VG > Sport

Monday, 06 April, 09:14

VG - 26 Mar 20 kl. 20:02

FHI og Helsedirektoratet svarer: – Ikke på kollisjonskurs

I kommentarartikkelen «Regjeringen på kollisjonskurs med ekspertene» tegner Astrid Meland i VG et bilde av at politikerne har handlet mot fagfolkenes råd. Det er både Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet uenige i..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Astrid Meland, VG, Folkehelseinstituttet, Helsedirektoratet, FHI

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FHIog , Helsedirektoratet, svarer, Ikke, kollisjonskurs
VG - 26 Mar 20 kl. 20:02

FHI og Helsedirektoratet svarer: - Ikke på kollisjonskurs

I kommentarartikkelen «Regjeringen på kollisjonskurs med ekspertene» tegner Astrid Meland i VG et bilde av at politikerne har handlet mot fagfolkenes råd. Det er både Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet uenige i..

NRK - 11 Mar 20 kl. 12:20

Ber folk om å ikke ringe 113

Helsedirektoratet ber folk om å ikke ringe 113 dersom de er friske eller har spørsmål om koronaviruset.– Akkurat nå opplever mange at de ikke kommer igjennom på disse numrene, sier divisjonsdirektør Johan Torgersen i Helsedirektoratet til NTB..

VG - 26 Mar 20 kl. 20:02

FHI svarer: - Ikke på kollisjonskurs

I kommentarartikkelen «Regjeringen på kollisjonskurs med ekspertene» tegner Astrid Meland i VG et bilde av at politikerne har handlet mot fagfolkenes råd. Det er både Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet uenige i..

NRK - 21 Mar 20 kl. 15:19

Helsedirektoratet: Start tur hjemme

Helsedirektoratet ber folk om å begynne søndagsturen hjemmefra, og ikke med kollektivtransport eller fra overfylte parkeringsplasser. De ber fortsatt folk komme seg ut og gå tur i vårsola, men understreker at det er viktig å holde avstand..

NRK - 06 Mar 20 kl. 11:57

– Unngå håndhilsing

Helsedirektoratet synes det er et godt råd for nordmenn å la være å håndhilse i tida fremover for å unngå smittespredning. – Det er ikke gått ut et offisielt råd om det, men jeg synes det er godt råd, sier fagdirektør i Helsedirektoratet, Svein Lie..

Aftenposten - 26 Jan 20 kl. 10:49

Et fingeravtrykk kan ikke avsløre om kunden er synlig beruset. Ubemannede kasser i butikkene er ikke nok for å følge alkoholloven, fastslår Helsedirektoratet.

Ansatte i butikkene må vurdere konkret om kunder som kjøper alkohol, er beruset, fastslår Helsedirektoratet. Ellers er det brudd på alkoholloven..

P4 - 14 Dec 19 kl. 09:48

Vil stanse juleøl-kalendere

Helsedirektoratet har nå varslet Gulating Gruppen AS og bedt butikken om å stoppe reklamen for juleølkalender på Facebook. Direktoratet skriver i et brev til Gulating at all annonsering av alkoholholdig drikke er forbudt, og at det ikke er egne regler for sosiale medier, skriver Dagen. Gulating svarer at de skal slutte med reklamen..

P4 - 27 Jan 20 kl. 08:12

Frykter salg til berusede med nye kasser

Det blir stadig flere selvbetjeningskasser i butikkene - det kan føre til at folk får kjøpt varer de ikke har lov til å kjøpe, frykter Helsedirektoratet. Det dreier seg om alkoholloven. Berusede personer har ikke lov til å få kjøpt alkohol, og nå har aktørene i dagligvarebransjen fått brev fra Helsedirektoratet som understreker forbudet.

VG - 03 Mar 20 kl. 11:38

Helsedirektoratet: 32 er smittet av coronaviruset i Norge

For første gang advarer Helsedirektoratet om at vi må forvente lokal spredning av coronaviruset i befolkningen..

P4 - 09 Mar 20 kl. 11:55

- Reduser reise og møteaktivitet

Helsedirektoratet vil foreløpig ikke nekte helsepersonell å reise til utlandet på grunn av koronaviruset. Flere ansatte ved ulike sykehus har fått påvist smitte, og mange har blitt satt i karantene i tilfelle de er smittet. Avdelingsleder Dag Jacobsen ved akuttmedisinsk avdeling ved Ullevål er kritisk til at ansatte ved helseforetakene ikke har fått reisenekt til land med smitte.

Fler nyheter fra VG

VG - 10 timer siden

Jan Steneruds konkurrent døde av corona: – Deprimerende nyheter

Den legendariske kickeren Tom Dempsey (73) ble corona-smittet og døde lørdag. – Det er veldig trist, sier hans norske konkurrent Jan Stenerud (77)..

VG - 13 timer siden

Norsk keeper spilte treningskamp i Sverige: – Umulig å holde avstand fra hverandre

Svenske fotballspillere kan spille treningskamper, men anbefales å ha minst mulig kontakt med motstandere. Etter å ha spilt kamp i dag, konkluderer Piteå-keeper Guro Pettersen (28) med at det ikke er enkelt..

VG - 14 timer siden

Hevder spillere er forbannet: – På grensen til trygdesvindel

Delvis permitterte spillere i Odd og Vålerenga skal være provosert over treningsmengden klubbene la opp til. NISO-leder Joachim Walltin (45) er nådeløs mot klubbene..

VG - 14 timer siden

Permitteringsstriden i norsk fotball: Kynismen fremstår uverdig

Et valg om å permittere spillere er en alvorlig handling. Flere eliteserieklubber har et troverdighetsproblem hva gjelder respekten for landets felles trygderegler..

VG - 17 timer siden

Fotballstjerne beklager at han har hadde «sex-party» under corona-krisen

Manchester City-stjernen Kyle Walker beklager at han har arrangert det som kalles et «sex-party» hjemme - midt under corona-krisen..

VG - 18 timer siden

Det siste utelivet: I Stockholm fester folk tett

STOCKHOLM (VG) Mens store deler av utelivet i Europa er stengt ned, fortsetter festen for noen stockholmere. Lørdag kveld dro VG på konsert, pub og nattklubb. Men det er regler og krise også her..

VG - 19 timer siden

Sårt å takke nei til en utstrakt hånd

Et av historiens mest avgjørende håndtrykk fant sted palmesøndag..

VG - Igår: 07:47

Corona-dødstallet i Sverige er høyere enn rapportert

Antallet koronasmittede som dør i Sverige, er langt høyere enn det myndighetene rapporterer..

VG - 21 timer siden

Rooney hardt ut mot britisk helseminister

Wayne Rooney (34) fyrer løs mot helseministeren og Premier League-ledelsen i debatten om fotballspilleres eventuelle lønnskutt..

VG - 21 timer siden

Ex on the beach-profil kjæreste med svensk Paradise-programleder

Ex on the beach-profilen Henrik Elvejord Borg avslører at han har fått seg ny kjæreste..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt