P4 > Nyheter

Onsdag, 25 November, 17:31

P4 - 08 mai 20 kl. 05:55

FHI ville åpne mer enn regjeringen

Folkehelseinstituttet ville åpne opp mer av Norge enn det regjeringen la frem en plan for i går.
Det skriver VG.
FHI mente i sitt faglige råd at universiteter og høyskoler også kunne åpnes helt, og at hjemmekontor kunne avvikles.
Regjeringen derimot, frykter trengsel på kollektivtransporten.
I det faglige rådet hadde også ekspertene i FHI rådet regjeringen til å trekke anbefalingen om å avstå fra innenlands reiser som ikke er strengt nødvendig, skriver avisen..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, VG, FHI

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FHIville , åpne, mer, enn, regjeringen
NRK - 20 mai 20 kl. 07:54

FHI vil analysere dødsårsaker

Folkehelseinstituttet (FHI) planlegger analyser av hva folk har dødd av under koronaviruspandemien. Blant det FHI ønsker å få svar på, er om færre har dødd av andre smittsomme sykdommer eller av andre årsaker i perioden, opplyser FHI til BT..

NRK - 09 okt. 20 kl. 14:16

FHI: Høy risiko for lokale utbrudd

FHI mener risikoen er høy for lokale utbrudd i Norge, og at hele landet må forberede seg på mange flere lokale utbrudd. Det skriver FHI i sin siste risikovurdering. FHI anbefaler at dagens tiltak videreføres for å unngå massesmittehendelser..

NRK - 08 mai 20 kl. 04:39

FHI ville åpne mer

I sin faglige tilråding gikk Folkehelseinstituttet inn for en mer omfattende åpning enn Erna Solberg offentliggjorde torsdag. FHI ville åpne opp alle skoler og universiteter, samt å trekke anbefalingen om at folk burde avstå fra innenlandsreiser..

NRK - 19 nov. 20 kl. 13:25

FHI tilrår framleis munnbind

Folkehelseinstituttet tilrår framleis bruk av munnbind der det ikkje er mogleg å halde avstand. Det er klårt etter at FHI har oppdatert kunnskapsgrunnlaget sitt. FHI peiker på at fordelane med munnbindbruk er større enn ulempene..

NRK - 17 feb. 20 kl. 08:36

FHI: – Munnbind gir falsk trygghet

Det nye koronaviruset har medført etterspørsel etter munnbind i norske apoteker. Men munnbind gir falsk trygghet og lite beskyttelse mot smitte, ifølge Folkehelseinstituttet (FHI). Mange bruker også ofte bruker munnbind på feil måte, FHI..

NRK - 20 mars 20 kl. 08:44

FHI vil teste med flere eldre

Folkehelseinstituttet (FHI) utvider testkriteriene for koronaviruset. De vil nå teste personer over 65 år som har underliggende, kronisk sykdom dersom de får akutt luftveisinfeksjon med feber, hoste eller kortpustethet, skriver FHI på sine nettsider..

NRK - 20 mars 20 kl. 08:44

FHI vil teste flere eldre

Folkehelseinstituttet (FHI) utvider testkriteriene for koronaviruset. De vil nå teste personer over 65 år som har underliggende, kronisk sykdom dersom de får akutt luftveisinfeksjon med feber, hoste eller kortpustethet, skriver FHI på sine nettsider..

NRK - 23 mars 20 kl. 10:39

FHI: Ikke mulig å stoppe epidemien

Det er ikke mulig å stoppe koronaepidemien, mener Folkehelseinstituttet (FHI). Det kan bety strenge tiltak i flere måneder fremover, før de gradvis slippes opp, sier områdedirektør for smittevern i FHI, Geir Bukholm, til forskning.no..

NRK - 11 mai 20 kl. 15:46

FHI frykter legionellautbrudd

Folkehelseinstituttet (FHI) advarer om fare for legionellautbrudd. Under koronapandemien har en rekke bygg som næringsbygg, hoteller og treningssentre stått tomme i lengre tid. Da kan det ha samlet seg legionellabakterier i rørsystemene, advarer FHI..

VG - 12 mai 20 kl. 23:10

FHI: Har Smittestopp-dokumentasjon på plass

Datatilsynet har sendt varsel om pålegg til Folkehelseinstituttet (FHI) angående Smittestopp-appen. Dokumentene de etterspør vil være på plass i god tid før fristen, ifølge FHI..

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

Kan ha vaksinert halve Oslo før sommeren

Vaksineringen av Norge starter etter planen i 2021. Ifølge helsebyråden i Oslo kan halvparten av oss være vaksinert allerede før sommeren.

P4 - 9 timer siden

Krever strengere krav til klimaregnskap for vei

Staten må stille strengere krav til klimaregnskap og naturverdi når det skal bygges nye veier, krever SV..

P4 - 10 timer siden

Liten grunn til å være skeptisk til å ta koronavaksine

Eksperter frykter ingen uheldige bivirkninger.

P4 - Igår: 07:25

Advarer norske bedrifter om Brexit-køer

Venter tusenvis av trailere i kø..

P4 - 09 nov. 20 kl. 12:54

Vaksinen er 90 prosent effektiv

Legemiddelfirmaet Pfizer og BioNtech melder nå om et vaksinegjennombrudd og en historisk dag. Koronavaksinen som de har utviklet er over 90 prosent effektiv hos personer som ikke tidligere har hatt viruset. Det viser de foreløpige resultatene fra studier om bruken av vaksinen.

P4 - Igår: 06:42

Folk er blitt mer aggressive

Har du kjent at du har fått litt kortere lunte om dagen? Da er du nok ikke alene..

P4 - Igår: 18:16

Vil teste over 100 000 innbyggere

Danske myndigheter vil masseteste 115 000 innbyggere for den muterte varianten av koronaviruset som har spredt seg fra mink. Alle som bor i de to kommunene Holstebro og Ringkøbing-Skjern oppfordres til å ta testen. Det skjer etter det danske myndigheter kaller en bekymringsfull økning av smittetilfeller med det muterte viruset..

P4 - I førrgår: 07:39

Kan måtte ta vaksinen flere ganger

- Må se på hvordan vaksinen virker..

P4 - I førrgår: 07:06

Krise i barnehagene

Utdanningsforbundet ber barnehager vurdere kortere åpningstider..

P4 - 09 nov. 20 kl. 05:38

Skattekutt for de rikeste

De rikeste vinner mest på regjeringens skattekutt. For mens de 1000 rikeste menneskene her til lands har fått et skattekutt på over én million kroner, har resten fått noen få tusenlapper. Det viser nye tall fra Statistisk Sentralbyrå.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt