NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 07:56

NRK - 18 Jun 19 kl. 16:26

FN:300.000 på flukt fra etnisk vold

Over 300.000 mennesker har de siste par ukene flyktet fra det nordøstlige Kongo etter at volden mellom ulike etniske grupper har blusset kraftig opp, melder FN. Ifølge lokale kilder er over 160 menneske drept så langt i juni..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongo, FN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FN:300.000, fluktfra , etnisk, vold
Aftenposten - 10 Jul 19 kl. 07:17

Over 20 drept i etnisk motivert vold på Papua Ny-Guinea

Over 20 er drept de siste dagene etter at det har brutt ut vold mellom etniske grupper på Papua Ny-Guinea..

NRK - 16 Jul 19 kl. 23:20

Sanksjoner etter etnisk rensing

USA innfører innreiseforbud for Myanmars militære leder og tre andre generaler. Årsaken er at de skal ha vært invovert i etnisk rensing mot Rohingya-muslimer. Det skriver nyhetsbyrået Reuters..

P4 - 11 Oct 19 kl. 06:23

70.000 på flukt

70.000 mennesker er drevet på flukt siden Tyrkia gikk til angrep nord i Syria onsdag. Det viser ferske tall fra FN.

Klartale - 24 Jul 19 kl. 12:53

Rekordmange er på flukt

70,8 millioner mennesker var på flukt da året startet. Det er flere enn på nesten 70 år..

VG - 18 Sep 19 kl. 14:02

Mor til etnisk norsk IS-kvinne: Frykter datteren utsettes for tortur i syrisk leir

NORD-TRØNDELAG (VG) For første gang forteller moren til den etnisk norske kvinnen som sitter i en fangeleir i Syria, om datteren som reiste til Den islamske staten (IS)..

NRK - 11 Oct 19 kl. 17:32

100.000 på flukt i Syria

Rundt 100.000 mennesker er tvunget på flukt de siste to dagene, på grunn av Tyrkias invasjon av Nord-Syria. Det melder FN..

Dagbladet - 10 May 19 kl. 01:11

Aldri før har så mange mennesker vært på flukt i eget land

Over 41 millioner mennesker er på flukt i hjemlandet og tallet stiger fra år til år. Om konfliktene ikke løses, vil verden oppleve en enda større flyktningkrise..

NRK - 07 Jun 19 kl. 19:32

Fleire hundre tusen på flukt

Minst 400.000 menneske er på flukt i Niger, ifølgje FN. Talet aukar raskt, og mange flyktar frå ekstremistgruppa Boko Haram.

NRK - 19 Jun 19 kl. 07:06

Rekordmange mennesker på flukt

70,8 millioner mennesker var ved årsskiftet på flukt fra sine hjem. Det var dobbelt så mange som for 20 år siden og flere enn på nesten 70 år, ifølge årsrapporten til FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR). Det skriver NTB..

VG - 09 Oct 19 kl. 13:11

To drept i skyting ved synagoge i Tyskland - jakter gjerningsmenn

Én person er pågrepet etter den blodige skytingen i Halle. Samtidig meldes det om skyting og vold i flere nabobyer – og flere gjerningspersoner på flukt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 15 minutter siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 15 minutter siden

Se Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 1 time siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 1 time siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..

NRK - 2 timer siden

Tjuv klatret opp stillas

Politiet i Haugesund lette i natt etter en ung mann med kniv, som brøt seg inn i en leilighet og stjal kontanter, visakort og gjenstander. Mannen klatret opp et stillas og brøt seg inn i leiligheten i 4. etasje.

NRK - 2 timer siden

67 døde i Japan

Antallet døde etter tyfonen «Hagibis» fortsetter å øke. Ifølge den nasjonale kringkasteren NHK er 67 personer nå bekreftet omkommet..

NRK - 3 timer siden

Vurderer nytt krisemøte om brexit

EU vurderer å kalle inn til et nytt krisemøte om brexit. Det skriver BBC. Målet med møtet er å komme i havn med en avtale mellom EU og Storbritannia, innen britenes planlagte utgang av unionen den 31.

NRK - 4 timer siden

Stopper el-motorsykkel-produksjon

Motorsykkelprodusenten Harley-Davidson har stanset produksjonen av den elektriske modellen Livewire, melder WSJ. Selskapet sier til avisa at man ikke bør lade motorsykkelen hjemme, men går ikke nærmere inn på hvorfor de har stanset produksjonen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt