NRK > Nyheter

Thursday, 19 September, 20:40

NRK - 14 May 19 kl. 09:11

Færre på ROBEK-lista

16 kommuner overvåkes nå for økonomisk ubalanse, men Kommunaldepartementet anslår at antallet kommuner vil gå ned til ti i løpet av året. På det meste i 2004 måtte 188 kommuner ha tillatelse fra Kommunaldepartementet for å kunne låne penger..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kommunaldepartementet, ROBEK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Færre, ROBEK-lista
E24 - 06 Sep 19 kl. 08:10

Havnet på Robek-lista etter Thon-smell: Kan juble for kraftig inntektsvekst

Inntektene øker og stadig flere kommuner river seg løs fra Robek-listen. KS mener at tallene ikke er riktig så gode som de virker ved første øyekast. Sjekk inntektsveksten i din kommune..

NRK - 14 Feb 19 kl. 03:30

Saudi-Arabia ut mot EUs svarteliste

EU har plassert Saudi-Arabia på ei nyleg lansert svarteliste over 23 land som ikkje gjer ein god nok jobb mot terrorfinansiering og kvitvasking. Det meiner Saudi-Arabia er beklageleg. USA avviser også lista.

NRK - 10 Jan 19 kl. 05:51

New York Times anbefaler Vestlandet

Loen Skylift og Norsk kornølfestival i Hornindal er på lista til New York Times, når dei anbefaler 52 stader turistar bør besøke i løpet av året. Vestlandet er godt representert på lista, blant anna med sin vakre natur..

NRK - 19 Mar 19 kl. 09:32

Paris, Hongkong og Singapore dyrest

Paris, Hongkong og Singapore deler førsteplassen på lista over verdens dyreste byer. Venezuelas hovedstad Caracas er billigst i verden, ifølge The Economist. Zürich, Geneve og København er med blant de ti dyreste, mens Oslo har falt ut av lista..

NRK - 28 Jan 19 kl. 08:11

Flere kommuner får økonomisk frihet

Rekordmange kommuner har full styring på egen økonomi. Hver fjerde norske kommune måtte få sine budsjetter og nye lån godkjent av staten i 2004. i fjor var bare 17 kommuner på den såkalte Robek-listen..

P4 - 02 Sep 19 kl. 07:17

SV og Ap topper lista over flest kvinner

Arbeiderpartiet har hatt en økning på 10 prosentpoeng siden forrige kommunevalg..

Dagbladet - 31 Jan 19 kl. 22:13

- Flere steder på verdensarv­lista står i fare for å forsvinne

Utviklingen kan ikke reverseres, sier norsk forsker..

Dagbladet - 13 Jun 19 kl. 12:09

Slik kan lufta gå ut av bompengeopprøret

Høyre gjør et strategisk smart grep når de tidlig åpner for samarbeid med bompenge-lista, skriver Geir Ramnefjell..

Dagbladet - 12 May 19 kl. 07:33

- Inn i lista over en del dumme uttalelser

Russland reagerer på justisminister Jøran Kallmyrs (Frp) 8. mai-tale. Med god grunn, mener norsk Russland-ekspert..

NRK - 15 Sep 19 kl. 20:10

Mot 100 år med Ap-styre i Stange

Ap sto i fare for å miste ordføreren i Stange til Sp etter 96 år ved roret, men Nærmiljølista sørget søndag kveld for at Ap beholder vervet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Utsatt for overgrep

Fire ansatte ved NTNU oppgir at de er blitt utsatt for seksuelle overgrep det siste året, skriver Adresseavisen. I tillegg oppgir ni at de er usikre på om de har vært utsatt for overgrep. – Dette er skremmende tall, sier et styremedlem til avisa..

NRK - 30 minutter siden

Polioutbrudd påvist på Filippinene

Filippinske myndigheter opplyser om at det har brutt ut polio i landet. Det melder NTB. Det er nærmere tjue år siden Verdens helseorganisasjon (WHO) erklærte Filippinene poliofritt.

NRK - 45 minutter siden

Skuespiller slipper fengselsstraff

Statsadvokaten i Russland ber om at 23 år gamle Pavel Ustinov slipper fengselsstraff. Det melder AFP. Skuespilleren ble dømt til tre og et halvt års fengsel etter å ha utøvd vold mot politiet under en demonstrasjon i Moskva i juli..

NRK - 45 minutter siden

Palestinas president på besøk

Palestinernes president Mahmoud Abbas møter i kveld statsminister Erna Solberg til en arbeidsmiddag i Oslo. De to skal blant annet snakke om utsiktene for en palestinsk stat..

NRK - 1 time siden

Se distriktssendinga for Nord-Norge

NRK beklager tekniske problemer med Nordnytt, som gjorde at store deler av sendingen ikke kom ut på TV. Torsdag og fredag har vi sending i hele Nord-Norge. Her kan du se sendingen i sin helhet..

NRK - 1 time siden

La ned veto mot våpenhvile i Syria

Russland og Kina la torsdag ned veto i FNs sikkerhetsråd mot et forslag om våpenhvile i den krigsherjede provinsen Idlib i Syria. Dersom våpenhvileresolusjonen hadde blitt vedtatt, skulle den iverksettes lørdag kveld..

NRK - 1 time siden

Tenåring siktet for trusler

En 16 år gammel gutt er brakt inn til avhørt hos politiet i Drammen. Gutten er siktet for trusler, og vil bli avhørt på stasjonen, opplyser politiet. Ifølge Drammens Tidende skal han ha posert med en våpenlignende gjenstand på sosiale medier..

NRK - 1 time siden

Økning i ofre for klimakatastrofer

En ny rapport fra Røde Kors viser at 50 millioner flere vil bli rammet av klimarelaterte katastrofer i 2030. Årlig trenger 108 millioner mennesker nødhjelp, og Røde Kors advarer om at tallet vil øke kraftig de neste årene om det ikke gjøres tiltak..

NRK - 2 timer siden

Tyskland står ved atomavtalen

Den tyske regjeringen blir stående ved atomavtalen med Iran, melder NTB. Atomavtalen med Iran ble forhandlet frem i 2015 av USA, Russland, Kina, Storbritannia, Frankrike, Tyskland og EU og trådte i kraft i 2016..

NRK - 2 timer siden

Vil ha omval i Evenes

Listetopp Knut Erik Hansen (SV) vil ha omval i Evenes kommune etter det blei oppdaga avvik i oppteljinga av stemmer. I den nye oppteljinga i dag viser det eit avvik på 27 av førehandsstemmene. I tillegg fann dei seks nye kommunevalstemmer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt