P4 > Nyheter

Monday, 27 January, 03:34

P4 - 14 Aug 19 kl. 17:11

Følges opp etter kidnapping

Den 14 år gamle gutten som ble bortført og kidnappet i flere timer i Drammen i forgårs følges nå opp av helsevesenet.
Det opplyser guttens bistandsadvokat til VG.
14-åringen er preget av hendelsen, men skal etter omstendighetene ha det bra.
Mennene som er siktet i saken fremstilles for varetektsfengsling i morgen..
Les mer på P4


Les mer om:
Drammen, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Følges, opp, etter, kidnapping
P4 - 07 Nov 19 kl. 10:31

Seks dømt for kidnapping

Fire menn og to kvinner er dømt for kidnapping av en 40 år gammel mann i Bergen i oktober i fjor. Den strengeste fengselsstraffen er på ett år og åtte måneder. Fornærmede ble dratt inn i en varebil og utsatt for vold i flere timer.

NRK - 04 Aug 19 kl. 01:11

Tre menn siktet for kidnapping

Svensk politi etterforsker en mulig kidnapping etter at en 29 år gammel mann forsvant i Kiruna. Det skriver NTB. Tre menn i 30- og 40-årene er pågrepet.

P4 - 22 Nov 19 kl. 16:27

Fengslet etter kidnapping

De to tenåringsguttene som er siktet for kidnapping i Oslo, ble nå i ettermiddag varetektsfengslet. 18-åringen i fire uker, mens 16-åringen varetektsfengsles i to uker. Ifølge VG skal de to ha bortført fire mindreårige gutter.

NRK - 07 Nov 19 kl. 10:25

Seks dømt for kidnapping i Bergen

Fire menn og to kvinner er dømt til fengsel for kidnapping av en 40 år gammel mann i Bergen i oktober i fjor. De får fengselstraffer fra mellom ett år og åtte månader og ned til 120 dagers fengsel..

VG - 05 May 19 kl. 17:27

Kvinne forsvunnet - politiet mistenker kidnapping

En ung kvinne er savnet i Vara i Sverige. Politiet undersøker om det kan være en kidnapping..

Klartale - 22 Nov 19 kl. 12:27

Tenåringer siktet for kidnapping

En 16-åring og en 18-åring er siktet for kidnapping i Oslo. De ble pågrepet torsdag, ifølge avisa VG..

VG - 05 May 19 kl. 17:27

Forsvunnet kvinne har kommet til rette - politiet har fortsatt mistanke om kidnapping

En ung kvinne som var savnet i Vara i Sverige er funnet. Politiet undersøker fortsatt om det kan ha vært en kidnapping..

VG - 05 May 19 kl. 17:27

Forsvunnet kvinne har kommet til rette - politiet mistenker fortsatt kidnapping

En ung kvinne som var savnet i Vara i Sverige er funnet. Politiet undersøker fortsatt om det kan ha vært en kidnapping..

VG - 19 Nov 19 kl. 08:54

Krever at barn som bor isolert får helsehjelp: – Skal følges opp

Bent Høie og Kjell Ingolf Ropstad forventer at 22 barn som det statlige barnevernet mener ikke får helsehjelpen de trenger, følges opp..

VG - 24 May 19 kl. 23:22

Fikk livstidsdom for drap og kidnapping

Jayme Closs’ kidnapper ble fredag dømt til livstid i fengsel for hennes kidnapping og drapene på hennes foreldre..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

To mulige corona-tilfeller i Sverige

Corona-viruset kan ha kommet til Sverige. To personer i Malmö er nå innlagt og isolert på sykehus og sjekkes for smitte, skriver Sydsvenskan. Svenske helsemyndigheter forventer å få svar på prøvene i morgen.

P4 - 4 timer siden

Tre raketter traff ambassade

Den amerikanske ambassaden i Iraks hovedstad Bagdad ble truffet av tre raketter i kveld. Ingen skal være drept eller såret i angrepet. Området ambassaden ligger i har blitt utsatt for en rekke angrep etter USAs likvidering av den iranske generalen Qasem Soleimani.

P4 - 6 timer siden

Kobe Bryant omkom i helikopterulykke

Basketballegenden Kobe Bryant har omkommet i en helikopterulykke i Los Angeles sammen med fire andre personer. Det melder flere amerikanske medier. Reisefølget og Bryant var på en tur i hans privat helikopter da det krasjet og begynte å brenne.

P4 - 7 timer siden

Vil forby inkassoselskaper fete gebyrer

Snart kan det bli slutt på dyre gebyrer ved ubetalte bompenger, telefon- eller legeregninger. I forslaget til ny inkassolov som legges frem i morgen, er det en rekke tiltak som vil strupe inkassoselskapenes evne til å kreve innbetaling. Spesielt gjelder dette ved innkreving av småbeløp.

P4 - 7 timer siden

Sykehus-avgjørelse faller i morgen

I morgen blir det klart hvor hovedsykehus på Helgeland skal ligge. Helseminister Bent Høie skal da avsløre om det enten blir i Mo i Rana eller Sandnessjøen. Striden om sykehusplasseringen har vært betent, fordi mange kommuner på Helgeland har i dag svært lang reisevei.

P4 - 7 timer siden

Håper å finne flere overlevende

Letemannskap i Tyrkia har fortsatt håp om å finne overlevende etter jordskjelvet som rammet landet fredag. Minst 36 personer omkom, mens rundt 1600 ble skadet, over 100 av dem er fortsatt innlagt på sykehus. Skjelvet hadde en styrke på 6,8, og kunne merkes i flere av Tyrkias naboland..

P4 - 8 timer siden

Mange drept i bilbombe i Syria

I Syria har minst åtte personer omkommet i et dødelig angrep etter at en lastebil eksploderte ved en bensinstasjon i dag. 24 personer ble også skadet i hendelsen som skjedde i Aleppo-provinsen nord i landet. Eksplosjonen skal ha vært svært kraftig og påført nærliggende bygninger store skader.

P4 - 8 timer siden

Nytt angrep nær amerikansk ambassade

I Iraks hovedstad Bagdad traff fem raketter et område like ved den amerikanske ambassaden i kveld. Det er uklart om noen ble skadet eller drept i angrepet. Ambassaden har de siste ukene blitt utsatt for en rekke rakettangrep.

P4 - 8 timer siden

Vannbrudd over i Bergen

De mange som ble rammet av et omfattende vannbrudd i Bergen i kveld har nå fått vannet tilbake. Området so Dolvik, Kokstad, Grimstad og Sandsli ble berørt. Rundt 100 personer på Søreide har fortsatt ikke vann i springen, og vil bli besørget av en vanntank inntil problemet er løst..

P4 - 9 timer siden

Spania vant håndball-EM

Spania vant EM-finalen i håndball, 22-20 over Kroatia i Stockholm i kveld. Det ble en svært tett duell der nasjonene byttet på å være i føringen, men til slutt var det spanjolene som holdt hodet kaldest. Med seieren er nå Spania klare for OL i Tokyo i sommer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt