VG > Sport

Fredag, 30 Oktober, 10:37

VG - 24 mars 20 kl. 16:07

FHI med tre nye scenarioer: Så mange kan bli smittet i Norge

Folkehelseinstituttet har laget en ny modell for beregne spredning i Norge. På det verste kan nærmere 150.000 personer være smittet før påske..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norge, FHI

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FHImed , tre, nye, scenarioer, mangekan bli , smittet i Norge
VG - 30 mars 20 kl. 16:32

Flere intensivpasienter enn antatt i FHIs scenarioer

Folkehelseinstituttet (FHI) la frem en modell med tre scenarioer for smitteutviklingen i Norge. Tallene viser at betydelig flere får intensivbehandling pr. 30.

NRK - 20 mai 20 kl. 07:54

FHI vil analysere dødsårsaker

Folkehelseinstituttet (FHI) planlegger analyser av hva folk har dødd av under koronaviruspandemien. Blant det FHI ønsker å få svar på, er om færre har dødd av andre smittsomme sykdommer eller av andre årsaker i perioden, opplyser FHI til BT..

NRK - 09 okt. 20 kl. 14:16

FHI: Høy risiko for lokale utbrudd

FHI mener risikoen er høy for lokale utbrudd i Norge, og at hele landet må forberede seg på mange flere lokale utbrudd. Det skriver FHI i sin siste risikovurdering. FHI anbefaler at dagens tiltak videreføres for å unngå massesmittehendelser..

E24 - 09 april 20 kl. 14:01

DNBs fire Opec-scenarioer: – Uten avtale blir konsekvensene brutale

DNB Markets har fire scenarioer for utfallet av torsdagens Opec-møte. Et aggressivt produksjonskutt kan løfte oljeprisen til opp mot 40 dollar fatet. Uten avtale kan prisen droppe under 20 dollar fatet, og tvinge produsenter til å stenge kranene..

NRK - 17 feb. 20 kl. 08:36

FHI: – Munnbind gir falsk trygghet

Det nye koronaviruset har medført etterspørsel etter munnbind i norske apoteker. Men munnbind gir falsk trygghet og lite beskyttelse mot smitte, ifølge Folkehelseinstituttet (FHI). Mange bruker også ofte bruker munnbind på feil måte, FHI..

NRK - 28 mai 20 kl. 09:11

FHI: Titusener har vært smittet

I nye beregninger anslår Folkehelseinstituttet (FHI) at mellom 30.000 og 40.000 nordmenn har blitt smittet av covid-19.

NRK - 20 mars 20 kl. 08:44

FHI vil teste med flere eldre

Folkehelseinstituttet (FHI) utvider testkriteriene for koronaviruset. De vil nå teste personer over 65 år som har underliggende, kronisk sykdom dersom de får akutt luftveisinfeksjon med feber, hoste eller kortpustethet, skriver FHI på sine nettsider..

NRK - 20 mars 20 kl. 08:44

FHI vil teste flere eldre

Folkehelseinstituttet (FHI) utvider testkriteriene for koronaviruset. De vil nå teste personer over 65 år som har underliggende, kronisk sykdom dersom de får akutt luftveisinfeksjon med feber, hoste eller kortpustethet, skriver FHI på sine nettsider..

NRK - 23 mars 20 kl. 10:39

FHI: Ikke mulig å stoppe epidemien

Det er ikke mulig å stoppe koronaepidemien, mener Folkehelseinstituttet (FHI). Det kan bety strenge tiltak i flere måneder fremover, før de gradvis slippes opp, sier områdedirektør for smittevern i FHI, Geir Bukholm, til forskning.no..

P4 - 08 mai 20 kl. 05:55

FHI ville åpne mer enn regjeringen

Folkehelseinstituttet ville åpne opp mer av Norge enn det regjeringen la frem en plan for i går. Det skriver VG. FHI mente i sitt faglige råd at universiteter og høyskoler også kunne åpnes helt, og at hjemmekontor kunne avvikles.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Filmanmeldelse «Honest Thief»: Sint hvit mann

Liam Neeson vil ha hevn. Igjen!.

VG - 1 time siden

Mesterlig fra Norges fantasydronning! Bokanmeldelse: Siri Pettersen: «Jernulven»

Siri Pettersens «Jernulven» er begynnelsen på en fortidsfantasy så intens og mesterlig satt sammen, at den nesten ikke er til å holde ut..

VG - 3 timer siden

Marit Bjørgen ga alt og endte på krykker i «Landskampen»

GAUSTABLIKK (VG) I fredagens finale på «Landskampen» gir Marit Bjørgen (40) alt for å slå svenskene – og ender på krykker. Men det går ikke ut over vinterens comeback i skisporet..

VG - 3 timer siden

Norge endret reiseråd fire dager etter varsel fra Island

4. mars kom varselet fra Island om at flere skiturister fra Italia og Østerrike hadde testet positivt for coronaviruset. Først fire dager senere ble reiserådet oppdatert..

VG - 8 timer siden

Smittetilfellene øker i USA: – Vi står overfor en presserende krise

Over ni millioner mennesker er nå bekreftet smittet med coronaviruset i USA. Torsdag registrerte landet over 90.000 nye smittetilfeller..

VG - 4 timer siden

Brooklyn Beckham bedyrer sin evige kjærlighet

Under romantiske bilder fra badekaret bedyrer Brooklyn Beckham (21) sin kjærlighet til Nicola Peltz (25).

VG - 11 timer siden

Ohi Omoijuanfo avgjorde igjen for Molde i Europa League: – Dette nivået har ikke noe annet lag i Norge

(Molde-Rapid Wien 1–0) Nok en gang ble Ohi Omoijuanfo (26) matchvinner for Molde i Europa League – der det nå er gode muligheter for avansement..

VG - 11 timer siden

Klæbo med ekstremt corona-regime: – Hun blir tvunget til å leve som meg

LILLEHAMMER (VG) Johannes Høsflot Klæbo (24) og samboeren Pernille Døsvik føler at de er i «en evig karantene» for å unngå coronasmitte..

VG - 13 timer siden

Ajer ut med skade da «Moi» herjet: – Ser ikke bra ut

(Lille – Celtic 2–2, Milan – Slavia Praha 3–0) Det var en nordmann og en svenske som preget gruppe H torsdag kveld: Mohamed Elyounoussi (26) med to scoringer for Celtic, og Zlatan Ibrahimovic (39) med målgivende og straffemiss for Milan..

VG - 13 timer siden

Tottenham gikk på sjokktap i Belgia: 1–0 til Antwerpen

(Royal Antwerp-Tottenham 1–0) José Mourinho beholdt først bare to mann fra siste kamp, så byttet han raskt inn fem nye spillere i 2. omgang – men Tottenham gikk likevel på et ydmykende nederlag i Belgia..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt