NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 12:31

NRK - 17 Jan 19 kl. 01:00

FBI stanset angrep mot Trump

Det amerikanske føderale politiet FBI sier at de har pågrepet en 21 år gammel mann som skal ha planlagt å angripe Det hvite hus. Politiet mener at 21-åringen fra Atlanta var radikalisert og planla et selvmordsangrep mot presidentboligen..
Les mer på NRK


Les mer om:
FBI, Det, Atlanta, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FBI, stanset, angrepmot , Trump
NRK - 11 Nov 18 kl. 11:24

Demonstrerte mot Trump i Paris

Fransk politi stanset søndag to toppløse demonstranter som løp mot bilkortesjen til Donald Trump i Paris. Trump deltar i markeringen av hundreårsdagen for første verdenskrigs sammen med rundt 70 andre stats- og regjeringssjefer.

Hegnar.no - 17 Jan 19 kl. 06:23

FBI stanset planlagt angrep mot Det hvite hus

FBI kunngjør at de har pågrepet en mann for å ha planlagt et angrep mot Det hvite hus..

NRK - 26 Sep 18 kl. 16:53

Trump med nye angrep på Iran i FN

President Donald Trump anklaget Iran for aggresiv opptreden da han i dag ledet et møte i FNs sikkerhetsråd. – Irans aggresjon har bare økt etter at avtalen om landets atomprogram ble inngått, hevdet Trump. Han trakk tidligere i år USA fra avtalen..

Hegnar.no - 17 Dec 18 kl. 17:03

Trump: La renta ligge

Få dager før USAs sentralbank ventes å heve styringsrenta, trapper president Donald Trump opp sine angrep mot bankens rentepolitikk..

Hegnar.no - 20 Sep 18 kl. 11:14

Trump: - Jeg har ingen justisminister

I et intervju går Donald Trump til harde angrep på Jeff Sessions. Republikanske senatorer advarer likevel presidenten mot å sparke justisministeren..

Dagbladet - 20 Sep 18 kl. 12:02

Trump: - Jeg har ingen justisminister

I et intervju går Donald Trump til harde angrep på Jeff Sessions. Republikanske senatorer advarer likevel presidenten mot å sparke justisministeren..

VG - 17 Jan 19 kl. 01:05

FBI stanset planlagt angrep mot Det hvite hus

Onsdag kunngjorde FBI at de har pågrepet en mann for å ha planlagt et angrep på Det hvite hus i Washington D.C..

NRK - 11 Nov 18 kl. 18:26

Gjenopptar jakten på IS

Den kurdisk-ledede opprørsalliansen SDF, som støttes av USA, har gjenopptatt operasjonene mot IS som ble stanset 31. oktober etter tyrkiske angrep nord i Syria, melder NTB/AFP..

Dagbladet - 27 Oct 18 kl. 04:55

Trump til angrep på mediene etter bombepakkene: - Mediene har vært ufattelig urettferdige

President Donald Trump sier mediene bruker bombepakke-saken til å score «politiske poeng» mot ham og Det republikanske partiet..

Hegnar.no - 26 Sep 18 kl. 17:37

Trump med nye angrep på Iran i FNs sikkerhetsråd

President Donald Trump kom med skarp kritikk både av Iran, Syria og Russland da han for første gang ledet et møte i FNs sikkerhetsråd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tiltalt for gullsmedran

En 48 år gammel mann er tiltalt for å ha ranet en gullsmed i Oslo for varer til en verdi av over 3,4 millioner kroner. I tiltalen vektlegges det at raneren truet de ansatte med skytevåpen, at ranet var nøye planlagt, og at store verdier er stjålet..

NRK - 1 time siden

India:93 døde av alkoholforgiftning

Minst 93 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 45 minutter siden

VM-gull til Johaug

Therese Johaug var fullstendig overlegen på 15 kilometer skibytte i VM i Seefeld i dag. Hun gikk i mål nesten ett minutt før nummer to, Ingvild Flugstad Østberg. Dermed ble det både gull og sølv på Norge.

NRK - 1 time siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 1 time siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 3 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 3 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt