NRK > Nyheter

Saturday, 19 October, 12:35

NRK - 27 Jul 19 kl. 11:13

FN-råd med kritikk mot Israel

FNs økonomiske og sosiale råd (ECOSOC), som ledes av norske Mona Juul, kommer med kraftig kritikk av Israel, melder NTB. Landet kritiseres for at okkupasjonen av Palestina krenker innbyggernes økonomiske og sosiale rettigheter..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs, Ecosoc, Mona Juul, Israel, NTB, Palestina

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FN-rådmed , kritikkmot , Israel
Aftenposten - 27 Jul 19 kl. 11:36

Norskledet FN-råd med krass kritikk av Israel

FNs økonomiske og sosiale råd (ECOSOC), som Norges FN-ambassadør Mona Juul nylig overtok som president for, kommer med kraftig kritikk av Israel..

NRK - 01 Sep 19 kl. 21:25

USA støtter Israel

Amerikanske myndigheter ga søndag uttrykk for bekymring over den økte konflikten mellom Israel og USA. USA ga samtidig uttrykk for at Israel har rett til å forsvare seg mot angrep. Hizbolah skjøt søndag flere missiler inn i Nord-Israel..

NRK - 16 Aug 19 kl. 11:14

Omar og Tlaib til Israel likevel

Israel vil likevel la det amerikanske kongressmedlemmet Rashida Tlaib reise inn i Israel, det melder AFP. Tlaib og Ilhan Omar var opprinnelig nektet adgang til Israel, etter at de flagget støtte til en palestinskledet boikott av landet..

NRK - 01 Sep 19 kl. 15:40

Missil skutt mot Nord-Israel

Et missil ble søndag skutt fra Libanon mot Nord-Israel, det opplyser israelsk militære. Hizbollah sverget i forrige uke hevn for droneangrep mot dem i Libanon, som de ga Israel skylden for. Det er ikke kjent om angrepet gjorde skade i Israel..

P4 - 04 May 19 kl. 19:53

Ber om stans i rakettangrep

EU ber om at rakettangrepene fra Gazastripen mot Israel nå blir stoppet. Hamas har skutt rundt 200 raketter mot Israel siden i dag tidlig, ifølge den israelske hæren. Israel har svart på angrepene og en palestinsk et år gammel jente og en mann er drept, mens 13 palestinere er skadd..

NRK - 31 Aug 19 kl. 19:45

Israel sender styrker til grensen

Israel beordrer flere soldater til sin nordlige grense med Libanon. Forholdet mellom Israel og den libanesiske geriljagruppen Hizbollah er den siste tiden ytterligere forverret. Israelsk militære sier de forbereder seg på de fleste scenarioer..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 17:09

Israel og Hizbollah med gjensidige angrep

Israel avviser Hizbollahs påstand om at israelske soldater ble drept i et missilangrep søndag. Israel svarte med å avfyre 40 raketter mot mål i Sør-Libanon..

Aftenposten - 14 Jun 19 kl. 21:23

Jødisk museums direktør i Berlin går av etter utskjelt tweet

Lederen for Berlins jødiske museum går av etter å ha lenket på Twitter til en artikkel med kritikk av dem som stempler boikott av Israel som antisemittisk..

Klartale - 08 Apr 19 kl. 13:34

Blir det endring i Israel etter valget?

Tirsdag er det valg i Israel. Folket skal vise hvem som skal styre landet. Palestinere i Israel tror det blir små endringer..

NRK - 31 Aug 19 kl. 20:10

Anklager Israel for å ville angripe

Hassan Nasrallah, leder i Hizbollah, anklager Israels statsminister Netanjahu for å lete etter en unnskyldning til å angripe. Han sier de har nok missiler for en konfrontasjon med Israel. Israel har beordret flere soldater til grensen mot Libanon..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Trafikkulykke i Tromsø

Åtte personer er fraktet til sykehus etter en trafikkulykke i Tromsø, melder politiet. Totalt ni personer er involvert i ulykken. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 30 minutter siden

Har funnet en båt

Letemannskaper i Kragerø har funnet en havarert båt i nærheten av Teineskjær. Det er kommet inn melding om at det kan være en person i vannet, og søket fortsetter nå i dette området med helikopter, båter og dykkere..

NRK - 30 minutter siden

Ansatte ble bedt om å jobbe gratis

Ansatte i elektronikkjeden Power har gjentatte ganger jobbet i butikkene på helligdager uten å få betalt, ifølge E24. De ansatte sier de har blitt bedt om å komme på jobb på helligdager – helt uten å få betaling..

NRK - 1 time siden

KrF trekker seg fra forhandlinger

I en pressemelding skriver Bergen KrF at de etter flere uker nå trekker seg fra byrådsforhandlingene. Høyre inviterer til forhandlinger om et sentrum-høyre-samarbeid.

NRK - 1 time siden

Swinson sier nei til brexit-planer

Liberaldemokratene sier bastant nei til brexit-avtalen statsminister Boris Johnson har forhandlet fram med EU, sier partiets leder Jo Swinson. – Denne avtalen vil skade økonomien vår mer enn finanskrisen gjorde, sa Swinson..

NRK - 1 time siden

Søker etter person etter båthavari

Redningshelikoper med dykkere, redningsskøyte, brannbåt og politi er på vei. Brannbåten er på plass og i gang med søk, men det er fortsatt ingen spor etter det som skal være et båthavari..

NRK - 1 time siden

– Person i vannet etter havari

En båt har havarert ved Kirkeholmen i Kragerø. Politiet har fått melding om at det skal være en person i vannet. Nødetatene er på vei..

NRK - 1 time siden

Corbyn ut mot brexit-plan

Labour-leder Jeremy Corbyn går hardt ut mot statsminister Boris Johnsons brexit-plan i Underhuset og kaller den en katastrofe for britiske arbeidere. – Denne avtalen inneholder tomme løfter om arbeidernes rettigheter og miljøet, tordnet Corbyn..

NRK - 1 time siden

Skal stemme over utsettelsesforslag

Parlamentet skal få stemme over å utsette avstemning om statsminister Boris Johnsons brexit-avtale, sa parlamentsleder John Bercow da han åpnet sesjonen lørdag..

NRK - 1 time siden

Advarer mot utpressingsmail

Sørvest politidistrikt har mottatt flere telefoner fra folk som sier de har fått utpressingsmail. De som har kontaktet politiet, har fått mail der de blir bedt om å betale. Hvis ikke, vil det bli publisert bilder av dem..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt