NRK > Nyheter

Friday, 29 May, 23:05

NRK - 27 Jul 19 kl. 11:13

FN-råd med kritikk mot Israel

FNs økonomiske og sosiale råd (ECOSOC), som ledes av norske Mona Juul, kommer med kraftig kritikk av Israel, melder NTB. Landet kritiseres for at okkupasjonen av Palestina krenker innbyggernes økonomiske og sosiale rettigheter..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs, Ecosoc, Mona Juul, Israel, NTB, Palestina

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FN-rådmed , kritikkmot , Israel
Aftenposten - 27 Jul 19 kl. 11:36

Norskledet FN-råd med krass kritikk av Israel

FNs økonomiske og sosiale råd (ECOSOC), som Norges FN-ambassadør Mona Juul nylig overtok som president for, kommer med kraftig kritikk av Israel..

NRK - 01 Sep 19 kl. 21:25

USA støtter Israel

Amerikanske myndigheter ga søndag uttrykk for bekymring over den økte konflikten mellom Israel og USA. USA ga samtidig uttrykk for at Israel har rett til å forsvare seg mot angrep. Hizbolah skjøt søndag flere missiler inn i Nord-Israel..

NRK - 16 Aug 19 kl. 11:14

Omar og Tlaib til Israel likevel

Israel vil likevel la det amerikanske kongressmedlemmet Rashida Tlaib reise inn i Israel, det melder AFP. Tlaib og Ilhan Omar var opprinnelig nektet adgang til Israel, etter at de flagget støtte til en palestinskledet boikott av landet..

NRK - 01 Sep 19 kl. 15:40

Missil skutt mot Nord-Israel

Et missil ble søndag skutt fra Libanon mot Nord-Israel, det opplyser israelsk militære. Hizbollah sverget i forrige uke hevn for droneangrep mot dem i Libanon, som de ga Israel skylden for. Det er ikke kjent om angrepet gjorde skade i Israel..

P4 - 27 Feb 20 kl. 18:15

Israel nekter italiensk fly innreise

Israel nekter et fly med italienske passasjerer innreise i landet. Flere fly måtte snu skriver italienske medier. I dag ble det første tilfellet av koronaviruset bekreftet i Israel, det var en mann som kom tilbake fra en reise i Italia.

P4 - 04 May 19 kl. 19:53

Ber om stans i rakettangrep

EU ber om at rakettangrepene fra Gazastripen mot Israel nå blir stoppet. Hamas har skutt rundt 200 raketter mot Israel siden i dag tidlig, ifølge den israelske hæren. Israel har svart på angrepene og en palestinsk et år gammel jente og en mann er drept, mens 13 palestinere er skadd..

NRK - 31 Aug 19 kl. 19:45

Israel sender styrker til grensen

Israel beordrer flere soldater til sin nordlige grense med Libanon. Forholdet mellom Israel og den libanesiske geriljagruppen Hizbollah er den siste tiden ytterligere forverret. Israelsk militære sier de forbereder seg på de fleste scenarioer..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 17:09

Israel og Hizbollah med gjensidige angrep

Israel avviser Hizbollahs påstand om at israelske soldater ble drept i et missilangrep søndag. Israel svarte med å avfyre 40 raketter mot mål i Sør-Libanon..

NRK - 16 Nov 19 kl. 05:33

Israel angriper Gazastripen

Israel har angrepet palestinske mål etter at det ble skutt med raketter mot Israel fra Gazastripen. Dette skjer til tross for våpenhvilen som ble innført for to dager siden. Angrepene skal ifølge det israelske militæret være rettet mot Hamas..

Aftenposten - 14 Jun 19 kl. 21:23

Jødisk museums direktør i Berlin går av etter utskjelt tweet

Lederen for Berlins jødiske museum går av etter å ha lenket på Twitter til en artikkel med kritikk av dem som stempler boikott av Israel som antisemittisk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 30 minutter siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 1 time siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 1 time siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 2 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 2 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 2 timer siden

Donald Trump møter pressen

NRK - 2 timer siden

Pågrepet politimann sikta for drap

Derek Chauvin, politmannen som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse i Minneapolis, er arrestert og siktet for uaktsomt drap, melder Reuters. De tre andre politifolkene som deltok i pågripelsen er under etterforskning..

NRK - 3 timer siden

Cuomo: New York i rute for åpning

Byen New York er i rute for å kunne starte første fase av gjenåpningen 8. juni. Det sa guvernør Andrew Cuomo fredag.

NRK - 3 timer siden

52 nye koronadødsfall i Frankrike

Det er registrert 52 nye dødsfall som følge av covid-19 i Frankrike det siste døgnet, opplyser landets helsemyndigheter. Det er niende dag på rad at dødstallet er under 100, og totalt er det nå registrert 28.714 koronadødsfall, melder Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt