Aftenposten > Utenriks

Sunday, 22 September, 03:25

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 22:48

FIFA-delegasjon til Iran for å bane vei for kvinnelige tilskuere

FIFA meldte onsdag at man om kort tid vil sende en delegasjon til Iran for å sørge for at kvinner kan se landets neste VM-kvalifiseringskamp i fotball..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
FIFA, Iran, VM

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FIFA-delegasjon, til, Iran, forå , bane, vei, for, kvinnelige, tilskuere
P4 - 14 Jun 19 kl. 05:49

Iran avviser tankskipsangrep

Irans FN-delegasjon avviser USAs beskyldninger om at landet står bak angrep på to tankskip - deriblant norskeide Front Altair - i Omanbukta i går. Sikkerhetsrådet diskuterte hendelsene bak lukkede dører i går kveld. Iran fordømte da angrepene på det sterkeste og krever uavhengig gransking..

NRK - 21 Jul 19 kl. 02:10

– Iran drev med ulovlig innblanding

Storbritannia har fortalt FNs sikkerhetsråd at tankskipet «Stena Impero» ble stanset av Iran mens det var i omansk farvann, og at dette er «ulovlig innblanding», melder Reuters som har sett et brev fra britenes FN-delegasjon til Sikkerhetsrådet..

P4 - 09 Aug 19 kl. 20:27

Iran advarer mot USA-ledet flåtestyrke

Iran kommer med kraftige advarsler mot en USA-ledet flåtestyrke i Persiabukta. Tidligere i dag kom det frem at en norsk delegasjon har vært på hemmelige møter med USA og Storbritannia der de snakket om et slikt samarbeid. Hensikten med en slik flåtestyrke er å beskytte skipstrafikken i bukta.

P4 - 06 Jun 19 kl. 16:37

FIFA-topp pågrepet

Visepresident i Det internasjonale fotballforbundet, FIFA, Ahmad Ahmad, er pågrepet, mistenkt for korrupsjon. Anklagene er knyttet til hans jobb som leder for det afrikanske fotballforbundet Pågripelsen kommer dagen etter at Gianni Infantino ble gjenvalgt som FIFA-president, og han sa da at FIFA er kvitt korrupsjonsproblemene..

Aftenposten - 14 Jun 19 kl. 05:38

Irans FN-delegasjon avviser anklager om tankskipsangrep

Irans FN-delegasjon avviser kategorisk USAs beskyldninger om at landet står bak angrep på to tankskip i Omanbukta..

NRK - 14 Jun 19 kl. 03:29

Iran avviser anklager om angrep

Irans FN-delegasjon avviser kategorisk USAs beskyldninger om at landet står bak angrep på to tankskip i Omanbukta. – USA og dets regionale allierte må slutte å hisse til krig, heter det i uttalelsen. FNs sikkerhetsråd diskuterte hendelsene torsdag..

P4 - 14 Sep 19 kl. 23:33

Taliban-delegasjon har reist til Russland

En delegasjon fra Taliban er i Russland i forhandlinger. Nyheten kommer kort tid etter at USAs president Donald Trump erklærte muligheten for en avtale med gruppa død. USA og Taliban har forhandlet om en avtale som skal gjøre det mulig for USA å trekke ut soldater fra Afghanistan..

P4 - 25 Jun 19 kl. 15:35

FIFA med VAR-møte

Det internasjonale fotballforbundet FIFA skal i morgen møte pressen for å svare på spørsmål om VAR. De mange avgjørelsene som er tatt etter videodømming i kvinnenes VM har ført til stor debatt og mye oppmerksomhet. I morgen er det ventet at FIFA vil komme med en redegjørelse, men det er ikke kjent hva dette går på..

P4 - 03 Jul 19 kl. 05:29

Ber Iran holde seg til atomavtalen

Tyskland, Storbritannia, Frankrike og EU ber i en felles uttalelse Iran om å holde seg til atomavtalen. De sier de er «ekstremt bekymret» over at Iran overgår atomavtalens grense for lagring av uran. Iran bekreftet mandag at de vil bryte grensen som en følge av at USA i fjor meldte at de trekker seg ut av avtalen, og innførte store sanksjoner mot Iran..

NRK - 16 timer siden

Iran ikkje redde for å slå tilbake

– Iran vil angripe og øydelegge dei som angrip oss, seier sjefen for revolusjonsgarden ifølgje Reuters. Iran har nekta for å stå bak angrepet på eit oljeanlegg i Saudi-Arabia. USA skuldar Iran, men Houthi-militsen i Jemen har teke på seg skulda..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 3 timer siden

Advokat prøver å få drapssiktet nordmann hjem

Den Interpol-etterlyste nordmannens advokat har vært i kontakt med UD og prøver å få ham hjem til Norge. Mannen er siktet for å ha drept en mann i Thailand..

Aftenposten - 4 timer siden

Miljøaktivister ryddet søppel fra verdens strender

Tusener av frivillige miljøaktivister ryddet søppel på verdens strender lørdag, dagen etter de unges massemønstring for klimaet..

Aftenposten - 6 timer siden

Flere skadet i kraftig jordskjelv i Albania

Flere titall mennesker er skadd etter at Albania ble rammet av et kraftig jordskjelv lørdag ettermiddag..

Aftenposten - 4 timer siden

Fremtiden er et tungt løft

Sol- og vindkraft skal redde oss, men hva gjør vi når det er vindstille og solen ikke skinner? En hel skokk av oppstartsbedrifter tror løsningen ligger i tunge ting..

Aftenposten - 5 timer siden

Kanon ved saluttulykke i Mysen på 17. mai skulle bare være til utstilling

Kanonen som ble brukt da en mann mistet armen på Høytorp fort i Mysen 17. mai, skulle bare være til utstilling, skriver Smaalenenes Avis..

Aftenposten - 5 timer siden

IS påtar seg ansvaret for bombe i Irak

IS har påtatt seg ansvaret for bombingen av en minibuss i sjiamuslimenes hellige by Karbala i Irak fredag der tolv mennesker ble drept..

Aftenposten - 6 timer siden

To drept av bombe i Afghanistan

Minst to barn ble drept da en bombe eksploderte i veikanten i Afghanistans Kandahar-provins lørdag..

Aftenposten - 6 timer siden

Filosofen Roger Scruton - forsøkt karakterdrept av venstresiden | Birgitte C. Huitfeldt

Scruton hevder at den nye venstresiden ødelegger den intellektuelle tenkningen i vår tid..

Aftenposten - 6 timer siden

Børsen: «Drivende god med ball. Han er i form. Branns beste spiller.»

Se BT-sportens spillerbørs etter Brann - Haugesund..

Aftenposten - 6 timer siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon..




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt