VG > Økonomi

Monday, 06 April, 09:18

VG - 26 Mar 20 kl. 20:02

FHI og Helsedirektoratet svarer: - Ikke på kollisjonskurs

I kommentarartikkelen «Regjeringen på kollisjonskurs med ekspertene» tegner Astrid Meland i VG et bilde av at politikerne har handlet mot fagfolkenes råd. Det er både Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet uenige i..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Astrid Meland, VG, Folkehelseinstituttet, Helsedirektoratet, FHI

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FHIog , Helsedirektoratet, svarer, Ikke, kollisjonskurs
VG - 26 Mar 20 kl. 20:02

FHI og Helsedirektoratet svarer: – Ikke på kollisjonskurs

I kommentarartikkelen «Regjeringen på kollisjonskurs med ekspertene» tegner Astrid Meland i VG et bilde av at politikerne har handlet mot fagfolkenes råd. Det er både Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet uenige i..

NRK - 11 Mar 20 kl. 12:20

Ber folk om å ikke ringe 113

Helsedirektoratet ber folk om å ikke ringe 113 dersom de er friske eller har spørsmål om koronaviruset.– Akkurat nå opplever mange at de ikke kommer igjennom på disse numrene, sier divisjonsdirektør Johan Torgersen i Helsedirektoratet til NTB..

VG - 26 Mar 20 kl. 20:02

FHI svarer: - Ikke på kollisjonskurs

I kommentarartikkelen «Regjeringen på kollisjonskurs med ekspertene» tegner Astrid Meland i VG et bilde av at politikerne har handlet mot fagfolkenes råd. Det er både Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet uenige i..

NRK - 21 Mar 20 kl. 15:19

Helsedirektoratet: Start tur hjemme

Helsedirektoratet ber folk om å begynne søndagsturen hjemmefra, og ikke med kollektivtransport eller fra overfylte parkeringsplasser. De ber fortsatt folk komme seg ut og gå tur i vårsola, men understreker at det er viktig å holde avstand..

NRK - 06 Mar 20 kl. 11:57

– Unngå håndhilsing

Helsedirektoratet synes det er et godt råd for nordmenn å la være å håndhilse i tida fremover for å unngå smittespredning. – Det er ikke gått ut et offisielt råd om det, men jeg synes det er godt råd, sier fagdirektør i Helsedirektoratet, Svein Lie..

Aftenposten - 26 Jan 20 kl. 10:49

Et fingeravtrykk kan ikke avsløre om kunden er synlig beruset. Ubemannede kasser i butikkene er ikke nok for å følge alkoholloven, fastslår Helsedirektoratet.

Ansatte i butikkene må vurdere konkret om kunder som kjøper alkohol, er beruset, fastslår Helsedirektoratet. Ellers er det brudd på alkoholloven..

P4 - 14 Dec 19 kl. 09:48

Vil stanse juleøl-kalendere

Helsedirektoratet har nå varslet Gulating Gruppen AS og bedt butikken om å stoppe reklamen for juleølkalender på Facebook. Direktoratet skriver i et brev til Gulating at all annonsering av alkoholholdig drikke er forbudt, og at det ikke er egne regler for sosiale medier, skriver Dagen. Gulating svarer at de skal slutte med reklamen..

P4 - 27 Jan 20 kl. 08:12

Frykter salg til berusede med nye kasser

Det blir stadig flere selvbetjeningskasser i butikkene - det kan føre til at folk får kjøpt varer de ikke har lov til å kjøpe, frykter Helsedirektoratet. Det dreier seg om alkoholloven. Berusede personer har ikke lov til å få kjøpt alkohol, og nå har aktørene i dagligvarebransjen fått brev fra Helsedirektoratet som understreker forbudet.

VG - 03 Mar 20 kl. 11:38

Helsedirektoratet: 32 er smittet av coronaviruset i Norge

For første gang advarer Helsedirektoratet om at vi må forvente lokal spredning av coronaviruset i befolkningen..

P4 - 09 Mar 20 kl. 11:55

- Reduser reise og møteaktivitet

Helsedirektoratet vil foreløpig ikke nekte helsepersonell å reise til utlandet på grunn av koronaviruset. Flere ansatte ved ulike sykehus har fått påvist smitte, og mange har blitt satt i karantene i tilfelle de er smittet. Avdelingsleder Dag Jacobsen ved akuttmedisinsk avdeling ved Ullevål er kritisk til at ansatte ved helseforetakene ikke har fått reisenekt til land med smitte.

Fler nyheter fra VG

VG - 10 minutter siden

Duffy åpner opp: Dopet ned i fire uker, fraktet til utlandet og voldtatt

Den walisiske sangeren orket ikke stille til et varslede intervjuet i mars, men deler nå et blogginnlegg om overgrepene hun skal ha blitt utsatt for..

VG - 1 time siden

Har idrettpsykologene på hurtigtast: – Det brenner litt på loftet

Birgit Skarstein (31) har i likhet med Norges øvrige gullhåp direktelinje til Olympiatoppens alle idrettpsykologer. Hun sier toppidrettsutøverne reagerer forskjellig på coronakrisen..

VG - 2 timer siden

Misnøye med regjeringens redningsplan: - Utsetter bare konkursene

Reisearrangører i krise må tilbakebetale reiser for flere hundre millioner kroner. Hovedorganisasjonen Virke mener regjeringens nye redningsforsøk bare utsetter konkursene..

VG - 5 timer siden

Ronaldo mot ny milepæl: Én milliard dollar

Cristiano Ronaldo (25) har gått med på et kraftig lønnskutt i corona-krisen – men er likevel på full fart mot en økonomisk milepæl innen sportens verden..

VG - 11 timer siden

Reims klubblege tok sitt eget liv - var smittet av coronaviruset

Ligue 1-klubben Stade de Reims er i sorg etter at klubbens lege Bernard Gonzalez (60) tok sitt eget liv. 60-åringen var smittet av coronaviruset..

VG - 15 timer siden

Mener Dagbladet framstilte Oslo-borgere feil i omdiskutert coronasak

Dagbladet publiserte bilder og video av store folkemengder på Grünerløkka. – De framstiller det som verre enn det var, sier Hans Kristian Thorbjørnsen (H), som var der selv..

VG - 16 timer siden

Stor strømmeguide for krimdokumentar: Påskekrim fra virkeligheten

Påske og krim hører sammen for nordmenn flest, og denne påsken vil trolig flere enn noensinne trenge spennende innhold å se på, for å døyve savnet etter puddersnø og after-ski på hytta. Derfor serverer vi deg nå en stor strømmeguide, med 25 dokumentarfilmer fra krim-kategorien som vil sjokkere, røre, underholde og provosere deg..

VG - 17 timer siden

Fotballstjerne beklager fest med eskortedamer under corona-krisen

Manchester City-stjernen Kyle Walker beklager at han har arrangert det som kalles et «sex-party» hjemme - midt under corona-krisen..

VG - 18 timer siden

Haavi møtte veggen: – Har vært en ensom kamp

BEKKESTUA (VG) Hun ødela kneet og måtte reise hjem til operasjon før VM kom skikkelig i gang i fjor sommer. I mer enn ni måneder har Emilie Haavi (27) kjempet en ensom kamp på sin lange vei tilbake til fotballbanen..

VG - 21 timer siden

Rooney hardt ut mot helseminister: - Uakseptabelt

Wayne Rooney (34) fyrer løs mot helseministeren og Premier League-ledelsen i debatten om fotballspilleres eventuelle lønnskutt..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt