NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 22:05

NRK - 17 Jan 19 kl. 01:00

FBI stanset angrep mot Trump

Det amerikanske føderale politiet FBI sier at de har pågrepet en 21 år gammel mann som skal ha planlagt å angripe Det hvite hus. Politiet mener at 21-åringen fra Atlanta var radikalisert og planla et selvmordsangrep mot presidentboligen..
Les mer på NRK


Les mer om:
FBI, Det, Atlanta, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FBI, stanset, angrepmot , Trump
P4 - 21 Jun 19 kl. 19:52

- Ble ikke varslet om amerikansk angrep

Iranske myndigheter avviser at de ble varslet om at USA planla et angrep på landet natt til i dag. Det melder nyhetsbyrået Afp. Tidligere i dag ble det hevdet at Trump hadde advart om et nært forestående angrep gjennom Oman.

Hegnar.no - 21 Jun 19 kl. 17:17

Trump sier han stanset angrep mot Iran da han skjønte at mange kunne dø

President Donald Trump sier at han avblåste et angrep mot Iran da han fikk vite at det kunne ta livet av 150 mennesker..

VG - 21 Jun 19 kl. 05:26

New York Times: Trump stanset planlagt angrep mot Iran

Ifølge New York Times godkjente USAs president Donald Trump et angrep mot Iran etter nedskytingen av en amerikansk drone tidlig torsdag..

P4 - 12 Jul 19 kl. 23:11

Trump må søke tilltalse til angrep

Representantenes hus i USA stemte i dag for å innskrenke president Donald Trumps mulighet til å angripe Iran. Trump må nå søke tillatelse fra Representantenes hus før han kan autorisere militære angrep på Iran, skriver New York Times. Trump skal tidligere ha vært nær ved å godkjenne angrep på iranske mål..

P4 - 21 Jun 19 kl. 15:16

Trump bekrefter planlagte angrep

Donald Trump bekefter nå på twitter at USA var klare til å angripe tre ulike steder i Iran i natt. Men Trump avbrøt angrepet da militære kilder fortalte han at 150 personer ville dø. - Det står ikke i forhold til å skyte ned en ubemannet drone som Iran gjorde, sier Trump i sitt twitterinnlegg.

P4 - 21 Jun 19 kl. 10:25

Flyene var i luften da Trump trakk ordre

De amerikanske flyene som skulle angripe Iran var i lufta og skipene var i posisjon til angrep da president Donald Trump ombestemte seg og avlyste angrepet i natt. Det skriver New York Times. Det er ikke klart hvorfor angrepet, som ifølge avisen skulle finne sted i morgentimene i dag, ble stanset, og det er uklart om det fortsatt vil finne sted på et annet tidspunkt.

NRK - 11 Nov 18 kl. 11:24

Demonstrerte mot Trump i Paris

Fransk politi stanset søndag to toppløse demonstranter som løp mot bilkortesjen til Donald Trump i Paris. Trump deltar i markeringen av hundreårsdagen for første verdenskrigs sammen med rundt 70 andre stats- og regjeringssjefer.

P4 - 21 Jun 19 kl. 08:41

Frykter Trump vil "snuble" inn i en krig

Den sentrale demokraten Chuck Schumer i USA frykter president Donald Trump vil snuble inn i en krig med Iran. Schumer, som er demokratenes fraksjonsleder i Senatet, sier til Financial Times, at han har gjort det klinkende klart for Trump at han må ha en godkjennelse fra Kongressen for å gå til militære angrep mot landet. Ifølge New York Times skal Trump ha beordret et angrep på flere strategiske mål i Iran, før han trakk ordren kort tid før den skulle utføres..

NRK - 21 Jun 19 kl. 05:20

Hevder Trump beordret angrep i Iran

Ifølge en hemmelig kilde i Trumps regjering, som The New York Times har snakket med, beordret USAs president Trump militære angrep på mål i Iran, men trakk seg i siste liten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Johansen: – Mindre til bilistene

Arbeiderpartiets byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, mener det blir litt mindre bompenger på bilistene i forslaget til bompengeavtale som Frp har sagt ja til. – Byene vil sitte igjen med en kjemperegning, sier Johansen..

NRK - 30 minutter siden

Tsjad erklærer unntakstilstand

Tsjads president Idriss Déby erklærer unntakstilstand i to provinser øst i landet, der rundt 50 mennesker har blitt drept i kamper. Siden 9. august er 50 mennesker drept i kamper mellom bønder og gjetere fra ulike folkegrupper i området..

NRK - 30 minutter siden

Obama-trøye solgt for ca. 1 million

En basketballtrøye som antas å ha tilhørt Barack Obama på 1970-tallet, er solgt på auksjon i Dallas i Texas for 120.000 dollar, rundt en million kroner. Den tidligere amerikanske presidenten var aktiv på basketlaget på Punahou High School i Hawaii..

NRK - 45 minutter siden

Leteaksjon etter eldre kvinne

Det er satt i gang en større leteaksjon etter en kvinne i 70-årene forsvant fra et sykehjem i Øygarden i Hordaland. Hun ble sist sett ved 15-tiden i ettermiddag, melder politiet..

NRK - 1 time siden

Ap og Frp svakere i Trondheim

Arbeiderpartiet går kraftig tilbake på en ny meningsmåling for Trondheim, sammenlignet med kommunevalget i 2015. Da fikk de 41,5 prosent av stemmene. I den ferske målingen har de 27,7 prosent.

NRK - 1 time siden

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

NRK - 1 time siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 1 time siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..

NRK - 11 timer siden

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt