NRK > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 01:15

NRK - 03 des. 19 kl. 07:14

FBI vil snakke med Celina Midelfart

Den amerikanske etterretningstenesta FBI vil snakke med den norske næringslivsleiaren Celina Midelfart i samband med Jeffrey Epstein-saka. Det melder Se og Hør. Bakgrunnen skal vere at ho hadde kontakt med han på 90-talet..
Les mer på NRK


Les mer om:
FBI, Celina Midelfart, Jeffrey Epstein, Se, Hør

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FBI, vil, snakkemed , Celina, Midelfart
VG - 03 des. 19 kl. 07:39

Celina Midelfart til DN: Epstein inngikk i forretningsmessig bekjentskapskrets

Ifølge logger fra den overgrepsdømte milliardæren Jeffrey Epsteins privatfly, var Celina Midelfart passasjer flere ganger på slutten av 90-tallet..

VG - 03 des. 19 kl. 08:46

Celina Midelfart avviser FBI-kontakt om Jeffrey Epstein

Celina Midelfart var en del av den nå overgrepsdømte milliardærens vennekrets på slutten av 90-tallet. - Jeg hadde penger investert gjennom ham, sier Midelfart til VG..

P4 - 03 des. 19 kl. 07:43

Midelfart var i bekjentskapskrets med Epstein

Celina Midelfart har ved flere anledninger fløyet med Jeffrey Epsteins privatfly i 1996 og 1997. Det skriver Business Insider. FBI skal ifølge Se og Hør være interessert i å snakke med Midelfart om hennes bekjentskap til milliardæren som tok sitt eget liv i amerikansk fengsel tidligere i år.

Dagbladet - 10 okt. 19 kl. 06:00

Norge skal ikke ta imot båtmigranter

Der andre partier vil snakke om retorikk velger vi å snakke om politikk..

NRK - 27 april 20 kl. 07:19

– La elevene få snakke om viruset

Når 250.000 barn skal møte på skolen igjen, anbefaler Røde Kors foreldre og lærere å gi dem rom for å snakke ut om korona-utfordringer. – Barna må få hjelp til å bearbeide de erfaringene de har hatt, sier seniorrådgiver John Harald Bondevik..

Dagbladet - 21 nov. 19 kl. 06:00

Vi må snakke mer om sex og kommunikasjon

Vi hører stadig om unge som trår over hverandres grenser seksuelt. Mange mener de har blitt inspirert av porno, og at sexen blir mer ekstrem. Men snakker vi egentlig med unge om dette?

VG - 20 mars 20 kl. 11:45

Duffy etter voldtektsbetroelsene: – Vanskeligere å snakke enn jeg trodde

Popstjernen Duffy (35) hadde planer om å snakke ut om skrekkopplevelsene i et intervju. Det ble for tøft..

VG - 25 feb. 20 kl. 15:41

Vi må snakke om det vi har

Vi trenger både Jan Tore Sanner og Hadia Tajik på laget for å lykkes. Da må de snakke om næringslivet vi har, og ikke næringslivet vi hadde..

Dagbladet - 29 nov. 19 kl. 04:35

Anklageren skal snakke ut

Mandag skal Virginia Giuffre snakke ut i et intervju med BBC. Giuffre har tidligere hevdet å ha blitt tvunget til å ha sex med prins Andrew..

Aftenposten - 18 nov. 19 kl. 17:10

Etter Lorentzens fiaskostart, ville ikke treneren snakke. Dette sier han i dag

– Jeg må bruke dagen på å snakke med Håvard og se hva som er smart å gjøre, sier Jeremy Wotherspoon..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Iran bekrefter brann ved atomanlegg

Iranske myndigheter innrømmer at en brann ved et atomanlegg rammet et nytt senter for produksjon av sentrifuger. Myndighetene har hittil nedtonet brannen, som startet torsdag. Men et bilde og en video som iransk TV har sendt, viser brannskadene..

NRK - 30 minutter siden

Sperrer grensa til USA av frykt

Innbyggerne i Sonoyta i Mexico, som grenser til Arizona, sperret søndag veien fra USAs grense av frykt for koronaviruset. Sonoytas ordfører José Ramos Arzate oppfordret lørdag amerikanske turister til ikke å komme til Mexico..

NRK - 30 minutter siden

26.051 nye smittetilfeller i Brasil

Brasil registrerte 26.051 nye bekreftede smittetilfeller av koronaviruset siste døgnet. Samt 602 nye dødsfall, opplyste helsedepartementet søndag.

NRK - 45 minutter siden

Ulv felt i Løten lørdag

Lørdag morgen ble det felt en hannulv i Løten i Innlandet. Det skriver Østlendingen. Ulven er sendt til Rovdata.

NRK - 45 minutter siden

Trump planlegger nytt massemøte

President Donald Trump skal holde et nytt massemøte neste uke, denne gangen i New Hampshire 11. juli. I kunngjøringen om møtet heter det at alle som kommer, vil bli tilbudt munnbind som de oppfordres til å bruke..

NRK - 1 time siden

Tui vil fly til Hellas tross forbud

Reiseselskapet Tui planlegger å fly ned en ny last av svenske turister til Hellas – seks dager før direktefly fra Sverige offisielt får lov til å lande, skriver Expressen – Vi åpner med noen få flyreiser, sier Isabella Gharehdaghi, på Tui pressetur..

NRK - 1 time siden

Kroatias HDZ-parti trolig gjenvalgt

Det konservative regjeringspartiet HDZ ligger an til gjenvalg i Kroatia, viser de første offisielle resultatene. Etter at 60 prosent av stemmene er talt opp, ser det ut til at HDZ får 68 mandater i nasjonalforsamlingen, mens sosialdemokratene får 43..

NRK - 1 time siden

Døde etter fall i berg-og-dal-bane

En kvinne (32) døde søndag etter å ha falt fra berg-og-dal-bane i en fornøyelsespark i Oise, Nord i Frankrike. Parken hadde en tilsvarende hendelse i 2009, opplyser talsperson for parken til CNN..

NRK - 1 time siden

Siktet Floyd-politimann løslatt

En av de tidligere polititjenestemennene, Tou Thaoi, i Minneapolis som er siktet for drapet på George Floyd, er løslatt fra fengselet, ifølge fengslet i Hennepin County. Det skriver The Guardian. George Floyd døde 25.

NRK - 1 time siden

Iran innfører maskepåbud i Teheran

Etter en økning i koronadødsfall innfører Iran maskepåbud innendørs på offentlige steder og på offentlig transport. Meningsmålinger viser imidlertid at mange iranere ikke tar virustrusselen på alvor, og i Teheran er det mange som går rundt maskeløse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt