Aftenposten > Utenriks

Friday, 28 February, 05:43

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 22:48

FIFA-delegasjon til Iran for å bane vei for kvinnelige tilskuere

FIFA meldte onsdag at man om kort tid vil sende en delegasjon til Iran for å sørge for at kvinner kan se landets neste VM-kvalifiseringskamp i fotball..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
FIFA, Iran, VM

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FIFA-delegasjon, til, Iran, forå , bane, vei, for, kvinnelige, tilskuere
P4 - 14 Jun 19 kl. 05:49

Iran avviser tankskipsangrep

Irans FN-delegasjon avviser USAs beskyldninger om at landet står bak angrep på to tankskip - deriblant norskeide Front Altair - i Omanbukta i går. Sikkerhetsrådet diskuterte hendelsene bak lukkede dører i går kveld. Iran fordømte da angrepene på det sterkeste og krever uavhengig gransking..

NRK - 21 Jul 19 kl. 02:10

– Iran drev med ulovlig innblanding

Storbritannia har fortalt FNs sikkerhetsråd at tankskipet «Stena Impero» ble stanset av Iran mens det var i omansk farvann, og at dette er «ulovlig innblanding», melder Reuters som har sett et brev fra britenes FN-delegasjon til Sikkerhetsrådet..

P4 - 09 Aug 19 kl. 20:27

Iran advarer mot USA-ledet flåtestyrke

Iran kommer med kraftige advarsler mot en USA-ledet flåtestyrke i Persiabukta. Tidligere i dag kom det frem at en norsk delegasjon har vært på hemmelige møter med USA og Storbritannia der de snakket om et slikt samarbeid. Hensikten med en slik flåtestyrke er å beskytte skipstrafikken i bukta.

NRK - 24 Oct 19 kl. 23:15

FN sender delegasjon til Chile

FN sier i dag at de vil sende en delegasjon til Chile, som skal etterforske mulige menneskerettighetsbrudd. Det melder nyhetsbyrået AFP. Så langt har 18 mennesker mistet livet i demonstrasjonene som har pågått i omtrent en uke..

P4 - 06 Jun 19 kl. 16:37

FIFA-topp pågrepet

Visepresident i Det internasjonale fotballforbundet, FIFA, Ahmad Ahmad, er pågrepet, mistenkt for korrupsjon. Anklagene er knyttet til hans jobb som leder for det afrikanske fotballforbundet Pågripelsen kommer dagen etter at Gianni Infantino ble gjenvalgt som FIFA-president, og han sa da at FIFA er kvitt korrupsjonsproblemene..

Aftenposten - 14 Jun 19 kl. 05:38

Irans FN-delegasjon avviser anklager om tankskipsangrep

Irans FN-delegasjon avviser kategorisk USAs beskyldninger om at landet står bak angrep på to tankskip i Omanbukta..

NRK - 14 Jun 19 kl. 03:29

Iran avviser anklager om angrep

Irans FN-delegasjon avviser kategorisk USAs beskyldninger om at landet står bak angrep på to tankskip i Omanbukta. – USA og dets regionale allierte må slutte å hisse til krig, heter det i uttalelsen. FNs sikkerhetsråd diskuterte hendelsene torsdag..

P4 - 14 Sep 19 kl. 23:33

Taliban-delegasjon har reist til Russland

En delegasjon fra Taliban er i Russland i forhandlinger. Nyheten kommer kort tid etter at USAs president Donald Trump erklærte muligheten for en avtale med gruppa død. USA og Taliban har forhandlet om en avtale som skal gjøre det mulig for USA å trekke ut soldater fra Afghanistan..

NRK - 12 Feb 20 kl. 19:55

Barna kan bli sendt hjem alene

En kurdisk delegasjon fra Syria som i disse dager er i Norge, åpner for at barn av IS-kvinner kan bli sendt hjem alene, dersom kvinnene blir dømt, skriver VG. En kurdisk delegasjon møter i morgen statssekretær i Utenriksdepartementet Audun Halvorsen..

P4 - 25 Jun 19 kl. 15:35

FIFA med VAR-møte

Det internasjonale fotballforbundet FIFA skal i morgen møte pressen for å svare på spørsmål om VAR. De mange avgjørelsene som er tatt etter videodømming i kvinnenes VM har ført til stor debatt og mye oppmerksomhet. I morgen er det ventet at FIFA vil komme med en redegjørelse, men det er ikke kjent hva dette går på..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 7 timer siden

Minst 29 tyrkiske soldater drept i luftangrep i Idlib-provinsen Syria

ISTANBUL/OSLO (Aftenposten): Flere meldinger på Twitter om luftangrep mot en tyrkisk kolonne i Idlib-provinsen i Syria. En tyrkisk guvernør forteller at 29 tyrkiske soldater er drept. Tidligere meldte Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) om 34 døde..

Aftenposten - 5 timer siden

Elabdellaouis Olympiakos snøt Arsenal i siste sekund

I en høydramatisk avslutning sendte Youssef El Arabi Olympiakos videre i Europaligaen på bekostning av Arsenal helt på tampen av andre ekstraomgang..

Aftenposten - 6 timer siden

København videre på Solbakkens 52-årsdag

I Ståle Solbakkens europaligakamp nummer 40 avanserte FC København til åttendedelsfinalene. Men det manglet ikke på spenning da de slo Kristoffer Ajers Celtic..

Aftenposten - 6 timer siden

Solskjærs Manchester United lekte seg med Club Brugge etter tidlig rødt kort

Bruno Fernandes var involvert i tre av fem scoringer da Manchester United slo Club Brügge..

Aftenposten - 9 timer siden

Direkte: United overkjører Brugge etter VAR-drama

Følg Europaliga direkte her..

Aftenposten - 7 timer siden

Meldinger om luftangrep mot tyrkisk kolonne i Syria

Flere meldinger på Twitter går ut på at en tyrkisk kolonne er blitt utsatt for et luftangrep i Idlib-provinsen i Syria..

Aftenposten - 8 timer siden

På 12 år har Yngve Slyngstad tatt Oljefondet ut av olje og inn i tech. Det har gitt en fenomenal gevinst.

Oljefondssjef Slyngstad har siden han overtok jobben gått inn for høy aksjeandel, aktiv forvaltning og stor satsing på USA. Fondets fenomenale avkastning har gitt ham rett, synes han..

Aftenposten - 8 timer siden

Assanges utleveringssak satt på pause

Rettshøringen om hvorvidt Julian Assange skal utleveres til USA, er satt på vent i flere uker..

Aftenposten - 9 timer siden

Direkte: Solskjær gir Ighalo sjansen fra start

Følg Europaliga direkte her..

Aftenposten - 8 timer siden

Wilhelm Wilhelmsen begikk selvmord

Skipsreder Wilhelm Wilhelmsen tok sitt eget liv, fremgår det av nekrologen hans venn Christen Sveaas skriver i Aftenposten..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt