NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 14:14

NRK - 13 May 19 kl. 07:59

Får kjøpe Oslo Børs

Finansdepartementet gir både Euronext og Nasdaq gis tillatelse til å kjøpe aksjer i Oslo Børs. Aksjene må kjøpes innen seks måneder, og det stilles ikke krav til eierandeler. Euronext eier 8,69 prosent, og Nasdaq eier 2,43 prosent av Oslo Børs..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Euronext, Nasdaq, Oslo Børs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Får kjøpe, Oslo, Børs

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Demonstrasjoner i Hongkong

NRK - 15 minutter siden

Eksplosjon på skole

Nødetater er på stedet etter meldinger om eksplosjon på en skole i Helsingborg, skriver Expressen. Den svenske bombegruppen er på vei til skolen for å undersøke stedet..

NRK - 45 minutter siden

Harstadmann dømt for drap

Agder lagmannsrett har dømt en 54-årig mann fra Harstad til 19 års fengsel for å ha drept eks-kona på Notodden og for å ha forlatt datteren på ett år i hjelpeløs tilstand. Dette er samme resultat som i tingretten. Han må også betale erstatning..

NRK - 1 time siden

Ble tilbudt helsehjelp

Mannen som er siktet for å ha drept en 51 år gammel kvinne i Florø, ble samme dag kontaktet av helsevesenet og tilbudt helsehjelp, melder Bergens Tidende. Kommuneoverlegen i Flora sier til avisen at helsevesenet har gjort det de skulle..

NRK - 1 time siden

Vurderer å utsette lokalvalgene

Hongkong vurderer å utsette lokalvalgene som etter planen skal bli avholdt lørdag. Bakgrunnen er de omfattende opptøyene i byen..

NRK - 1 time siden

Flere elever fikk pustebesvær

Opp mot 200 elever utsatt for svie i øynene og pustebesvær ved Eidsberg ungdomsskole.

NRK - 1 time siden

Emirates med milliardbestilling

Flyselskapet Emirates utvider flåten med 50 Airbus-fly. Ordren har en verdi på 16 milliarder dollar, rundt 152 milliarder norske kroner. Flykroppen er laget av karbonfiber, noe som blant annet fører til at utslippene går ned 25 prosent..

NRK - 2 timer siden

Kritiske leveranser utsatt

Årsaken til at åpningen av det nye Nasjonalmuseet er utsatt til våren 2021, er at to kritiske leveranser knyttet til teknisk anlegg og nødvendige sikkerhetsdører er forsinket. Det sier kommunikasjonsdirektør Hege Njaa Aschim i Statsbygg til NTB..




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt