NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 15:33

NRK - 17 feb. 21 kl. 06:13

Første mobbesak for tingretten

Den første av mobbesakene i Drangedal er klar for tingretten til hausten. Advokat Gitte Barth stadfestar at klienten Cecilie Haugen møter i den første rettssaka mot kommunen. Saka startar 21. september, skriv Drangedalsposten..
Les mer på NRK


Les mer om:
Drangedal, Gitte Barth, Cecilie Haugen, Drangedalsposten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Første, mobbesak, for, tingretten
Aftenposten - 25 jan. 21 kl. 21:36

Lærer manipulert inn i sexvideo. Nå blir elev politianmeldt.

– Vi ser på det som en mobbesak, sier rektor..

NRK - 28 jan. 21 kl. 20:01

Øygarden dømt i mobbesak

Øygarden er i Bergen tingrett dømt til å betala 2,6 millionar kroner til to brødre i 20-åra, skriv BA. Dei blei i fleire år mobba på Foldnes skule. Blant anna prøvde medelevar ein gong å henga ein av dei.

NRK - 13 jan. 21 kl. 13:37

Dom om Larvik-brannar er oppheva

Agder lagmannsrett har oppheva tingrettens dom om brannen på Larvik bibliotek og ein mordbrann. Ein 29-åring blei i tingretten dømd til 6 års fengsel. Lagmannsretten seier at tingretten brukte lova feil då mannen blei dømd for brannene..

NRK - 11 feb. 21 kl. 23:21

Aktivister frifunnet etter skitur

Tre aksjonister fra Extinction Rebellion slipper å betale bot for å ha gått på ski opp Bogstadveien i Oslo. Reaksjonen var for streng, mener tingretten. Ifølge gruppa er det første gang de er blitt fullt frikjent i en norsk rettssal..

NRK - 14 jan. 21 kl. 17:15

Vil ut av psykisk helsevern

20-åringen som ble dømt for dobbeldrapet i Trondheim i 2019, ønsker å bli utskrevet fra tvungent psykisk helsevern. Mannen drepte to av kameratene han bodde sammen med og ble erklært psykotisk. Tingretten skal behandle saken i februar..

NRK - 21 jan. 21 kl. 14:52

Redusert straff etter drap

En mann i 40-årene er i Gulating lagmannsrett dømt til fengsel i 15 og et halvt år for drap på en 66 år gammel kvinne. Straffen er et år lavere enn i tingretten. Kvinnen ble funnet drept på Sjøfarendes Aldershjem på Nordnes i Bergen i januar 2019...

NRK - 28 jan. 21 kl. 23:08

Mor dømt til samfunnsstraff

Moren til en to år gammel gutt som fikk i seg en overdose av stoffet GHB i 2017, er dømt til samfunnsstraff. I tingretten ble hun dømt til sju måneders fengsel. Moren var ruset på GHB og amfetamin og skal ha overlatt sønnen til andre rusede personer..

NRK - 01 feb. 21 kl. 14:40

Kommune dømt for å fjerne fuglereir

Hammerfest kommune har fått 40.000 kroner i bot for å spyle bort reirene til den utrydningstruede krykkja fra et tak i byen. Tingretten mener lovbruddet ikke var grovt, fordi det ikke er bevist at spylingen av reirene har skadet krykkjebestanden..

NRK - 08 feb. 21 kl. 16:23

Legeforeningen tapte ankesak

Legeforeningen saksøkte staten for å sleppe anonyme vurderingar av helsepersonell på Legelisten.no, men har no tapt saka i både tingretten og lagmannsretten. Foreininga er skuffa over dommen, skriv Dagens Medisin..

Aftenposten - 08 feb. 21 kl. 18:01

Forsvarsadvokaten frifinnes, men retten mener han har opptrådt uryddig og lite tillitvekkende

Forsvarsadvokat Abdelilah Saeme frifinnes. Han må likevel tåle sterk kritikk fra tingretten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

– Nasjonale råd vil gjelde

Det er dei nasjonale råda og reglane som vil gjelde for 17. mai-feiringane rundt i landet, seier kulturminister Abid Raja onsdag. – På stader med høg smitte, vil dei lokale og strengare reglane gjelde, fortel han.

NRK - 30 minutter siden

Følg koronapressekonferanse kl. 15

NRK - 1 time siden

Klimatoppmøtet til Biden er i gang

Biden-administrasjonen har opna det digitale klimatoppmøtet der 40 stats- og regjeringssjefar er inviterte. Bidenn har plikta USA til å kutte klimagassutsleppet sitt med minst 50 prosent innan 2030, samanlikna med utsleppsnivået i 2005..

NRK - 1 time siden

Museum inngjekk forlik

Nordnorsk Kunstmuseum i Tromsø har inngått eit forlik med den tidlegare direktøren Jérémie McGowan. McGowan gjekk til sak mot museet etter at han fekk sparken i fjor, men tapte i retten. Bakgrunnen for forliket er eit felles ynskje om å skape ro rundt museet, opplyser partane i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

19 nye dødsfall i Sverige

Det er registrert 19 koronarelaterte dødsfall i Sverige det siste døgnet. I Danmark har det vorte registrert to nye dødsfall siste døgnet. Så langt har pandemien kosta 13.

NRK - 1 time siden

Gude-måleri seld for 4,1 millionar

Salet av eit måleri av Hans Fredrik Gude med motiv frå Balestrand enda med bodkrig. Kjøparen måtte ut med 4,1 millionar for verket «Norwegische Landschaft», som vart mala i 1848. Bodrunden starta på 800.

NRK - 1 time siden

Avsluttar øving ved Ukraina

Dei omstridde russiske militærøvingane ved Ukraina vert avslutta fredag, melder den russiske forsvarsministeren. Øvingane har skapt frykt for ein trappa opp konflikt. Den spente situasjonen har vorte kritisert av vestlege styresmakter og Nato..

NRK - 1 time siden

Avslutter øvelse ved Ukraina

Russland avslutter militærøvelsene i nærheten av Ukraina på fredag, opplyser russiske myndigheter..

NRK - 1 time siden

Joe Biden leder klimatoppmøte

NRK - 2 timer siden

Ingen endring i Oslo denne uka

Det gjøres ingen endringer i Oslos koronatiltak denne uka, melder byrådet i en pressemelding. De vil gjøre en ny vurdering kommende tirsdag, som offentliggjøres i en pressemelding samme dag. Raymond Johansen varslet forrige uke at de ville vurdere forbudet mot mer enn to gjester denne uka, men på grunn av fortsatt høy smitte i Oslo venter de.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt