NRK > Nyheter

Søndag, 29 November, 03:05

NRK - 28 mai 20 kl. 09:11

FHI: Titusener har vært smittet

I nye beregninger anslår Folkehelseinstituttet (FHI) at mellom 30.000 og 40.000 nordmenn har blitt smittet av covid-19. Av disse er det rundt 23 prosent som er blitt diagnostisert med sykdommen, anslår FHI i sin siste ukesrapport..
Les mer på NRK


Les mer om:
Folkehelseinstituttet, FHI

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FHI, Titusenerhar , vært, smittet
NRK - 20 mai 20 kl. 07:54

FHI vil analysere dødsårsaker

Folkehelseinstituttet (FHI) planlegger analyser av hva folk har dødd av under koronaviruspandemien. Blant det FHI ønsker å få svar på, er om færre har dødd av andre smittsomme sykdommer eller av andre årsaker i perioden, opplyser FHI til BT..

NRK - 09 okt. 20 kl. 14:16

FHI: Høy risiko for lokale utbrudd

FHI mener risikoen er høy for lokale utbrudd i Norge, og at hele landet må forberede seg på mange flere lokale utbrudd. Det skriver FHI i sin siste risikovurdering. FHI anbefaler at dagens tiltak videreføres for å unngå massesmittehendelser..

P4 - 05 sep. 20 kl. 19:05

FHI: Langt flere smittet en antatt

Langt flere er smittet av korona enn det Folkehelseinstituttet har anslått. Mellom 54.800 og 73.

Aftenposten - 17 april 20 kl. 15:12

Nå sprer viruset seg enda saktere i Norge enn før påske, viser ny FHI-rapport. Men så mange som 45.000 nordmenn kan allerede være smittet.

Hvordan går det egentlig med kampen mot viruset? Smitten sprer seg saktere og reproduksjonstallet har falt til bare 0,68, viser ny FHI-analyse. Men langt flere nordmenn kan ha blitt smittet enn tidligere anslått..

Aftenposten - 10 juli 20 kl. 17:25

Interne FHI-anslag: Så mange kan bli smittet når grensene åpnes

Hvor mye smitte får Norge når grensene åpnes til 25 EU- og Schengen-land? Sannsynligheten for at en person som kommer til Norge fra «grønne» land er smittet, er 0,07 prosent, viser internt FHI-anslag..

P4 - 09 mars 20 kl. 18:20

192 smittet av koronaviruset

23 personer er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge det siste døgnet. Dermed er 192 personer til å smittet av viruset her i landet, opplyser Folkehelseinsituttet nå i kveld. De fleste har blitt smittet i utlandet, mens 55 har blitt smittet i Norge.

P4 - 16 mars 20 kl. 12:11

1.169 er smittet

96 nye personer er bekreftet smittet av koronaviruset det siste døgnet. Det viser oppdaterte tall Folkehelseinsituttet nå har lagt ut. Totalt har 1.

P4 - 10 juli 20 kl. 07:25

Nesten ingen ble smittet på byen

En stor andel av de som har blitt smittet av koronaviruset etter at Norge åpnet opp igjen, har blitt smittet i private hjem. Det viser en gjennomgang Aftenposten har gjort av ukesrapportene til Folkehelseinstiuttet fra 25. mai til 5.

P4 - 22 juli 20 kl. 16:26

Mange flere smittet i utlandet

Andelen nordmenn som har blitt smittet av koronaviruset i utlandet er nesten tredoblet på en uke. Det opplyser Folkehelseinstituttet i en ny rapport. Andelen som har blitt smittet i utlandet har gått fra elleve til 29 prosent.

P4 - 31 aug. 20 kl. 07:20

Dobbelt så mange smittet privat

Det var trolig dobbelt så mange som ble smittet av koronaviruset på private arrangement som på utestedene i første del av august. Det viser ferske tall fra Folkehelseinstituttet. 9 prosent av de som ble smittet i Norge de første ukene i august ble smittet på et serveringssted, til sammenligning ble rundt 20 prosent smittet på private arrangement skriver Dagbladet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Forlenger innreiserestriksjoner

Island forlenger innreiserestriksjonene. Det melder NTB. For å slippe inn må en ha negativ koronatest ved ankomst og deretter tilbringe 14 dager i karantene, eller fem dager i karantene hvis man tar ny test som gir negativt utslag..

NRK - 1 time siden

Nok et brudd på smittevern

Politiet i Vest har fått flere meldinger om feststøy. I Øygarden ble en fest avsluttet og politiet fant flere deltagere som hadde gjemt seg. Sak opprettes..

NRK - 1 time siden

13 festdeltagere anmeldt i Oslo

Etter meldinger om feststøy har politiet avsluttet en fest ved Holbergs plass i Oslo. 13 personer var samlet på festen og samtlige blir anmeldt for brudd på smittevernloven..

NRK - 1 time siden

Avviser søksmål i Pennsylvania

Den høyeste rettsinstansen i Pennsylvania avviste lørdag et søksmål fra republikanere angående poststemmer, melder AP..

NRK - 2 timer siden

Canada forbyr eksport av legemidler

Tiltaket er et svar på USAs plan om å tilby amerikanerne billigere legemidler ved å importere fra Canada. Derfor innfører Canada forbud mot eksport av visse typer legemidler som det enten er eller snart kan bli mangel på i landet..

NRK - 2 timer siden

Brudd på koronatiltak i Bergen

Ni personer har brutt lokale koronaregler i Loddefjord i Bergen. Politiet fikk meldinger om feststøy og dro for å avslutte festen. Forholdet blir anmeldt..

NRK - 2 timer siden

355 nye koronasmittede lørdag

Det var ved midnatt registrert 35.546 koronasmittede i Norge. 28.

NRK - 2 timer siden

Demonstrasjoner mot koronatiltak

I London er mer enn 150 personer arrestert etter demonstrasjoner mot korona-nedstenging. Lokale myndigheter skriver på Twitter at flere har brutt koronaregler under demonstrasjonene..

NRK - 3 timer siden

Nye EU-regler for klima

EUs nye klimaregler vil ikke definere havvind og strøm fra land til oljeplattformer som bærekraftig, mener bærekraftsledere. EU har laget et system med kriterier for å unngå grønnvasking. Systemet kalles EUs taksonomi for bærekraftige aktiviteter..

NRK - 4 timer siden

P3-prisen gikk til Gabrielle

Da Gabrielle gikk på scenen trodde hun at hun skulle dele ut årets P3-pris, men til hennes overraskelse ble hun kåret til vinneren. Statsminister Erna Solberg og kulturminister Abid Raja gratulerte bergenseren med seieren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt