NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 07:51

NRK - 12 Sep 19 kl. 00:56

Får medhold for nye asylregler

President Donald Trump får lov av USAs høyesterett å innføre strengere asylregler i USA. Det melder nyhetsbyrået AP. De nye reglene gjør det mye vanskeligere for migranter fra Sentral-Amerika, Sør-Amerika, Afrika og Asia å få opphold i landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Donald Trump, USAs, USA, AP, Sentral-Amerika, amerika, Asia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Får medhold, for, nye, asylregler
Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 10:45

Kallmyr inspirert av strenge asylregler i Australia

Justisminister Jøran Kallmyr (Frp) finner erfaringene fra strenge asylregler i Australia inspirerende og vil fjerne motivasjonen for båtmigranter til Europa..

NRK - 27 Dec 19 kl. 12:27

Norwegian-passasjerer får medhold

Transportklagenemnda har gitt seks Norwegian-passasjerer medhold etter at flyselskapet ila dem gebyr for å ha hatt for tung, eller for stor, håndbagasje. Nemnda mener selskapet ikke har bevist at bagasjen faktisk var over de tillatte grensene..

Aftenposten - 28 Dec 19 kl. 07:54

Norwegian-passasjerer får medhold i klager på håndbagasjegebyr

Transportklagenemnda har gitt seks Norwegian-passasjerer medhold etter at flyselskapet ila dem gebyr fordi de mente håndbagasjen deres var for tung eller stor..

E24 - 27 Dec 19 kl. 11:41

Norwegian-passasjerer får medhold i klager på håndbagasjegebyr

Transportklagenemnda har gitt seks Norwegian-passasjerer medhold etter at flyselskapet ila dem gebyr fordi de mente håndbagasjen deres var for tung eller stor..

VG - 05 Sep 19 kl. 12:28

Fransk domstol gir hane medhold i å gale

Hanen Maurice får medhold i en fransk domstol og kan fortsatt gale i de tidlige morgentimene. To pensjonister som sto bak søksmålet, må betale 10.000 kroner..

Aftenposten - 12 Sep 19 kl. 01:09

Høyesterett i USA godkjenner Trumps asylregler

USAs høyesterett har godkjent loven som forhindrer de fleste migrantene fra Mellom-Amerika å søke asyl i landet..

Hegnar.no - 25 Jun 19 kl. 14:02

Høyesterett ga Oslo kommune medhold om bunnfradrag i eiendomsskatten

Oslo kommune har i Høyesterett fått medhold i bunnfradraget i eiendomsskatten. Høyesterett mener imidlertid at kommunen skrev ut skatten for seint i 2016..

E24 - 14 Feb 20 kl. 06:44

Domstol gir Amazon medhold i å stoppe Microsofts Pentagon-kontrakt

Teknologiselskapet Amazon får medhold av en domstol i at arbeidet med konkurrenten Microsofts kontrakt med Pentagon stanses midlertidig..

P4 - 14 Aug 19 kl. 16:27

Terrordømt fikk medhold

Mannen som er dømt i samme terrorsak som mulla Krekar i Italia fikk medhold i at han ikke skal varetektsfengsles under fengslingsmøte i Oslo tingrett i ettermiddag. Men han fikk likevel ikke slippe fri, for han må sitte fengslet til aktors anke er behandlet av lagmannsretten, melder NRK. Mannen ble pågrepet mandag etter å ha blitt fratatt sitt norske statsborgerskap..

Dagbladet - 11 Dec 19 kl. 06:51

Bill Cosby fikk ikke medhold i ankedomstolen

- Viser at ingen står over loven..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Har fått virus-symptomer

Flere titall passasjerer som har fått forlate det virusrammede cruiseskipet Diamond Princess, har fått feber og andre symptomer, opplyser Japans helseminister. Departementet har fått melding om at 45 personer fra skipet har enkelte symptomer..

NRK - 15 minutter siden

Historisk mild vinter i åtte fylker

I åtte fylker vil gjennomsnittstemperaturen i vintermånedene desember, januar og februar være den høyeste noensinne, opplyser Meteorologisk institutt. Fylkene er Innlandet, Viken, Oslo, Vestfold og Telemark, Agder, Rogaland, Vestland og Trøndelag..

NRK - 30 minutter siden

20 døde i demonstrasjoner i India

I New Delhi i India er 20 mennesker døde og 189 skadet i demonstrasjoner i forbindelse med den nye statsborgerskapsloven. Delstatens statsminister Arvind Kejriwal ber regjeringen om å innføre portforbud og sende soldater til områder som er berørt..

NRK - 45 minutter siden

Stanser flyginger fra Sør-Korea

Filippinene stanser alle flyginger fra den sørkoreanske provinsen, Nord-Gyeongsang på grunn av det nye koronaviruset. Over 1000 mennesker er smittet av viruset i Sør-Korea. Flesteparten er fra byen Daegu i provinsen Nord-Gyeongsang..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.

NRK - 1 time siden

Tønsberg minnes Jahn Teigen

Artisten Jahn Teigens liv og musikk skal minnes i hjembyen Tønsberg på lørdag. Teigen døde mandag 70 år gammel. På torve blir det allsang og artister kommer.

NRK - 1 time siden

Første brasilianer koronasmittet

En brasiliansk statsborger er isolert etter å ha fått påvist smitte av det nye koronaviruset etter nylig å ha vært på reise i Italia. Pasienten er en 61 år gammel brasiliansk mann som reiste til Lombardia i Nord-Italia mellom 9. og 21.

NRK - 1 time siden

Nordmenn etterforskes i Frankrike

Fransk politi undersøker om fem norske finansmenn og en pengeinnkrever svindlet fem franske bedrifter for nærmere 23 millioner kroner, skriver Stavanger Aftenblad. Mennene er tidligere etterforsket for økonomisk kriminalitet..

NRK - 1 time siden

Forbereder seg på virussmitte

De forente arabiske emirater sier de er «Utstyrt for verst tenkelige scenario» etter flere tilfeller av det nye koronaviruset i Midtøsten. Flyselskapet i Qatar Airways, varsler færre flyvninger til Iran, som er hardt rammet av viruset..

NRK - 1 time siden

94 flypassasjerer i karantene

I alt 94 reisende med et fly fra Sør-Korea til Kina er satt i karantene etter at det ble vakt mistanke koronavirus-smitte hos tre av passasjerene. Tre kinesiske turister hadde feber da de ankom den kinesiske byen Nanjing onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt