NRK > Nyheter

Friday, 06 December, 14:06

NRK - 03 Dec 19 kl. 07:14

FBI vil snakke med Celina Midelfart

Den amerikanske etterretningstenesta FBI vil snakke med den norske næringslivsleiaren Celina Midelfart i samband med Jeffrey Epstein-saka. Det melder Se og Hør. Bakgrunnen skal vere at ho hadde kontakt med han på 90-talet..
Les mer på NRK


Les mer om:
FBI, Celina Midelfart, Jeffrey Epstein, Se, Hør

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FBI, vil, snakkemed , Celina, Midelfart
VG - 03 Dec 19 kl. 07:39

Celina Midelfart til DN: Epstein inngikk i forretningsmessig bekjentskapskrets

Ifølge logger fra den overgrepsdømte milliardæren Jeffrey Epsteins privatfly, var Celina Midelfart passasjer flere ganger på slutten av 90-tallet..

VG - 03 Dec 19 kl. 08:46

Celina Midelfart avviser FBI-kontakt om Jeffrey Epstein

Celina Midelfart var en del av den nå overgrepsdømte milliardærens vennekrets på slutten av 90-tallet. - Jeg hadde penger investert gjennom ham, sier Midelfart til VG..

P4 - 03 Dec 19 kl. 07:43

Midelfart var i bekjentskapskrets med Epstein

Celina Midelfart har ved flere anledninger fløyet med Jeffrey Epsteins privatfly i 1996 og 1997. Det skriver Business Insider. FBI skal ifølge Se og Hør være interessert i å snakke med Midelfart om hennes bekjentskap til milliardæren som tok sitt eget liv i amerikansk fengsel tidligere i år.

Dagbladet - 10 Oct 19 kl. 06:00

Norge skal ikke ta imot båtmigranter

Der andre partier vil snakke om retorikk velger vi å snakke om politikk..

Dagbladet - 21 Nov 19 kl. 06:00

Vi må snakke mer om sex og kommunikasjon

Vi hører stadig om unge som trår over hverandres grenser seksuelt. Mange mener de har blitt inspirert av porno, og at sexen blir mer ekstrem. Men snakker vi egentlig med unge om dette?

Dagbladet - 29 Nov 19 kl. 04:35

Anklageren skal snakke ut

Mandag skal Virginia Giuffre snakke ut i et intervju med BBC. Giuffre har tidligere hevdet å ha blitt tvunget til å ha sex med prins Andrew..

Aftenposten - 18 Nov 19 kl. 17:10

Etter Lorentzens fiaskostart, ville ikke treneren snakke. Dette sier han i dag

– Jeg må bruke dagen på å snakke med Håvard og se hva som er smart å gjøre, sier Jeremy Wotherspoon..

NRK - 05 Nov 19 kl. 15:27

Vil snakke med Trump

Myndighetene i Mexico vil snakke med USAs president Donald Trump etter at han tilbydde militærhjelp i forbindelse med at ni amerikanere ble drept i Sonora, melder Reuters. De ni var mormoner og ble drept av medlemmer av et narkotikakartell..

VG - 30 Oct 19 kl. 12:20

Finalemotstanderen: – Magnus er enorm favoritt

BÆRUM (VG) Wesley So (26) er mest opptatt av å snakke pent om Norge og Magnus Carlsen (28) – og snakke ned seg selv foran finalen i VM i Fischer-sjakk på Høvikodden..

Aftenposten - 16 Sep 19 kl. 19:56

Statsministeren mener Venstre og Frp må komme seg videre og heller snakke om politikk

Statsminister Erna Solberg forsøker å dempe krangelen mellom Venstre og Frp for å få mulighet til å snakke om politikk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Død mann funnet ved Nidelva

En mann er funnet død ved Marienborg i Trondheim. Mannen ble funnet like ved Nidelva, skriver Adresseavisen. Det var en forbipasserende som fant den omkomne, opplyser politiet.

NRK - 15 minutter siden

Forbyr insektmiddel med nervegift

Fra og med neste år er det forbudt for EU-land å bruke klorpyrifos til å sprøyte frukt. Giften er funnet på frukt i Norge og på hver femte sitrusfrukt som ble undersøkt av det svenske mattilsynet..

NRK - 30 minutter siden

Død mann funnet ved Nidelva.

En mann er funnet død ved Marienborg i Trondheim. Mannen ble funnet like ved Nidelva, skriver Adresseavisen. Det var en forbipasserende som fant den omkomne, opplyser politiet.

NRK - 30 minutter siden

Verner 28 skogområder

28 viktige skogområder blir naturreservater etter at regjeringen bestemte vernevedtak i statsråd i dag. Regjeringen er dermed snart halvveis til målet om vern av 10 prosent av skogarealet i Norge, ifølge en pressemelding fra Klimadepartementet..

NRK - 45 minutter siden

Mindre trafikk i Oslo og Akershus

I november falt trafikken i bomringen i Oslo og Akershus med 2,9 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Det viser tall som er sammenlignbare før og etter de nye bomstasjonene og takstene, som ble innført 1. juni, ifølge Fjellinjen..

NRK - 45 minutter siden

Angela Merkel i Auschwitz

Tysklands forbundskansler Angela Merkel besøker konsentrasjonsleiren Auschwitz for første gang. Hun er den tredje tyske statslederen som besøker leiren..

NRK - 1 time siden

Vy-navnet havner i retten

Selskapet Vy Communication har gått til sak mot Vy, tidligere NSB, for krenkelse av selskapets varemerke og krever erstatning på 14 millioner kroner. Tvistesaken er starter tirsdag 10. desember i Oslo tingrett og vil etter planen pågå i tre dager..

NRK - 1 time siden

Varsler ny storstreik i Frankrike

Det blir ny storstreik i Frankrike tirsdag 10. desember. Det varsler Frankrikes største fagforening for offentlig sektor, CGT, i dag.

NRK - 1 time siden

Får ikke tilbake statsborgerskapet

Mannen som ble terrordømt med mulla Krekar i Italia, fikk ikke medhold i klagen sin og får dermed ikke sitt norske statsborgerskap tilbake, skriver NTB. Saken ble avgjort i statsråd fredag, opplyser kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (H)..

NRK - 1 time siden

Ny sjefredaktør i Bergens Tidende

Frøy Gudbrandsen (41) blir ny sjefredaktør i Bergens Tidende. Hun har vært konstituert sjefredaktør i tre uker. Gudbrandsen har jobbet i Bergens Tidende siden 2012, og har jobbet som politisk redaktør de siste fire årene..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt