NRK > Nyheter

Tuesday, 02 June, 19:28

NRK - 01 Apr 20 kl. 07:23

FN: – Den mest utfordrende krisen

FNs generalsekretær António Guterres advarte tirsdag om at verden står overfor den mest utfordrende globale krisen siden andre verdenskrig. – Pandemien vil forårsake en resesjon som ikke har noen paralleller i tidligere historie, advarer Guterres..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs, António Guterres, Guterres

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FN Den mest, utfordrende, krisen
Aftenposten - 01 Apr 20 kl. 06:13

FN: – Den mest utfordrende krisen siden andre verdenskrig

FNs generalsekretær António Guterres advarte tirsdag om at verden står overfor den mest utfordrende globale krisen siden andre verdenskrig..

E24 - 01 Apr 20 kl. 06:04

FN: – Den mest utfordrende krisen siden andre verdenskrig

FNs generalsekretær António Guterres advarte tirsdag om at verden står overfor den mest utfordrende globale krisen siden andre verdenskrig..

P4 - 10 Apr 20 kl. 21:08

Solberg: -Mest krevende jeg har håndtert

Den siste tiden har vært den absolutt vanskeligste, mest krevende og mest omfattende krisen jeg har stått i. Det sier statsminister Erna Solberg til Aftenposten. Hun sier det er nesten uvirkelig at vi har den høyeste arbeidsledigheten siden 1930-tallet.

NRK - 29 Apr 20 kl. 07:46

Utfordrende for førerhundbrukere

I en fersk undersøkelse gjennomført av Opinion for Norges Blindeforbund, oppgir halvparten av førerhundbrukerne at de har opplevd utfordrende situasjoner når det kommer til å holde avstand for å unngå koronasmitte. Forbundet ber folk vise forståelse.

P4 - 24 May 20 kl. 11:18

Mest positive til Nakstad

Helsedirektoratets Espen Nakstad har blitt populær under koronakrisen. I en undersøkelse for ABC Nyheter der folk er spurt om hvem de mener har utmerket seg mest på en positiv måte under krisen har 44 prosent nevnt Nakstad. Mens 36 prosent svarer statsminister Erna Solberg og 34 prosent helseminister Bent Høie..

Dagbladet - 25 Mar 20 kl. 10:56

Effektiviseringen ser dårlig ut nå

Krisen viser at det kan gå utover befolkningen og beredskapen hvis regjeringen er mest opptatt av å spare penger..

Aftenposten - 07 Feb 20 kl. 08:00

«Utfordrende markeder» påvirker Hydros resultat

Norsk Hydro hadde et resultatet i fjorårets fjerde kvartal som var noe bedre enn i samme kvartal året før. Samtidig peker selskapet på «utfordrende markeder»..

VG - 13 Jan 20 kl. 12:19

Seksuell helse - et underkommunisert tema i helsevesenet

Alle har en seksualitet - også de som har et utfordrende forhold til mat og kropp. Vi mener at det seksuelle kroppsbildet er noe det snakkes altfor lite om når det kommer til et utfordrende forhold til mat og kropp, og at tiden for å gjøre noe med dette er overmoden..

P4 - 09 Apr 20 kl. 18:04

Verste krisen siden 1930-tallet

Verden står i den verste økonomiske krisen siden 1930-tallet. Det sa Det internasjonale pengefondet på en pressekonferanse i ettermiddag. Der advarte sjef Kristalina Georgieva om at krisen blir enda verre enn finanskrisen i 2008, og at de tror den blir den værste verden har hatt siden depresjonen på 30-tallet.

Dagbladet - 20 Mar 20 kl. 13:50

Norge står sammen i krisen

Det viktigste nå utenom liv og helse, er at folk har en jobb å gå til når denne krisen er over..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Testar norsk koronamedisin

Medisin utvikla av selskapet Bergenbio blir mot korona i ein stor studie i Storbritannia. Den første koronapasienten har nå mottatt ein dose av legemiddelet, opplyser selskapet i ei børsmelding tysdag..

NRK - 15 minutter siden

Flystyrt i Sverige

Eit småfly har krasjlanda ved Ekås i Borås i Sverige, melder Aftonbladet. Redningstenesta er kontakta. Det er foreløpig ikkje meldt om skadeomfang.

NRK - 15 minutter siden

To personar drepne i Kabul

To personar er drepne og to er såra etter eit bombeangrep mot ein moske i den såkalla grøne sona i Kabul i Afghanistan, melder AP. Bomba gjekk av under kveldsbønna, og den eine drepne var bønneleiaren. Ingen har så langt tatt på seg ansvaret..

NRK - 15 minutter siden

55 nye døde i Italia

I Italia er det registrert 55 nye koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, melder Reuters tysdag. Talet er litt lågare enn føregåande døgn, då 60 dødsfall blei registrerte. Totalt har 33.

NRK - 30 minutter siden

Vil ikkje senda inn nasjonalgarden

Guvernør Ralph Northam i Virginia avviser forspurnaden frå USAs forsvarsminister Mark Esper om å senda nasjonalgardeen til delstaten til Washington D.C. for å halda vakt, melder AP..

NRK - 30 minutter siden

Putin med nytt atom-dekret

President Vladimir Putin har sendt ut eit nytt dekret som beskriv situasjonar der Russland kan ta i bruk atomvåpen. Om eit anna land angrip Russland eller allierte av landet med atomvåpen, kan Russland svara med same midlar, heiter det i dokumentet..

NRK - 45 minutter siden

Vil behalda forsvarspakt

President Rodrigo Duterte på Filippinane utset planane om å oppheva ein forsvarsavtale med USA. Avgjerda er utsett i minst eit halvt år, skriv utanriksminister på Filippinane Teodoro Locsin på Twitter..

NRK - 1 time siden

Utset valet i Bolivia nok ein gong

Valet i Bolivia er utset nok ein gong på grunn av koronapandemien – nå til 6. september, melder AFP. I november blei tidlegare president Evo Morales pressa til å gå av.

NRK - 1 time siden

Åtvarar mot bading i Hvervenbukta

Oslo kommune rår folk frå inntil vidare å bada i Hvervenbukta i Oslofjorden. Årsaka er eit kloakkutslepp. Bymiljøetaten opplyser at det var store problem med toalettanlegget i Hvervenbukta måndag..

NRK - 1 time siden

Høgre framleis største parti

Høgre er framleis største parti, med ei oppslutning på 25,8 prosent, viser ei ny NRK-måling. Venstre får derimot berre ei oppslutning på 2,4 prosent på junimålinga. Arbeidarpartiet er nest størst, men går tilbake til 23,4 prosent på målinga..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt