NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 21:17

NRK - I førrgår: 18:49

Første koronasmittede i Egypt

En utenlandsk borger er bekreftet smittet i Egypt, melder landets helsemyndigheter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Egypt

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Første, koronasmittedei , Egypt
NRK - 06 Feb 20 kl. 23:28

Underrapportering av koronasyke

Bare en liten del av de koronasmittede er oppdaget, ifølge medisinske eksperter. Tallet på smittede er trolig mye høyere enn det myndighetene rapporterer, sier professor Neil Ferguson ved Imperial College London. Ifølge WHO er 28.

NRK - 08 Feb 20 kl. 16:13

40 koronasmittede i Singapore

I Singapore bekrefter myndighetene sju nye tilfeller av det nye koronaviruset. Dermed er antallet tilfeller i Singapore oppe i 40..

Dagbladet - 29 Jan 20 kl. 06:00

Slaveri i USA og Egypt - noe var likt, mye ulikt

Det var en klar forskjell i bruk av slaver i USA og Egypt, men det var også en fundamental forskjell i slavenes sosiale og legale stilling..

NRK - 20 Jan 20 kl. 15:19

Forlenger unntakstilstand i Egypt

Egypt har forlenget unntakstilstanden som har vart siden 2017, da over 40 ble drept i et angrep mot to kirker. Dette betyr at politiet har utvidet fullmakt til å pågripe og holde folk fengslet, og at ytrings- og forsamlingsfriheten er begrenset..

P4 - 20 Jan 20 kl. 18:12

Egypt forlenger unntakstilstand

Egypt forlenger unntakstilstanden i landet med tre måneder. Lovendringen ble innført i april 2017 etter at over 40 personer ble drept i et terrorangrep mot to kirker. Dermed vil den ha vart i tre år i april.

NRK - 04 Dec 19 kl. 14:35

Afrika kjøpte 213 prosent mer sild

Så langt i år har Afrika importert 213 prosent mer sild enn i fjor, skriver Kyst og Fjord. De største markedene for hel fryst sild i november var Egypt og Nigeria..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kvinne alvorleg skada i Etiopia

Ei 33 år gammal norsk-etiopisk kvinne busett utanfor Bergen, blei utsett for ei alvorleg hending i Addis Abeba i Etiopia laurdag, skriv Bergensavisen. Utanriksdepartementet bekreftar til avisa at dei hjelper ein norsk borgar i Etiopia..

NRK - 45 minutter siden

Casper Ruud vann Argentina Open

21 år gamle Casper Ruud vann si fyrste ATP-turnering. Det er fyrste gong ein nordmann vinn ei slik turnering..

NRK - 1 time siden

Syriske styrkar rykkjer i Aleppo

I fylgje syriske medium har regjeringsstyrkane rykka inn i mesteparten av Aleppo-provinsen, som er eit av dei siste opprørsstyrte områda. Sidan desember har russisk-støtta syriske styrkar rykka fram i Aleppo, Idlib og område i Latakia-provinsen..

NRK - 1 time siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 2 timer siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 1 time siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 2 timer siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 2 timer siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 2 timer siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 2 timer siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt