NRK > Nyheter

Sunday, 23 September, 04:05

NRK - 25 Nov 17 kl. 10:28

Første fly med nødhjelp på tre uker

For første gang på tre uker har nødhjelp ankommet Jemens hovedstad Sana, melder AFP. Alle havner og flyplasser i det krigsherjede landet har vært stengt som følge av en saudiarabiske blokade de siste ukene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jemens, Sana, AFP

Dele artikeln

10 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Første, flymed , nødhjelp, tre, uker
NRK - 31 Jul 17 kl. 09:11

Beleiret område fikk nødhjelp

For første gang på fem år har FN levert nødhjelp til et opprørskontrollert område øst for Syrias hovedstad Damaskus. En FN-kilde som deltar i nødhjelpsarbeidet sier 7.200 mennesker har fått mat og annen humanitær hjelp, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 06 Dec 17 kl. 16:14

Nødhjelp ankommet Jemen

Generalsekretær Jan Egeland i Flyktninghjelpen sier det er et glimt av håp for Jemen. De første skipene med mat og nødhjelp har nå ankommet Al Hudaydah og Saleef på Jemens vestkyst..

NRK - 06 Mar 18 kl. 13:17

Nødhjelp til Øst-Ghouta angrepet

Syriske styrker gjenopptok bombingen av Øst-Ghouta mandag etter et kort opphold, og levering av nødhjelp måtte avbrytes, melder AP. Lastebiler med nødhjelp og hjelpearbeidere måtte rømme uten å få delt ut mat og medisinsk utstyr..

NRK - 04 Mar 18 kl. 10:45

Nødhjelp stoppet opp

Nødhjelp fra FN og flere humanitære organisasjoner er stanset utenfor Øst-Ghouta i Syria. Kolonnen med nødhjelp vil ikke komme fram til enklaven utenfor Damaskus i dag, opplyser FN. De vil forsette så snart forholdene tillater det, melder Reuters..

P4 - 05 Mar 18 kl. 11:16

Nødhjelp på vei til Øst-Ghouta

46 lastebiler med nødhjelp er nå på vei inn i Øst-Ghouta i Syria. Dette er den første større nødhjelpskonvoien som når sivilbefolkningen i det opprørskontrollerte området siden november i fjor. De siste ukene har det vært intense luftangrep og kamper i området, og bare i går og i dag har minst 48 mennesker blitt drept..

NRK - 01 Mar 18 kl. 13:43

Nødhjelp fremme i Afrin

En lastebilkolonne med nødhjelp ankom torsdag den kurdiskkontrollerte enklaven Afrin i Syria. Nødhjelpen fra Røde Kors og Syrias Røde Halvmåne er den første som når Afrin siden Tyrkia innledet en stor militæroffensiv mot enklaven 20. januar..

P4 - 25 Nov 17 kl. 11:35

Første nødhjelp til Jemens hovedstad på tre uker

For første gang på tre uker har nødhjelp ankommet Jemens hovedstad Sana, det melder nyhetsbyrået AFP. Alle havner og flyplasser i det krigsherjede landet har vært stengt som følge av en saudiarabiske blokade de siste ukene. FN og hjelpeorganisasjoner har advart om at landet risikerer å bli rammet av den verste sultkatastrofen som verden har sett på flere tiår som følge av blokaden.

NRK - 26 Nov 17 kl. 23:23

Nødhjelp losses i Jemen

De første hjelpesendingene er i dag losset i Jemen etter tre ukers stans i leveringen av nødhjelp. FN-personell tok imot flere tonn med mat og medisiner fra et fly som hadde fått lande i Sana etter at Saudi-Arabia hadde gitt blokaden en pause..

P4 - 05 Mar 18 kl. 18:38

Nødhjelp har ankommet Øst-Ghouta i Syria

En nødhjelpskolonne har nå klart å kommet inn i opprørskontrollerte Øst-Ghouta. Dette er første gang nødhjelp når de sivile siden det syriske regimets storoffensiv startet for to uker siden, opplyser FN. Kolonnen består av 46 lastebillaster med medisiner, medisinsk utstyr og mat.

P4 - 27 Feb 18 kl. 23:12

22 millioner trenger nødhjelp i Jemen

Ifølge FN trenger 22,2 millioner mennesker i Jemen nødhjelp og beskyttelse. FNs sjef for nødhjelp sier i en uttalelse i dag at det ikke er noen tegn til at den tre år lange borgerkrigen vil ta slutt. 100 000 mennesker i Jemen er drevet på flukt siden november..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ni skyteepisoder på åtte dager

Den danske politiet undersøker lørdag kveld nok en skyteepisode i København-området. Det er niende gang på åtte dager at dette skjer, trolig på grunn av uenigheter mellom gjenger. Ingen ble skadd lørdag kveld, melder Berlingske Tidende..

NRK - 1 time siden

Ambassadører inn på teppet i Iran

Iran har innkalt ambassadørene fra Danmark, Nederland og Storbritannia på teppet etter angrepet på en militærparade lørdag der 25 mennesker ble drept. Årsaken skal være at landene huser iranske opposisjonsgrupper som Iran mener er terrorgrupper..

NRK - 2 timer siden

Funnen 60-åring er død

Mannen som var funnen livlaus i Svelvik i Vestfold, er død, melder Sør-Øst politidistrikt. Han var i slutten av 60-åra. Han var i live då han blei funnen, og det ble arbeidet med livreddande førstehjelp, seier politiet til NTB.

NRK - 17 timer siden

Mannen reagerer raskare på nedbør

Bevegelsene ved fjellet Mannen i Rauma økte noe i natt etter litt regn som kom ved midnatt. Bevegelsene er nå 5–8 cm i øvre del og 0,5-1 cm i nedre del. Det kom mye mindre nedbør enn varslet og det meste kom som snø.

NRK - 2 timer siden

Ein alvorleg skadd etter krasj

Ein person er alvorleg skadd etter at ein bil køyrde av vegen og inn i eit tre ved Krøderveien i Vikersund i Buskerud. Luftambulansen er på vei til stedet, og området vil bli stengt når den skal lande i vegbana, ifølgje Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 2 timer siden

60-åring funnen død

Mannen som var funne livlaus i Svelvik i Vestfold, er død, melder Sør-Øst politidistrikt. Han var i slutten av 60-åra. Pårørande er varsla..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann i rekkehus i Røyk

Brannvesenet har kontroll på en brann i to boliger i en kjede med seks boliger i Røyken i Buskerud. Klokken 22.52 lørdag kveld meldte politiet at nødetatene var framme på stedet, og at brannvesenet var i gang med slukkingsarbeid..

NRK - 3 timer siden

Tyske demonstrasjoner mot Erdogan

Allerede før Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan kommer til Tyskland torsdag, er det demonstrasjoner mot ham i flere byer. Flere hundre demonstranter deltok i en protest lørdag i Berlin, og i Hannover var 80 personer med i en protestmarsj mot ham..

NRK - 3 timer siden

Eldre mann funnet omkommet i sjøen

En eldre mann er funnet i sjøen i havneområdet i Lillesand. Han ble erklært død av lege på stedet. Pårørende er varslet.

NRK - 3 timer siden

En person er knivstukket i Sogndal

En person er pågrepet for å ha knivstukket en annen i Sogndal lensmannsdistrikt. Politiet rykket ut klokken 19.54.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt