NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 04:05

NRK - 11 Sep 19 kl. 20:40

Færre feiret nasjonaldag i gatene

Langt færre katalanske separatister fylte onsdag Barcelonas gater for å feire katalansk nasjonaldag sammenlignet med i fjor, skriver AFP. Selv om rundt 600 000 mennesker deltok i feringen, var dette tallet én million i fjor..
Les mer på NRK


Les mer om:
Barcelonas, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Færre, feiret, nasjonaldagi , gatene
NRK - 05 Jul 19 kl. 10:16

Demonstrasjoner i Algerie

Algeriske borgere tar i dag til gatene. De ønsker et nytt styre i landet, men feirer også frigjøringen fra Frankrike. Demonstrasjonene mot regjeringen har pågått i 20 uker, men ventes å tilta i styrke i dag ettersom det også er landets nasjonaldag..

Aftenposten - 04 Jul 19 kl. 09:24

Guide: Her spiser du på USAs nasjonaldag

Burger, ribs eller fritert kylling? I dag er det 4. juli og USAs nasjonaldag.

NRK - 04 Jul 19 kl. 05:54

Nasjonaldag med stridsvogner

President Donald Trump har bedt om at stridsvogner skal stilles ut når han skal tale i Washington i forbindelse med USAs nasjonaldag. Det melder NTB. Ønsket har vakt oppsikt hos antikrigsdemonstranter i hovedstaden Washington DC..

Klartale - 12 Jun 19 kl. 09:10

Kaos i gatene i Hongkong

Uvanlig mange mennesker fyller gatene i Hongkong. De vil stoppe et lovforslag..

NRK - 17 Jun 19 kl. 03:35

Vil tømme gatene for demonstranter

Etter de massive demonstrasjonene søndag, der aktivistene oppgir at opptil to millioner deltakere skal ha deltatt, opplyste politiet mandag morgen lokal tid, at de ville rydde gatene i Hongkong..

Aftenposten - 25 Aug 19 kl. 21:00

I stedet for å ta til gatene sammen, skylder vi på oss selv | Minda Drangsholt Linde

Det som kunne blitt et raserianfall i gatene, blir i stedet et samfunnsopprør på individnivå..

Aftenposten - 04 Sep 19 kl. 18:04

Bohinen ble feiret av AaFK

Søndag fyller Lars Bohinen 50 år. Men nå har AaFK fri helt fram til mandag formiddag, så han ble feiret onsdag..

Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 06:01

Politiet i Hongkong vil tømme gatene for demonstranter

Politiet i Hongkong opplyste mandag at de ville tømme gatene etter de massive protestene søndag De ble møtt av syngende demonstrantene som sto på kne foran dem..

NRK - 31 Aug 19 kl. 15:55

Flammer lyser opp gatene i Hongkong

Barrikader i flammer lyser opp kveldsmørket i Hongkong lørdag. – Dette er vårt svar til myndighetene fordi de ikke vil høre, sier en av demonstrantene til NRK. Til tross for forbudet mot å demonstrere er gatene fulle av folk som krever demokrati..

P4 - 17 Jun 19 kl. 05:33

Vil rydde gatene for demonstranter

Politiet i Hongkong sier de nå vil tømme gatene for demonstranter etter nye, massive protester i går. Aktivister oppgir at opptil to millioner da deltok, mens politiets tall er 338 000. Demonstrasjonene fortsatte selv om byens leder Carrie Lam dagen før la det omstridte lovforslaget, som åpner for å utlevere borgere til Kina, på is.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 45 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 2 timer siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 2 timer siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 4 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt