James Rogers startet soning i oktober, en måned etter at Arbeidsdepartementet og NAV visste at uskyldige sannsynligvis var dømt til fengsel for trygdesvindel, melder VG. Rogers er en av dem. Han var i London mens han fikk arbeidsavklaringspenger..

Aftenposten - 20 Oct 19 kl. 18:00

Bokanmeldelse: Nådeløst om en tragisk storhet

Hans Olav Lahlums biografi om Reiulf Steen er en brutal bok om et brutalt liv i en brutal tid..

NRK - 01 Nov 19 kl. 19:49

Mann løslatt fra fengsel

I dag ble den første av de uskyldig dømte for trygdesvindel løslatt fra soning. Påtalelederen, Einar Sparboe Lysnes, sier de har jobbet siden tirsdag med å finne nylige saker hvor de kunne forhindre uriktig soning, skriver Dagbladet..

NRK - 01 Nov 19 kl. 19:49

Trygdeskandalen: Mann løslatt

I dag ble den første av de uskyldig dømte for trygdesvindel løslatt fra soning. Påtalelederen, Einar Sparboe Lysnes, sier de har jobbet siden tirsdag med å finne nylige saker hvor de kunne forhindre uriktig soning, skriver Dagbladet..

P4 - 07 Aug 19 kl. 18:34

Møtte ikke til soning

En mann er pågrepet etter at han aldri møtte opp til soning. Ifølge Smaalenes Avis hadde mannen adresse i Bergen, men kommer opprinnelig fra Romania. Mannen var etterlyst av politiet og ble pågrepet på grenseovergangen på Ørje i Østfold..

P4 - 11 Dec 19 kl. 12:23

4000 etterlyst for å ikke møte til soning

Rundt 4000 domfelte personer er etterlyst i Norge for å ikke ha møtt til soning. Det viser en fersk rapport fra Kriminalomsorgen. Regiondirektør Rita Kilvær i region sør sier dette er et alvorlig problem, og gjelder alle slags straffbare forhold fra å ha kjørt for fort, til alvorlig seksuell omgang med barn, narkotikaforbrytelser og voldtekt..

Aftenposten - 20 Sep 19 kl. 07:31

Amnesty: Hongkong-politiet bruker tortur og brutal vold mot demonstrantene

Amnesty International mener de nå kan dokumentere tortur og brutal politivold mot demonstrantene i Hongkong..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ingen økt dødelighet i Norge i år

Foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet viser at det ikke har dødd flere i år enn normalt, til tross for koronaepidemien. Det understrekes at tallene er usikre, på grunn av justeringer for forsinkelser i registrering av dødsfall..

NRK - 30 minutter siden

Dropper nattavganger på Dovrebanen

Vy dropper nattavgangene på Dovrebanen i sommer. Det kommer som følge av massiv passasjersvikt på grunn av koronaviruset. Nattogene vil bli satt opp igjen så snart selskapet mener kundegrunnlaget er godt nok..

NRK - 11 timer siden

Ingen enighet om olje-krisepakke

Forhandlingene om gunstigere skatt for oljenæringen er ikke i mål i Stortinget. De parlamentariske lederne tar opp igjen samtalene om redningspakken for oljerelatert industri i morgen. Etter planen skal finanskomiteen levere innstilling klokka 1030..

NRK - 30 minutter siden

Skal ha vært sikkerhetsvakt

Personen som skal ha skadet minst 39 mennesker i et knivangrep mot en barneskole i Kina, skal ha vært sikkerhetsvakt på skolen. Det melder nyhetsbyrået AP. Motivet for angrepet er foreløpig ukjent..

NRK - 30 minutter siden

Dømt til å betale erstatning

Visjon Norge lot moren til en hardt skadd mann uttale seg om sønnens helsetilstand uten hans samtykke. Nå er TV-kanalen dømt til å betale mannen erstatning. Programmet gikk på lufta i 2017, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 30 minutter siden

Politisk kvarter

Ingen enighet om krisepakke til oljenæringa - se diskusjonen i politisk kvarter her..

NRK - 45 minutter siden

Norsk sjømateksport falt i verdi

I mai ble det eksportert 162.718 tonn norsk sjømat til en verdi av 7,8 milliarder kroner. Det er 764 millioner kroner mindre enn samme måned i fjor.

NRK - 45 minutter siden

Vi dropper nattog på Bergensbanen

Vy har innstilt alle nattog på Bergensbanen i sommer som følge av passasjersvikt. Ifølge Vy vil nattogene bli satt opp igjen så snart selskapet mener kundegrunnlaget er tilstrekkelig, forutsatt at smittesituasjonen er under kontroll..

NRK - 45 minutter siden

Skal stemme over nasjonalsanglov

Den folkevalgte forsamlingen i Hongkong skal stemme over en lov som forbyr å vise manglende respekt for Kinas nasjonalsang. Det melder Reuters. Hvis loven blir vedtatt, mener kritikere det er et steg i retning av at Kina strammer grepet om Hongkong..

NRK - 1 time siden

Bil braste inn i hage

En beboer i Askim sentrum ble i morges vekt av en bil som braste gjennom hekken på stedet. Bilen traff blant annet et tre i hagen. Politiet ønsker nå tips fra publikum.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt