NRK > Nyheter

Fredag, 27 November, 12:58

NRK - 20 mars 20 kl. 08:44

FHI vil teste med flere eldre

Folkehelseinstituttet (FHI) utvider testkriteriene for koronaviruset. De vil nå teste personer over 65 år som har underliggende, kronisk sykdom dersom de får akutt luftveisinfeksjon med feber, hoste eller kortpustethet, skriver FHI på sine nettsider..
Les mer på NRK


Les mer om:
FHI

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FHI, vil, testemed , flere, eldre
NRK - 20 mars 20 kl. 08:44

FHI vil teste flere eldre

Folkehelseinstituttet (FHI) utvider testkriteriene for koronaviruset. De vil nå teste personer over 65 år som har underliggende, kronisk sykdom dersom de får akutt luftveisinfeksjon med feber, hoste eller kortpustethet, skriver FHI på sine nettsider..

NRK - 09 okt. 20 kl. 14:16

FHI: Høy risiko for lokale utbrudd

FHI mener risikoen er høy for lokale utbrudd i Norge, og at hele landet må forberede seg på mange flere lokale utbrudd. Det skriver FHI i sin siste risikovurdering. FHI anbefaler at dagens tiltak videreføres for å unngå massesmittehendelser..

NRK - 20 mai 20 kl. 07:54

FHI vil analysere dødsårsaker

Folkehelseinstituttet (FHI) planlegger analyser av hva folk har dødd av under koronaviruspandemien. Blant det FHI ønsker å få svar på, er om færre har dødd av andre smittsomme sykdommer eller av andre årsaker i perioden, opplyser FHI til BT..

NRK - 23 nov. 20 kl. 15:26

FHI vil teste på arbeidsplasser

Folkehelseinstituttet foreslår å teste alle som arbeider på enkelte arbeidsplasser i Oslo, som Ikea, Oslo Taxi eller Posten. FHI ser for seg at alle ansatte testes jevnlig, for eksempel en gang i uka. Testene skal være frivillige..

P4 - 27 jan. 20 kl. 17:54

Vil teste Frp

SV vil teste om Fremskrittspartiet virkelig er fri fra regjeringen etter regjerings-exiten forrige uke. I morgen vil de fremme rundt 70 forslag om klima, abort og pensjon i Stortinget, sier SV-leder Audun Lysbakken til Aftenposten. Lysbakken viser til at Frp har sagt at det nå er en helt ny politisk situasjon, og at SV derfor vil teste hva det er mulig å få flertall for..

NRK - 23 mars 20 kl. 10:39

FHI: Ikke mulig å stoppe epidemien

Det er ikke mulig å stoppe koronaepidemien, mener Folkehelseinstituttet (FHI). Det kan bety strenge tiltak i flere måneder fremover, før de gradvis slippes opp, sier områdedirektør for smittevern i FHI, Geir Bukholm, til forskning.no..

NRK - 12 mai 20 kl. 19:21

FHI fikk varsel om smittestopp-app

Folkehelseinstituttet har mottatt varselet fra Datatilsynet knyttet til appen Smittestopp. FHI forstår at Datatilsynet følger med på utviklingen og bruken av appen, og er enige i at den reiser flere personvernmessige problemstillinger, skriver FHI..

P4 - 11 sep. 20 kl. 16:49

FHI krever styrking

Folkehelseinsituttet mener regjeringen må styrke flere områder i kampen mot koronaviruset. Blant annet mener FHI at teststrategien må gjennomgås for å sikre god kapasitet, raske svar på tester og effektiv bruk av ny teknologi. De mener, blant annet, også at kommunenes apparat må styrkes i løpet av timer når et utbrudd oppdages.

VG - 23 nov. 20 kl. 13:57

FHI slår alarm om utviklingen i sykehjemssmitte

En økning i antall smitteutbrudd på sykehjem i Norge den siste uken bekymrer FHI. – Vi er bekymret for at dette kan gi flere smittede med alvorlig forløp fremover, sier medievakten i FHI..

VG - 12 mai 20 kl. 23:10

FHI: Har Smittestopp-dokumentasjon på plass

Datatilsynet har sendt varsel om pålegg til Folkehelseinstituttet (FHI) angående Smittestopp-appen. Dokumentene de etterspør vil være på plass i god tid før fristen, ifølge FHI..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Stengd flyplass vert vaksinesenter

Den gamle Tegel-flyplassen i Berlin, som vart stengd for godt tidlegare denne månaden, skal verte brukt som vaksinesenter. Det har styresmaktene i Berlin bestemt, og dei ventar at opp mot 4000 personar skal vaksinerast mot korona der kvar dag..

NRK - 9 timer siden

Venter stor hetebølge i Australia

Australia forbereder seg på den første store hetebølgen. Det er forventet temperaturer opp mot 40 grader, skriver Reuters. Skogbrannene i løpet av forrige sommer drepte 33 mennesker og millioner dyr..

NRK - 30 minutter siden

121 koronapasientar på sjukehus

Fredag er 121 koronasmitta pasientar innlagde på norske sjukehus. Det er ein nedgang på to pasientar frå dagen før. 20 av pasientane får respiratorbehandling..

NRK - 30 minutter siden

FHI etterregistrerer 12 dødsfall

Fredag er det registrert 12 nye koronarelaterte dødsfall hjå FHI. Alle dødsfalla er frå denne eller førre veke. Etterregistreringa er skulda tekniske problem.

NRK - 45 minutter siden

Tre indiske soldatar drepne

Minst tre indiske soldatar er drepne i åtak frå den pakistanske hæren i grenseområdet ved Kashmir. To av soldatane vart drepne fredag i Rajouri-distriktet, medan den tredje vart drepen i Poonch-distriktet seint torsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Macron er sjokkert over politivald

President i Frankrike, Emmanuel Macron, seier ifylgje nyheitsbyrået AFP at han er «særs sjokkert» over bileta av at fransk politi gjekk til åtak på ein svart mann i Paris. Fleire politibetjentar er suspenderte etter åtaket..

NRK - 11 timer siden

Trump lover å forlate Det hvite hus

USAs president Donald Trump sier at han kommer til å forlate Det hvite hus, hvis Joe Biden blir offisielt bekreftet som vinner av presidentvalget, ifølge Reuters. Han innrømmer likevel ikke valgnederlag..

NRK - 1 time siden

Nye positive prøvar i skiskyting

Folk frå det italienske og polske skiskyttarforbundet har testa positivt for koronaviruset, melder det internasjonale skiskyttarforbundet. Dei to nasjonane er no i karantene i Finland. Frå før er fem andre nasjonar råka av positive testar..

NRK - 1 time siden

Koronadødsfall på OUS

Oslo universitetssykehus melder om et koronarelatert dødsfall. Pasienten døde på torsdag denne uken. Dette er det 27.

NRK - 1 time siden

Mange utan jobb på flyplassane

Over 5.000 tilsette ved Oslo lufthamn er anten permitterte eller oppsagt på grunn av nedgang i reiser under koronapandemien. Ved Trondheim lufthavn Værnes er rundt 400 av dei tilsette heilt eller delvis permitterte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt