NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 05:25

NRK - 11 jan. 21 kl. 18:52

FBI advarer mot flere angrep

En væpnet gruppe planlegger et nytt angrep i Washington DC dersom president Donald Trump blir avsatt, advarer det føderale politiet FBI. De etterforsker også planer om angrep mot delstatsforsamlingene i alle de 50 statene i USA, melder ABC News..
Les mer på NRK


Les mer om:
Washington DC, Donald Trump, FBI, USA, ABC News

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FBI, advarermot , flere, angrep
NRK - 18 jan. 21 kl. 07:08

FBI frykter soldater

FBI frykter angrep "fra innsiden" under Joe Bidens innsettelse. FBI skal derfor sjekke bakgrunnen til alle de 25.000 soldatene som skal sikre innsettelsen av Biden som president.

NRK - 12 jan. 21 kl. 21:18

FBI takker publikum for tips

Det amerikanske føderale politiet FBI har fått over 100.000 digitale bilder og filer etter angrepet på Kongressen forrige uke. De takker det amerikanske folk, og ber om flere tips.

NRK - 12 jan. 21 kl. 22:40

FBI: Rørbombene var ekte

Rørbombene som var plassert utenfor partihovedkvarterene i Washington 6. januar, var ekte, bekrefter FBI. FBI søker informasjon om én eller flere personer som hjalp til med å plante bombene utenfor Demokratenes og Republikanernes partihovedkvarterer..

NRK - 11 jan. 21 kl. 22:43

FBI frykter væpnede protester

FBI frykter væpnede demonstrasjoner i alle USAs 50 delstatshovedsteder samt Washington i dagene fram mot innsettelsen av Joe Biden som president. I et internt FBI-notat advares det om at landsomfattende protester kan bryte ut senere denne uka..

NRK - 18 jan. 21 kl. 07:08

FBI frykter soldater skal angripe

FBI frykter angrep «fra innsiden» under Joe Bidens innsettelse onsdag, og skal sjekke bakgrunnen til alle de 25.000 soldatene som skal sikre innsettelsen. Flere titalls soldater og politifolk deltok i stormingen av Kongressen for to uker siden..

VG - 12 jan. 21 kl. 18:34

FBI advarte mot «krig» dagen før Kongress-angrep

Et FBI-kontor i Virginia skrev 5. januar et internt notat som advarte om at ekstremister forberedte seg til å reise til reise til hovedstaden Washington, D.C.

NRK - 02 feb. 21 kl. 17:21

Flere FBI-agenter skutt i Florida

I USA er to agenter fra det føderale politiet FBI skutt og drept i forbindelse med en pågripelse i Florida, melder AP. Tre agenter ble også skadet da de skulle pågripe en person i en overgrepssak. Den mistenkte er også død, opplyser politiet..

NRK - 07 jan. 21 kl. 16:13

FBI søker info etter storming

FBI har etablert ei nettside for å samle informasjon, bilete og videoar frå publikum av Trumptilhengarane som storma Kongressen onsdag. Mange av dei som er fanga opp på film er lett å kjenne att, sidan dei i stor grad ikkje brukar munnbind..

NRK - 11 jan. 21 kl. 16:02

40.000 tips til FBI etter angrepet

Det føderale amerikanske politiet FBI har fått 40.000 tips, videoer og bilder etter stormen mot Kongressen forrige uke, melder CNN. Angrepet framstår som mer alvorlig og bedre planlagt ettersom etterforskningen skrider fram, melder nyhetsbyrået AP..

VG - 11 jan. 21 kl. 20:12

FBI frykter «væpnede demonstrasjoner» over hele USA

Ifølge et FBI-notat blir det planlagt væpnede demonstrasjoner i alle USAs 50 delstater, samt i Washington, D.C. i dagene opp mot innsettelsen av Joe Biden som USAs neste president..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

En av fire henvisninger avvist

Nesten en firedel av unge og voksne som ble henvist til behandling for psykiske problemer i 2020, ble avvist hos spesialisthelsetjenesten. 23 prosent av henvisningene ble avvist i 2020, mot 22 prosent i 2019, opplyser Helsedirektoratet til VG..

NRK - 10 minutter siden

Får egen smittevernveiledere

En egen smittevernveileder for sexarbeidere har vært etterspurt siden koronapandemien startet i fjor. Nå er den endelig klar. – Vi og andre fagmiljøer har etterspurt en smittevernveileder siden mars i fjor, sier Bjørg Norli, leder for Pro Sentret – som er Oslo kommunes tjenestetilbud til sexarbeidere og et nasjonalt kompetansesenter..

NRK - 45 minutter siden

141 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 141 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er ti under snittet de sju foregående dagene. 141 tilfeller er 38 færre enn på tirsdag, og seks færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Gjengjeldte rakettangrep

Israels forsvar skjøt natt til torsdag raketter over grensen mot Syria etter at de selv var blitt beskutt sørøst i landet Det blir koblet til den pågående konflikten mellom Israel og Iran. Ingenting skal ha blitt ødelagt som følge av angrepet..

NRK - 1 time siden

Brann i bobil i Rauma

En brann i en bobil i Rauma natt til torsdag har spredt seg til et hus. Det er ikke meldt om noen personskader. men en person er sendt til legevakten for sjekk.

NRK - 2 timer siden

Anmeldt for karantenebrudd i Bergen

To personer blir anmeldt for brudd på karantenereglene etter at de natt til torsdag forlot hvert sitt karantenehotell. Ifølge Vest politidistrikt skulle de to ta seg en fest. Nå blir det istedenfor en saftig bot å betale.

NRK - 2 timer siden

Ønsker lettelser før helgen

Rakkestad og Ås er de to eneste kommunene i Viken som har kontroll på smittespredningen, men likevel er underlagt tiltaksnivå 5A. Nå ønsker de lettelser. Torsdag håper begge kommunene på at regjeringen letter på tiltakene i de to kommunene, skriver Dagbladet..

NRK - 2 timer siden

FHI: 60 prosent utenlandskfødte

Forrige uke var 60 prosent av nye koronapasienter med kjent fødeland, født utenfor Norge. Også i smittetallene er andelen personer født i utlandet høy. Den ferske ukesrapporten fra Folkehelseinstituttet (FHI) viser at selv om antall innlagte går nedover, minker den mindre blant dem som er født i utlandet, skriver Aftenposten..

NRK - 3 timer siden

Bobilbrann spredte seg til bolighus

Ved Marstein i Rauma har en brann i en bobil spredt seg til et bolighus. Det skal ikke være mennesker i bobilen eller i huset. E 134 er stengt i forbindelse med slukking av brannen, skriver politiet i Møre og Romsdal på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Advarer mot falske koronavaksiner

Mexicos helsemyndigheter advarte onsdag om farene etter at falske doser av koronavaksinen fra Pfizer/ Biontech er blitt solgt og brukt i både Mexico og Polen. Mangelen på vaksine har ført til at mange blir fristet til å kjøpe vaksinene selv..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt