P4 > Nyheter

Monday, 09 December, 13:38

P4 - 14 Aug 19 kl. 17:11

Følges opp etter kidnapping

Den 14 år gamle gutten som ble bortført og kidnappet i flere timer i Drammen i forgårs følges nå opp av helsevesenet.
Det opplyser guttens bistandsadvokat til VG.
14-åringen er preget av hendelsen, men skal etter omstendighetene ha det bra.
Mennene som er siktet i saken fremstilles for varetektsfengsling i morgen..
Les mer på P4


Les mer om:
Drammen, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Følges, opp, etter, kidnapping
P4 - 07 Nov 19 kl. 10:31

Seks dømt for kidnapping

Fire menn og to kvinner er dømt for kidnapping av en 40 år gammel mann i Bergen i oktober i fjor. Den strengeste fengselsstraffen er på ett år og åtte måneder. Fornærmede ble dratt inn i en varebil og utsatt for vold i flere timer.

NRK - 04 Aug 19 kl. 01:11

Tre menn siktet for kidnapping

Svensk politi etterforsker en mulig kidnapping etter at en 29 år gammel mann forsvant i Kiruna. Det skriver NTB. Tre menn i 30- og 40-årene er pågrepet.

P4 - 22 Nov 19 kl. 16:27

Fengslet etter kidnapping

De to tenåringsguttene som er siktet for kidnapping i Oslo, ble nå i ettermiddag varetektsfengslet. 18-åringen i fire uker, mens 16-åringen varetektsfengsles i to uker. Ifølge VG skal de to ha bortført fire mindreårige gutter.

NRK - 07 Nov 19 kl. 10:25

Seks dømt for kidnapping i Bergen

Fire menn og to kvinner er dømt til fengsel for kidnapping av en 40 år gammel mann i Bergen i oktober i fjor. De får fengselstraffer fra mellom ett år og åtte månader og ned til 120 dagers fengsel..

Klartale - 22 Nov 19 kl. 12:27

Tenåringer siktet for kidnapping

En 16-åring og en 18-åring er siktet for kidnapping i Oslo. De ble pågrepet torsdag, ifølge avisa VG..

VG - 05 May 19 kl. 17:27

Kvinne forsvunnet - politiet mistenker kidnapping

En ung kvinne er savnet i Vara i Sverige. Politiet undersøker om det kan være en kidnapping..

VG - 05 May 19 kl. 17:27

Forsvunnet kvinne har kommet til rette - politiet mistenker fortsatt kidnapping

En ung kvinne som var savnet i Vara i Sverige er funnet. Politiet undersøker fortsatt om det kan ha vært en kidnapping..

VG - 05 May 19 kl. 17:27

Forsvunnet kvinne har kommet til rette - politiet har fortsatt mistanke om kidnapping

En ung kvinne som var savnet i Vara i Sverige er funnet. Politiet undersøker fortsatt om det kan ha vært en kidnapping..

VG - 19 Nov 19 kl. 08:54

Krever at barn som bor isolert får helsehjelp: – Skal følges opp

Bent Høie og Kjell Ingolf Ropstad forventer at 22 barn som det statlige barnevernet mener ikke får helsehjelpen de trenger, følges opp..

VG - 24 May 19 kl. 23:22

Fikk livstidsdom for drap og kidnapping

Jayme Closs’ kidnapper ble fredag dømt til livstid i fengsel for hennes kidnapping og drapene på hennes foreldre..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Putin møter Zelenskyj

Ukrainas president Volodymyr Xelenskyj møter i dag Russlands president Vladimir Putin for første gang i et forsøk på å gjenoppta fredsprosessen om Øst-Ukraina. Utgangspunktet for dagens toppmøte i Paris er den såkalte Mins-avtalen fra 2015, da Russland og Ukraina blant annet ble enige om våpenhvile, melder NTB..

P4 - 45 minutter siden

Ikke tegn til liv på vulkanøya

Politiet på New Zealand sier det ikke er tegn til liv etter overlevende på øya White Island etter vulkanutbruddet i natt. Fem mennesker er bekreftet omkommet, 27 personer er fortsatt ikke gjort rede for. Øya er ikke bebodd, men er en attraktiv reisemål for turister..

P4 - 30 minutter siden

Slagsmål i skolekantine

Politiet måtte rykke ut til et slagsmål i en skolekantine på Strømmen videregående skole. Flere av de involverte i slagsmålet hørte ikke til skolen. Ifølge politiet har de nå kontroll på situasjonen og verken elever eller lærere skal ha blitt skadet i hendelsen..

P4 - 1 time siden

Bilist kjørte i hull der to personer jobbet

To personer er sendt til legevakten med mindre skader etter at en bilist kjørte ned i et hull der de to jobbet på Karmøy i Rogaland. Ifølge Sørvest politidistrikt skjedde ulykken fordi bilisten fikk sol i øynene..

P4 - 1 time siden

Støre kalles inn til høring om trygdeskandalen

Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre må forklare seg når Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité innkaller til høring om trygdeskandalen. Støre kalles inn som tidligere utenriksminister, og var ansvarlig da trygdeforordningen ble implementert melder NTB. Også statsminister Erna Solberg må forklare seg i høringene 9.

P4 - 1 time siden

Vurderer å sette alle fly på bakken

Norsk Flygerforbund ber Luftartstilsynet vurdere om alle ambulanseflyene i Norge bør settes på bakken. Det skriver de i en bekymringsmelding sendt til Flygerforbundet. I følge VG gruer piloter seg til å gå på jobb på grunn av tekniske problemer i flyene.

P4 - 1 time siden

Advarer mot ecstasypiller

Tolletaten advarer nå mot ecstasypiller som kan være dødelige. Pillene er blå og trekantet og har en hodeskallelogo på seg. I følge Tolletaten er det sammensetningen i pillene som er farlige.

P4 - 1 time siden

Vy får kjøre tog på Bergensbanen

Vy vant anbudet om å kjøre tog på Bergensbanen og Vossebanen fra desember 2020. Det kunngjorde Jernbanedirektoratet mandag. Vy har tidligere tapt to anbud..

P4 - 2 timer siden

Wada utestenger Russland

Verdens antidopingbyrå Wada utestenger Russland fra alle store idrettsmesterskap i de neste fire årene. Det bestemte styret i Wada i sitt møte i dag ifølge NRK. Wada følger dermed anbefalingene fra komiteen som har anbefalt en rekke sanksjoner mot Russland fordi de har jukset med dopingprøver.

P4 - 2 timer siden

Ingen nordiske skipsgjester på Vulkan-Øya

Ingen av de nordiske gjestene ombord på skipet "Ovation of the seas" var i land på vulkanøya White Islands på New Zealand. 17 nordiske gjester er ombord på skipet, men ingen var på utflukter iland når utbruddet skjedde forteller selskapet til VG. Rundt et titalls personer er fortsatt ikke gjort rede for etter vulkanutbruddet i natt.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt