NRK > Nyheter

Monday, 17 January, 07:20

NRK - 13 jan 22 kl. 10:12

Følger tett med på vasstanden

Molde kommune opplyser at dei følgjer nøye med på vasstanden i Dokkelva i Eresfjord. 44 personar blei evakuert i går på grunn av fare for flaum. – Vasstanden i Dokkelva blir følgt tett nå, og blir målt ein gang per time. Observasjonar blir gjort i tett samarbeid mellom fleire aktørar og NVE skal blant anna hjelpe til med arbeidet, opplyser ordførar i Molde, Torgeir Dahl. Kriseleiinga i kommunen skal ha eit nytt møte 12.
Les mer på NRK


Les mer om:
Dokkelva, Eresfjord, NVE, Molde, Dahl

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Følger, tettmed på , vasstanden
Aftenposten - 13 aug 21 kl. 13:47

– Studentene kan sitte tett i tett på lesesalen, men ikke danse tett i tett på nattklubben

Det går mot en normal hverdag, men regjeringen venter med å gå til trinn fire i åpningen av samfunnet..

NRK - 26 aug 21 kl. 19:47

Forsvarsministeren: – Alvorlig

– Situasjonen er, som vi ser, alvorlig, sier forsvarsminister Frank Bakke-Jensen om angrepene ved flyplassen i Kabul på en pressekonferanse torsdag. Forsvarsministeren sie at det norske feltsykehuset på Kabuls flyplass drives videre, og at sikkerheten skjerpes. – Det norskledede feltsykehuset og alt tilgjengelig sanitetspersonell er mobilisert for å ta imot skadde.

Aftenposten - 14 aug 21 kl. 18:19

Tusenvis tett-i-tett for å se klippestup

– Det er vanvittig. Jeg blir stresset bare av å se dem gå ut på rampen..

Aftenposten - 18 aug 21 kl. 18:00

Kommunen stengte utestedet etter dette: Dansing på bordene og publikum tett i tett

Dansing på bordene og tettpakket foran scenen..

NRK - 16 sep 21 kl. 17:11

Støre: Fulgte smittevernreglene

– Jeg skjønner at bildene fra valgvakene så tett ut, men det som var prinsippene hos Arbeiderpartiet var at vi fulgte reglene med bordsetting, avstand og distanse. Det sa Jonas Gahr Støre torsdag, i en kommentar til kritikken som er kommet i forbindelse med valgvakene og brudd på smittevernreglene. – Men det er klart at når folk står og jublerm så kan det bli tett.

Aftenposten - 25 okt 21 kl. 17:42

Hytteeierne vil tett på naturen. Så tett at de kveler den.

Nå bygges det fjellandsby i villreinens område på Hardangervidda. Er det noen som bryr seg?.

VG - 28 okt 21 kl. 15:52

Jakter etterlyst brødrepar: Politiet i Kosovo i tett kontakt med norsk politi

Drapssiktede Valon (35) og Visar (32) Avdyli har fortsatt ikke meldt seg. Politiet i Kosovo bekrefter at de er i tett kontakt med norsk politi..

NRK - 23 jul 21 kl. 10:45

7 smittet på storsamling i Tønsberg

Sju personer har fått påvist koronasmitte i Tønsberg etter en privat samling i hallen på Eik lørdag 17. juli. Der var det 79 personer.

Dagbladet - 02 aug 21 kl. 12:48

Frykter skolesmell

Smitten har økt med over 50 prosent på ei uke. Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad frykter at kommunene ikke skal klare å slå ned utbruddene før skolestart. FHI følger situasjonen tett..

NRK - 26 aug 21 kl. 19:47

Sikkerheten skjerpes på flyplassen

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen sier at det norske feltsykehuset på Kabuls flyplass drives videre, og at sikkerheten skjerpes. – Forsvaret følger situasjonen svært tett i nært samarbeid med amerikanske styrker. Jeg kan ikke gå inn på hva de gjør for å styrke sikkerheten, men det tas nødvendige grep, sier Bakke-Jensen på en pressekonferanse torsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt