NRK > Nyheter

Saturday, 24 February, 16:46

NRK - 25 Nov 17 kl. 10:28

Første fly med nødhjelp på tre uker

For første gang på tre uker har nødhjelp ankommet Jemens hovedstad Sana, melder AFP. Alle havner og flyplasser i det krigsherjede landet har vært stengt som følge av en saudiarabiske blokade de siste ukene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jemens, Sana, AFP

Dele artikeln

10 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Første, flymed , nødhjelp, tre, uker
NRK - 31 Jul 17 kl. 09:11

Beleiret område fikk nødhjelp

For første gang på fem år har FN levert nødhjelp til et opprørskontrollert område øst for Syrias hovedstad Damaskus. En FN-kilde som deltar i nødhjelpsarbeidet sier 7.200 mennesker har fått mat og annen humanitær hjelp, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 06 Dec 17 kl. 16:14

Nødhjelp ankommet Jemen

Generalsekretær Jan Egeland i Flyktninghjelpen sier det er et glimt av håp for Jemen. De første skipene med mat og nødhjelp har nå ankommet Al Hudaydah og Saleef på Jemens vestkyst..

P4 - 25 Nov 17 kl. 11:35

Første nødhjelp til Jemens hovedstad på tre uker

For første gang på tre uker har nødhjelp ankommet Jemens hovedstad Sana, det melder nyhetsbyrået AFP. Alle havner og flyplasser i det krigsherjede landet har vært stengt som følge av en saudiarabiske blokade de siste ukene. FN og hjelpeorganisasjoner har advart om at landet risikerer å bli rammet av den verste sultkatastrofen som verden har sett på flere tiår som følge av blokaden.

NRK - 26 Nov 17 kl. 23:23

Nødhjelp losses i Jemen

De første hjelpesendingene er i dag losset i Jemen etter tre ukers stans i leveringen av nødhjelp. FN-personell tok imot flere tonn med mat og medisiner fra et fly som hadde fått lande i Sana etter at Saudi-Arabia hadde gitt blokaden en pause..

Hegnar.no - 02 Aug 17 kl. 05:41

Saudiledet koalisjon hindrer FN-nødhjelp

Koalisjonen som kjemper i Jemen blokkerer leveransene av drivstoff til FN-flyene som bringer nødhjelp til hovedstaden Sana, ifølge en FN-tjenestemann..

Klartale - 21 Sep 17 kl. 12:08

Demonstranter hindret nødhjelp til rohingyaer

Sinte buddhister stanset nødhjelp til rohingyaer i Myanmar. I Bangladesh døde ni personer da en lastebil fra Røde Kors veltet..

VG - 25 Nov 17 kl. 22:44

Skip med nødhjelp nektes fortsatt å legge til kai i Jemen

For første gang på tre uker har Saudi-Arabia latt et FN-fly lande i Jemens hovedstad Sana, men skip med livsviktig nødhjelp nektes fortsatt å legge til kai..

NRK - 26 Sep 17 kl. 00:41

Fly med nødhjelp fast i Athen

Bjørn Kjos og hans Norwegian Dreamliner lastet med nødhjelp til barn i Yemen er fast i Athen på grunn av overflygingsrettigheter for Eritrea og Etiopia, skriver Nettavisen..

NRK - 02 Aug 17 kl. 03:22

FN: – Nødhjelp til Jemen blokkeres

Koalisjonen som kjemper i Jemen ledet av Saudi-Arabia blokkerer leveransene av drivstoff til FN-flyene som bringer nødhjelp. Det opplyser en FN-tjenestemann. Jemen er rammet av bådehungersnød, koleraepidemi og det har brutt ut hjernehinnebetennelse..

NRK - 12 Sep 17 kl. 20:54

Helikopter med nødhjelp krasjet

Et helikopet som fraktet nødhjelp i delstaten Chiapas, Mexico skal ha krasjet. Området ble hardt rammet av jordskjelvet forrige uke. Redningsarbeiderne skal ha blitt skadet, melder AP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Hydro-selskap skulda for utslepp

Eit norskeigd selskap vert skulda for å ha forgifta drikkevatnet til tusenar ved Belém i det nordlege Brasil. Ifølgje helsedepartementet er det registrert høge nivå av bly, aluminium og natrium i drikkevatnet på grunn av uvêr, skriv Aftenposten..

NRK - 30 minutter siden

Ingen pris til «Los Bando»

Den norske barne- og ungdomsfilmen «Los Bando» fekk ingen pris under filmfestivalen i Berlin. Filmen hadde internasjonal premiere på festivalen Berlinalen, men det var «Les rois mongols» av Luc Picard frå Canada som fekk prisen Krystallbjørnen..

NRK - 1 time siden

Vigra flyplass evakuert

Politiets bombegruppa er på vei til Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke. Flyplassen blir trolig stengt resten av dagen. Det er opprettet en sikkerhetssone på 200 meter rundt pakken..

NRK - 2 timer siden

Pågrepet etter funn av lik i fryser

Et libanesisk-syrisk ektepar er pågrepet i Syrias hovedstad Damaskus, mistenkt for å ha drept en filippinsk hushjelp og skjult liket i en fryser i Kuwait. Kvinnen skal ha blitt banket til døde. Ekteparet har vært etterlyst via Interpol siden funnet..

NRK - 2 timer siden

Slått ned og ranet hjemme i Kvam

Ingen er pågrepet etter at en mann fra Kvam i Hordaland ble ranet hjemme av to maskerte menn natt til lørdag, skriver Bergens Tidende. Ranerne bar finlandshetter og var bevæpnet med jernrør da de angrep 20-åringen..

NRK - 2 timer siden

Utøya-film hylles i Berlin

Filmen Utøya 22. juli deltar i hovedkonkurransen Berlinalen i Berlin, hvor den økumeniske juryen i dag har vurdert konkurransens filmer for deres samfunnsmessige bidrag. Blant de 19 internasjonale filmene ble Erik Poppes film tildelt hederlig omtale..

NRK - 2 timer siden

Evakuerer Vigra flyplass

Politiet har startet evakuering av flyplassen Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke..

NRK - 4 timer siden

Innbruddsforsøk med øks i Porsgrunn

To menn har forsøkt å slå inn døra til urmaker i Storgata i Porsgrunn med øks. De to skal ha rømt fra stedet og politiet ber om tips i saken..

NRK - 4 timer siden

Frykter flere branner på natten

NVE Norges vassdrags- og energidirektorat vurderer å sette opp prisen på strøm når nettet er mest belastet, altså på morgenen og ettermiddagen, og ned på kvelden. – Kan føre til flere branner på natten, sier Sigmund Clementz i IF Forsikring..

NRK - 4 timer siden

Fant feil i Vipps under kriminalsak

Ved en tilfeldighet avdekket politiet i Agder et hull i appen Vipps da de etterforsket en lokal kriminalsak. To menn klarte å aktivere stjålne kort i appen og overførte penger til en tredjepart. De to er nå tiltalt og feilen i Vipps er rettet opp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt