NRK > Nyheter

Saturday, 14 December, 07:43

NRK - 20 Nov 19 kl. 00:24

FN-komité vedtok resolusjon

FNs komité for menneskerettighetsspørsmål har enstemmig vedtatt en resolusjon som skal styrke menneskerettighetsforsvarere. Norge har ledet arbeidet med resolusjonen, og utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) er fornøyd med gjennomslaget..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs, Ine Eriksen Søreide

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FN-komité, vedtok, resolusjon
NRK - 25 Nov 19 kl. 20:43

WADA-komité vil utestenge Russland

En WADA-komité vil utestenge Russland fra all idrett i fire år, skriver Dagbladet. Ifølge New York Times er ventet at styret i WADA vil støtte komitéens anbefalinger. Det er kjent at WADA mistenker at Russland har tuklet med dopingprøver..

P4 - 31 Oct 19 kl. 17:38

Flere høringer mot president Trump

Demokratene i USA har fått sin første seier i riksrettprosessen mot president Donald Trump. I ettermiddag vedtok et flertall i Representantes hus en resolusjon som formaliserer prosessen videre. Nå blir det blant annet offentlige høringer om hvorvidt president Trump presset Ukraina til å etterforske hans rival Joe Biden..

NRK - 15 Nov 19 kl. 12:10

Norges Bank med ny komité

Kongen i statsråd har oppnevnt Ingvild Almås og Jeanette Strøm Fjerne som nye medlemmer til Norges Bank nye komité for pengepolitikk og finansiell stabilitet, ifølge Regjeringen. Komiteen opprettes når ny sentralbanklov trer i kraft 1. januar 2020..

Dagbladet - 26 Aug 19 kl. 16:31

Vedtok Amazonas-plan - uten Trump

G7-landene vedtok krisepakke for å hjelpe Brasil og nabolandene bekjempe skogbrannene som herjer i Amazonas..

P4 - 12 Nov 19 kl. 05:47

Flere ønsker forbud mot bemanningsbransjen

Stadig flere ønsker nå et forbud mot bemanningsbransjen. De to største fagorganisasjonene, LO og UNIO kan nå ende opp med å kreve forbud, skriver Klassekampen. Det har lenge vært reist sterk kritikk mot bruk av midlertidighet og vikarbyråer i norsk fagbevegelse.

Dagbladet - 31 Oct 19 kl. 16:47

- En mørk dag i historien

Torsdag ettermiddag vedtok Representantenes hus å formalisere riksrettsprosessen mot Trump..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Nord-Korea med ny rakett-test

Nord-Korea opplyser at dei har gjennomført det som skal vere ein «avgjerande» test på sin oppskytingsbase for langdistanserakettar. Det melder nyheitsbyrået AP..

NRK - 15 minutter siden

23 regjeringssoldatar drepne

Minst 23 regjeringssoldatar blei drepne av fleire Taliban-opprørarar på ein militærbase søraust i Afghanistan laurdag. Taliban har bekrefta at det er dei som stod bak angrepet, og hevdar samstundes at 32 soldatar blei drepne..

NRK - 1 time siden

Aner ikke når veien kan åpne igjen

Ingen ble skadet da flere store steiner raste ned på E18 ved Larvik fredag kveld. Lørdag morgen er veien fortsatt sperret i begge retninger. Det fortsatt uklart når veien kan åpne igjen.

NRK - 45 minutter siden

Klimaforhandlingene er på overtid

FNs klimakonferanse i Madrid skulle egentlig være over fredag, men lørdag morgen pågår fortsatt forhandlingene. Delegasjoner fra nærmere 200 land som er samlet, har ennå ikke blitt enige om en slutterklæring på forhandlingsmøtet, som kalles COP25..

NRK - 1 time siden

Slapp fra ulykken uten store skader

En 25 år gammel mann ble fredag kveld påkjørt av en drosje utenfor et hotell i Oslo sentrum. Fotgjengeren kom fra ulykken uten store skader. Han ble først behandlet på stedet før han ble besluttet kjørt til sykehus..

NRK - 1 time siden

E18 fortsatt sperret etter ras

Ingen ble skadet da flere store steiner raste ned på E18 ved Larvik fredag kveld. Lørdag morgen er veien fortsatt sperret i begge retninger. Det fortsatt uklart når veien kan åpne igjen.

NRK - 2 timer siden

Staten vil stanse juleøl-kalendre

Helsedirektoratet har sendt et skriftlig varsel til Gulating og vil stanse butikkjeden fra å reklamere for deres juleølkalender på Facebook, melder Dagen. Ølutsalgkjeden opplyser til avisa at de vil endre markedsføringen sin..

NRK - 2 timer siden

Truer med å droppe debatt

Samtlige av Demokratenes presidentkandidater som skal delta på en debatt i Los Angeles neste uke, truer med å droppe den som følge av en arbeidskonflikt. Debatten skal etter planen arrangeres på universitetet Loyola Marymount torsdag..

NRK - 3 timer siden

Vy betaler en million kroner

Vy communication og togselskapet Vy har inngått et hemmelig forlik i saken om krenkelse av selskapets varemerke. I forliket, som ønsket å holde hemmelig, ble partene enige om at Vy skal betale Vy Communication en million kroner, ifølge Finansavisen..

NRK - 3 timer siden

Hongkongs leder på besøk i Kina

Hongkongs leder Carrie Lam reiste lørdag til Kina. Den politiske og økonomiske situasjonen i Hongkong står etter alt og dømme på agendaen i løpet av hennes fire dager lange besøk, melder Reuters. Mandag skal hun møte Kinas president..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt