VG > Nyheter

Saturday, 06 June, 15:18

VG - 22 Mar 20 kl. 21:53

Færøysk lege: Det kan være to typer coronavirus

Observasjoner fra Færøyene tyder på at to typer coronavirus sprer seg i befolkningen. Det ene smitter mye raskere enn det andre..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Færøyene

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Færøysk, legeDet kan , væreto , typer, coronavirus
P4 - 22 Mar 20 kl. 18:55

Lege døde av korona i Frankrike

En fransk lege har nå mistet livet som følge av koronaviruset. Legen var 67 år gammel og jobbet på intensivavdelingen ved et sykehus, melder franske medier..

P4 - 23 Apr 20 kl. 13:41

Flere forbrytelser kan anmeldes på nett

Politiet har nå åpnet for at flere typer saker kan anmeldes digitalt. Tidligere har det kun vært mulig å anmelde enkelte typer tyveri og skadeverk, men nå åpnes det opp for også å kunne anmelde innbrudd og tyveri, og tyveri fra person på offentlig sted. Politiet forventer en dobling av antallet nettanmeldelser.

Dagbladet - Igår: 13:29

Lege trekker seg i protest

Lege Dominic Pimenta truet med å si opp jobben om ikke Dominic Cummings gikk av. Nå har han gjort ord om til handling..

P4 - 15 Feb 20 kl. 08:03

Overgrepsdømt lege fikk jobb i Norge

En svensk lege som i fjor ble dømt til tre års fengsel for å ha voldtatt en mindreårig gutt søkte og fikk lisens i Norge. Ifølge Helsetilsynet var de uvitende om forholdet fordi svenske helsemyndigheter ikke hadde fratatt ham autorisasjonen. Helsetilsynet ble tipset om mannens dom av en privatperson, og snudde i saken.

NRK - 25 Jan 20 kl. 06:41

Lege døde av coronaviruset

En lege på et sykehus i Hubei-provinsen i Kina, som ligger i sentrum av udbruddet av coronaviruset, har selv dødd av viruset. Legen Liang Wudong var i utbruddets frontlinje og døde i en alder av 62 år, melder statlig kinesisk tv..

Dagbladet - 13 Jan 20 kl. 12:48

Norsk lege ut mot Paltrow-serie

Lege og forfatter Kari Løvendahl Mogstad er kritisk til Netflix' nye serie «The Goop Lab» med skuespiller Gwyneth Paltrow..

NRK - 25 Jan 20 kl. 06:41

Lege i Kina døde av coronaviruset

En lege på et sykehus i Hubei-provinsen i Kina, som ligger i sentrum av utbruddet av coronaviruset, har selv dødd av viruset. Legen Liang Wudong var i utbruddets frontlinje og døde i en alder av 62 år, melder statlig kinesisk tv..

NRK - 31 Jan 20 kl. 09:13

Fransk lege smittet av coronavirus

Den sjette personen med coronavirus i Frankrike er en lege. Det er også det første tilfellet der smitten har skjedd på fransk jord. Legen isolerte seg selv etter at symptomene oppsto, melder The Guardian..

VG - 07 Feb 20 kl. 22:36

Lege om Wuhan-viruset: − Vi kan slappe av litt her i Norge

Lege Washim Zahid mener nordmenn bekymrer seg for mye for Wuhan-viruset..

NRK - 19 May 20 kl. 18:46

Lege tiltalt for skatteunndragelse

En utenlandsk lege er tiltalt for å ha unndratt over 8 millioner kroner i skatt, skriver Stavanger Aftenblad. Også kona hans er tiltalt for skatteunndragelse. Det var Skatteetaten som anmeldte forholdet.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Bekymret før markering i Stavanger: Tusenvis demonstrerer

Lørdag skal det være en støttemarkering for «Black lives matter» i Stavanger. Over 4000 mennesker har meldt sin interesse på Facebook, det er mer enn hva kommunen synes er forsvarlig..

VG - 1 time siden

Ny smittebølge i Iran knyttes til bryllupsfest

Iran er blitt rammet av en ny smittebølge de siste dagene. Myndighetene mener smitten har spredt seg fra en bryllupsfest..

VG - 1 time siden

Nytt ras i Alta – undersøkelsene fortsetter

Et ras i Alta har tatt gamle E6. Stedet ligger innenfor området som allerede er sperret av etter det store raset onsdag. I helgen fortsetter geologene arbeidet..

VG - 1 time siden

Bekymret før markering i Stavanger: Vet ikke hvor mange som kommer

Lørdag skal det være en støttemarkering for «Black lives matter» i Stavanger. Over 300 mennesker har meldt sin interesse på Facebook, det er mer enn hva kommunen synes er forsvarlig..

VG - 6 timer siden

Spillet med de angivelige kidnapperne

Tom Hagens dialog med den angivelige motparten har vært langt mer omfattende enn det som hittil har vært kjent. Gjentatte trusler om dårlig tid, kjøp av kryptovaluta for 30 millioner kroner, en aggressiv e-post og en feilmelding i retur er blant ingrediensene i de mystiske forhandlingene..

VG - 16 timer siden

Kan ha funnet skoen til savnede Maja Herner (25)

Maja Herner (25) forsvant sporløst fra Ørsta i Sunnmøre høsten 2018. Nå har politiet gjort funn av levninger som kan knyttes til 25-åringen..

VG - 16 timer siden

Solberg om at tusenvis trosset smittevernreglene: – Det ble vanskelig

Flere tusen demonstranter trosset smittevernreglene da de samlet seg foran Stortinget fredag ettermiddag. Men statsminister Erna Solberg sier hun er glad arrangørene forsøkte å overholde dem..

VG - 23 timer siden

Tusenvis av demonstranter er samlet utenfor Stortinget

Et enormt folkehav har møtt opp for å demonstrere mot rasisme i Oslo fredag ettermiddag. Foran Stortinget ble George Floyd hedret med stillhet..

VG - 23 timer siden

Demonstrasjoner mot politivold i Oslo

Allerede før demonstrasjonene i Oslo egentlig skal begynne, har flere samlet seg utenfor Stortinget, USAs ambassade og på Youngstorget..

VG - Igår: 13:52

Amerikanske statsborgere i Norge: Bedt om å være på vakt

USAs ambassade har sendt e-post til amerikanske statsborgere i Norge der de ber dem vise aktsomhet i forbindelse med demonstrasjoner i Oslo, forteller mottagere av e-posten til VG..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt