NRK > Nyheter

Friday, 28 February, 07:11

NRK - 11 Sep 19 kl. 20:40

Færre feiret nasjonaldag i gatene

Langt færre katalanske separatister fylte onsdag Barcelonas gater for å feire katalansk nasjonaldag sammenlignet med i fjor, skriver AFP. Selv om rundt 600 000 mennesker deltok i feringen, var dette tallet én million i fjor..
Les mer på NRK


Les mer om:
Barcelonas, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Færre, feiret, nasjonaldagi , gatene
Aftenposten - 06 Feb 20 kl. 15:59

Statsministeren feiret samenes nasjonaldag

Barna i Samisk barnehage på Tøyen i Oslo feiret samenes nasjonaldag med statsminister Erna Solberg på besøk..

Klartale - 06 Feb 20 kl. 10:46

Statsministeren feiret samenes nasjonaldag med barna

Torsdag er samenes nasjonaldag. Barna i Samisk barnehage i Oslo feiret sammen med statsminister Erna Solberg..

Aftenposten - 06 Feb 20 kl. 06:00

Samer i hele landet bør få retten til å feire sin nasjonaldag | Ida Emilie Lindseth

Samenes nasjonaldag bør blir med anerkjent, og samiske ungdommer fortjener å få feire sin nasjonaldag..

NRK - 05 Jul 19 kl. 10:16

Demonstrasjoner i Algerie

Algeriske borgere tar i dag til gatene. De ønsker et nytt styre i landet, men feirer også frigjøringen fra Frankrike. Demonstrasjonene mot regjeringen har pågått i 20 uker, men ventes å tilta i styrke i dag ettersom det også er landets nasjonaldag..

Aftenposten - 04 Jul 19 kl. 09:24

Guide: Her spiser du på USAs nasjonaldag

Burger, ribs eller fritert kylling? I dag er det 4. juli og USAs nasjonaldag.

NRK - 04 Jul 19 kl. 05:54

Nasjonaldag med stridsvogner

President Donald Trump har bedt om at stridsvogner skal stilles ut når han skal tale i Washington i forbindelse med USAs nasjonaldag. Det melder NTB. Ønsket har vakt oppsikt hos antikrigsdemonstranter i hovedstaden Washington DC..

Klartale - 04 Feb 20 kl. 15:30

Feirer samenes nasjonaldag

Samenes nasjonaldag er 6. februar..

Aftenposten - 01 Oct 19 kl. 11:21

Demonstrant skutt og såret i Hongkong mens Kina feiret 70-årsjubileum

Mens Kinas største militærparade noensinne pågikk i Beijing, fylte rasende demonstranter gatene i Hongkong. For første gang er en demonstrant skutt og såret..

Klartale - 12 Jun 19 kl. 09:10

Kaos i gatene i Hongkong

Uvanlig mange mennesker fyller gatene i Hongkong. De vil stoppe et lovforslag..

NRK - 17 Jun 19 kl. 03:35

Vil tømme gatene for demonstranter

Etter de massive demonstrasjonene søndag, der aktivistene oppgir at opptil to millioner deltakere skal ha deltatt, opplyste politiet mandag morgen lokal tid, at de ville rydde gatene i Hongkong..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

New Zealand: Første korona-tilfelle

New Zealand har registrert det første tilfellet av koronavirus. En person i 60-årene som nylig kom til landet fra Iran via Bali, har testet positivt på viruset, sier helsemyndighetene i landet. Personen ligger nå i isolat på et sykehus i Auckland..

NRK - 14 timer siden

Svenske kan ha smittet 40

En svenske som var smittet av det nye koronaviruset kan ha smittet et 40-talls personer i Göteborg. Den smittede er innlagt etter å ha testet positivt for det nye koronaviruset og nå jobbes det å kontakte folk som har hatt nærkontakt med mannen..

NRK - 15 minutter siden

Ber regjeringen om viruskriseplan

Reiselivsnæringen er bekymret for konsekvensene av utbruddet av koronaviruset og ber regjeringen om å lage en kriseplan for næringen, skriver NTB. Dersom utbruddet treffer Norge i høysesongen vil det få fatale konsekvenser, mener Virke Reiseliv..

NRK - 15 minutter siden

Maktkritiker pågrepet i Hongkong

Mediemogulen Jimmy Lai, kjent som profilert kritiker av det kinesiske styret i Hongkong, er pågrepet. Lai ble pågrepet sammen med to andre demokratiaktivister, melder Reuters. De er siktet for å ha deltatt i en ulovlig demonstrasjon i august i fjor..

NRK - 30 minutter siden

USA: 38 høyreekstreme drap i 2019

Høyreekstreme sto bak 38 av 42 drap begått av ekstremister i USA i fjor. Det kommer fram i organisasjonen Anti-Defamation Leagues (ADL) årlige rapport «Murder and Extremism in the United States». Kun én hendelsene var uten høyreekstrem tilknytning..

NRK - 1 time siden

Dødstallene stiger i New Delhi

Antall døde etter de siste dagenes sammenstøt mellom hinduer og muslimer i Indias hovedstad New Delhi er nå oppe i 38. Det motstandere og tilhengere av en omstridt ny statsborgerskapslov som har støtt sammen..

NRK - 1 time siden

Visepresident i Iran smittet

Massoumeh Ebtekar, en av Irans sju visepresidenter, er smittet av koronaviruset. Det opplyser Irans statlige nyhetsbyrå IRNA: Fra før er det kjent at Irans visehelseminister er smittet. Det offisielle tallet på smittede i Iran er 245, med 26 døde..

NRK - 2 timer siden

AP erklærer ingen vinner i Iowa

Nyhetsbyrået AP kommer ikke til å erklære en vinner i demokratenes partimøter i Iowa 3. februar etter at de endelige resultatene ble offentliggort torsdag. Grunnen er at det er så jevnt mellom Buttigieg og Sanders at det er er usikkert hvem som vant..

NRK - 3 timer siden

Nigerias første koronatilfelle

Det første tilfellet av koronasmitte er oppdaget i Nigeria, opplyser helsedepartementet i landet på Twitter. Ifølge helseministeren i Nigeria er dette den første personen som er registrert som smittet av koronaviruset i Afrika sør for Sahara..

NRK - 4 timer siden

USA letter på Iran-sanksjoner

USA har gitt unntak fra sanksjonene mot Iran for å tillate det de kaller «noen humanitære handelstransaksjoner». Unntakene vil gjøre det mulig for Iran å kjøpe mat og medisiner ved hjelp av et sveitsisk initiativ..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt