VG > Økonomi

Onsdag, 23 September, 13:17

VG - 13 des. 19 kl. 20:04

FIS-sjef advarer: Nasjoner må droppe verdenscuprenn

Det er tøffe tider for Norges konkurrenter i skisporet. Italia hadde ikke råd til å delta i verdenscupen på Lillehammer og flere nasjoner må trolig droppe verdenscuprenn av samme årsak denne vinteren..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norges, Lillehammer, FIS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FIS-sjef, advarer, Nasjoner, droppe, verdenscuprenn
P4 - 23 nov. 19 kl. 17:36

Kasper gir seg som FIS-president

Sveitseren Gian-Franco Kasper gir seg som president i Det internasjonale skiforbundet etter 22 år i jobben. Det sier kilder i FIS til det sveitsiske nyhetsbyrået SDA. 75-åringen går trolig av til neste år, og det ligger dermed an til at Kaspers etterfølger blir valgt under FIS-kongressen i Thailand i mai..

NRK - 25 mai 20 kl. 20:56

Fluorforbud vedtatt i FIS-styret

Det internasjonale skiforbundet (FIS) vil gradvis fase inn et forbud mot fluorprodukter med mål om fullstendig nulltoleranse fra 2022/23-sesongen. Det ble vedtatt da styret i FIS holdt videomøte mandag..

VG - 08 des. 19 kl. 14:02

FIS-sjef om norsk publikumsflukt: – Respektløst mot Riiber

LILLEHAMMER (VG) Da Jarl Magnus Riiber (22) gikk inn til sin femte seier på rad i verdenscupen hadde publikum forlatt stadion på Lillehammer. FIS-sjef for kombinert, Lasse Ottesen, kaller det respektløst..

P4 - 04 mars 20 kl. 08:48

Vurderer å droppe femmila

Søndagens femmil i Holmenkollen kan være den siste. For nå vurderer det internasjonale skiforbundet, FIS, å droppe det tradisjonsrike rennet, som har gått i 118 år, skriver VG. Årsaken er at den norske dominansen er for stor, og lav deltakelse.

VG - 09 feb. 20 kl. 18:19

FIS-sjef overrasket over norsk regelrot: «Feil» løpere kunne blitt tour-vraket

FIS-direktør Pierre Mignerey er overrasket over den norske landslagsledelsens regelrot før det beintøffe uttaket til Ski Tour 2020. Langrennssjef Espen Bjervig innrømmer at feil løpere kunne blitt vraket..

P4 - 28 juli 20 kl. 11:22

-Banker bør droppe utbytte i år

Den Europeiske sentralbanken oppfordrer banker til å droppe å betale utbytte eller bonus dette året. Årsaken er at de vil beskytte bankene mot effektene av koronaviruset. Målet er å sikre at bankene kan håndtere tap og fortsatt låne ut penger, der ber de nå bankene droppe utbytte frem til neste år, melder nyhetsbyrået AFP..

VG - 12 mars 20 kl. 06:59

FIS-topp vil ha slutt på smørekappløpet: – Bortkastede penger

HOLMENKOLLEN (VG) Det internasjonale skiforbundet har avdekket at en tredel av budsjettene til nasjoner i langrenn brukes på skiene til utøverne. Nå vil renndirektøren Pierre Mignerey ha diskusjon om å innføre felles nøytral smørestasjon i fremtiden..

VG - 17 okt. 19 kl. 11:23

Sendte langrennsløpere til verdenscup uten dopingtester: – Uheldig

Samtidig som FIS-topp Erik Røste (59) tidligere har kritisert X Games for manglende dopingtester, har FIS arrangert verdenscup i rulleski – helt uten dopingtesting..

Aftenposten - 23 nov. 19 kl. 17:24

Nyhetsbyrå: Gir seg som FIS-president neste år

Sveitseren Gian-Franco Kasper (75) gir seg neste år etter 22 år som president i Det internasjonale skiforbundet (FIS), melder SDA..

Aftenposten - 23 nov. 19 kl. 17:24

Nyhetsbyrå: Kasper gir seg som FIS-president neste år

Sveitseren Gian-Franco Kasper (75) gir seg neste år etter 22 år som president i Det internasjonale skiforbundet (FIS), melder SDA..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Datoen satt for Tom Cruises ferd i verdensrommet

Tom Cruise (58) og regissør Doug Liman (55) legger ut på romferd i oktober neste år..

VG - 45 minutter siden

Knutsen om Zlatan: – Han har tjuvtriks

MILANO/OSLO (VG) Trener Kjetil Knutsen (51) har planen klar for hvordan Bodø/Glimt skal stoppe Milans stjernespiller Zlatan Ibrahimovic i torsdagens storkamp på San Siro..

VG - 2 timer siden

Varslet Statsministerens kontor: – Jeg fikk følelsen av at noe ikke stemte

OSLO TINGRETT (VG) Ingvil Smines Tybring-Gjeddes gryende mistanke mot Laila Bertheussen førte til at hun tilslutt varslet Statsministerens kontor..

VG - 2 timer siden

Varslet SMK: – Jeg fikk følelsen av at noe ikke stemte

OSLO TINGRETT (VG) Ingvil Smines Tybring-Gjeddes gryende mistanke mot Laila Bertheussen førte til at hun tilslutt varslet Statsminsterens kontor..

VG - 1 time siden

Datoen skal være satt for Tom Cruise ferd i verdensrommet

Tom Cruise (58) og regissør Doug Liman (55) legger ut på romferd i oktober neste år..

VG - 2 timer siden

Tybring-Gjedde varslet SMK om Bertheussen

Noen dager før Laila Anita Bertheussen ble pågrepet, varslet Ingvil Smines Tybring-Gjedde Statsministerens kontor om sine mistanker. – Jeg synes det var svært krevende, sier hun..

VG - 3 timer siden

Overgrepssak i Time: Politiet ber om tips om ung mann

Politiet ber om tips om en mann i 15-20-årsalderen etter at en jente ble utsatt for et overgrep på vei hjem fra skolen i Time i Rogaland tirsdag ettermiddag..

VG - 3 timer siden

Ødegaards andre coronatest negativ

Landslagets pressesjef Svein Graff bekrefter overfor VG at Martin Ødegaards andre coronatest var negativ. 21-åringen fikk svaret på testen onsdag morgen..

VG - 4 timer siden

Myrhol operert - trolig ute av spill resten av året

Landslagskaptein i håndball, Bjarte Myrhol (38), har operert skulderen og får ifølge klubben ikke spille mer håndball i 2020..

VG - 5 timer siden

Nye, offisielle tall: VG størst på antall lesere og abonnement

VG har klart størst trafikk på mobil, datamaskin og nettbrett i Norge. I tillegg gjør veksten på VG+ at VG igjen er Norges største avis..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt