NRK > Nyheter

Søndag, 20 September, 23:37

NRK - 14 feb. 20 kl. 18:49

Første koronasmittede i Egypt

En utenlandsk borger er bekreftet smittet i Egypt, melder landets helsemyndigheter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Egypt

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Første, koronasmittedei , Egypt
NRK - 18 mai 20 kl. 12:50

52 koronasmittede på sykehus

52 koronasmittede pasienter er mandag innlagt på norske sykehus. Samtidig får elleve pasienter behandling i respirator, viser nye tall fra Helsedirektoratet. Begge tallene er de samme som på søndag.

NRK - 20 juni 20 kl. 06:50

Flere koronasmittede i Sør-Korea

Etter flere uker med nedgang meldte Sør-Korea om ny økning i antallet koronasmittede lørdag, med 67 nye tilfeller. Økningen er den høyeste på 24 timer i Sør-Korea siden 28. mai.

NRK - 11 mars 20 kl. 10:26

Over 300 koronasmittede i Danmark

Tallet på koronasmittede i Danmark har steget til 340 personer. Det opplyser Styrelsen for Patientsikkerhed onsdag formiddag. Tallet på smittede har steget med 78 siden tirsdag..

Aftenposten - 17 mars 20 kl. 10:26

Tysk virolog snakket med hundre koronasmittede. Han mener å ha funnet et nytt symptom.

Professor Hendrik Streeck er antagelig den i Tyskland som har møtt flest koronasmittede..

NRK - 20 mars 20 kl. 13:03

135 koronasmittede innlagt

135 pasienter er innlagt på sykehus etter å ha blitt påvist covid-19 som en følge av koronaviruset. Det er en økning på 23 fra i går. Totalt er det registrert 1742 koronasmittede, av dem ble 184 rapportert torsdag, melder FHI..

NRK - 21 mars 20 kl. 22:19

300.000 koronasmittede i verden

Antallet registrerte koronasmittede i verden har nå passert 300.000, viser en oversikt fra Johns Hopkins universitetet i USA. Kina og Italia er landene der flest er smittet.

P4 - 28 mars 20 kl. 10:16

Luftveisklinikk åpnet i Trondheim

Trondheim kommune har åpnet en egen luftveisklinikk for potensielt koronasmittede som kan ta imot 48 pasienter om dagen. Klinikkleder Wenche Wathne sier til NTB at de ikke ønsker potensielt koronasmittede på legekontorer, fordi de ikke har gode nok lokaler eller tilstrekkelig smittevern. For å få time, må man først kontakte fastlege eller legevakta på telefon..

NRK - 02 april 20 kl. 04:51

280 nye koronasmittede i Norge

Det ble registrert 280 nye koronasmittede i Norge siste døgn, melder Folkehelseinstituttet. Totalt er 4935 registrert smittet. I alt 325 personer får behandling på sykehus.

NRK - 04 april 20 kl. 12:37

306 koronasmittede innlagt

306 koronasmittede er innlagt på sykehus, ifølge en oversikt fra Helsedirektoratet. Det er en nedgang fra 318 på samme tid i går. 98 av de innlagte pasientene ligger i respirator..

NRK - 05 april 20 kl. 07:42

Dødstallet i Sverige er høyere

Antallet koronasmittede som dør i Sverige, er langt høyere enn det myndighetene rapporterer. Helsemyndighetene i Sverige legger hver dag frem tall på hvor mange koronasmittede som er døde, men understreker at det er snakk om foreløpige tall..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Fire døde i småflykrasj i Texas

Fire personer mistet livet da et småfly krasjet under en nødlanding på Hilltop Lakes Airport i Texas på søndag. Det melder CNN. Flyet var på vei fra Austin til Louisiana og det var to kvinner og to menn om bord..

NRK - 45 minutter siden

Fortsatt storbrann i California

En av de største skogbrannene i California tiltar i styrke. På ett døgn er over 120 kvadratkilometer svidd av utenfor Los Angeles. Brannfolk sier de har kontroll på bare 15 prosent av brannen som har fått navnet "Bobcat fire", melder tv-kanalen ABC..

NRK - 1 time siden

Fem nye smittetilfeller

Fem nye koronasmittede har blitt registrert i Sarpsborg og Fredrikstad i helgen. To av de smittede i Sarpsborg kan knyttes til høytidsmarkeringen i Skjeberg i månedsskiftet..

NRK - 1 time siden

Nye demonstrasjoner i Hviterussland

Flere titusen demonstranter var søndag ute i gatene i Minsk og andre hviterussiske byer for å demonstrere mot myndighetene. Myndigheten stengte t-banen og reduserte internettdekningen for å bremse demonstrasjonene. Over 100 ble pågrepet.

NRK - 1 time siden

Biden ber Senatet om å ikkje stemme

Demokratanes presidentkandidat, Joe Biden, ber Senatet om ikkje å stemme i valet av ei ny høgsterettsdommar. – Det er rå maktmisbruk å erstatta Ruth Bader Ginsburg så raskt, sa Biden under ein tale i Pennsylvania. Ginsberg døydde tidlegare denne veka..

NRK - 1 time siden

Riksrevisjonen startar gransking

Riksrevisjonen har bestemt å granske koronahandteringa til styresmaktene. Det seier Riksrevisor Per-Kristian Foss til Dagbladet. Dei skal ifølgje avisa undersøkje både krisepakkane og Nav.

NRK - 2 timer siden

Karantene etter koronasmitte

30 personar er nå i karantene etter koronasmitte i Skien, melder Skien kommune. I alt 40 personar har blitt testa for koronavirus etter at to personar fekk påvist smitte fredag. Dei to skal ha blitt smitta på reise, høvesvis i Follo og Oslo..

NRK - 2 timer siden

Vrakar Bruun-Gundersen

Fleirtalet i nominasjonskomiteen til Frp i Aust-Agder vil ikkje ha stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen som partiets toppkandidat ved valet neste haust. Tre av medlemmene går inn for Marius Nilsen frå Grimstad. To støtter Bruun-Gundersen..

NRK - 2 timer siden

Vraker Bruun-Gundersen

Fleirtalet i nominasjonskomiteen til Frp i Aust-Agder vil ikkje ha stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen som partiets toppkandidat ved valet neste haust. Tre av medlemmene går inn for Marius Nilsen frå Grimstad. To støtter Bruun-Gundersen..

NRK - 3 timer siden

Nye smittetilfelle på HINN

To studentar er bekrefta smitta med koronaviruset på Høgskulen i Innlandet i Lillehammer. To personar var smitta, og dei to nye tilfella er blant dei som har vore i karantene den siste tida. Høgskulen seier det framleis er moderat smitterisiko..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt