NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 05:41

NRK - 25 Nov 17 kl. 10:28

Første fly med nødhjelp på tre uker

For første gang på tre uker har nødhjelp ankommet Jemens hovedstad Sana, melder AFP. Alle havner og flyplasser i det krigsherjede landet har vært stengt som følge av en saudiarabiske blokade de siste ukene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jemens, Sana, AFP

Dele artikeln

10 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Første, flymed , nødhjelp, tre, uker
NRK - 31 Jul 17 kl. 09:11

Beleiret område fikk nødhjelp

For første gang på fem år har FN levert nødhjelp til et opprørskontrollert område øst for Syrias hovedstad Damaskus. En FN-kilde som deltar i nødhjelpsarbeidet sier 7.200 mennesker har fått mat og annen humanitær hjelp, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 06 Dec 17 kl. 16:14

Nødhjelp ankommet Jemen

Generalsekretær Jan Egeland i Flyktninghjelpen sier det er et glimt av håp for Jemen. De første skipene med mat og nødhjelp har nå ankommet Al Hudaydah og Saleef på Jemens vestkyst..

NRK - 06 Mar 18 kl. 13:17

Nødhjelp til Øst-Ghouta angrepet

Syriske styrker gjenopptok bombingen av Øst-Ghouta mandag etter et kort opphold, og levering av nødhjelp måtte avbrytes, melder AP. Lastebiler med nødhjelp og hjelpearbeidere måtte rømme uten å få delt ut mat og medisinsk utstyr..

NRK - 04 Mar 18 kl. 10:45

Nødhjelp stoppet opp

Nødhjelp fra FN og flere humanitære organisasjoner er stanset utenfor Øst-Ghouta i Syria. Kolonnen med nødhjelp vil ikke komme fram til enklaven utenfor Damaskus i dag, opplyser FN. De vil forsette så snart forholdene tillater det, melder Reuters..

P4 - 05 Mar 18 kl. 11:16

Nødhjelp på vei til Øst-Ghouta

46 lastebiler med nødhjelp er nå på vei inn i Øst-Ghouta i Syria. Dette er den første større nødhjelpskonvoien som når sivilbefolkningen i det opprørskontrollerte området siden november i fjor. De siste ukene har det vært intense luftangrep og kamper i området, og bare i går og i dag har minst 48 mennesker blitt drept..

NRK - 01 Mar 18 kl. 13:43

Nødhjelp fremme i Afrin

En lastebilkolonne med nødhjelp ankom torsdag den kurdiskkontrollerte enklaven Afrin i Syria. Nødhjelpen fra Røde Kors og Syrias Røde Halvmåne er den første som når Afrin siden Tyrkia innledet en stor militæroffensiv mot enklaven 20. januar..

P4 - 25 Nov 17 kl. 11:35

Første nødhjelp til Jemens hovedstad på tre uker

For første gang på tre uker har nødhjelp ankommet Jemens hovedstad Sana, det melder nyhetsbyrået AFP. Alle havner og flyplasser i det krigsherjede landet har vært stengt som følge av en saudiarabiske blokade de siste ukene. FN og hjelpeorganisasjoner har advart om at landet risikerer å bli rammet av den verste sultkatastrofen som verden har sett på flere tiår som følge av blokaden.

NRK - 26 Nov 17 kl. 23:23

Nødhjelp losses i Jemen

De første hjelpesendingene er i dag losset i Jemen etter tre ukers stans i leveringen av nødhjelp. FN-personell tok imot flere tonn med mat og medisiner fra et fly som hadde fått lande i Sana etter at Saudi-Arabia hadde gitt blokaden en pause..

P4 - 05 Mar 18 kl. 18:38

Nødhjelp har ankommet Øst-Ghouta i Syria

En nødhjelpskolonne har nå klart å kommet inn i opprørskontrollerte Øst-Ghouta. Dette er første gang nødhjelp når de sivile siden det syriske regimets storoffensiv startet for to uker siden, opplyser FN. Kolonnen består av 46 lastebillaster med medisiner, medisinsk utstyr og mat.

P4 - 27 Feb 18 kl. 23:12

22 millioner trenger nødhjelp i Jemen

Ifølge FN trenger 22,2 millioner mennesker i Jemen nødhjelp og beskyttelse. FNs sjef for nødhjelp sier i en uttalelse i dag at det ikke er noen tegn til at den tre år lange borgerkrigen vil ta slutt. 100 000 mennesker i Jemen er drevet på flukt siden november..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mann henrettet i Texas for drap

Alvin Braziel var i slutten av tenårene da han ranet et ungt ektepar og skjøt og drepte mannen. 25 år etterpå måtte Braziel onsdag bøte med livet i et fengsel i Texas. Drapet to sju år å oppklare.

NRK - 15 minutter siden

Liv Ullmann hylles på 80-årsdagen

Statsminister Erna Solberg (H) er blant dem som skal hylle Liv Ullmann i en stor bursdagsfeiring på Nationaltheatret søndag. Verdensstjernen fyller 80 år. Det blir en kjendistung fest med bursdagssang, kulturinnslag og et eget festskrift om Ullmann..

NRK - 45 minutter siden

–Opptrådte uvettig i sosiale medier

Væpnet politi slo til mot en skole i Trondheim etter at elever chattet om skoleskyting. Uvettig opptreden på sosiale medier, var politiets vurdering til slutt, skriver Adresseavisen. Fire elever under 15 år ble tatt med til politistasjonen..

NRK - 30 minutter siden

Millionkrav mot overgrepsdømt mann

Erstatningskravene mot en overgrepsdømt politiker fra Hordaland er på over 11 millioner kroner. Mannen ble nylig dømt til elleve års forvaring. Dommen er anket og tirsdag startet erstatningssaken mot mannen, skriver Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Mann dømt for å ha voldtatt kamerat

En mann i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til to år og tre måneders fengsel for blant annet sovevoldtekt mot en kamerat. Mannen erkjente delvis skyld da saken mot ham startet forrige uke, skriver Adresseavisen..

NRK - 2 timer siden

Frankrike hever beredskapsnivået

Frankrike hever beredskapsnivået og sender ekstra sikkerhetsstyrker til Strasbourg etter skytingen på julemarkedet, der tre personer ble drept. Sikkerheten langs grensen og på julemarkeder blir skjerpet. Tusenvis under «lockout» får nå dra hjem..

NRK - 4 timer siden

Tre personar drepne i Strasbourg

Tre personar er bekrefta drepne, medan hundrevis av menneske er under såkalla lockdown etter skytinga i Strasbourg. Borgarmeister Roland Ries seier det er usikkert når dei kan gå ut. Den mistenkte gjerningsmannen er framleis på frifot..

NRK - 3 timer siden

Vil ha strengere straff for unge

Ungdomsstraff fungerer ikke for alle, mener oslopolitiet. De vil ha strengere straff og fengsel for ungdommer som gjentatte ganger begår alvorlig kriminalitet, skriver Aftenposten. Videre bør det være lettere å holde dem i varetekt, mener politiet..

NRK - 4 timer siden

Stormy Daniels må betale til Trump

Pornostjerna Stormy Daniels er dømt til å betale advokatutgiftene til Donald Trump på nesten 2,5 millioner kroner etter et søksmål ble avvist av domstolene. Retten slo fast at Twitter-meldingen Trump ble saksøkt for var en «retorisk overdrivelse»..

NRK - 4 timer siden

To pågrepet etter knivstikking

To mindreårige gutter er pågrepet etter at en mann i slutten av 30-årene ble knivstukket i Mandal sentrum tirsdag kveld. Politiet melder om pågripelsen på Twitter klokken 1 natt til onsdag. De to som er pågrepet, er fra distriktet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt