NRK > Nyheter

Friday, 03 April, 00:47

NRK - 26 Mar 20 kl. 20:33

Følger FNs våpenhvile-oppfordring

Flere parter i konflikter i verden har stilt seg positive til FNs oppfordring om våpenhvile under koronapandemien, melder AFP. Ifølge FN gjelder det spesielt opprørsgrupper i Kamerun og på Filippinene..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs, AFP, FN, Kamerun, Filippinene

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Følger, FNs, våpenhvile-oppfordring
P4 - 26 Mar 20 kl. 21:52

Følger FNs oppfordring om våpenhvile

Flere følger nå FNs oppfordring om våpenhvile under koronapandemien. FN gikk på mandag ut og ba om en umiddelbar våpenhvile i alle konflikter for å stoppe viruset. Opprørsgrupper i Kamerun og på Filippinene er blant partene som har stilt seg positive til appellen..

NRK - 30 Mar 20 kl. 08:34

Geriljagruppe erklærer våpenhvile

Geriljagruppa ELN i Colombia har erklært våpenhvile, ifølge Utenriksdepartementet. Bakgrunnen er FNs oppfordring om å stanse konflikter under koronakrisen. Erklæringen om den ensidige våpenhvilen kom mandag morgen norsk tid..

Aftenposten - 10 Jan 20 kl. 06:11

Haftar avviser Putin og Erdogans våpenhvile-forslag. Vil «utrydde terrorgrupper».

Militsleder Khalifa Haftar avviste Tyrkia og Russlands oppfordring til våpenhvile. Ønsker «utryddelse av terrorgrupper» og fortsatt militær operasjon i Libya..

NRK - 26 Mar 20 kl. 13:10

Partene i Jemen støtter våpenhvile

De krigførende partene i Jemen støtter FNs oppfordring om våpenhvile og vil heller kjempe mot spredning av koronaviruset, melder AFP. FN har slått fast at Jemen er verdens verste humanitære krise. Over 4 millioner mennesker er på flukt inne i landet..

NRK - 24 Dec 19 kl. 20:42

Tyrkia om våpenhvile i Idlib

Tyrkia er i samtaler med Russland om å få til en ny våpenhvile i Idlib-provinsen i Syria. En talsmann for den tyrkiske presidenten sier tyrkiske myndigheter følger nøye med på prosessen for å få en slutt på angrepene..

VG - 30 Mar 20 kl. 19:14

Villa-stjerne brøt egen corona-oppfordring: – Utrolig flau

Aston Villas kaptein og stjernespiller Jack Grealish (24) har lagt ut en video der han beklager på det sterkeste at han brøt sin egen oppfordring om at folk må holde seg hjemme..

Dagbladet - 07 Jan 20 kl. 14:25

Her blir det storm - venter bølger på 14 meter

Med kraftig vind kommer naturlig nok også store bølger. Meteorologisk institutt advarer om høye bølger, spesielt utenfor Trøndelag..

P4 - 25 Mar 20 kl. 21:30

Ni av ti holder seg unna andre

Ni av ti nordmenn følger helsemyndighetenes oppfordring, og holder seg unna familie og venner nå. Det viser en underøskelse gjort av Koronamonitor og Opinion, melder NRK. Forrige uke svarte 68 prosent at de har unngått sosial omgang med familie og venner - nå er tallet 90 prosent..

NRK - 23 Mar 20 kl. 17:26

Ber om umiddelbar våpenhvile

FN-sjefen ber om umiddelbar våpenhvile i alle konflikter for å bekjempe korona-pandemien. Det melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 13 Feb 20 kl. 15:29

Enige om våpenhvile i Afghanistan

USA og Taliban har forhandlet fram en avtale om sju dagers våpenhvile i Afghanistan. Det opplyste USAs forsvarsminister Mark Esper i NATO i ettermiddag, melder VG..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann skadd etter mulig knivstikking

En mann i 40-årene er sendt til Ullevål med etter en mulig knivstikking i en leilighet i Oslo. To personer avhøres av politiet, melder NTB..

NRK - 15 minutter siden

Hardt skadet etter knivstikking

Politiet har natt til fredag rykket ut til en adresse i Oslo etter melding om en voldshendelse. Her har politiet fått kontroll på tre personer. – En person er hardt skadet, etter det som formentlig er en knivstikking, opplyser politiet til VG..

NRK - 1 time siden

Politiaksjon etter melding om vold

Væpnede politipatruljer rykket ut til et spisested på Sunde nær Kvernevik i Stavanger etter melding om vold med gjenstand og en truende situasjon torsdag kveld. Stavanger Aftenblad meldte om aksjonen der politiet valgte å bevæpne seg torsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Ecuador samler inn lik fra gater

Soldater og politifolk har samlet inn minst 150 lik fra gater og boliger i Ecuadors største by Guayaquil de siste tre døgnene. Det er ikke bekreftet hvor mange av de døde som var smittet av koronavirus. Ecuador er hardt rammet av viruset..

NRK - 1 time siden

Trump testet negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset. President er frisk og har ingen symptomer, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld. Han ble også testet for drøye to uker siden..

NRK - 1 time siden

Væpnet aksjon i Stavanger

Væpnede politipatruljer er rykket ut til et spisested på Sunde nær Kvernevik i Stavanger etter melding om en truende situasjon, melder Stavanger Aftenblad. – Politiet har valgt å bevæpne seg, opplyser politiet til avisen..

NRK - 1 time siden

Trumps negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Trump ber alle bruke munnbind

President Donald Trump oppfordrer alle amerikanere til å bruke munnbind når de er ute blant folk for å dempe spredningen av viruset, melder Washington Post..

NRK - 1 time siden

Falt i sjøen - fløyet til Haukeland

En person er fraktet med Seaking-helikopter til Haukeland universitetssjukehus etter å ha falt i sjøen i Randaberg i Rogaland. Tilstanden hans er uavklart. Den andre personen er lettere skadd og fraktet til legevakt for sjekk..

NRK - 2 timer siden

Gravide rådes til å jobbe hjemmefra

Danmark anbefaler kvinner som er gravid i tredje trimester, og som arbeider i helse-, sosial- eller eldresektoren, å arbeide hjemmefra. Anbefalingen skal redusere risiko noe for koronasmitte i siste trimester..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt