NRK > Nyheter

Onsdag, 03 Mars, 19:23

NRK - 21 jan. 21 kl. 00:51

Første pressebrif fra Det hvite hus

Pressesekretær Jen Psaki holdt den første pressebrifen i Det hvite hus i Washington i natt. President Joe Biden har signalisert at han vil gjenoppta tradisjonen med pressemøter som ble avsluttet under presient Trump..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jen Psaki, Det, Washington, Joe Biden, Trump

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Første, pressebriffra Det , hvite, hus
NRK - 21 jan. 21 kl. 00:26

Biden holder pressebrif

USAs president Joe Biden holder sin første pressebrif fra Det hvite hus..

NRK - 21 jan. 21 kl. 00:51

Joe Biden med første pressebrif

VG - 26 jan. 21 kl. 14:20

Hunde-comeback i Det hvite hus

Når Bidens hunder nå har inntatt Det hvite hus, er en lang tradisjon gjenopptatt. Donald Trump var den første presidenten på et århundre som ikke hadde selskap av en firbent venn..

NRK - 07 jan. 21 kl. 01:41

Stabssjef i Det hvite hus sier opp

Stephanie Grisham som tidligere var kommunikasjonsdirektør ved Det hvite hus, og nåværende stabssjef for førstedame Melania Trump, trekker seg fra stillingen sin med umiddelbar virkning, melder CNN..

NRK - 07 jan. 21 kl. 03:12

Flukt fra Det hvite hus

Pressesekretær i Det hvite hus, Sarah Matthews, trekker seg etter opprøret i Washington onsdag. Trolig vil også visestabssjef Chris Liddel gjøre det samme. Tidligere har stabssjefen til førstedame Melania Trump, Stephanie Grisham, trukket seg..

NRK - 07 jan. 21 kl. 23:23

Uttalelse fra Det hvite hus

Pressesekretær til Donald Trump, Kayleigh McEnany, hadde en kort pressebrifing på vegne av Det hvite hus sent torsdag kveld. Der kom det frem at de tar avstand fra de voldelige hendelsene som fant sted i går, og lovet en fredelig maktovertakelse..

NRK - 07 jan. 21 kl. 23:23

Det hvite hus fordømmer stormingen

Pressesekretær til Donald Trump, Kayleigh McEnany, hadde en kort pressebrifing på vegne av Det hvite hus sent torsdag kveld. Der kom det frem at de tar avstand fra de voldelige hendelsene som fant sted i går, og lovet en fredelig maktovertakelse..

Dagbladet - 15 jan. 21 kl. 21:22

Flytter ut av Det hvite hus

De ansatte i Trump-regjeringa er på vei ut av Det hvite hus..

VG - 15 jan. 21 kl. 23:47

Nå flytter de ut av Det hvite hus

Bilder av stabler med pappesker utenfor Det hvite hus er et synlig bevis på at Donald Trumps tid som president går mot slutten. Om fem dager flytter Joe Biden og hans team inn..

Aftenposten - 16 jan. 21 kl. 13:17

Her flytter Trump-administrasjonen ut av Det hvite hus

Bilder av flyttelasset utenfor Det hvite hus viser at Trump-administrasjonen nå har tatt innover seg at innsettelsen av….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Ni nye tilfeller av mutert virus

Fylkeslegen i Agder opplyser at det i Arendal er registrert ni nye smittede av muterte virusvarianter. Smittetilfellene knytter seg til gårsdagens utbrudd. Da opplyste kommunen at det var ti nye tilfeller med mutert koronavirus..

NRK - 30 minutter siden

Strømmen er tilbake

Deler av Longyearbyen var uten strøm i cirka fire timer fra klokka 13.20 onsdag. Nå er strømmen tilbake og feilen er funnet, opplyser Longyearbyen lokalstyre.

NRK - 15 minutter siden

Åtte såret i mistenkt terror

Svensk politi skjøt en mann i 20-årene etter at han gikk til angrep på åtte personer med en spiss gjenstand i Vetlanda. Politiet klassifiserer hendelsen som en mistenkt terrorforbrytelse. Flere skal være alvorlig skadd og fraktet til sykehus..

NRK - 1 time siden

Strømbrudd i Longyearbyen

Deler av byen har nå vært uten strøm i cirka fire timer. Grunnen til strømbruddet er en jordfeil. Feilen er ikke funnet og det jobbes nå med å finne den, opplyser Longyearbyen lokalstyre på Facebook.

NRK - 1 time siden

FN-utsending: 38 drept i Myanmar

En FN-utsending i Myanmar opplyser at minst 38 demonstranter er drept av sikkerhetsstyrkene i landet. – Det er nå over 50 som er døde etter at kuppet fant sted, og mange er blitt såret, sier Christine Schraner Burgener til journalister..

NRK - 1 time siden

Vulkanutbrudd ventet på Island

Det er mulig at et vulkanutbrudd på Island nær hovedstaden Reykjavik vil finne sted om noen timer, ifølge flere islandske medier. Utbruddet vil være trolig ikke bli en fare for innbyggere. Den siste uka er over 10.

NRK - 1 time siden

Anklager ICC for antisemittisme

Israels statsminister Benjamin Netanyahu anklager Den internasjonale straffedomstolen, som skal etterforske mulige forbrytelser i Palestina, for antisemittisme. Etterforskningen vil omfatte forbrytelser som hevdes begått under Gazakrigen i 2014..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18 her

NRK - 1 time siden

Politiaksjon mot kriminelle i UK

20 personer som skal ha tilknytning til et kriminelt nettverk fra Balkan er pågrepet i en stor politiaksjon i Storbritannia. Pågripelsene i London, Birmingham, Reading Blackburn og Sunderland finner sted etter åtte måneder med etterforskning..

NRK - 2 timer siden

Eiere anmeldt for å ha holdt åpent

Politiet i Oslo har stengt en butikk på Grønland, og anmeldt eierne for brudd på smittvernlovgivningen. Butikkeierne holdt åpent for normal drift, til tross for at de nye retningslinjene sier at butikker i hovedstaden må holdes stengt. Flere andre butikker holdt åpent, men var raske med å stenge dørene da politiet ankom.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt