P4 > Nyheter

Fredag, 25 September, 05:09

P4 - 14 aug. 19 kl. 17:11

Følges opp etter kidnapping

Den 14 år gamle gutten som ble bortført og kidnappet i flere timer i Drammen i forgårs følges nå opp av helsevesenet.
Det opplyser guttens bistandsadvokat til VG.
14-åringen er preget av hendelsen, men skal etter omstendighetene ha det bra.
Mennene som er siktet i saken fremstilles for varetektsfengsling i morgen..
Les mer på P4


Les mer om:
Drammen, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Følges, opp, etter, kidnapping
P4 - 14 sep. 20 kl. 11:43

- Plikt må følges opp med tiltak

-Nå blir det viktig at NAV følger opp brukerne sine når alle som mottar sosialhjelp får aktivitetsplikt. Det sier Aps Rigmor Aasrud som sitter i arbeids- og sosialkomiteen på Stortinget. Regjeringen utvider plikten for dem som mottar sosialhjelp, til også å gjelde dem over 30 år.

NRK - 28 juni 20 kl. 08:34

Etterforsker kidnapping i Trondheim

Politiet i Trondheim etterforsker en kidnapping etter at et vitne natt til søndag så en kvinne som ufrivillig ble tatt med inn i en bil. Politiet klarte å spore opp bilen, og mellom klokken 6 og 7 ble en mann i 20-årene pågrepet på en privat adresse..

NRK - 04 aug. 19 kl. 01:11

Tre menn siktet for kidnapping

Svensk politi etterforsker en mulig kidnapping etter at en 29 år gammel mann forsvant i Kiruna. Det skriver NTB. Tre menn i 30- og 40-årene er pågrepet.

VG - 19 nov. 19 kl. 08:54

Krever at barn som bor isolert får helsehjelp: – Skal følges opp

Bent Høie og Kjell Ingolf Ropstad forventer at 22 barn som det statlige barnevernet mener ikke får helsehjelpen de trenger, følges opp..

P4 - 31 jan. 20 kl. 12:22

Evakuerte følges opp av lokalt helsevesen

Nordmenn som blir evakuert fra Kina vil bli fulgt opp av det lokale helsevesenet. Det melder Folkehelseinstituttet. De har sendt ut råd som skal følges og opplyser om at den enkelte får en individuell tilpasset oppfølging.

P4 - 07 nov. 19 kl. 10:31

Seks dømt for kidnapping

Fire menn og to kvinner er dømt for kidnapping av en 40 år gammel mann i Bergen i oktober i fjor. Den strengeste fengselsstraffen er på ett år og åtte måneder. Fornærmede ble dratt inn i en varebil og utsatt for vold i flere timer.

P4 - 22 nov. 19 kl. 16:27

Fengslet etter kidnapping

De to tenåringsguttene som er siktet for kidnapping i Oslo, ble nå i ettermiddag varetektsfengslet. 18-åringen i fire uker, mens 16-åringen varetektsfengsles i to uker. Ifølge VG skal de to ha bortført fire mindreårige gutter.

Aftenposten - 28 juni 20 kl. 08:39

Politiet etterforsker mulig kidnapping i Trondheim

Politiet i Trondheim etterforsker en kidnapping etter at et vitne natt til søndag så en kvinne som ufrivillig ble tatt med inn i en bil..

P4 - 28 juni 20 kl. 08:50

Etterforsker kidnapping

Politiet i Trondheim etterforsker en mulig kidnapping av en ung kvinne i Trondheim. Adresseavisen skriver at politiet satte inn store ressurser etter melding fra et vitne i natt. Vitnet fortalte at en kvinne ufrivillig, og med makt, ble tatt med inn i en bil i sentrum.

P4 - 28 juni 20 kl. 11:09

Ikke mistanke om kidnapping

Politiet i Trondheim sier den mulige kidnappingssaken i byen i natt, ikke var kidnapping. En mann i 20-årene ble i dag tidlig pågrepet, etter melding om at en kvinne ble tatt med i en bil mot sin vilje. Nå opplyser politiet at de har snakket med kvinnen, og at det ikke lenger er noe som tilsier at hun var utsatt for noe straffbart..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Kardinal i Vatikanet trekker seg

En av topp-kardinalene i Vatikanet har trukket seg uten å oppgi noen årsak. Avgangen beskrives som uventet. I en kort uttalelse fra Vatikanet står det at pave Frans har godtatt at en av de viktigste kardinalene nå trekker seg.

P4 - 6 timer siden

100 i karantene etter utbrudd på buss

100 personer er nå i karantene i flere kommuner etter smitteutbruddet blant pensjonistfølget som var på busstur i Sør-Norge. Turfølget hadde tretten lengre stopp på den seks dager lange bussturen. Fire tilfeller av koronasmitte er registrert som kan spores tilbake til bussen skriver VG.

P4 - 6 timer siden

49 i karantene ved skole i Bergen

49 personer er satt i karantene ved en videregående skole i Bergen etter at en elev har fått koronaviruset. Elevene skal ha fått en melding fra rektor om dette i kveld, skriver Bergens Tidende..

P4 - 6 timer siden

Ap vil stramme inn for privatskolene

Arbeiderpartiet varsler flere innstramminger for privatskolene. I morgen legger partiet frem sitt nye programforslag før neste stortingsvalg. Jonas Gahr Støre sier til VG at han vil inføre en lokal vetorett slik at kommuner og fylkeskommuner selv kan styre omfanget av private skoler.

P4 - 7 timer siden

1 av 10 sliter med å betale regninger

En av ti nordmenn sliter med å betale regningene. Det viser en undersøkelse fra Oslo Met. 270.

P4 - 6 timer siden

Pris for beste nordiske dokumentarfilm

Dokumentarfilmen "Kunstneren og tyven" vant prisen for beste dokuementarfilm på Nordisk Panorama i Malmõ. «Kunstneren og tyven» hadde kinopremiere i Norge den 18. september.

P4 - 7 timer siden

Tre måneder uten korona på sykehjem i Oslo

Sykehjemmene i Oslo ble hardt rammet i starten av pandemien i Norge. Men nå er det ikke påvist ett nytt tilfelle de siste tre månedene skrive NRK. Samtidig har smitten blomstret opp i resten av byen.

P4 - 7 timer siden

Mann siktet for å ha svindlet eldre kvinner

En 26 år gammel mann er siktet for å ha svindlet til seg hundretusenvis av kroner fra 17 eldre kvinner. Nå sitter mannen varetektsfengslet Bergen. I følge Bergensavisen ble mannen pågrepet i Polen, siktet for 23 tilfeller av grovt bedrageri..

P4 - 7 timer siden

Værste smittedag i Frankrike

Antallet koronasmittede i Frankrike har i dag vært det høyeste registrerte siden pandemien startet. 16.096 personer har på et døgn fått påvist smitten og 52 personer er døde.

P4 - 7 timer siden

Ap vil satse på eldre

Arbeiderpartiet vil styrke det helhetlige tilbudet i eldreomsorgen Det kommer frem i partiets programforslag som legges frem i morgen, i følge Nettavisen som har fått tilgang til deler av den. Ap vil blant annet sikre kompetanse på mat og ernæring ved norske sykehjem, sørge for tilstrekkelig med sykehjemsplasser og heldøgns omsorgsplasser for de som trenger det..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt