P4 > Nyheter

Saturday, 25 May, 00:50

P4 - 09 Jul 18 kl. 07:13

Får ekstra stillinger under øvelse

Politiet styrker bemanningen under den store NATO-øvelsen som skal holdes i Norge i høst.
Innlandet, Trøndelag og Møre og Romsdal får 67 ekstra politistillinger.
Mer enn 40.000 soldater fra 30 land er i Norge fra 25. oktober til 7.
Les mer på P4


Les mer om:
NATO, Norge, Møre, Romsdal, NATOs

Dele artikeln

11 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Får ekstra, stillingerunder , øvelse
NRK - 09 Jul 18 kl. 06:51

Styrker bemanning under NATO-øvelse

Innlandet, Trøndelag, Møre og Romsdal får 67 ekstra politistillinger under Trident Juncture i høst. Mer enn 40.000 soldater fra 30 land er i Norge fra 25.

Dagbladet - 21 Nov 18 kl. 12:39

Ikea fjerner 7500 stillinger

I Norge vil Ikea opprette cirka 100 nye stillinger, samtidig som rundt 20 av 3150 stillinger kan bli fjernet..

E24 - 21 Nov 18 kl. 11:57

Ikea varsler at 20 stillinger kan bli fjernet i Norge

Ikea Norge kan komme å fjerne rundt 20 av 3150 stillinger. I tillegg kan noen av dagens stillinger bli endret eller flyttet. Samtidig oppretter selskapet cirka 100 nye stillinger..

Dagbladet - 16 Sep 18 kl. 20:58

Kommunetoppens datter fikk jobber uten å søke:Ble spydspiss for unik satsing i stillinger som ikke var lyst ut

Brudd på habilitetsreglene og stillinger som aldri ble lyst ut. Etter å ha blitt tilsatt i sju midlertidige stillinger ble direktørens datter fast ansatt i Oslo kommune..

Hegnar.no - 23 Oct 18 kl. 11:24

Saab-aksjen raser – hundrevis av ansatte må gå

Forsvarskonsernet Saab hadde i tredje kvartal et underskudd på 103 millioner svenske kroner og ber om ekstra kapital fra eierne. 850 stillinger skal kuttes..

NRK - 06 May 18 kl. 20:22

Behov for flere sykepleiere

Sykepleiermangelen har økt med 47 prosent det siste året. Det kan bety ekstra arbeid for pleiere på jobb, og risiko for pasientene. Estimater fra NAV viser at det i år mangler 5900 personer i slike stillinger, mot 4000 i fjor..

NRK - 29 Jan 19 kl. 05:20

200 nye legespesialist-stillinger

Helsedirektoratet forslår å opprette 200 nye stillinger for nyutdannede leger som ønsker å spesialisere seg, skriver Aftenposten. De nye stillingene skal sørge for at det blir flere spesialister som kan dekke behov i kommunehelsetjenesten..

Hegnar.no - 09 Apr 18 kl. 14:49

Spår flere ledige stillinger

Antall ledige stillinger forventes å øke ytterligere utover våren..

VG - 29 Jun 18 kl. 12:28

Ektepar pågrepet for frihetsberøvelse av mann (37) i Molde

Politiet har siktet et ektepar i 40-årene for frihetsberøvelse eller medvirkning til frihetsberøvelse i Molde. Den savnede mannen i 30-årene er fremdeles ikke funnet, melder politiet i en pressekonferanse..

Dagbladet - 25 May 18 kl. 09:45

USA nekter kineserne deltakelse i øvelse: -­­ De vil dukke opp i spionskip

Kaller militærøvelse-nekt for «lite konstruktivt». - Dette er ikke bra, mener Kina-ekspert ved NTNU..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Dødsalgen har tatt livet av flere fisk

Rundt 800 000 fisk på Stabben-anlegget i Ballangen er døde på grunn av giftalgene som sprer seg i havet. Dødsalgen har tatt livet av opp mot 90 prosent av all fisken ved gigantanlegget, bekrefter Ellingsen Seafood i kveld. Nå iverksetter de evakuering av all fisken ved Skarvhausen-anlegget, som ligger lengre vestover, melder E24.

P4 - 2 timer siden

Norge tapte i VM-åpningen

Norge tapte den første kampen i U20-VM i fotball mot Uruguay i kveld. Norge lå under med to mål til pause, men spilte seg stort opp i andre omgang. Det holdt imidlertid ikke til poeng i Norges første kamp i U20-VM på 26 år.

P4 - 2 timer siden

Giske tror han hadde gitt seg i politikken uten Sofies versjon

Arbeiderpartiets Trond Giske tviler på at han hadde kunnet fortsette i toppolitikken hvis ikke kvinnen fra dansevideoen hadde stått fram med sin versjon. Det sier Giske selv til Adresseavisen. Nå planlegger Giske sin politiske framtid og vil vurdere renominasjon til Stortinget når spørsmålet kommer opp neste uke.

P4 - 2 timer siden

Missouri forbyr å ta abort etter åtte uker

Missouris republikanske guvernør Mike Parson har i dag formelt signert en lov som forbyr abort etter åtte uker. Forbudet kommer uten unntak, selv når det gjelder graviditeter som følge av incest og voldtekt. Loven innebærer at man kun kan ta abort etter åtte ukers graviditet, dersom det er snakk om medisinske nødstilfeller..

P4 - 14 timer siden

Skolestreik for klimaet

Skoleelever over hele verden streiker fredag for klimaet. I Norge er det ventet at opp til 10.000 unge på 31 steder vil droppe å gå på skolen for å heller vise sitt klimaengasjement.

P4 - 3 timer siden

SV vil droppe veier for 450 milliarder kroner

SV-leder Audun Lysbakken vil droppe veiprosjekter for 450 milliarder kroner. For å stanse bomkrisen vil Lysbakken nedskalere nesten alle 4-felts motorveiprosjekter de neste 30 årene og stanse fergefri E39 på Vestlandet, ny E6 ut av Trondheim og ny E18 ut av Oslo, skriver VG. Bompengedronningene Erna Solberg og Siv Jensen har ledet landet inn i en luksusfelle hvor veibyggingen har blitt så hemningsløs at bomregningene slår alle rekorder, sier han..

P4 - 3 timer siden

73-åring dømt for å ha mishandlet kona i 40 år

En 73 år gammel mann er dømt til to års fengsel for å ha utsatt kona for vold og andre former for mishandling gjennom 40 år. Mannen er dømt i Haugaland tingrett. 73-åringen er dømt for å ha lugget og slått kona og truet henne.

P4 - 4 timer siden

Minst 23 skal være drept i fangeopprør

Minst 23 fanger er drept i et opprør i et fengsel vest i Venezuela. Det opplyser en organisasjon som jobber for fangers rettigheter. 14 fengselsansatte ble også såret i opptøyene.

P4 - 4 timer siden

Krever 56 millioner for oljevern etter skipskollisjonen

Kystverket har rettet et krav på 46 millioner kroner til Forsvaret for utgifter de har hatt til oljevernberedskap og opprydding etter skipskollisjonen i Hjeltefjorden i november ifjor. Kravet på 46 millioner gjelder blant annet kostnader til oljevernutstyr, fartøyer, miljøundersøkelser, håndtering av avfall og kostnader knyttet til lønn og reise for Kystverkets personell, skriver VG..

P4 - 4 timer siden

Riksrevisjonen skal gå gjennom Kielland-ulykken

Riksrevisjonen skal på nytt skal gå gjennom Kielland-ulykken som krevde 123 liv. 39 år har gått siden plattformen Alexander L. Kielland kantret, og ifølge Stavanger Aftenblad bestemte kontroll- og konstitusjonskomiteen på Stortinget fredag at Riksrevisjonen skal ta fatt på oppdraget med å se på saken på nytt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt