P4 > Nyheter

Mandag, 13 Juli, 02:35

P4 - 06 nov. 19 kl. 15:56

F-35-fly er operative

Forsvarets nye jagerfly, F-35, er nå klare for sine første oppdrag.
Som siste steg i to år med testing ble flyene i dag prøveflyttet fra Ørland til Luftforsvarets base på Rygge.
Flyttingen er kun midlertidig, og flyene skal tilbake til Ørland, der 15 av Norges til F-35 skal operere fra.
De andre flyene er utstasjonert i USA til utdanningsformål..
Les mer på P4


Les mer om:
Luftforsvarets, Rygge, Norges, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: F-35-flyer , operative
P4 - 09 okt. 19 kl. 06:16

Nye fregatter tidligst klare i 2030

Forsvarssjefen vil ha to til fire nye fregatter - men det vil ta minst 11 år før de kan tas i bruk. Marinen har bare to operative fregatter i norske farvann i øyeblikket, noe forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen synes er for lite. I det fagmilitære rådet som regjeringen har mottat står det imidlertid at fregatter tidligst vil være operative i 2030, melder VG..

VG - 29 sep. 19 kl. 10:16

Forsvarets operative sjef: Kan ikke forsvare Norge til alliert hjelp kommer

BODØ (VG) Hæren er nå for liten til å forsvare Norge i en konflikt inntil forsterkninger fra NATO er på plass. Det er statusrapporten fra Forsvarets operative sjef, Rune Jakobsen. Om få dager skal han selv til Russland..

Aftenposten - 07 des. 19 kl. 16:38

Fem ambulansefly satt på bakken

Fem av de nye ambulanseflyene til Babcock tas ut av tjeneste etter tekniske uregelmessigheter. Med seks operative fly betyr det at tjenesten nesten halveres..

Aftenposten - 08 aug. 19 kl. 18:45

Dagens quiz fredag 9. august

På hvilken øy ligger Norges eneste operative romsenter?.

NRK - 27 jan. 20 kl. 09:43

Kystvakta får to nye fartøy

Kystvakta får de det operative ansvaret for statlig slepeberedskap, og får to nye fartøy for å øke kapasiteten. De to nye slepebåtene, heter KV «Bison» og KV «Jarl»..

Dagbladet - 02 sep. 19 kl. 10:36

Under halvparten er operative politifolk

Det har blitt 1091 flere politifolk i distriktene fra 2014 til 2018 - men under halvparten er godkjent for patruljetjeneste, og det kan være enda færre som faktisk jobber med det..

NRK - 02 april 20 kl. 19:40

Intensivplasser på stedet hvil

I en rapport fra 2011 står det at Norge i tiden etter svineinfluensaen hadde 235 operative intensivsenger. Da korona-epidemien brøt ut for alvor var det tilsvarende tallet 248. Justert for befolkningsøkning er det praktisk talt det samme..

E24 - 07 des. 19 kl. 16:59

Fem ambulansefly satt på bakken

Fem av de nye ambulanseflyene til Babcock tas ut av tjeneste etter tekniske uregelmessigheter. Med seks operative fly betyr det at tjenesten nesten halveres..

NRK - 07 mars 20 kl. 14:06

Sprenger bomben kl. 15.00

Forsvaret har nå gjort alt klart til å sprenge bomben som ble funnet på Skoltegrunnskaien i Bergen i går. – Den vil bli sprengt på dypt vann utenfor Kvarven kl. 15.

Aftenposten - 29 sep. 19 kl. 10:51

Forsvarstopp: – Trenger en brigade til

Hæren er for liten til å forsvare Norge i en konflikt inntil NATO-forsterkninger er på plass, mener Rune Jakobsen, sjef for Forsvarets operative hovedkvarter..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Ferjekø på over én kilometer til Lofoten

Det er køer på over én kilometer på vei over til Lofoten i kveld. Det er ved fergeleiet Bognes i Ofoten at køene strekker seg over en kilometer bakover. Statens Vegvesen sier fergemannskapet aldri har opplevd så lang kø før..

P4 - 4 timer siden

Sør-Afrika forbyr salg av alkohol

Presidenten i Sør-Afrika vil forby salg av alkohol. Ifølge The Guardian skal forbudet være for å redusere antallet pasienter som blir lagt inn på sykehus for å ha ledig plass til koronapasienter. Det blir også innført portforbud på nattestid for å redusere trafikkulykker, og det blir påbudt å bruke ansiktsmasker offentlig, ifølge AP..

P4 - 4 timer siden

Mener det er lite sannsynlig å bli smittet i utlandet

- Det er svært lite sannsynlig å bli smittet av koronaviruset hvis man reiser til landene som er markert grønne. Det sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad til TV 2. Sykepleierforbundet gikk tidligere i dag ut og ba folk holde seg hjemme av henyn til de som jobber på sykehusene.

P4 - 4 timer siden

Politimann etterforskes etter avhør

En politimann etterforskes etter at han ble fysisk i et avhør. Ifølge TV 2 skal politimannen ha lagt en person i bakken og tatt halsgrep på ham fordi han nektet å gi fra seg passordet til Snapchat-kontoen sin i avhør. Saken etterforskes..

P4 - 4 timer siden

Beruset 19-åring brøt seg inn i bolig på Jevnaker

En familie på Jevnaker i Viken fant en fremmed mann i stua da de kom hjem i kveld. Ifølge politiet skal mannen ha vært veldig full da politiet kom til stedet og tok ham med til arresten. Mannen skal ha fortalt en historie om hvordan han kom seg dit som politiet ikke får til å henge på greip.

P4 - 5 timer siden

Rømte fra psykiatrisk institusjon

En pasient rømte i dag fra en psykiatrisk institusjon i Tromsø. Pasienten truet til seg en bil fra en ansatt og stakk fra stedet. Etter å ha etablert veisperring fikk politiet tak i pasienten..

P4 - 5 timer siden

Ferjekø på over én kilometer i Lofoten

Det er køer på over én kilometer på vei over til Lofoten i kveld. Det er ved fergeleiet Bognes i Ofoten at køene strekker seg over en kilometer bakover. Trafikkoperatør i Statens Vegvesen sier fergemannskapet aldri har opplevd så lang kø før..

P4 - 6 timer siden

Undersøkte brønner etter Madeleine McCann

Portugisisk politiet har den siste uken undersøkt brønner i Algarve-regionen på jakt etter britiske Madeleine McCann. Jenta var bare tre år da hun ble meldt savnet i 2007. Flere medier opplyser nå at politiet og dykkere har undersøkt brønner rundt 16 kilometer fra feriehuset hvor jenta ble meldt savnet..

P4 - 6 timer siden

Mener flyselskapene forsinker utbetalinger bevisst

Bransjeorganisasjonen Virke mener flyselskapene bevisst holder tilbake kundens penger. Da koronakrinse kom gikk flere flyselskaper fra et helautomatisk system til å behandle refusjoner på kansellerte flybilletter manuelt. Leder i Virke Reiseliv Astrid Bergmål mener det bare er en bevisst strategi.

P4 - 7 timer siden

Svekket mistanke om straffbar handling etter dødsfall

Politiet har svekket mistanken om at noe mistenkelig har skjedd etter at en mann ble funnet død i en bolig i Steinkjær. I en pressemelding i kveld opplyser politiet at de har gjort flere tekniske og taktiske undersøkelser som har svekket denne mistanken. En person ble siktet og pågrepet etter funnet, men er nå løslatt etter avhør..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt