NRK > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 17:58

NRK - 03 juni 20 kl. 06:39

FIFA presidenten hyller støtte

Fifa-president Gianni Infantino sier spillerne som vurderes straffet av det tyske fotballforbundet etter støttemarkeringer til George Floyd,heller bør hylles. Det tyske forbundet etterforsker om flere spillere bør straffes etter å ha markert støtte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gianni Infantino, George Floyd, FIFA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FIFA, presidenten, hyller, støtte
Aftenposten - 02 mars 20 kl. 08:02

Fifa-presidenten utelukker ikke flere utsettelser: – Folks helse viktigere enn fotballkamper

Gianni Infantino (49) håper på bedring, men frykter det verste. Fifa-presidenten sier det er en mulighet for at flere internasjonale kamper utsettes på grunn av koronaviruset..

NRK - 26 mai 20 kl. 08:11

Fifa utestenger fotballpresident

Det internasjonale fotballforbundet (Fifa) har suspendert fotballpresidenten i Haiti og starta ei etterforsking mot han. Yves Jean-Bart er fråteke alle sine verv i 90 dagar. Fifa opplyser ikkje kva han vert etterforska for..

NRK - 14 mars 20 kl. 09:50

FIFA vil ha full landskamp-stopp

Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) anbefaler å utsette samtlige landskamper som er planlagt spilt i mars og april. De færreste av de kommende landskampene avvikles i FIFA-regi, og forbundet sier at det er opp til andre å ta avgjørelsen..

P4 - 27 april 20 kl. 15:20

FIFA foreslår nye regler

Det internasjonale fotballforbundet FIFA, foreslår nye regler for innbyttere etter koronakrisen. I dag er det kun lov å benytte tre innbyttere, men FIFA forelsår å øke til fem når fotballen etterhvert kommer i gang igjen. Årsaken er det det vil bli spilt mange kamper på kort tid, for å få fullført sesongene, og dette skal begrense belastningen..

Aftenposten - 16 feb. 20 kl. 08:02

Rapport kan gi fotballen nok en skandale: Slår alarm om «høyst mistenkelige utbetalinger»

OM IDRETTSPOLITIKK: En av Gianni Infantinos viktigste støttespillere er i alvorlig trøbbel. Vil det også ramme Fifa-presidenten?.

Aftenposten - 23 feb. 20 kl. 08:34

Fotballtoppen fra Qatar betalte millioner til Fifa. Da trakk de tilbake den alvorlige anklagen.

Den mektige PSG-presidenten Nasser al-Khelaifi blir ikke tiltalt for å ha bestukket Fifas tidligere generalsekretær..

Dagbladet - 29 april 20 kl. 23:26

WHO hyller Sverige

WHO-topp Michael Ryan hyller Sverige for håndteringen av Covid-19. Han mener at vi kan lære noen lekser av svenskene..

Aftenposten - 09 april 20 kl. 12:21

Uendret for Norge på Fifa-rankingen

Ingen endringer for topp 50 på Fifa-rankingen..

NRK - 25 juni 20 kl. 19:52

Fifa med koronakrisepakke

Det internasjonale fotballforbundet Fifa vedtok torsdag å bevilge 1,5 milliarder dollar for å hjelpe fotballen gjennom viruskrisen, skriver NTB. Målet er å bidra med økonomisk støtte til medlemsforbundene gjennom bevilgninger og rentefrie lån..

VG - 01 mai 20 kl. 11:16

Digital 1. mai: Hyller alle som går på jobb for å skape trygghet

Audun Lysbakken (SV) hyller butikkarbeidere, transportarbeidere og renholdere på 1. mai for deres innsats under coronakrisen: – De er heltene våre, sier SV-lederen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

WHO: Smittetoppen ikke nådd

Verdens helseorganisasjon (WHO) advarer om at koronapandemien er langt ifra over. Ifølge organisasjonen øker smitten stadig, og ser ikke ut til å gå ned foreløpig. I løpet av helgen ble det meldt om 400.

NRK - 15 minutter siden

BT: Øker smitteberedskap

Byrådet i Bergen vil bruke 36 millioner kroner på beredskap til et nytt potensielt koronautbrudd, ifølge Bergens Tidende. Styrket bemanning ved sykehjem, beredskapslager, og økt testkapasitet er blant tiltakene pengene skal gå til, ifølge avisa..

NRK - 30 minutter siden

Brasils president koronasmittet

Brasils president, Jair Bolsonaro, forteller i et TV-intervju tirsdag at han har testet positivt for koronaviruset. Presidenten sier han føler seg bra etter første runde med behandling..

NRK - 30 minutter siden

AFP: Bolsonaro koronasmittet

Brasils president, Jair Bolsonaro, forteller at han har testet positivt for koronavirus, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 45 minutter siden

Menneskeleg svikt bak togkrasj

I fjor sommar kolliderte to tog på Flåmsbana etter dei kom inn på same spor. Havarikommisjonen konkluderer med at ulukka truleg skjedde som følgje av mangelfulle tryggleiksrutinar og menneskeleg svikt..

NRK - 45 minutter siden

Ber utestedene skjerpe seg

Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) gir kommunene beskjed om at kontrollen med utelivet må bli strengere. – Jeg er bekymret over at smittevernreglene ikke overholdes på utesteder og restauranter, sier Høie..

NRK - 45 minutter siden

Oslo Børs endte svakt ned

Hovedindeksen på Oslo Børs endte tirsdag på 808,92 poeng. Det var en nedgang på 0,13 prosent. Det var mye rødt på børsen tirsdag, blant annet sank energisektoren med 0,03 prosent, mens sjømat og shipping begge falt med 0,51 prosent..

NRK - 45 minutter siden

Mange saker knyttet til Kina

Nesten halvparten av rundt 5000 aktive FBI-saker som skal motvirke spionasje, er knyttet til Kina, sier en FBI-direktør til Reuters. Det betyr at FBI åpner en slik sak knyttet til Kina hver tiende time, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 1 time siden

Motorsyklist skadd

Ein motorsyklist er skadd i ei trafikkulukke påFyvei 661 Furland i Vestnes. Motorsyklisten har kollidert med ein bil, og blir frakta til sjukehuset i Ålesund, opplyser politiet. Skadeomfanget er ikkje kjend.

NRK - 1 time siden

To skadet etter utforkjøring

To personer er trolig alvorlig, men ikke kritisk skadet, etter at de kjørte ut i en kurve i veien, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Det skal, ifølge politiet, være snakk om en kvinne og en mann i 60-årene. Begge er tatt med til sykehus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt