VG > Økonomi

Sunday, 26 January, 16:57

VG - 13 Dec 19 kl. 20:04

FIS-sjef advarer: Nasjoner må droppe verdenscuprenn

Det er tøffe tider for Norges konkurrenter i skisporet. Italia hadde ikke råd til å delta i verdenscupen på Lillehammer og flere nasjoner må trolig droppe verdenscuprenn av samme årsak denne vinteren..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norges, Lillehammer, FIS

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FIS-sjef, advarer, Nasjoner, , droppe, verdenscuprenn
NRK - 22 Aug 19 kl. 13:43

Säpo advarer om høyreekstrem vold

Svensk sikkerhetspoliti advarer om økt fare for høyreekstrem vold, skriver NTB. Hvit makt-miljøene vokser, og individer kan inspireres til attentat og voldshandlinger, ifølge Säpo-sjef Klas Friberg..

NRK - 22 Nov 19 kl. 05:37

Advarer om kinesisk innblanding

Tidligere e-sjef i Australia, Duncan Lewis, advarer om kinesisk innblanding. Australias innenrikspolitikk kan bli utsatt for påvirkning fra utenlandske stater, særlig fra Kina, sier han i et intervju med avisa Sydney Morning Herald..

P4 - 19 Sep 19 kl. 07:14

Advarer mot EØS-debatt

NHO-sjef Ole Erik Almlid advarer mot en ny EØS-debatt. De EØS-kritiske partiene Senterpartiet, Rødt og SV fikk 24,3 prosent oppslutning i valget, omtrent samme oppslutning som EØS-garantisten Arbeiderpartiet. Almlid mener en ny EØS-debatt vil skape usikkerhet og være skadelig for norske bedrifter, skriver Nationen.

Dagbladet - 09 Jan 20 kl. 01:00

FBI advarer om ny Iran-trussel

Ekspert advarer om at Iran kan komme til å utføre cyberangrep mot USA. Dette advarer også FBI om i et dokument som er blitt sendt ut til landets politistyrker onsdag, ifølge CNN..

P4 - 29 Nov 19 kl. 05:34

Forbrukerrådet advarer mot gentest

Forbrukerrådet advarer folk mot å ta gentest. Mange kan la seg friste til å finne ut de har risiko for sykdom, om de har slekt de ikke vet om, eller om de kanskje har et talent. Men om resultatet av disse testene stemmer, det er høyst usikkert, advarer Forbrukerrådets direktør Inger Lise Blyverket i et innlegg i Aftenposten i dag.

P4 - I førrgår: 07:40

Advarer mot ny svindelmetode på Finn.no

DNB advarer mot en ny svindelmetode der falske jobbannonser legges ut på Finn.no Svindlerne får så ofrene til å trykke på lenker som i realiteten er et phishingangrep hvor man skal oppgi BankID og fødselsnummer. Det må du ikke gjøre, advarer leder for bedrageribekjempelse i DNB, Terje Aleksander Fjeldvær.

Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 23:22

Disse fire nasjonene er EM-klare

Tre nye nasjoner sikret EM-billett. Her er alt fra søndagens EM-kvalifisering..

P4 - 23 Sep 19 kl. 12:17

Hasseldal ny UP-sjef

Politimester i Øst politidistrikt Steven Hasseldal blir ny sjef for Utrykningspolitiet. Det opplyser Politidirektoratet i en pressemelding. Hasseldal blir beordret til stillingen av politidirektør Benedicte Bjørnland etter å ha innledet et forhold til en kollega.

Dagbladet - 20 Dec 19 kl. 12:32

Advarer mot pakkesvindel

PostNord advarer mot å klikke på lenka, og ber folk om å slette mailen..

Klartale - 27 Sep 19 kl. 09:52

Advarer mot mye regn

Regner det der du bor? Nå kan det komme mye mer. Meterologene advarer folk på Østlandet..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Manchester City cruiset videre i FA-cupen

(Manchester City – Fulham 4-0) Oppgaven gikk fra vanskelig til nær umulig for Stefan Johansen & Co. da Fulham-kaptein Tim Ream lagde straffe og fikk rødt kort før seks spilte minutter. Manchester City er videre i FA-cupen..

VG - 2 timer siden

Braathen med Kristoffersen-melding etter nesten-sensasjon: – Jeg er den neste

Lucas Braathen (19) mistet en sensasjonell seier i Kitzbühel, men stjal showet på NRK-direkten etter sin karrierebeste i Verdenscupen..

VG - 2 timer siden

Thingnes Bø vil gå alle VM-øvelsene

POKLJUKA (VG) Syv gullmuligheter på 10 dager. Johannes Thingnes Bø (26) vil gå absolutt alt i VM..

VG - 3 timer siden

Klæbo slo tilbake med overlegen seier - Norge tapetserte pallen

Johannes Høsflot Klæbo satte inn «Klæbo-klyvet», og da var det ingen som hang med. 23-åringen er fremdeles ubeseiret på sprint i verdenscupen denne sesongen..

VG - 3 timer siden

Klæbo slo tilbake med seier

Johannes Høsflot Klæbo var sterkest på sprinten i Oberstdorf, og er fremdeles ubeseiret på sprint i verdenscupen denne sesongen..

VG - 4 timer siden

Oslo Høyre vil verne LoVeSe. Ministeren svarer med å få vedtatt vern av Oslomarka

Troms og Finnmark Høyre viste tydelig hva de synes om Oslo Høyres snuoperasjon i spørsmålet om konsekvensutredning av Lofoten, Vesterålen og Senja..

VG - 5 timer siden

Kim Jong-uns tante viste seg fram offentlig for første gang på flere år

Nord-Koreas leder Kim Jong-uns tidligere innflytelsesrike tante Kim Kyong-hui har vist seg fram offentlig for første gang etter at ektemannen ble henrettet..

VG - 6 timer siden

Nye fergepriser: – Vi vil betale mer for fergene enn huslånet

Iris Holm Otting og samboeren regner med å betale 130.000 kroner i året for ferger når prisene øker på nytt i sommer. Opprøret organiserer seg langs kysten..

VG - 7 timer siden

Bergeruds drama: – Skruen forsvant inn i hånden

STOCKHOLM (VG) Torbjørn Bergerud (25) spilte til 10 på VG-børsen lørdag kveld – til tross for at han hadde fått en skrue inn i hånden under 24 timer tidligere..

VG - 7 timer siden

Ondskapens kladdebok - Bokanmeldelse: Eddy de Wind: «Endestasjon Auschwitz»

En liten bok med en stor historie om om ondskap. «Endestasjon Auschwitz» sitter i leseren, lenge..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt