NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 22:41

NRK - 04 mars 21 kl. 21:09

Får kreve inn høyere eiendomsskatt

Rådmannens forslag om en økning i eiendomsskatten i Arendal er vedtatt. For mange innbyggere betyr det en doblet eiendomsskatt. 24 av bystyrets 39 medlemmer gikk inn for dette..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Arendal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Får kreve, inn, høyere, eiendomsskatt
E24 - 17 jan. 21 kl. 10:08

Sp-kommuner krever inn mest eiendomsskatt

Kommuner med Sp-ordfører tar inn mest eiendomsskatt i Norge. Høyre og Senterpartiet er rykende uenige om hva det skyldes..

NRK - 05 mars 21 kl. 18:30

Skal slutte å kreve ekstratoll

USA og EU er enige om å slutte å kreve inn all ekstratoll som er innført som følge av Airbus-Boeing-striden, i fire måneder framover, opplyser EU-kommisjonen. Den mangeårige tollstriden har bakgrunn i subsidieringer til Boeing og Airbus..

E24 - 02 feb. 21 kl. 11:32

Kan ledere kreve at ansatte er pålogget Teams hele dagen?

Et høyaktuelt spørsmål i disse hjemmekontortider: Kan sjefen kreve at du er på Teams hele dagen? E24s jobbeksperter svarer..

VG - 20 feb. 21 kl. 14:25

Gjerdrum: Slo alarm om erosjon i 2009 – var for sent å kreve nye tiltak ved boligfeltet

Rapporten advarte om erosjon på Ask, men loven hindret kommunen i å kreve nye sikringstiltak ved boligfeltet som i fjor ble tatt av kvikkleireskredet..

NRK - 22 feb. 21 kl. 08:06

Polen vil kreve negativ koronatest

Polen innfører nye innreiseregler denne uka, og vil da kreve en negativ koronatest av alle som vil komme. Det sier helseministeren til tv-kanalen TVN. Med et negativt testresultat slipper man også karantene, sier Adam Niedzielski..

VG - 01 mars 21 kl. 13:19

Var hindret fra å kreve nye tiltak ved skredområdet – nå kan loven endres: – Har gått usedvanlig tregt

I 2009 kunne ikke Gjerdrum kommune kreve nye sikringstiltak ved eksisterende bebyggelse på nå skredrammede Ask. Tolv år senere behandles et lovforslag som ville ha gitt kommunen mulighet til å stille krav..

E24 - 09 april 21 kl. 11:55

Hilde-Marit Rysst skal fortelle politikerne hvorfor ulykken må granskes på nytt, 41 år etterpå.

Hun er ikke alene om å kreve ny gransking av Kielland-ulykken i 1980. Til høringen på Stortinget fredag vil både politikere, fagforeninger og etterlatte kreve svar om ansvar, årsak og erstatning..

NRK - 15 april 21 kl. 15:45

Mange vil kreve erstatning

Nærmere 30 pasienter som mener de er feilopererte, vil nå kreve erstatning av Sørlandet sykehus. – Bare i dag har det kommet fem nye henvendelser, sier advokat Jan Inge Thesen, som representerer pasientene..

VG - 25 mars 21 kl. 18:03

Kunnskapsdepartementet gjør ikke endringer i opptaksreglene til høyere utdanning til høsten

Det har vist seg umulig å finne en ny modell for opptaket til høyere utdanning, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim (H)..

NRK - 25 mars 21 kl. 18:02

Endrer ikke opptaksreglene

Kunnskapsdepartementet gjør ikke endringer i opptaksreglene til høyere utdanning til høsten. – Det har vist seg umulig å finne en ny modell for opptaket til høyere utdanning, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim (H) til NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Minst fire drept i bombeangrep

Minst fire personer er drept og tolv såret etter at en bilbombe gikk av utenfor et femstjernershotell i byen Quetta i Pakistan, ifølge politiet. Hotellet skal ofte ha besøk av politikere, byråkrater og utlendinger, opplyser assisterende politisjef..

NRK - 10 minutter siden

Fremdeles ingen pågripelser

Rundt ett døgn etter at en mann ble drept i Tønsberg, står politiet fortsatt uten konkrete mistenkte i saken. Ingen er foreløpig pågrepet, opplyser politiet. De har samlet inn en rekke videoopptak fra området som nå blir gjennomgått..

NRK - 45 minutter siden

Smitteutbrot på byggeplass

Det er påvist fleire tilfelle av koronaviruset ved ein byggeplass i Lillestrøm. Førebels har ti personar testa positivt. Det bekreftar ordførar Jørgen Vik i Lillestrøm kommune til Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 1 time siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 1 time siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..

NRK - 2 timer siden

Gir Russland diplomat-ultimatum

Den tsjekkiske regjeringa åtvarar Russland om at fleire russiske diplomatar kan verte utvist, om ikkje tsjekkiske diplomatar i Russland får kome tilbake på jobb. Russland får fram til midt på dagen torsdag før Tsjekkia tar grep, ifylgje regjeringa. Russland kallar ultimatumet for uakseptabelt..

NRK - 2 timer siden

Tre drepne i eksplosjon

Tre personar er drepne og elleve er skadde etter ein eksplosjon på eit luksushotell i sørvest-Pakistan, melder politiet i landet, ifylgje Reuters..

NRK - 3 timer siden

Høgre nektar å forhandle med Ap

Høgre har på eit gruppemøte onsdag vorte samde om å avvise forhandlingar med Arbeidarpartiet om ein delvis avkriminalisering av narkotika, melder TV 2. Ap vil berre avkriminalisere for dei som dei omtalar som tunge rusavhengige..

NRK - 4 timer siden

30 mafiamedlemmer arresterte

Italiensk politi har arrestert 30 personar som truleg er mafiamedlemmer på Sicilia, opplyser politiet onsdag. Dei arresterte er sikta for utpressing, skadeverk og smugling av narkotika..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt