NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 11:06

NRK - 17 Jan 19 kl. 01:00

FBI stanset angrep mot Trump

Det amerikanske føderale politiet FBI sier at de har pågrepet en 21 år gammel mann som skal ha planlagt å angripe Det hvite hus. Politiet mener at 21-åringen fra Atlanta var radikalisert og planla et selvmordsangrep mot presidentboligen..
Les mer på NRK


Les mer om:
FBI, Det, Atlanta, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FBI, stanset, angrepmot , Trump
NRK - 11 Nov 18 kl. 11:24

Demonstrerte mot Trump i Paris

Fransk politi stanset søndag to toppløse demonstranter som løp mot bilkortesjen til Donald Trump i Paris. Trump deltar i markeringen av hundreårsdagen for første verdenskrigs sammen med rundt 70 andre stats- og regjeringssjefer.

NRK - 20 Mar 19 kl. 00:48

Tror de stanset angrep nr. 3

Newzealandsk politi tror terror-siktede Brenton Tarrant var på vei fra drapene på 50 mennesker i to moskeer til å angripe enda flere ved et nytt mål. Til radiostasjonen RNZ sier politiet at de mener de forhindret et nytt angrep..

Hegnar.no - 17 Jan 19 kl. 06:23

FBI stanset planlagt angrep mot Det hvite hus

FBI kunngjør at de har pågrepet en mann for å ha planlagt et angrep mot Det hvite hus..

NRK - 26 Sep 18 kl. 16:53

Trump med nye angrep på Iran i FN

President Donald Trump anklaget Iran for aggresiv opptreden da han i dag ledet et møte i FNs sikkerhetsråd. – Irans aggresjon har bare økt etter at avtalen om landets atomprogram ble inngått, hevdet Trump. Han trakk tidligere i år USA fra avtalen..

Dagbladet - 15 Apr 19 kl. 02:06

Presidentkandidater tordner mot Trump:- Ondskapsfull og motbydelig

Donald Trump brukte bilder fra 11. september 2001 i Twitter-angrep. Nå slaktes han av politiske motstandere..

Dagbladet - 20 Sep 18 kl. 12:02

Trump: - Jeg har ingen justisminister

I et intervju går Donald Trump til harde angrep på Jeff Sessions. Republikanske senatorer advarer likevel presidenten mot å sparke justisministeren..

Hegnar.no - 20 Sep 18 kl. 11:14

Trump: - Jeg har ingen justisminister

I et intervju går Donald Trump til harde angrep på Jeff Sessions. Republikanske senatorer advarer likevel presidenten mot å sparke justisministeren..

Hegnar.no - 17 Dec 18 kl. 17:03

Trump: La renta ligge

Få dager før USAs sentralbank ventes å heve styringsrenta, trapper president Donald Trump opp sine angrep mot bankens rentepolitikk..

VG - 17 Jan 19 kl. 01:05

FBI stanset planlagt angrep mot Det hvite hus

Onsdag kunngjorde FBI at de har pågrepet en mann for å ha planlagt et angrep på Det hvite hus i Washington D.C..

NRK - 11 Nov 18 kl. 18:26

Gjenopptar jakten på IS

Den kurdisk-ledede opprørsalliansen SDF, som støttes av USA, har gjenopptatt operasjonene mot IS som ble stanset 31. oktober etter tyrkiske angrep nord i Syria, melder NTB/AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Ber folk halde seg unna Løvstakken

110-sentralen ber turgåarar om å halde seg unna brannområdet på Løvstakken i Bergen, spesielt området over brannen. Store mannskapar er i gong med sløkkingsarbeidet, og eit skogbrannhelikopter er sett inn i arbeidet..

NRK - 30 minutter siden

Macron møter UNESCO

Den franske presidenten Emmanuel Macron skal møte representantar frå UNESCO, og det er venta at dei skal diskutere oppbygginga av den brannskadde Notre Dame-katedralen. UNESCO har tidlegare sagt at dei vil støtte arbeidet..

NRK - 1 time siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 1 time siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 1 time siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 1 time siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 2 timer siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt