NRK > Nyheter

Mandag, 28 September, 12:58

NRK - 14 aug. 20 kl. 12:54

FHI til VG: Ikke fire nye dødsfall

Folkehelseinstituttet avviser overfor VG NTBs melding om at to koronasmittede menn og to kvinner er registrert døde det siste døgnet. Dette stemmer altså ikke..
Les mer på NRK


Les mer om:
VG NTBs, FHI, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FHI, tilVG , Ikke, fire, nye, dødsfall
NRK - 20 mai 20 kl. 07:54

FHI vil analysere dødsårsaker

Folkehelseinstituttet (FHI) planlegger analyser av hva folk har dødd av under koronaviruspandemien. Blant det FHI ønsker å få svar på, er om færre har dødd av andre smittsomme sykdommer eller av andre årsaker i perioden, opplyser FHI til BT..

NRK - 23 sep. 20 kl. 05:16

FHI er ikke imot påbud om munnbind

Folkehelseinstituttet (FHI) støtter Oslo kommunes brede anbefaling om munnbind, men mener det å holde avstand fortsatt er det viktigste. – FHI er heller ikke prinsipielt imot et påbud om munnbind, opplyser overlege Preben Aavitsland til Dagbladet..

P4 - 08 mai 20 kl. 05:55

FHI ville åpne mer enn regjeringen

Folkehelseinstituttet ville åpne opp mer av Norge enn det regjeringen la frem en plan for i går. Det skriver VG. FHI mente i sitt faglige råd at universiteter og høyskoler også kunne åpnes helt, og at hjemmekontor kunne avvikles.

VG - 12 mai 20 kl. 23:10

FHI: Har Smittestopp-dokumentasjon på plass

Datatilsynet har sendt varsel om pålegg til Folkehelseinstituttet (FHI) angående Smittestopp-appen. Dokumentene de etterspør vil være på plass i god tid før fristen, ifølge FHI..

NRK - 12 mai 20 kl. 19:21

FHI fikk varsel om smittestopp-app

Folkehelseinstituttet har mottatt varselet fra Datatilsynet knyttet til appen Smittestopp. FHI forstår at Datatilsynet følger med på utviklingen og bruken av appen, og er enige i at den reiser flere personvernmessige problemstillinger, skriver FHI..

VG - 11 juni 20 kl. 18:29

FHI med ny risikovurdering: Frykter betydelige lokale coronautbrudd i sommer

Folkehelseinstituttet (FHI) frykter at massesmitte kan gi opphav til betydelige lokale utbrudd i sommer, ifølge instituttets nyeste risikovurdering. Det haster å få på plass lokale overvåkningssystemer, skriver FHI..

NRK - 11 aug. 20 kl. 09:41

FHI: – Fornuftig med skjenkestopp

Folkehelseinstituttet (FHI) stiller seg bak vedtaket om at utesteder over hele landet må stenge alkoholserveringen ved midnatt. – Vi mener regjeringens vedtak er fornuftig fra et smittevernsynspunkt, sier overlege Preben Aavitsland i FHI til NTB..

NRK - 11 mai 20 kl. 15:46

FHI frykter legionellautbrudd

Folkehelseinstituttet (FHI) advarer om fare for legionellautbrudd. Under koronapandemien har en rekke bygg som næringsbygg, hoteller og treningssentre stått tomme i lengre tid. Da kan det ha samlet seg legionellabakterier i rørsystemene, advarer FHI..

NRK - 28 mai 20 kl. 09:11

FHI: Titusener har vært smittet

I nye beregninger anslår Folkehelseinstituttet (FHI) at mellom 30.000 og 40.000 nordmenn har blitt smittet av covid-19.

P4 - 15 juni 20 kl. 06:52

FHI sletter smittestopp-data

Folkehelseinstituttet, FHI, sletter nå alle data fra appen Smittestopp - og de stanser også innsamling av data inntil videre. Dette gjøres fordi instituttet har fått varsel om forbud fra Datatilsynet,. 1,6 millioner har lastet ned appen, og den har nesten 600 000 aktive brukere som deler data med FHI, ifølge tall fra 3.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Over 100 i karantene på éin skule

49 nye elevar er sette i karantene på Stranda skule i Øygarden, opplyser kommunen til NRK. Elevane går i fjerde trinn. Dermed er over 100 elevar på den same skulen i karantene, etter at éin skuleelev fekk påvist covid-19..

NRK - 30 minutter siden

Undersøker nytt dødsfall etter drap

Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad undersøker politiet nå et annet dødsfall etter at en mann i 50-årene ble funnet drept i Sarpsborg sentrum forrige uke. Dødsfallet de nå undersøker er en mann som ble funnet død i Skjeberg. De avdøde var venner..

NRK - 15 minutter siden

Høysesong for viltpåkjørsler

En av tre viltpåkjørsler skjer nå de siste tre månedene av året. Det viser en statistikk fra Miljødirektoratets hjorteviltregister gjengitt av Gjensidige. I 2019 ble det registrert 923 kollisjoner mellom bil og vilt i Innlandet i disse månedene..

NRK - 15 minutter siden

Drapssikta nordmann arrestert

Ein nordmann i 20-åra som er etterlyst for drap i Storbritannia blei laurdag pågripen i Oslo, og blir framstilt for varetektsfengsling måndag, melder TV 2. Drapet skal ha skjedd i London tidlegare i år, og fleire personar er sikta av britisk politi..

NRK - 30 minutter siden

Brann starta i grop med olje

Politiet melder om at brannen i Randaberg fyrst starta i ei grop som inneheldt olje, før den spreidde seg til ein container som inneheld diverse gassflasker med ukjent innhald. Det brenn framleis i containeren og eit bygg, og evakuering går føre seg..

NRK - 45 minutter siden

Person slått i andlet med kjetting

Politiet er på veg til Birkelundsbakken i Bergen etter melding om slagsmål, melder dei på Twitter. Ein person skal ha blitt slått i andletet med kjetting, ifølge vitne på staden..

NRK - 45 minutter siden

Brann har spreidd seg til nabobygg

Den kraftige brannen som starta i ein container i Randaberg har spreidd seg til eit anna bygg i nærleiken, og det er fare for vidare spreiing, seier vaktleiar Christer Gillberg i brannvesenet. Fire brannbilar er på staden, og fleire er på veg..

NRK - 1 time siden

Oppmodar om å bruke eigen bil

Pasientreiser oppmodar no brukarar om å køyre eigen bil eller bli køyrt til lege- eller sjukehusbehandling. I enkelte område er det no problem med å skaffe nok drosjer grunna både koronapandemien og busstreik, skriv Helse Førde på eigne nettsider..

NRK - 45 minutter siden

Opprettar tryggingsradius på 700m

Brannvesenet opprettar ein tryggingsavstand på 700 meter kring ein container som brenn i Mekjarvik, Rogaland. Containeren skal innehalde små gassflasker. Trafikken har blitt sperra mot E39 og inn til Mekjarvik, og personell i området har evakuert..

NRK - 1 time siden

Ber Osloregion vurdere tiltaksbehov

Fylkeslegen i Oslo og Viken, Marianne Skjerven Martinsen, vil møte kommunane i Osloregionen for å diskutere konsekvensar av smitteutviklinga i byen, seier ho sjølv i ein e-post til VG. Ho vil også be kommunane om å vurdere behov for smitteverntiltak..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt