NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 00:25

NRK - 23 May 20 kl. 16:26

Første koronadødsfall på Gaza

En kvinne er bekreftet død på Gazastripen etter å ha blitt smittet av koronaviruset. Det bekrefter palestinske helsemyndigheter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gazastripen, Gaza

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Første, koronadødsfall, Gaza
NRK - 18 Apr 20 kl. 18:18

482 nye koronadødsfall i Italia

Antall nye koronadødsfall i Italia siste døgn er 482, opplyser italienske myndigheter. Til sammenligning var det 575 dødsfall døgnet før. Det samlede tallet på registrerte koronadødsfall i landet er nå 23.

NRK - 19 Apr 20 kl. 20:23

Over 40.000 koronadødsfall i USA

Tallet på registrerte koronadødsfall i USA har passert 40.000, ifølge oversikten til Worldometer. USA har klart flest koronadødsfall i verden, etterfulgt av Italia med over 23.

P4 - 03 Apr 20 kl. 16:15

Koronadødsfall i Vestfold

Antallet koronadødsfall i Norge har steget gjennom dagen og er nå oppe i 56. Det har så langt i dag blitt rapportert om 6 koronadødsfall..

NRK - 18 May 20 kl. 18:06

99 nye koronadødsfall i Italia

Det siste døgnet er det registrert 99 nye dødsfall som følge av covid-19 i Italia. Dermed fortsetter antallet nye koronadødsfall å gå ned i landet, og er under 100 for første gang siden 9. mars, melder Reuters..

P4 - 16 Apr 20 kl. 09:37

Første koronadødsfall i Trondheim

Trondheim har fått sitt første koronadødsfall. Kommunen opplyser nå i formiddag at en person ved Havsteinekra helse- og velferdssenter døde av koronarelaterte lidelser i går. Personen var over 80 år..

NRK - 22 Apr 20 kl. 14:06

172 nye koronadødsfall i Sverige

I løpet av det siste døgnet er det registret 172 nye koronadødsfall i Sverige. Det opplyser den svenske Folkhälsomyndigheten på en pressekonferanse onsdag. Det totallet antallet koronadødsfall i Sverige er nå oppe i 1937..

NRK - 02 Apr 20 kl. 11:49

Over 10.000 koronadødsfall i Spania

Tallet på koronadødsfall i Spania har økt med 950 til over 10.000 det siste døgnet, opplyser helsemyndighetene i landet. Bare Italia har flere koronadødsfall enn Spania, der 110.

P4 - 12 Apr 20 kl. 12:40

Nok et koronadødsfall i Drammen

Ytterligere en person i Drammen som var smittet av koronaviruset er død. Avdøde er en eldre mann bosatt ved et av kommunens sykehjem, opplyser Drammen kommune. Til nå har det vært 11 koronadødsfall i kommunen.

NRK - 15 Apr 20 kl. 11:40

Koronadødsfall synker i Spania

Tallet på nye koronadødsfall registrert i Spania siste døgn er 523, en nedgang på 44 sammenlignet med døgnet før.Det samlede tallet på koronadødsfall er nå 18.579, opplyser spanske helsemyndigheter onsdag..

NRK - 22 Apr 20 kl. 09:48

To tidligere koronadødsfall

Prøver viser at to personer i California døde med koronasmitte tidlig i februar, flere uker før det første rapporterte koronadødsfallet i USA. Fram til nå var et dødsfall i Washington 29. februar regnet som det første covid-19-dødsfallet i landet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ny video av Floyds-pågripelsen

En ny video delt på sosiale medier, viser pågripelsen av avdøde George Floyd fra en annen vinkel, der tre politimenn deltar. Videoen som hittil har vært delt, viser hvordan en politimann presser kneet sitt mot halsen til Floyd..

NRK - 1 time siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 1 time siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 3 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 3 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 3 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 3 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 3 timer siden

Donald Trump møter pressen

NRK - 4 timer siden

Pågrepet politimann sikta for drap

Derek Chauvin, politmannen som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse i Minneapolis, er arrestert og siktet for uaktsomt drap, melder Reuters. De tre andre politifolkene som deltok i pågripelsen er under etterforskning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt