NRK > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:59

NRK - 25 Nov 17 kl. 10:28

Første fly med nødhjelp på tre uker

For første gang på tre uker har nødhjelp ankommet Jemens hovedstad Sana, melder AFP. Alle havner og flyplasser i det krigsherjede landet har vært stengt som følge av en saudiarabiske blokade de siste ukene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jemens, Sana, AFP

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Første, flymed , nødhjelp, tre, uker
NRK - 31 Jul 17 kl. 09:11

Beleiret område fikk nødhjelp

For første gang på fem år har FN levert nødhjelp til et opprørskontrollert område øst for Syrias hovedstad Damaskus. En FN-kilde som deltar i nødhjelpsarbeidet sier 7.200 mennesker har fått mat og annen humanitær hjelp, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 06 Dec 17 kl. 16:14

Nødhjelp ankommet Jemen

Generalsekretær Jan Egeland i Flyktninghjelpen sier det er et glimt av håp for Jemen. De første skipene med mat og nødhjelp har nå ankommet Al Hudaydah og Saleef på Jemens vestkyst..

P4 - 25 Nov 17 kl. 11:35

Første nødhjelp til Jemens hovedstad på tre uker

For første gang på tre uker har nødhjelp ankommet Jemens hovedstad Sana, det melder nyhetsbyrået AFP. Alle havner og flyplasser i det krigsherjede landet har vært stengt som følge av en saudiarabiske blokade de siste ukene. FN og hjelpeorganisasjoner har advart om at landet risikerer å bli rammet av den verste sultkatastrofen som verden har sett på flere tiår som følge av blokaden.

NRK - 26 Nov 17 kl. 23:23

Nødhjelp losses i Jemen

De første hjelpesendingene er i dag losset i Jemen etter tre ukers stans i leveringen av nødhjelp. FN-personell tok imot flere tonn med mat og medisiner fra et fly som hadde fått lande i Sana etter at Saudi-Arabia hadde gitt blokaden en pause..

Hegnar.no - 02 Aug 17 kl. 05:41

Saudiledet koalisjon hindrer FN-nødhjelp

Koalisjonen som kjemper i Jemen blokkerer leveransene av drivstoff til FN-flyene som bringer nødhjelp til hovedstaden Sana, ifølge en FN-tjenestemann..

Klartale - 21 Sep 17 kl. 12:08

Demonstranter hindret nødhjelp til rohingyaer

Sinte buddhister stanset nødhjelp til rohingyaer i Myanmar. I Bangladesh døde ni personer da en lastebil fra Røde Kors veltet..

VG - 25 Nov 17 kl. 22:44

Skip med nødhjelp nektes fortsatt å legge til kai i Jemen

For første gang på tre uker har Saudi-Arabia latt et FN-fly lande i Jemens hovedstad Sana, men skip med livsviktig nødhjelp nektes fortsatt å legge til kai..

NRK - 26 Sep 17 kl. 00:41

Fly med nødhjelp fast i Athen

Bjørn Kjos og hans Norwegian Dreamliner lastet med nødhjelp til barn i Yemen er fast i Athen på grunn av overflygingsrettigheter for Eritrea og Etiopia, skriver Nettavisen..

NRK - 02 Aug 17 kl. 03:22

FN: – Nødhjelp til Jemen blokkeres

Koalisjonen som kjemper i Jemen ledet av Saudi-Arabia blokkerer leveransene av drivstoff til FN-flyene som bringer nødhjelp. Det opplyser en FN-tjenestemann. Jemen er rammet av bådehungersnød, koleraepidemi og det har brutt ut hjernehinnebetennelse..

NRK - 12 Sep 17 kl. 20:54

Helikopter med nødhjelp krasjet

Et helikopet som fraktet nødhjelp i delstaten Chiapas, Mexico skal ha krasjet. Området ble hardt rammet av jordskjelvet forrige uke. Redningsarbeiderne skal ha blitt skadet, melder AP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Saktekøyring på Vestfoldbanen

Toga går med redusert fart mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Det er ikkje kjent kor tid feilen vil bli retta, seier Bane Nor..

NRK - 15 minutter siden

Gassforsyning snart tilbake

Gassleveringa til fleire europeiske land som vart brote etter ein eksplosjon ved eit anlegg i Austerrike i dag er snart ordna. Eksplosjonen førte til mellombels stopp i leveringa, men no er gassen igjen på veg til Italia, Tyskland og Ungarn..

NRK - 1 time siden

Vestfoldbanen er stengd

Det er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Bane Nor seier at dei jobbar med å rette feilen, men veit ikkje kor lang tid dette vil ta..

NRK - 1 time siden

Ny valdshending på Furuset

Fleire tenåringar var involvert i ein slåstkamp på Furuset i Oslo, dagen etter at ein ung mann vart knivstukke der. Ein person blir sjekka av ambulanse og politiet undersøker kva som har skjedd..

NRK - 1 time siden

32 omkom i trafikkulykke i Kenya

Minst 32 menneske mista livet i ei trafikkulykke der 13 køyretøy var involvert i vestlege Kenya. Ulykka skjedde då ein lastebilsjåfør som flykta frå politiet miste kontrollen over køyretøyet og kolliderte med ein buss, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

753 dansarar ut mot trakassering

753 dansarar går i kveld ut i Aftenposten med eit opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. I november gjekk 590 kvinnelege skodespelarar ut i avisa med eit opprop om ukultur i sin bransje..

NRK - 2 timer siden

Solberg lanserte klimasamarbeid

Solberg lanserte klimasamarbeid.

NRK - 2 timer siden

Kina planlegg store flyktningleirar

Kina bur seg å masseflukt frå nabolandet Nord-Korea under ei eventuell konflikt. Det skriv avisa Financial Times. Fem store flyktningleirar er no under planlegging i Jiling-provinsen, nær grensa til Nord-Korea ifølge avisa..

NRK - 3 timer siden

Norge går inn i klimasamarbeid

Saman med Abu Dhabi, Kuwait og New Zealand skal Norge bli med i ei gruppe som skal lage ein «gullstandard» for korleis store fond kan bidra til å fremje klimavennlege investeringar. Det sa statsminister Erna Solberg på klimatoppmøtet i Paris i dag..

NRK - 3 timer siden

Kallar tilbake Anthon Berg-godteri

Godteriprodusenten Toms kallar tilbake fire Anthon Berg-produkt frå taxfreebutikkar i Norge på grunn av funn av oransje plastbitar. Mattilsynet ber kundar som har kjøpt produkta om å kaste dei..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt