NRK > Nyheter

Saturday, 23 June, 13:49

NRK - 25 Nov 17 kl. 10:28

Første fly med nødhjelp på tre uker

For første gang på tre uker har nødhjelp ankommet Jemens hovedstad Sana, melder AFP. Alle havner og flyplasser i det krigsherjede landet har vært stengt som følge av en saudiarabiske blokade de siste ukene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jemens, Sana, AFP

Dele artikeln

10 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Første, flymed , nødhjelp, tre, uker
NRK - 31 Jul 17 kl. 09:11

Beleiret område fikk nødhjelp

For første gang på fem år har FN levert nødhjelp til et opprørskontrollert område øst for Syrias hovedstad Damaskus. En FN-kilde som deltar i nødhjelpsarbeidet sier 7.200 mennesker har fått mat og annen humanitær hjelp, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 06 Dec 17 kl. 16:14

Nødhjelp ankommet Jemen

Generalsekretær Jan Egeland i Flyktninghjelpen sier det er et glimt av håp for Jemen. De første skipene med mat og nødhjelp har nå ankommet Al Hudaydah og Saleef på Jemens vestkyst..

NRK - 06 Mar 18 kl. 13:17

Nødhjelp til Øst-Ghouta angrepet

Syriske styrker gjenopptok bombingen av Øst-Ghouta mandag etter et kort opphold, og levering av nødhjelp måtte avbrytes, melder AP. Lastebiler med nødhjelp og hjelpearbeidere måtte rømme uten å få delt ut mat og medisinsk utstyr..

NRK - 04 Mar 18 kl. 10:45

Nødhjelp stoppet opp

Nødhjelp fra FN og flere humanitære organisasjoner er stanset utenfor Øst-Ghouta i Syria. Kolonnen med nødhjelp vil ikke komme fram til enklaven utenfor Damaskus i dag, opplyser FN. De vil forsette så snart forholdene tillater det, melder Reuters..

P4 - 05 Mar 18 kl. 11:16

Nødhjelp på vei til Øst-Ghouta

46 lastebiler med nødhjelp er nå på vei inn i Øst-Ghouta i Syria. Dette er den første større nødhjelpskonvoien som når sivilbefolkningen i det opprørskontrollerte området siden november i fjor. De siste ukene har det vært intense luftangrep og kamper i området, og bare i går og i dag har minst 48 mennesker blitt drept..

NRK - 01 Mar 18 kl. 13:43

Nødhjelp fremme i Afrin

En lastebilkolonne med nødhjelp ankom torsdag den kurdiskkontrollerte enklaven Afrin i Syria. Nødhjelpen fra Røde Kors og Syrias Røde Halvmåne er den første som når Afrin siden Tyrkia innledet en stor militæroffensiv mot enklaven 20. januar..

P4 - 25 Nov 17 kl. 11:35

Første nødhjelp til Jemens hovedstad på tre uker

For første gang på tre uker har nødhjelp ankommet Jemens hovedstad Sana, det melder nyhetsbyrået AFP. Alle havner og flyplasser i det krigsherjede landet har vært stengt som følge av en saudiarabiske blokade de siste ukene. FN og hjelpeorganisasjoner har advart om at landet risikerer å bli rammet av den verste sultkatastrofen som verden har sett på flere tiår som følge av blokaden.

NRK - 26 Nov 17 kl. 23:23

Nødhjelp losses i Jemen

De første hjelpesendingene er i dag losset i Jemen etter tre ukers stans i leveringen av nødhjelp. FN-personell tok imot flere tonn med mat og medisiner fra et fly som hadde fått lande i Sana etter at Saudi-Arabia hadde gitt blokaden en pause..

P4 - 05 Mar 18 kl. 18:38

Nødhjelp har ankommet Øst-Ghouta i Syria

En nødhjelpskolonne har nå klart å kommet inn i opprørskontrollerte Øst-Ghouta. Dette er første gang nødhjelp når de sivile siden det syriske regimets storoffensiv startet for to uker siden, opplyser FN. Kolonnen består av 46 lastebillaster med medisiner, medisinsk utstyr og mat.

P4 - 27 Feb 18 kl. 23:12

22 millioner trenger nødhjelp i Jemen

Ifølge FN trenger 22,2 millioner mennesker i Jemen nødhjelp og beskyttelse. FNs sjef for nødhjelp sier i en uttalelse i dag at det ikke er noen tegn til at den tre år lange borgerkrigen vil ta slutt. 100 000 mennesker i Jemen er drevet på flukt siden november..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Netanyahu ut mot bedrageritiltale

Israels statsminister Benjamin Netanyahu avfeier bedrageritiltalen mot kona Sara som «absurd». I en lengre video som han har publisert på Facebook, sier han at den er basert på en «ulovlig» administrativ kjennelse..

NRK - 1 time siden

400 migranter reddet ved Spania

Over 400 migranter er reddet i tre forskjellige operasjoner utenfor kysten av Spania. Det opplyser den spanske kystvakten..

NRK - 1 time siden

Unge Høyre for ny narkotikapolitikk

Unge Høyre ønsker å legalisere lettere narkotiske stoffer under streng regulering. Samtidig stemte ungdomsparitets landsmøte ned et forslag om å legalisere all narkotika med to stemmers margin, som Erna Solberg og Bent Høie har advart mot..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet er samarbeidsvillig

Mannen som er siktet for drapet på Marie-Louise Bendiktsen vil samarbeide og la seg avhøre av politiet. Han håper å bli sjekket ut av saken så fort som mulig. Det sier hans forsvarer, Thomas Hansen til NRK.

NRK - 1 time siden

Ulveskadene i Nord-Østerdalen øker

23 sauer er tatt av ulv i Nord-Østerdalen siden i går kveld. Dermed er over 150 sauer bekreftet døde etter ulveangrep i området den siste tiden. De siste skadene har skjedd i Rendalen..

NRK - 2 timer siden

Skadeverk mot politistasjon

En mann i 20-årene er pågrepet for grovt skadeverk mot Stovner politistasjon. Mannen skal ha knust vinduer og et videokamera. Det ble funnet et våpen og skarp ammunisjon ikke langt fra ham, men ingen tegn på at det er avfyrt på stedet..

NRK - 2 timer siden

EU-observatører på plass i Zimbabwe

EU har begynt å utplassere valgobservatører i Zimbabwe i forkant av valget 30. juli. Det er første gang på 16 år EU har valgobservatører i landet.

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for drapsforsøk på balkong

En mann møter til uka i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov og for drapstrusler mot en nabo som grep inn. Hendelsene den 41 år gamle mannen er tiltalt for, skjedde i mai i fjor..

NRK - 2 timer siden

Seks militante skutt i Pakistan

Seks militante islamister og to pakistanske soldater ble drept i en skuddveksling i Nordvest-Pakistan lørdag. Skytingen skjedde i landsbyen Spina Mela i Sør-Waziristan..

NRK - 3 timer siden

Unge Høyre åpner for surrogati

Unge Høyre vil åpne for altruistisk surrogati, altså at kvinner kan bære fram andres barn med ideelle motiver og uten betaling. Et forslag om å tillate surrogati generelt, falt på ungdomspartiets landsmøte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt