VG > Økonomi

Mandag, 08 Mars, 16:54

VG - 26 jan. 21 kl. 17:19

FHI-Bukholm: – Det kan godt hende vi burde økt kapasiteten før

Etter at Haukeland og Stavanger universitetssykehus nå selv skal analysere coronaprøver for å finne muterte virus, sier FHIs Geir Bukholm at de nok burde sagt ja til hjelp..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Haukeland, Stavanger, FHIs Geir Bukholm, Fhi-bukholm

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FHI-BukholmDet kan , godt, hendevi , burde, økt, kapasiteten, før
NRK - 14 jan. 21 kl. 18:52

FHI tar ut ekstra vaksiner

FHI snur og tar nå ut 40.000 ekstra vaksinedoser fra lager, bekrefter FHI til NRK. Dosene var egentlig ment som en sikkerhet for at de som allerede har fått første dose også skal få dose nummer to.

NRK - 12 feb. 21 kl. 19:48

Kan være fullvaksinert til sommeren

Alle voksne kan være fullvaksinert til sommeren, ifølge FHI. Det melder Aftenposten. – Hvis alt går etter planen med leveransene av vaksinene vi har en avtale om, og at de vaksinene som er under arbeid blir godkjent, tror jeg alle over 18 år kan være fullvaksinert til sommeren, sier områdedirektør i FHI, Geir Bukholm til avisen.

VG - 29 jan. 21 kl. 18:45

FHI: Skal vurdere hvilke aldersgrupper som skal få AstraZeneca-vaksinen

Smitteverndirektør i FHI, Geir Bukholm, sier til VG at FHI i neste uke vil bestemme om den nylig anbefalte corona-vaksinen skal gis til eldre..

NRK - 02 feb. 21 kl. 19:18

Trolig ikke AstraZeneca til eldre

Folkehelseinstituttet ligger an til å kun godkjenne koronavaksinen til AstraZeneca for aldergruppen 18-65 år. Det bekrefter Geir Bukholm i FHI til VG. – Det ligger an til det i Norge også, sier FHI-direktør Camilla Stoltenberg til NRK..

NRK - 08 feb. 21 kl. 22:58

FHI: AstraZeneca er ikkje dårlegare

Smitteverndirektør Geir Bukholm i FHI seier at AstraZeneca-vaksinen er ein veldig god vaksine, og at det ikkje er grunn til å tru a than er dårlegare enn Pfizer- og Moderna-vaksinane. Legeforeningen ber helsepersonell takke ja til vaksinen..

NRK - 01 mars 21 kl. 21:05

Vurderer AstraZeneca til eldre

FHI vurderer å tilby AstraZeneca-vaksinen til eldre over 65, melder VG. Den vaksinen vert no ikkje tilbode dei over 65 på grunn av manglande dokumentasjon frå dei kliniske studia. – Me vurderer det, og har ikkje konkludert endå, seier smitteverndirektør i FHI, Geir Bukholm, til VG..

NRK - 29 jan. 21 kl. 19:21

1,8 millioner kan vaksineres i vår

Med de nye leveransene fra AstraZeneca har Norge trolig nok doser til å vaksinere risikogruppene og kritisk helsepersonell innen 1. juli. – Vi kan vaksinere 1,8 millioner nordmenn før sommeren, sier smitteverndirektør Geir Bukholm i FHI til NTB..

NRK - 13 feb. 21 kl. 11:23

FHI kjem med ny vaksinestrategi

Smitteverndirektør Geir Bukholm lover at Folkehelseinstituttet kjem med ein ny og endra vaksinestrategi. Arbeidet byrjar neste veke og skal vere ferdig om et par veker. Mange kommunar i Oslo-regionen med høgt smittetrykk ynskjer seg fleire dosar..

NRK - 13 feb. 21 kl. 11:23

FHI vil endre vaksinestrategi

Smitteverndirektør Geir Bukholm lover at Folkehelseinstituttet kjem med ein revidert vaksinestrategi. Arbeidet byrjar neste veke og skal vere ferdig om et par veker. Mange kommunar i Oslo-regionen med høgt smittetrykk ynskjer seg fleire dosar..

Dagbladet - 18 feb. 21 kl. 11:10

FHI: Hemmer smitte betydelig

Norges vaksinegeneral Geir Bukholm ved Folkehelseinstituttet forteller til Dagbladet at coronavaksinene har en betydelig smittespredningshemmende effekt. Nå skal strategien revideres..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Idrettsprofil frikjent: Derfor ble han trodd

Idrettsprofilen fra Østlandet ble anklaget for vold mot eks-kona i 15 år og minst ti voldtekter. Nå er han blankt frifunnet..

VG - 2 timer siden

Hertuginne Meghan om sin pappa: Ville han skulle si sannheten

Oprah Winfrey og det britiske prinseparet er tema på CBS mandag. Der kommer det frem enda mer fra det omstridte intervjuet..

VG - 2 timer siden

Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim slutter i NRK

Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim slutter i NRK..

VG - 2 timer siden

TV-anmeldelse «Alle elsker David»: Alle og alle, fru Blom

En endeløs hjemme hos-reportasje hos en person du kanskje vet hvem er..

VG - 2 timer siden

Prins Harry via Oprah: Dronningen kommenterte aldri Archies hudfarge

Oprah Winfrey og det britiske prinseparet er tema i frokost-TV på CBS mandag. Der loves det mer fra den omstridte samtalen..

VG - 3 timer siden

Folk synes det er imponerende at snakker godt norsk

Folk synes det er imponerende at jeg snakker godt norsk. Det gjør meg oppgitt..

VG - 4 timer siden

Slik vil hun at et nytt Oslo fengsel skal se ut

214 plasser for menn og 50 plasser for kvinner på tomten hvor Bredtveit kvinnefengsel ligger i dag. Det er planen som justisminister Monica Mæland forsøker å få Oslo kommune å bli med på..

VG - 4 timer siden

Disse jobber med å redde Klæbos VM-gull på femmila

Flere personer i Skiforbundet skal ha et møte mandag om mulig anke av Johannes Høsflot Klæbos (24) disk på VM-femmila..

VG - 4 timer siden

Tidligere Entombed-vokalist L.G. Petrov er død

Rockeren ble 49 år..

VG - 5 timer siden

Nakstad om nye tiltak: Vil trenge flere justeringer raskt for å få ned R-tallet

50 norske kommuner har stigende smittetrend et par dager før vi venter nye coronatiltak fra regjeringen. Flere justeringer bør komme raskt dersom vi skal lykkes med å få ned R-tallet, mener assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt