NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 05:58

NRK - 30 Jul 19 kl. 06:46

Første dag i retten for Asap Rocky

Tirsdag er første av tre dager for Asap Rocky i retten i Stockholm. Han og to av følget hans var involvert i en slåsskamp 30. juni. Rocky er tiltalt for mishandling av en person. Rettssaken starter 09:30..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Asap Rocky, Stockholm

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Første, dagi , retten, for, Asap, Rocky
NRK - 17 Dec 19 kl. 14:33

Første kongekrabbesak for retten

Ein mann i 50-åra innrømma i Nord-Troms tingrett å ha kjøpt og formidla vidare 7.000 kilo ulovleg fanga kongekrabbe, skriv Børsen. Han er den første som møter i retten etter ein aksjon gjort av politiet i haust.

P4 - 07 May 20 kl. 16:54

- Fornøyd med første dag i retten

Forsvareren til draps- og terrortiltalte Philip Manshaus, Unni Fries, sier 22-åringen er fornøyd etter sin første dag i retten. Han har i dag forklart seg om drapet på sin 17 år gamle stesøster og om angrepet på Al Noor-moskeen i Bærum 10. august i fjor.

NRK - 08 Jan 20 kl. 15:39

Sarkozy til retten i oktober

Nicolas Sarkozy, Frankrikes tidligere president, stilles for retten i oktober. Dette blir den første rettssaken mot ekspresidenten som er tiltalt for korrupsjon..

Aftenposten - 12 Jun 19 kl. 12:56

Voldtektssaken: Den tidligere Molde-spilleren møtte ikke i retten

Så lenge fotballspilleren tiltalt for voldtekt ikke møter i retten, vil han være etterlyst på ubestemt tid, til aktor eventuelt trekker tiltalen. – Og det har jeg ikke tenkt å gjøre med det første, sier hun..

NRK - 02 Apr 19 kl. 15:03

Berg ført ut av retten i Moskva

– Det gikk bra, meget bra, sa Frode Berg til NRK da han kom ut etter første dag i retten. I dag startet rettsaken mot den spiontiltalte pensjonerte norske grenseinspektøren Frode Berg i byretten i Moskva. Han risikerer 10 til 20 års fengsel..

VG - 14 Dec 19 kl. 13:33

NAV lot saken til Erik (38) gå for retten etter at feilen var oppdaget

I det første møte mellom NAV og departementet 13. september 2019 blir omfanget av trygdeskandalen kjent. NAV vet at Erik Skjoldheim (38) skal møte i retten tre dager senere, men unnlater å stoppe saken..

VG - 14 Dec 19 kl. 13:33

NAV lot saken til Erik (28) gå for retten etter at feilen var oppdaget

I det første møte mellom NAV og departementet 13. september 2019 blir omfanget av trygdeskandalen kjent. NAV vet at Erik Skjoldheim (38) skal møte i retten tre dager senere, men unngår å stoppe saken..

P4 - 24 Sep 19 kl. 08:09

Stor trygdesvindelsak for retten

En av de største trygdesvindelsakene noen sinne i Norge kommer opp for retten i dag. Tre brødre, deres koner, en datter, en revisor og hennes tidligere samboer sitter på tiltalebenken når saken starter i Bergen tingrett klokken ni. Påtalemyndigheten mener å kunne bevise at de tiltalte totalt har lurt Nav for 4,1 millioner kroner.

Aftenposten - 16 Oct 19 kl. 14:40

Norgeshistoriens største overgrepsbeslag opp for retten

Rettssaken mot en av de to tiltalte i det som politiet har betegnet som norgeshistoriens største beslag av overgrepsmateriale, starter i Oslo i november..

P4 - 02 Jul 19 kl. 18:23

Hakekorsflagg-sak til retten

Tre personer fra sørlandet må møte i retten etter å ha hengt opp hakekorsflagg i Kristiansand 9- april i fjor. De heiste opp et hakekorsfalagg og to bannere med hakekors der det sto "Vi er tilbake". De tre godtok ikke forelegg på 10 000 kroner, og dermed havner saken i retten i august..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Lege: Pleksiglass stopper ikke virus

Veggene av pleksiglass til 225.000 kroner som er montert i Stortinget, hindrer ikke smitte, sier lege og professor Bjørg Marit Andersen til Dagbladet. Veggene ble satt opp da et fullsatt Stortinget behandlet bioteknologiloven..

NRK - 30 minutter siden

Rusa mann slo seg inn i hus

En person er lagt inn på sykehus etter at en aggressiv og rusa mann slo seg inn i to leiligheter på Åse i Ålesund og banket opp beboerne onsdag kveld, melder politiet i Møre og Romsdal. Ved 4-tida torsdag morgen ble mannen funnet og arrestert..

NRK - 30 minutter siden

22 nye koronatilfeller i Norge

Det er nå 8477 bekrefta tilfeller av koronasmitte i Norge, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på 22 tilfeller siste døgn. 26 pasienter er innlagt på sykehus med covid-19-sykdom.

NRK - 1 time siden

Mattis sier Trump splitter USA

Tidligere forsvarsminister Jim Mattis gir president Donald Trump skylda for uroen i USA. – Trump gjør ikke noe for å forene oss, han prøver å splitte oss, sier Mattis til The Atlantic. Han sier dette er følgene av tre år uten ansvarlig lederskap..

NRK - 1 time siden

Nye jagerfly blir stadig dyrere

Norges nye jagerfly kommer til å koste oss opptil en halv milliard ekstra i år på grunn av lav kronekurs, skriver Aftenposten. 28 av totalt 52 nye fly er levert. De skal erstatte dagens F-16..

NRK - 4 timer siden

Obama: – Systematisk rasisme

Tidlegare president Barack Obama talte onsdag til unge amerikanarar om den dramatiske situasjonen som USA står i etter drapet på George Floyd. Obama sa at situasjonen er skremmande, men dette er eit høve for folk til å sjå den systematiske rasismen..

NRK - 2 timer siden

Rekordmange døde i Brasil

I Brasil er et rekordhøyt antall døde av koronasykdom det siste døgnet. 1349 mennesker døde, og dermed er tallet på dødsofre for pandemien oppe i 32.500.

NRK - 2 timer siden

Over 1000 døde i Mexico

Mexico melder om at 1092 har dødd det siste døgnet etter å ha vært smittet av koronavirus. Det er det så langt høyeste daglige dødstallet i landet. Det samlede tallet på smittede passerer samtidig 100.

NRK - 2 timer siden

Tusenvis i nye protester i USA

I Los Angeles, New York, Washington og andre amerikanske byer samlet tusenvis seg til markeringer onsdag kveld. De fleste steder gikk det fredelig for seg etter at siktelsen mot politimannen som hadde nakkegrep på George Floyd, ble utvidet..

NRK - 3 timer siden

Obama ber om politireformer

Tidligere president Barack Obama ber ordførere i alle amerikanske byer om å ta opp og gå gjennom politiets retningslinjer for bruk av makt. Ifølge Obama Foundation har svarte amerikanere tre ganger så høy risiko for å dø i politiets varetekt som hvite..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt