E24 > Økonomi

Søndag, 20 September, 23:06

E24 - 13 des. 19 kl. 21:15

FA: Advokat kjøpte Staur gård fra staten for 61 mill.

Staten solgte den herskapelige gården for 17 millioner over prisantydning. Kjøperen er advokat Ola Haugen i Wikborg Rein, ifølge Finansavisen..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ola Haugen, Wikborg Rein, Finansavisen, Staur

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FA Advokat, kjøpte, Staur, gårdfra , staten, for61 , mill
NRK - 27 nov. 19 kl. 15:30

Staur gård solgt for 61 millioner

Landbruksdepartementet har akseptert et bud på 61 millioner kroner for Staur gård i Stange, opplyser departementet. Staur gård, som ligger i Vestbygda i Stange kommune i Hedmark, ble lagt ut for salg i oktober..

NRK - 27 nov. 19 kl. 15:30

Staten har akseptert bud på gård

Landbruksdepartementet har akseptert et bud på 61 millioner kroner for Staur gård i Stange, opplyser departementet. Staur gård, som ligger i Vestbygda i Stange kommune i Hedmark, ble ut for salg i oktober..

E24 - 22 des. 19 kl. 17:50

Kjøpte luksusgård av staten: Oslo-advokat kan få millionrabatt

Landbruksdepartementets salg av Staur gård til Oslo-advokat Ola Haugen for 61 millioner kroner kan være i strid med konsesjonsloven. Nå kan kommunen vedta millioner i priskutt..

P4 - 18 mai 20 kl. 08:39

111 land kjøpte norsk laks

111 land kjøpte norsk oppdrettslaks i fjor. Verdien av lakseeksport er mer enn tredoblet på ti år. i Fjor lå den samlede verdien på 72,5 milliarder kroner, viser tall fra statistisk sentralbyrå.

E24 - 25 okt. 19 kl. 19:07

Staten selger gård i Stange til 44 millioner kroner

Med overskriften «En smak av herskapelighet ved Mjøsas bredder» selger Landbruks- og matdepartementet Staur gård i Hedmark på Finn.no..

E24 - 25 okt. 19 kl. 19:07

Staten har lagt ut gård i Stange til salg for 44 millioner kroner

Med overskriften «En smak av herskapelighet ved Mjøsas bredder» selger Landbruks- og matdepartementet Staur gård i Hedmark på Finn.no..

E24 - 13 des. 19 kl. 21:15

FA: Advokat kjøpte statens herregård for 61 mill.

Staten solgte den herskapelige gårde for 17 millioner over prisantydning. Kjøperen er advokat Ola Haugen i Wikborg Rein, ifølge Finansavisen..

E24 - 18 feb. 20 kl. 13:16

Regjeringens omstridte gårdssalg: Advokat ber om å slippe boplikt

Oslo-advokat Ola Haugen lover grønnsaksdyrking og jordbruk, men ber kommunen fravike krav om at han selv bosetter seg på gården han kjøpte av Landbruksdepartementet for 61 millioner kroner..

P4 - 26 aug. 19 kl. 05:46

Tjener langt mer på bolig i Oslo enn Hedmark

Folk som kjøpte en enebolig i Oslo for 20 år siden har hatt en verdistigning på fem millioner kroner mer enn de som kjøpte en lignende bolig i Hedmark. Det viser tall fra Statistisk Sentralbyrå. Are Oust, boligmarkedsforsker ved NTNU Handelshøyskolen, sier til Nationen at så lenge det er en boligprisvekst som er så forskjellig mellom by og land blir det økte forskjeller..

Aftenposten - 02 sep. 19 kl. 18:30

Riv driten og bygg nytt, var rådet de fikk da de kjøpte den gamle gården

– Mange ristet på hodet da vi kjøpte, forteller Nils Heskestad..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Riksrevisjonen starter stor coronagranskning

På mandag setter Riksrevisjonen i gang en stor undersøkelse av myndighetenes håndtering av coronapandemien. Krisepakkene og Nav settes under lupen..

E24 - 1 time siden

Treningssenterkjede utvider midt i krisen – får ingen støtte fra bankene

Evo Fitness skal ekspandere, men klarer ikke få på plass finansiering av treningsutstyr. Nå ber Virke om at staten stiller opp med kreditt overfor den hardt pressede bransjen..

E24 - 3 timer siden

Norge dropper kontanter: – En velsignelse

Kafeer, restauranter, museer og kirker tar ikke lenger imot sedler og mynter. Mange av dem vil gjerne fortsette kontantfritt også når krisen er over..

E24 - 3 timer siden

Stor dokumentlekkasje: Amerikanske banker mistenker at DNB-kunder kan knyttes til hvitvasking

Stor dokumentlekkasje avslører at amerikanske storbanker har flyttet enorme summer for kunder som kobles til korrupsjon, bedrageri og underslag. Blant varslene dukker også DNB opp..

E24 - 5 timer siden

Fellesforbundet om NHO-topps uttalelser om streiken: – Ikke bare er det frekt, det er også blank løgn

NHO Transport-sjefen mener fagforbundene satte altfor høye krav i forkant av meglingen. Fellesforbundet mener det både er frekt og løgn å «late som om det er et krav»..

E24 - 6 timer siden

Ønsker kraftkrevende industri velkommen: – Vi har kraft og arealer

En mulig knapphet på kraft fremover kan bli gull verdt for aktører med ledige arealer til ny industri i regioner med kraftoverskudd. Mange aktører ønsker å bli vertskap for batterifabrikker og datasentre..

E24 - 6 timer siden

Setter sin lit til ny krisepakke: – Ber ikke om almisser

Et samlet reiselivs- og eventbransje venter spent på en livslinje fra regjeringen. Høstens nye smitteutbrudd har ført til avbestillinger i det som blir en mørk september..

E24 - 6 timer siden

Ny coronatest av passasjeren på MS Finnmarken var negativ

Passasjeren om bord på MS Finnmarken som torsdag testet positivt for covid-19, har i et nytt prøvesvar søndag testet negativt, melder Åndalsnes Avis..

E24 - 7 timer siden

Foreslår at lånegarantiordningen for luftfarten forlenges ut året

Regjeringen foreslår å forlenge trekkperioden for garantiordningen for luftfarten frem til nyttår. – Situasjonen for luftfarten i dag er mer langvarig og alvorlig enn forventet da ordningen opprinnelig ble vedtatt i mars, sier næringsministeren..

E24 - 7 timer siden

Regjeringen foreslår at lånegarantiordningen for luftfarten forlenges ut året

Regjeringen foreslår å forlenge trekkperioden for garantiordningen for luftfarten frem til nyttår. – Situasjonen for luftfarten i dag er mer langvarig og alvorlig enn forventet da ordningen opprinnelig ble vedtatt i mars, sier næringsministeren i en melding..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt