NRK > Nyheter

Søndag, 12 Juli, 18:50

NRK - 20 nov. 19 kl. 00:24

FN-komité vedtok resolusjon

FNs komité for menneskerettighetsspørsmål har enstemmig vedtatt en resolusjon som skal styrke menneskerettighetsforsvarere. Norge har ledet arbeidet med resolusjonen, og utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) er fornøyd med gjennomslaget..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs, Ine Eriksen Søreide

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FN-komité, vedtok, resolusjon
NRK - 19 juni 20 kl. 16:55

Vedtok resolusjon mot rasisme

FNs menneskrettighetsråd vedtok i dag en resolusjon som fordømmer strukturell rasisme og politivold. Resolusjonen ble fremmet etter at George Floyd døde, men nevner ikke USA spesifikt etter at det opprinnelige forlsaget ble endret, melder AFP.

P4 - 19 juni 20 kl. 17:47

Vedtok resolusjon mot rasisme

FNs menneskerettsråd vedtok i dag en resolusjon mot strukturell rasisme og politivold, uten å nevne USA. Rådet kalte inn til hastemøte for å diskutere rasisme i etterkant av at George Floyd ble drept under en pågripelse. Teksten ble lagt fram av afrikanske land, men ble revidert fordi flere land ikke ville at USA skulle nevnes spesifikt..

Dagbladet - 28 jan. 20 kl. 18:59

Pakistan vedtok resolusjon mot Koran-brenning i Norge

Krever gjerningspersonene straffet..

NRK - 19 mai 20 kl. 14:16

Enighet om WHO-granskning

Verdens helseorganisasjons (WHO) håndtering av koronaviruspandemien skal granskes. På årsmøtet tirsdag vedtok medlemslandene en resolusjon om at både den internasjonale responsen på pandemien og WHOs håndtering skal gjennom en uavhengig granskning..

NRK - 25 nov. 19 kl. 20:43

WADA-komité vil utestenge Russland

En WADA-komité vil utestenge Russland fra all idrett i fire år, skriver Dagbladet. Ifølge New York Times er ventet at styret i WADA vil støtte komitéens anbefalinger. Det er kjent at WADA mistenker at Russland har tuklet med dopingprøver..

P4 - 31 okt. 19 kl. 17:38

Flere høringer mot president Trump

Demokratene i USA har fått sin første seier i riksrettprosessen mot president Donald Trump. I ettermiddag vedtok et flertall i Representantes hus en resolusjon som formaliserer prosessen videre. Nå blir det blant annet offentlige høringer om hvorvidt president Trump presset Ukraina til å etterforske hans rival Joe Biden..

NRK - 20 des. 19 kl. 19:40

Russland stanser Syria-resolusjon

Russland og Kina har lagt ned veto i FNs sikkerhetsråd mot en resolusjon om humanitær hjelp til fire millioner mennesker i Syria. De 13 øvrige medlemslandene stemte for resolusjonsforslaget fra Tyskland, Belgia og Kuwait..

NRK - 21 mars 20 kl. 15:07

Ber om OL-utsettelse

USAs friidrettsforbund ber nå USAs olympiske komité om at OL utsettes. OL skal i utgangspunktet arrangeres i Tokyo til sommeren, men trues av koronapandemien. OL-komiteen i Brasil ber IOC om utsettelse til neste år, på lik linje med Tysklands komité..

NRK - 08 juli 20 kl. 05:38

La ned veto mot Syria-resolusjon

Russland og Kina la tirsdag ned veto mot en resolusjon om å forlenge den internasjonale nødhjelpen til Syria gjennom to grenseoverganger. Resolusjonsforslaget ble lagt fram av Tyskland og Belgia. Bare Russland og Kina stemte imot..

Aftenposten - 08 juli 20 kl. 05:42

Russland og Kina nedla veto mot Syria-resolusjon i Sikkerhetsrådet

Russland og Kina la tirsdag ned veto mot en resolusjon om å forlenge den internasjonale nødhjelpen til Syria gjennom to grenseoverganger..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kontroll på brann i Grovfjord

Brannvesenet skal ha kontroll på branntilløpet på Grovfjord Bo- og Servicesenter i Sør Troms. Alle de fjorten beboerne er evakuret og uskadd, melder politiet på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Kontroll på brann

Brannvesenet skal ha kontroll på branntilløpet på Grovfjord Bo- og Servicesenter i Sør Troms. Det jobbes for øyeblikket med å få kontroll på ni beboere og seks omsorgsleiligheter, skriver politiet på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

12-åring pågrepet for rasisme

Crystal Palace-spiller Wilfried Zaha våknet opp til rasistisk motiverte trusler før møtet med Aston Villa søndag. Politiet har arrestert en 12-åring i saken. Lokalt politi i West Midlands bekrefter pågripelsen på Twitter søndag..

NRK - 30 minutter siden

Flere biler røykskadd

Mellom 20 og 30 biler er røykskadet etter at en container brant i et garasjeanlegg i Kongens gate i Skien i ettermiddag. Det er foreløpig uvisst hvor store skader bilene har..

NRK - 30 minutter siden

Melding om brann i Grovfjord

Nødetatene har rykket ut til melding om brann i Grovfjord Bo- og Servicesenter i Sør Troms. Det opplyser Troms politidistrikt..

NRK - 30 minutter siden

73 gårdsarbeidere testet positivt

200 ansatte ved en gård nær Malvern i England har fått beskjed om å isolere seg selv etter at 73 av dem testet positivt for koronaviruset. Det melder Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Smitteøknings-rekord i verden

Verdens helseorganisasjon melder at det har vært rekord i antall nye koronasmittede i verden det siste døgnet, ifølge Reuters. I løpet av det siste døgnet har det blitt registrert over 230.000 nye smittetilfeller av viruset i verden..

NRK - 45 minutter siden

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen som er siktet for drapet på en utenlandsk statsborger på Fergeland i Steinkjer natt til søndag, erkjenner ikke straffskyld. Det forteller mannens advokat, Rolf Christensen, ifølge VG. Han sier og at offeret og siktede var godt bekjent..

NRK - 45 minutter siden

Beboere må tilbake til isolasjon

Beboere i og rundt byen Lerida i spanske Katalonia har blitt beordret til å gå tilbake til hjemmeisolasjon etter en økning i antall koronasmittede i området, ifølge AFP. De 200.000 i området var også i isolasjon fra resten av regionen forrige helg..

NRK - 45 minutter siden

Kraftig beruset på Antibac

En mann i 40-årene ble fjernet fra et hotell i Trondheim etter at han drakk seg kraftig beruset på Antibac og forstyrret andre gjester. Det melder politiet på Twitter. Mannen ble sendt til legevakt, og deretter hjem etter å ha blitt klarert der..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt