P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 04:06

P4 - 05 Nov 19 kl. 15:46

Færre vådeskudd med bevæpning

- Det vil bli avfyrt færre vådeskudd i politiet om det blir innført generell bevæpning.
Det tror leder i Politiets Fellesforbund, Sigve Bolstad.
De siste fem årene har politifolk avfyrt minst 62 vådeskudd, og sju personer har blitt skadet, viser tall NRK har hentet inn.
Med generell bevæpning blir politiet mer vant til å håndtere våpen, sier Bolstad..
Les mer på P4


Les mer om:
Politiets Fellesforbund, Bolstad, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Færre, vådeskuddmed , bevæpning
Dagbladet - 20 Aug 19 kl. 12:07

Politi truffet av vådeskudd

Ble truffet av vådeskudd under skytetrening. Politiet vil ikke si hvem som avfyrte skuddet ved et uhell..

NRK - 20 Aug 19 kl. 11:53

Truffet av vådeskudd

En politikvinne i Sørvest politidistrikt er lettere skadd etter å ha blitt truffet av vådeskudd under en skytetrening. Kvinnen ble truffet i låret. Hun er ved bevissthet og er sendt med luftambulanse til Stavanger Universitetssykehus..

P4 - 20 Aug 19 kl. 11:50

Politibetjent truffet av vådeskudd

En polititjenestekvinne ble i formiddag truffet i låret av et vådeskudd under skytetrening på Vatne i Sandnes. Politibetjenten ble fraktet med luftambulansen til Stavanger Universitetssjukehus, men blir betegnet som lettere skadet. Spesialenhetenfor politisaker er rutinemessig varslet om saken..

NRK - 22 Oct 19 kl. 10:27

Truffet i beinet av vådeskudd

En polititjenestemann ble truffet i beinet av et vådeskudd under et oppdrag i Trondheim, opplyser Trøndelag politidistrikt. Vedkommende er ikke alvorlig skadd..

P4 - 24 Sep 19 kl. 16:21

Vådeskudd gikk av på XXL

Et vådeskudd med en 22 kaliber jaktrifle gikk av inne på XXL i Sandvika i ettermiddag. Situasjonen var en stund uavklart, men politiet bekrefter at ingen kom til skade i hendelsen. Foranledningen til hendelsen er uklar..

NRK - 04 Nov 19 kl. 06:24

En av fem straffet etter vådeskudd

En av fem i politiet er straffet etter vådeskudd her i landet de siste fem årene. Minst 62 ganger har politifolk skutt ved et uhell og i sju av tilfellene er personer blitt skadet. Den vanligste straffen er en bot på 10 000 kroner..

P4 - 22 Oct 19 kl. 10:37

Politibetjent truffet av vådeskudd

En polititjenestemann ble truffet i beinet av et vådeskudd i Trondheim i går. Hendelsen skjedde da betjenten og en kollega ble bedt om å gi bistand under en psykiatrioppdrag. Da patruljen ankom stedet var det oppstått en brann, hvorav skuddet gikk av, ifølge politiet.

NRK - 05 Nov 19 kl. 08:05

Politiet skjøt ved uhell 62 ganger

Minst 62 ganger har politifolk skutt vådeskudd ved uhell de siste fem årene. Det er svært bekymringsfullt, mener Eirik Rosø, leder for Operativ seksjon ved Politihøgskolen. En av fem av de som har skutt vådeskudd siden 2014 er straffet..

NRK - 05 Nov 19 kl. 08:05

Politiet skutt ved uhell 62 ganger

Minst 62 ganger har politifolk skutt vådeskudd ved uhell de siste fem årene. Det er svært bekymringsfullt, mener Eirik Rosø, leder for Operativ seksjon ved Politihøgskolen. En av fem politibetjenter er straffet etter vådeskudd siden 2014..

Aftenposten - 05 Nov 19 kl. 09:13

Minst 61 vådeskudd fra politifolk de siste fem årene

Politifolk har avfyrt minst 61 vådeskudd i løpet av de siste fem årene. En av fem er blitt straffet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

Skyting ved Stockholm

Det foregår en aksjon med tungt væpnet politi i Sundbyberg ved Stockholm. En mann skal ha barrikadert seg i en leilighet og har løsnet flere skudd, melder Aftonbladet. Blant annet skal han ha fyrt av skudd mot politiet gjennom ytterdøren til leiligheten..

P4 - 10 timer siden

Hockey søndag

Det ble spilt to kamper i eliteserien i hockey i ettermiddag. Manglerud Star- Stavanger endte 2-3. I den andre kampen tapte Grüner 1-5 mot Narvik.

P4 - 10 timer siden

Kennel brukte støt

Eieren av en hundekennel i Trøndelag må møte i retten tiltalt for ulovlig ha brukt strømhalsbånd på 40 forskjellige hunder, melder NRK. Kvinnen brukte strømhalsbånd for å få hundene til å slutte og bjeffe. Dette er forbudt i Norge..

P4 - 10 timer siden

Mishandlet kvinne

En kvinne og en mann i 30-årene er pågrepet etter at de skal ha mishandlet og skadet en kvinne i 30-årene i en leilighet i Fredrikstad i dag, opplyser Politiet i Øst på Twitter. Ifølge politiet ringte kvinnen selv til politiet. Det er foreløpig ikke kjent hva slags mishandling det er snakk om..

P4 - 9 timer siden

Millioner Rwanda

Regjeringen bevilger 50 millioner kroner til oppussing og drift av en flyktningleir i Rwanda. Det melder avisa Vårt Land. Utviklingsminister Dag Inge Ulstein fra KrF besøkte leiren denne uka, der det bor flyktninger fra Afrika.

P4 - 12 timer siden

Drapssiktet er varetektsfengslet

Mannen som er siktet for knivdrapet i Florø i Sogn og Fjordane fredag har blitt varetektsfengslet i fire uker. Han har brev- og besøksforbud for hele perioden. Den 27 år gamle mannen deltok ikke selv på fengslingsmøtet.

P4 - 12 timer siden

245 pågrepet i Frankrike

245 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike i går. Det er anslått at rundt 30 000 personer deltok. Det ble utført en del hærverk der biler ble snudd på taket og satt fyr på og det ble kastet steiner mot vinduene på kjøpesentre og hoteller.

P4 - 12 timer siden

Vurderer farevarsel i morgen

Det er ventet så vanskelige kjøreforhold i morgen at meteorologisk institutt vurderer å sende ut farevarsel for Sør-Norge. Statsmeteorolog Per Egil Haga sier til Nettavisen at folk må være forsiktige i trafikken da det kan bli svært glatt. Det skal komme mye våt snø.

P4 - 12 timer siden

- Homofile er utsatt for uakseptable overgrep

Overgrepene enkelte homofile har blitt utsatt for av mennesker som hevder å utføre Guds vilje er uakseptable. Det skriver statsminister Erna Solberg på sin Facebookside i dag. Hun sier videre at enkelte av overgrepene kan være ulovlig, og hun mener vi må se nærmere på dette.

P4 - 12 timer siden

Strømprisene kan bli mer ustabile

Strømprisene kan bli mer ustabile fremover. Det tror kraftbransjens organisasjon, Energi Norge. De viser til at det blir en høyere andel ustabile energikilder som sol- og vindkraft, melder E24.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt